×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Rezgő és erekciós gyűrűk herék

97 - 128 termék, Összesen:317

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Oxballs Atomic Jock Tri-Sport Adjustable Fit Cocksling Fekete

    Mi a péniszgyűrűk jövője? Mi az aktuális és legkeresettebb trend? Vitathatalanul a TRI-SPORT.

    11 190 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shots Toys Endless Cockring Regular Fekete

    Ez a nagy, puha szilikonból készült péniszgyűrű javítja a szexuális teljesítményt. A pénisz tövénél viselve, ez a gyűrű akár óvszerrel együtt is használható. Hosszabb és keményebb erekció, amely kielégíti mindkét szerető igényeit.

    4 790 Ft

    3 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • The Screaming O RingO Biggies Black

    A RingO Biggies az egyik legnépszerűbb péniszgyűrűnk vastagabb változata, és feszesebb, szilárdabb illeszkedésével hatalmas benyomást kelt.

    3 190 Ft

    1 579 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rebel Triple Ball/Cock Ring with Anal Beads Black

    Kombinált pénisz/golyó gyűrű Triple Ball/Cock Ring anális gyöngyökkel a Rebel-től 2 biztonságosan rögzített anális gyöngyökkel egy pánton. Az állítható farokgyűrű és a két rugalmas golyógyűrű szorosan fogja a legjobb eszközeit, és a vérkeringés hatásának köszönhetően hatékonyan támogatja az erekcióját.

    12 790 Ft

    7 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Premium Silicone Ring Set

    Járj szerelmed kedvében, próbáljátok ki a Premium szilikongyűrű készletet! A 3-darabos szett tartalmaz egy közepes, egy nagy és egy XL méretű péniszgyűrű!

    7 990 Ft

    4 790 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Velv'Or Rooster Jason Size Adjustable Firm Strap Design Cock Ring Black

    A ROOSTER JASON i​a​c​u​l​i​s egy kemény, hevederes kialakítású, 5 átmérőjű méretre állítható kakasgyűrű; 30, 35, 40, 45 és 50 mm. A többféle méret lehetővé teszi, hogy ezt a péniszgyűrűt az egész csomag (pénisz és herezacskó), a pénisz tövében vagy a herezacskó körül viselje. Csak kövesse teste szükségleteit.

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sport Fucker Trainer Ring Átlátszó

    Egy kis lendületet adnál nemi életednek? Próbáltad már, micsoda élvezetet tud egy hereszorító vagy egy péniszgyűrű nyújtani? Ha még nem, itt az ideje, hogy kipróbáld te is!    

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Addicted Toys Flexible Silicone Cock Ring Set 7 Pieces Black

    Szerezzen jobb és hosszabb orgazmust ezzel a 7 szilikon gyűrűből álló készlettel a péniszhez.

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rebel Cock Ring with RC Ball Massager Black

    A Rebel RC golyómasszírozóval ellátott péniszgyűrű egy anatómiailag formázott golyós vibrátor, amely úgyszint tökéletesen illeszkedik. Egy péniszgyűrű és egy golyós gyűrű tartja a helyén a divatos vibrátort. A játék nagyon nyúlós és rugalmas a tökéletes illeszkedés és a maximális kényelem érdekében. Az izgalmasan szoros illeszkedés hatékonyan támogatja az erekciót a szex közbeni erős teljesítmény érdekében. A mély rezgések stimulálják a golyókat, a kis, rugalmas kar pedig a gátat stimulálja az erőteljes csúcspontokért.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Performance Silicone Camo Cock Ring Blue

    A Performance Silicone Camo Cock Ring egy puha, rugalmas gyűrű a maximális kényelem érdekében. A lapos kialakítás a tengely körül illeszkedik a csúszásmentes teljesítmény érdekében. A Camo Cock Ring testbiztos, hipoallergén szilikon szatén sima terepszínű kialakítással rendelkezik. Könnyen tisztítható: csak mossa le szappannal és vízzel, és hagyja levegőn megszáradni.

    4 790 Ft

    2 379 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Malesation Metal Ring Professional 44

    Rendkívül ötletes és ergonomikus kialakítás. Anyaga: rozsdamentes acél (304), nikkelmentes termék. Súlya: 105g, átmérője: 4,4 cm

    12 790 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Spencer & Fleetwood Glow In The Dark Love Rings

    Ez a ragyogó szerelmi gyűrűkészlet nemcsak rendkívül kemény erekciót biztosít, hanem lehetővé teszi, hogy folytassa a szemtelenséget, még sötétben is! Használja egyenként, vagy csúsztassa fel mind a hármat a háromszoros szórakozásért!

    3 190 Ft

    1 579 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs Atomic Jock UNIT-X Stretch Cocksling Black

    Egy kis lendületet adnál nemi életednek? Próbáltad már, micsoda élvezetet tud egy hereszorító vagy egy péniszgyűrű nyújtani? Ha még nem, itt az ideje, hogy kipróbáld te is a UNIT-X-et!   A UNIt-X egy vastag, robusztus hereszorító és péniszgyűrű egyben, mely tökéletesen illeszkedik, kényelmes, bőrbarát anyagból készült, és rendkívül egyszerűen és sokoldalúan felhasználható!     Vízbázisú síkosítóval kompatibilis.    

    19 190 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • The Screaming O Charged Ohare Rabbit Vibe Pink

    Cserélje le a partnerét kedvenc nyúl vibrátorára. A Charged Ohare, egy egyedülálló újratölthető dupla pénisz gyűrűvel, amely az ikonikus szexjátékhoz hasonlít, o​d​i​o amelyet a nők szerte a világon élveznek és imádnak. A Charged Ohare rugalmas „fülei” bizsergetnek és remegnek egészen a hegyükig a célzott csiklómasszázshoz, ellentétben bármivel, amit valaha is érzett, és kettős gyűrűs kialakítása segít a nyulat a helyén tartani: az egyik gyűrű a szár körül húzódik, és a második a szár és a herék körül húzódik, így szorosan és biztonságosan illeszkedik.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs Atomic Jock Humpballs Fekete

    Ha rajong a klasszikus, népszerű SCREWBALLS péniszgyűrűért, imádni fogja ezt az új, továbbfejlesztett verziót… Az Oxballs Atomic Jock HUMPBALLS-t.

    4 790 Ft

    3 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Performance Silicone Camo Cock Ring

    A kényelem érdekében kialakított Blush Performance Szilikon Camo Péniszgyűrű csúszásmentes markolatával és szatén sima szilikonjával fokozza a játékidőt. Ez a testbiztos kakasgyűrű puha és rugalmas a nagyobb hordhatóság érdekében, így kényelme addig tart, amíg Ön. A szexi terepszínű dizájn egyedi minden Performance Szilikon Camo Gyűrűben, mivel mindegyik kézzel öntött platina szilikonból készült.

    4 790 Ft

    2 379 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Black Label Wooden Scrotum Clamp Black

    Fából készült pilóta a csuklóhoz és a herezacskóhoz, kihajtható csuklóval és zárható lakattal.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Evolved Ring True

    Helyezze a gyűrűt a nyelvére, hogy fokozza partnere orális élményét, és hagyja, hogy az erőteljes rezgések varázslatos hatást fejtsenek ki a nyelvével együtt.

    6 390 Ft

    3 490 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • NS Novelties Renagade Romeo Soft Ring Black

    Öröm és teljesítmény a Renegade Romeo Soft szilikon gyűrűvel. Szuper rugalmas a kényelem és az élvezet érdekében. Minden síkosítóhoz alkalmas.

    7 990 Ft

    4 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bathmate Gladiator Power Ring

    A Bathmate Power Gyűrűk a legújabb termékek, amelyek hozzáadhatók Bathmate kollekciójához. A Bathmate általában egy további mérföldet tett meg annak érdekében, hogy csak a legjobb minőségű termékek kerüljenek a piacra, és viseljék a Bathmate nevet. A Bathmate Power Rings Elastomax-ból készül, amely a TPR és a TPE egyedülálló kombinációja.

    4 790 Ft

    2 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Casual Love Vibrating Ring Purple

    A CASUAL LOVE GYŰRŰ 26 ÁTLÁTSZÓ egy csiklóserkentő gyűrű és hüvelyi serkentő, mellyel akár nem is sejtett határokig növelheti intim kapcsolatai örömét.

    3 190 Ft

    1 579 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Vibrating Double Penis Ring with Remote Black

    Adjon lendületet farkának és heréinek ezzel a sima szilikon javítógyűrűvel, amely kettős feladatot lát el. Szuper rugalmas a maximális kényelem érdekében, a gyűrű szilárdan fogja a farkat és a labdákat, hogy javítsa a kitartást, miközben szorosan támogatja a herezacskót. Hozza ki a legjobbat a farokgyűrűjéből egy sima vízbázisú síkosítóval.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Winni Lila

    Engedje meg, hogy az SVAKOM bemutassa Winni-t: egy vibráló gyűrűt, mely kalandot kereső párok számára készült. Winni hozzájárul a merevedés megnyújtásához, és segít a női csikló stimulálásában is. A termék vízálló, így nyugodtan használható a zuhany alatt vagy akár a medencében is!

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Easytoys Share Ring Double Vibrating Cock Ring with Rabbit Ears Black

    Ez az erőteljes péniszgyűrű tökéletes stimuláns neked és partnerednek! Ezzel a szilikon péniszgyűrűvel mindketten élvezhetik a hosszan tartó erekciót, ami azt jelenti, hogy tovább tarthat. A tetején egy extra stimulátor található Rabbit füllel és egy kivehető mini golyós vibrátorral, amely stimulálja a csiklót, így a partnered is csodálatos orgazmushoz jut.

    7 990 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Locker Black

    Élvezze a tökéletes szexuális élményt ezzel a pénisz és herék vibráló gyűrűjével. Kifejezetten úgy tervezték, hogy kényelmet és funkcionalitást biztosítson, hatékonyan javítva a szexuális kapcsolatot. Szilikonból készült, amely könnyen nyúlik a maximális kényelem érdekében, és egy vibráló golyóval is rendelkezik, amely stimulálja őt és őt is.

    6 390 Ft

    3 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • NS Novelties Renegade Infinity Ring Black

    Öröm és teljesítmény a Renegade Végtelen gyűrűvel. Szuper rugalmas szilikon az Ön kényelméért és élvezetéért.

    6 390 Ft

    3 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Balldo Starter Set Steel Pink

    Fedezze fel a behatolás teljesen új módszerét a Balldo márkával! Ennek a kezdő szettnek köszönhetően lehetőség van arra, hogy a herezacskóval hatoljon be partnerébe.

    61 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Laid P.2 Silicone Cock Ring 47mm Black

    A P.2 100 %-ban orvosi minőségű szilikonból készül, és a pénisz és a herék körül viselhető. Hozzájárul a teljesebb erekcióhoz és késleltetheti az orgazmust azáltal, hogy lassítja a vér áramlását a péniszből.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

97 - 128 termék, Összesen:317

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.