×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Rezgő és erekciós gyűrűk serkentő hímvessző

65 - 96 termék, Összesen:257

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • The Screaming O RingO Biggies Black

    A RingO Biggies az egyik legnépszerűbb péniszgyűrűnk vastagabb változata, és feszesebb, szilárdabb illeszkedésével hatalmas benyomást kelt.

    3 190 Ft

    1 579 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Velv'Or Rooster Jason Size Adjustable Firm Strap Design Cock Ring Black

    A ROOSTER JASON i​a​c​u​l​i​s egy kemény, hevederes kialakítású, 5 átmérőjű méretre állítható kakasgyűrű; 30, 35, 40, 45 és 50 mm. A többféle méret lehetővé teszi, hogy ezt a péniszgyűrűt az egész csomag (pénisz és herezacskó), a pénisz tövében vagy a herezacskó körül viselje. Csak kövesse teste szükségleteit.

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Magic Motion Dante II Smart Wearable Ring

    Zene, hang és játékok a vibráció távolról vagy helyszínen történő szabályozásához

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Addicted Toys Flexible Silicone Cock Ring Set 7 Pieces Black

    Szerezzen jobb és hosszabb orgazmust ezzel a 7 szilikon gyűrűből álló készlettel a péniszhez.

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sport Fucker Trainer Ring Átlátszó

    Egy kis lendületet adnál nemi életednek? Próbáltad már, micsoda élvezetet tud egy hereszorító vagy egy péniszgyűrű nyújtani? Ha még nem, itt az ideje, hogy kipróbáld te is!    

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Performance Silicone Camo Cock Ring Blue

    A Performance Silicone Camo Cock Ring egy puha, rugalmas gyűrű a maximális kényelem érdekében. A lapos kialakítás a tengely körül illeszkedik a csúszásmentes teljesítmény érdekében. A Camo Cock Ring testbiztos, hipoallergén szilikon szatén sima terepszínű kialakítással rendelkezik. Könnyen tisztítható: csak mossa le szappannal és vízzel, és hagyja levegőn megszáradni.

    4 790 Ft

    2 379 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • The Screaming O Charged Ohare Rabbit Vibe Pink

    Cserélje le a partnerét kedvenc nyúl vibrátorára. A Charged Ohare, egy egyedülálló újratölthető dupla pénisz gyűrűvel, amely az ikonikus szexjátékhoz hasonlít, o​d​i​o amelyet a nők szerte a világon élveznek és imádnak. A Charged Ohare rugalmas „fülei” bizsergetnek és remegnek egészen a hegyükig a célzott csiklómasszázshoz, ellentétben bármivel, amit valaha is érzett, és kettős gyűrűs kialakítása segít a nyulat a helyén tartani: az egyik gyűrű a szár körül húzódik, és a második a szár és a herék körül húzódik, így szorosan és biztonságosan illeszkedik.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Evolved Ring True

    Helyezze a gyűrűt a nyelvére, hogy fokozza partnere orális élményét, és hagyja, hogy az erőteljes rezgések varázslatos hatást fejtsenek ki a nyelvével együtt.

    6 390 Ft

    3 490 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Casual Love Vibrating Ring Purple

    A CASUAL LOVE GYŰRŰ 26 ÁTLÁTSZÓ egy csiklóserkentő gyűrű és hüvelyi serkentő, mellyel akár nem is sejtett határokig növelheti intim kapcsolatai örömét.

    3 190 Ft

    1 579 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Vibrating Double Penis Ring with Remote Black

    Adjon lendületet farkának és heréinek ezzel a sima szilikon javítógyűrűvel, amely kettős feladatot lát el. Szuper rugalmas a maximális kényelem érdekében, a gyűrű szilárdan fogja a farkat és a labdákat, hogy javítsa a kitartást, miközben szorosan támogatja a herezacskót. Hozza ki a legjobbat a farokgyűrűjéből egy sima vízbázisú síkosítóval.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rebel Glans Ring Black

    Nyitott rozsdamentes acél gyűrű 2 ékszergolyóval, körülmetélt és körülmetéletlen péniszhez egyaránt alkalmas. A vékony gyűrű közvetlenül a makk szélére van felszerelve.

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Locker Black

    Élvezze a tökéletes szexuális élményt ezzel a pénisz és herék vibráló gyűrűjével. Kifejezetten úgy tervezték, hogy kényelmet és funkcionalitást biztosítson, hatékonyan javítva a szexuális kapcsolatot. Szilikonból készült, amely könnyen nyúlik a maximális kényelem érdekében, és egy vibráló golyóval is rendelkezik, amely stimulálja őt és őt is.

    6 390 Ft

    3 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Easytoys Share Ring Double Vibrating Cock Ring with Rabbit Ears Black

    Ez az erőteljes péniszgyűrű tökéletes stimuláns neked és partnerednek! Ezzel a szilikon péniszgyűrűvel mindketten élvezhetik a hosszan tartó erekciót, ami azt jelenti, hogy tovább tarthat. A tetején egy extra stimulátor található Rabbit füllel és egy kivehető mini golyós vibrátorral, amely stimulálja a csiklót, így a partnered is csodálatos orgazmushoz jut.

    7 990 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • The Screaming O The Two-O

    A Two-O vibrációs gyűrű két mini motorral rendelkezik, amelyek egy rendkívül rugalmas és kényelmes örömgyűrűhöz vannak csatlakoztatva a jobb, kielégítőbb szex érdekében. A felső motor a csiklóját stimulálja, míg az alsó motor intenzív zümmögéstől zúg a kölcsönös örömért, adva a pároknak sikoltozni valót – együtt!

    6 390 Ft

    4 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tenga Smart Vibe Ring - Rezgő gyűrű Fekete

    Az SVR egy nagy teljesítményű, csendes, újratölthető és vízálló farokgyűrű, melyet elegáns tervezése tesz egyedivé.

    34 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Double Diver Pink

    Háromszorozza meg az élvezetet a hálószobában, ha belecsúszik a szilikon újratölthető Double Diver™-be. Míg a rugalmas gyűrű szorosan tart, az izgalmas szonda és a dübörgő teaser teljes kontaktus stimulációt biztosít.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zero Tolerance Black Tie Affair Cock Ring

    A klasszikus farokgyűrű állítható csavarja, ez a nyakkendő lehetővé teszi a pontos átmérő kiválasztását, és texturált élvezeti platformot kínál neki! Az erős, 10 golyós lövedék biztosítja, hogy mindketten megtapasztalják a kölcsönös stimuláció hatalmas hullámait e​l​i​t egy dupla orgazmusos élvezeti utazáshoz! Élvezd párod fantáziáját a víz alatt, hiszen ez a játék teljesen víz alá merülhet, és ráadásként hagyd, hogy a lelógó nyakkendők varázslatukat vibrálják a combod között. Tisztítása egyszerű játéktisztítóval és meleg vizes öblítővel.

    12 790 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Love To Love Flux Ring Cockring Black

    A Flux Ring egy péniszgyűrű, amely egyszerre stimulálja a heréket és a péniszt. A péniszgyűrű enyhe nyomást gyakorol a péniszre, ami javítja az erekciót és késlelteti az ejakulációt. A Flux gyűrű egy rugalmas gyűrű, vízálló és kényelmes viselet.

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimba Latex Play Quatro Cock Ring and Ball Splitter Black

    Ennek a gyűrűnek négy egymáshoz erősített gyűrűje van: egy 4 cm átmérőjű, egy 2,5 cm átmérőjű és kettő 2 cm átmérőjű. A legnagyobb gyűrűt (4 cm) a herezacskó körül kell viselni. A második gyűrűt (2,5 cm) a tengely körül kell viselni.

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zalo Bayek Cockring Vibrator with Remote Control Black

    A Bayek a ZALO Legend sorozat része, és úgy tervezték, hogy felemelje a párok szexuális élményeit. Az elegáns, puha szilikon borítja az ergonomikus formát, amely kényelmesen illeszkedik két test közé, hogy kívülről és belülről is fokozza a behatolást.

    61 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Velv'Or Rooster Ragnar Lasso Design Cock Ring Black

    A ROOSTER RAGNAR egy szilikon péniszgyűrű, amely széles pántot és karcsú zsinórokat ötvöz egy kialakításban, hogy dinamikus élményt nyújtson. A lasszó egyszerűen állítható a szekrény fel-le csúsztatásával a húrokon. Viselheti a lasszót az egész csomagja körül (pénisz és herezacskó), vagy csak az erekciós pénisz tövében, attól függően, hogy mire készül, és mennyire merevnek tartja az erekciót.

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sport Fucker Cockring Átlátszó

    A Sport Fucker a leguniverzálisabb Cock and Ball játék (pénisz és herék) a piacon.

    11 190 Ft

    7 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sport Fucker Cockring Fekete

    A Sport Fucker a leguniverzálisabb Cock and Ball játék (pénisz és herék) a piacon. Sokféleképpen viselhető termék. Biztosan ez lesz a kedvenc péniszgyűrűje. Még nem próbálta?!

    11 190 Ft

    7 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Play with Me Arouser Vibrating C-Ring Pink

    Fokozza az élvezetet és hosszabbítsa meg a játékidőt! A Play With Me vibráló C-gyűrűk a tengely alján vagy a golyók alatt viselhetők, és puhák és rugalmasak, hogy mindenkinek kényelmesen illeszkedjenek. A vibráló golyó mentén található puha noppingok használat közben stimulálják a csiklót.

    4 790 Ft

    2 379 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Perfect Fit Play Zone Kit - Erekciós gyűrű szett

    Play Zone Kit - 9 Xact -Fit gyűrűk, szilárd tárolókúppal

    25 590 Ft

    17 490 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Tor 3 Black

    Tegye meg a következő nagy lépést kapcsolatában, és biztosítsa a kölcsönös elégedettséget a TOR™ 3 örömgyűrűvel. A több rezgésbeállítás több lehetőséget jelent a kísérletezésre, valamint egyedi tesztreszabási lehetőségeket kínál a LELO alkalmazással. A TOR™ 3 prémium testbiztos likonból készült, így tökéletesen illeszkedik minden alakhoz és mérethez, és ideálisan átadja az érzéseket mindkét partnernek.

    100 900 Ft

    61 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Heloise Black

    Vezesse át a stimuláció hullámát a szilikon 7 funkciós újratölthető vibráló péniszgyűrűvel. Szilikon kialakításának köszönhetően ez a jól illeszkedő péniszgyűrű a pénisz tövében helyezkedik el, erősítve az erekciót és meghosszabbítva az élvezetet.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Pleasure Overload Wicked Weekend

    Fedezze fel újra Anastasia és Christian Gray gőzös kalandjait a Szürke Ötven árnyalata Hivatalos Pleasure Collection segítségével. Azon az erotikus irodalmi f​a​c​i​l​i​s​i​s jelenségen alapszik, amely a párokat világszerte megismertette a BDSM érzékiségével, több mint 150 millió példányban kelt el világszerte, és három nagysikerű filmet szült. Ezek a gondosan összeállított játékok és bondage-kiegészítők globális sikert arattak, mióta először a polcokra kerültek 2012-ben.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Perfect Fit Armour Tug Lock Clear

    Az Armor Tug bemutatja ezt az erotikus gyűrűt, amely egy 14 cm-es kerületű análdugóval kapható. Együttesen okoznak a viselőnek hihetetlen izgalmat és beteljesülést. A pánt elkülöníti a péniszt és a herezacskót és láthatóan megemel. Anatómiai mércéket követ a kialakítása, tehát tökéletesen illeszkedik.

    31 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • NS Novelties Renegade Dyno Rings Black

    A Renegade gyűrűk teljesítményvezérelt, szagtalan TPE gyűrűk, amelyek rendkívül rugalmasak, soha nem ragadnak, és különféle színekben, formában és méretben kaphatók. Próbálja ki mindegyiket a különféle szenzációs lehetőségek és hihetetlen eredmények érdekében. Minden kenőanyaghoz alkalmas.

    4 790 Ft

    2 379 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sono No.48 Cockring with Ball Strap Fekete

    Készen áll az extrém élvezetre? Akkor feltétlenül próbája ki ezt a péniszgyűrűt, amely most a golyókat szorító szíjjal kapható!

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Darkness Flexible Cock Rings Double

    Kiváló minőségű bőrből és gumiból készült dupla péniszgyűrű, amely lehetővé teszi, hogy késleltesse a magömlést, hosszabb ideig tartsa erekcióját és meghosszabbítja a szexuális együttlét idejét.

    6 390 Ft

    3 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

65 - 96 termék, Összesen:257

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.