×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Rezgő és erekciós gyűrűk vibráló

33 - 64 termék, Összesen:282

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Orion Vibrating Silicone Cock Ring Red

    Prémium termék verhetetlen áron!

    6 390 Ft

    2 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • 6 390 Ft

    3 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Lovense Diamo Vibrating Cock Ring

    A Lovense első hordható, külső férfijátéka

    89 900 Ft

    50 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Coup!es Choice RC 3 in 1 Vibrator Green

    RC 3 az 1-ben vibrátor a Coup!es Choice-tól távirányítóval. A G-pont vibrátor leválasztható a rezgő kakasgyűrűről, így mindkét játék külön-külön is használható az extra élvezet érdekében. Összerakva rugalmas vibrátort alkotnak egy bugyiban is hordható csiklóstimulátorral. Többfunkciós játék változatos játékhoz egyedül vagy partnerrel!

    25 590 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Rocket Ring

    Ez a fánk valóban egy péniszgyűrű, amely elsöprő vágyat kelt, hogy megédesítse szerelmi életét. A Satisfyer Ring érzéki felfrissülést kölcsönöz férfiasságának, így Önnek és partnerének bizsergő élvezetet nyújt. A nagyméretű csiklóstimulátor széles átmérőjű és 10 intenzív vibrációs beállítással rendelkezik, amely egyetlen gombnyomással stimulálja hölgye szerelmi gyöngyét. De még a gőzös szóló menetek alatt is elcsábítja mély vibrációival, és tévedhetetlenül a csúcsra viszi.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Yours and Mine - Rezgő gyűrű

    A karcsú, rezgő gyűrű ötvözi az erős rezgéseket és a tűhegynyi pontosságot. Pont a megfelelő helyeken fejti ki hatását, maximális intim élvezetet kínál.

    7 990 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Endless Love Light Blue

    A Multifun 1 egy nagyon különleges formájával kedveskedik Önnek, amely művészien beilleszthető bármilyen szeretkezésbe, és 3 erős motorral rendelkezik: Amíg az egyik a főtest felső részén van, az élvezeti karok másik két alsó pontja a jó hangulatot biztosítja. Ez azt jelenti: Akár szemben, felül, belül, alatta vagy között – az égszínkék univerzális készülék úgy stimulál, ahogy csak szeretné! A két alsó motor a főmotortól külön vezérelhető, így a vibrátor mindkét része 10 izgalmas vibrációs programot kínál. A 2 gombbal akár 100 különféle kombinációt is létrehozhat.

    19 190 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Glorious Duo

    A kompakt, mégis terjedelmes forma, a vibráló csiklóstimulátor, valamint a pénisz és a herék két gyűrűje a szilikon Satisfyer Tündöklő Duót ideális társsá teszi a hosszú éjszakákhoz.

    15 990 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Fantasy C-Ringz Remote Control Double Penetrator

    Duplázd meg az örömet és a mókát a távirányítható dupla penetrátorral! Élvezze a kettős behatolás gyönyörét!

    31 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Menzstuff Dual Power Ball Play Sleeve

    MENZSTUFF DUAL POWER BALL PLAY SLEEEVE

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Tor 2 Fekete

    Kényelmes és tökéletesen illeszkedő rezgő gyűrű, melyet a pár férfi tagja visel a szeretkezés közben. A TOR ™ 2 fokozza a szex örömeit mindkét fél számára.

    68 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • The Screaming O Monarch Wearable Butterfly Vibe Fekete

    Érezze a lebegést a Monarchdal, egy hordható pillangó-hangulattal, amely a csiklót repíti, és stimuláló rezgéssel burkolja be a környező érzékeny területet. A híres pillangós masszírozó – a párok klasszikus kedvence – után megtervezett Monarch a kéz nélküli intimmasszázst ötvözi az extra erõsítéssel a csodálatos élmény érdekében.

    17 590 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Stay Hard Vibrating Tongue Ring Blue

    Engedje, hogy a nyelve utazzon! A Blush Novelties 10 Funkciós Vibráló Nyelvgyűrű egy sokoldalú, vibráló páros péniszgyűrű a keményebb, erősebb és hosszabb edzésekhez. Valójában 3 szexjáték az 1-ben. Használja együtt a gyűrűt és a golyót. A péniszyűrűt külön használja. Használja a golyót külön az összes erogén zóna ugratásához.

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Perfect Pair 3 Green

    A Satisfyer Perfect Pair 3 mindig a tökéletes párosítás: a 2 az 1-ben vibrátor mély, erőteljes vibrációval gyönyörködik, akár ujjvibrátorként, akár péniszgyűrűként.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Mighty One Ring

    Adja meg férfiasságának érzéki fejlesztését a Mighty One-val. Kellemesen rugalmas, gyűrűnk minden mérethez alkalmazkodik, és átöleli a péniszét, vérpangást hozva létre a hosszabb élvezet és az érzéki állóképesség érdekében.

    31 900 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Winni 2 App Controlled Penis Ring Black

    Üljön le, helyezze magát kényelembe, és hagyja, hogy a SVAKOM APP átvegye az irányítást. A Winni 2 Bluetooth-kompatibilis és teljes mértékben kompatibilis a SVAKOM APP-al - fedezzen fel még több rezgést és játékmódot.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • The Screaming O The Ohare XL Black - Dupla Rezgő Péniszgyűrű

    Az Ohare XL dupla rezgésű erekciós gyűrű kedvesedet kedvenc kanos nyuladdá változtatja. Kényelmes illeszkedésű erekciós gyűrű, szuper-meghajtású 4-funkciós motor továbbfejlesztett puha, rugalmas nyuszifülekkel!

    11 190 Ft

    7 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Cobra Purple

    Ha nem tudsz ellenállni a kakasgyűrű szexuális fokozó erejének, akkor ezt imádni fogod. Maga a gyűrű átöleli a szár tövét, és hosszabb ideig segít megőrizni az erekciót. A selymes szilikon dörzsöli a csiklóját, és intenzív rezgéseket küld a csiklójára és az egész szárra, és csodálatos stimulációt nyújt, mint még soha.

    7 990 Ft

    4 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Vibrating Triple Cock Ring Sleeve Extender with 9 Vibration Modes Black

    A kakasgyűrű 9 erőteljes rezgésmóddal rendelkezik, különböző sebességgel, folyamatosan állítsa be a sebességet a pénisz edzéséhez, edzeni az érzékenységét, hogy növelje az állóképességet, érezze a különböző rezgések élvezetét, tegye magát keményebbé, erősebbé és tartósabbá.

    17 590 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dorcel Power Clit

    Tapasztalatják meg a közös örömöt a Dorcel csiklóizgató termékével.

    7 990 Ft

    4 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Mr. Pleasure Remote Scrotum Teaser Black

    Vibrációk a golyók kedvéért, amelyeket ez a Mr Pleasure vibráló herezacskó élvezője szállít, a maximális élvezetért! A vibráló herezacskó-stimulátor puha szilikonból készült, és kényelmes péniszpánttal rendelkezik. Egyszerűen nyomja meg a gombot a stimulátoron vagy a távirányítón, és élvezze a golyóit stimuláló rezgések izgalmas érzéseit! A vibrációs ritmus megváltoztatása egyszerű a vezeték nélküli távirányítóval. Vagy add oda a partnerednek, aki meglephet téged a távirányító távoli működtetésével egy izgalmas játékhoz!

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy Urban Fushion Vibrating Couple C-Ring Blue

    Tapasztalja meg a szinergiát a FUSHION-nal, a pár örömével. A bordázott élvezeti pontok a péniszen nyugszanak, és minden egyes mozdulatnál rezgést adnak át mindkettő számára. Emeld fel az intimitást, ahogy a közös érzések újra lángra lobbantják a szenvedélyeket. Fedezze fel az élvezet és a kapcsolat tökéletes egyesülését a FUSHION-nal – ahol a közös vágyak megtalálják a harmóniát.

    17 590 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Legendary Duo

    Ez a kanyargós vibrátor tökéletes az erekció erősítésére és fenntartására, miközben fokozza és csökkenti az élvezetet. Minden Duo vibrátor erős motorral van felszerelve, amely 12 rezgésbeállítást továbbít a szilikon szalagokon és a motor fején keresztül, ezzel egyidejűleg izgatva partnerét a behatolás során.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Vibrant Penis Ring Silicone 10 Functions Black

    Adjon hozzá egy kis pluszt a szerelmeskedéshez ezzel a szilikon vibráló péniszgyűrűvel. A 10 vibrációs móddal, amelyek több órányi intenzív élvezetet és szemtelen szórakozást nyújtanak Önnek, ezt a játékot szeretni fogja Ön és partnere!

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Vibrating Double Fucker & Clitoris Stimulator with Remote Purple

    A multifunkcionális vibrátor jó volt a P-ponthoz vagy a G-ponthoz. szex közben a végbélnyílás és a csikló is kedvére tehet, míg a dupla gyűrű erősíti a péniszét. Vagy tegye a vibrátor fejét a végbélnyílásába, és a dupla gyűrű beborítja a hímtagját és a heréit, hogy a pár játszhasson. Érezze a hármas stimulációt a csiklóból, a G-pontból és a prosztatából, amitől megborzong és remeg a lábai között.

    20 790 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Dual Vibrating Soft Silicone Cock Ring with 10 Powerful Vibrations Black

    A rezgő péniszgyűrű egyedi szarvformája növeli önbizalmát, szereti partnerét, Amíg partnere hátulról hatol beléd, nyúljon körül és simítsa meg vibráló szárát. Térj vissza a péniszükre, és hagyd, hogy érezzék a rezgéseket, amelyek átdübörögnek a részeden. Ha maximálisan érintkezik az résszel, akkor mindkettőtök profitálhat a rezgésekből.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bswish bcharmed Basic Plus Black

    Szintet akarsz lépni? A Bcharmed Basic Plus egy kettős masszírozó gyűrű erős mini motorral, tökéletes egyéni és partner játékhoz. A 100%-ban testbiztos szilikon rugalmas nyúlást biztosít, így olyan szorosan illeszkedik, hogy rövid időn belül elmenj. Selymesen sima érzete öt finom vibrációs mintával párosítva erősebb erekciót ad neki, és ezzel egyidejűleg csiklóélményt.

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Strong One Ring Vibrator

    A Signet Ring bordázott szerkezete, alkalmazásvezérlése és puha szilikonja igazi szemet gyönyörködtetővé varázsolja. A véráramlás korlátozásával a készülék nemcsak késlelteti az ejakulációt, hanem mindkét partnert intenzív rezgéssel stimulálja.

    31 900 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Xocoon Couples Stimulator Ring Fuchsia

    A férfiak biztosan élvezni fogják a pénisz teljes hosszában mindenféle izgalmas érzést ezzel a Páros Stimulátor Gyűrűvel. A gyűrű használatával a pénisz érzékenyebbé válik, késlelteti az orgazmust és hosszabb ideig tart az erekció.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Gender X Back It Up Black

    Ez az egyedülálló távoli vibrációs dugó és gyűrű kombináció két erős motorral rendelkezik, amelyek együtt működnek a tengelyben és az alapban. Az állítható C-gyűrűs karok 3 különböző pozíciót kínálnak, míg az izzódugó felül és alul elkeskenyedik egy biztonsági alappal, amely összekapcsolódik, és egy sima, rugalmas formát alkot.

    33 900 Ft

    25 390 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Vibro Ring Kék

    A fokozott szexuális teljesítményhez! Ez a péniszgyűrű nagyon rugalmas szilikonszerű anyagból készült, amely szorosan illeszkedik a bőrhöz. Egy integrált rezgő golyóval kapható.

    4 790 Ft

    3 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Crystal Clear Vibrating Sleeve

    Ez a Kristálytiszta átlátszó vibrációs hüvely puha, rugalmas anyagból készült, és a pénisz csúcsformáját kölcsönzi, hogy teljes élményt nyújtson. A szorosan illeszkedő hüvely segíti az erekciót. A péniszre kerül, és a gömbgyűrű segíti a hüvely a biztonságos és kényelmes illeszkedését, valamint gondoskodik arról, hogy ne csússzon le róla.

    14 390 Ft

    8 790 Ft

    +

    -

    Raktáron

33 - 64 termék, Összesen:282

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.