×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Rezgő és erekciós gyűrűk

97 - 128 termék, Összesen:134

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Oxballs Plow Cockring Blueballs

    A PLOW egy tiszta szilikon gyűrű, amelyet a csomag párnázására és kinyomására terveztek. Kiváló minőségű tiszta platina szilikonból készült, így tapintásra sima és hólyagos. A vastag, meghosszabbított "ajak" úgy van kialakítva, hogy a labdák mögött pihenjen, és felfelé tolja a csomagot, hogy nagyobb dudort kapjon. A PLOW tökéletes a pánt kitöltésére vagy szűk felszerelésben.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Perfect Fit The XPlay 6/9/12" Ultra Wrap Ring 3 Pack

    Az ultra-sztreccs SilaSkin anyagunkból készült vegyes csomag a 6"-os (2-3 tekercs), 9"-es (3-5 tekercselés) és 12"-es (4-8 tekercselés) vezetékhosszúságú gyűrűket tartalmaz, amelyeket a pénisz a legszórakoztatóbb és legkreatívabb módon. A lehetőségek végtelenek!

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream King Cock Elite The Crown Jewels Weighted Black

    Cock ring The Crown Jewels - súlyozott lengőgolyók a King Cock Elite-től súlyozott lengőgolyókkal. A golyók valósághű másolatok, amelyek kettős sűrűségű szilikon anyagból készültek, és puha és bőrszerű textúrával rendelkeznek. A belső oldalon 2 súlyozott golyó található. Minden egyes lökésnél valósághűen lengnek és az intim területre csapódnak az extra élvezet érdekében.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs TRI-SPORT XL 3-Ring Cocksling Black

    A TRISPORT XL egy nagyobb, extra puha, gumiszerű pénisz és golyószalag 3 gyűrűvel, mindegyik különböző méretű és görbületű, húsosabb vastagsággal, mint az Oxballs eredeti TRISPORT... ez sokkal nagyobb méretű. Ezt új, puhább-nyúlékonyabb anyagból készítettük, így több gumival tartja a farkadat és a golyóidat a nagyobb dudorért és a több csontért.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs BIG-D Shaft Grip Cockring Clear

    A BIG-D péniszgyűrű vastag, szuperpuha, gumiszerű flexTPR, amely elég nagy ahhoz, hogy a pénisze és a golyói köré tekeredjen, és mindent felfelé és kifelé toljon a legnagyobb "D" megjelenésért és érzésért... de a BIG-D-nek a tetején is vannak markoló karimák, amelyek összenyomják a szerszáma alját a még nagyobb, keményebb extra D-ért.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sport Fucker Liquid Silicone Muscle Ring Black

    A Sport Fucker Muscle Ring messze a legkényelmesebb szilikon gyűrű a piacon! Mitől olyan kényelmes a Sport Fucker Muscle Ring?

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs COCK-B Bulge Cockring Orange

    A COCK-B egy dús, csillogó-puha „párnázott” pénisz, amely tökéletes a hosszan tartó nagyobb dudorhoz. Fényes és sima, de kellő tapadása van ahhoz, hogy ott maradjon, ahol tetted. Ez a gyűrű szupergumi, hogy bármilyen méretű sráchoz passzoljon, vastag formája pedig fel-le lök.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bathmate Vibrating Ring Maximus 45 Vibe Black

    Adja meg Önnek és partnerének azt az extra lökést, hogy valóban próbára tegye az élvezet határait. A Maximus Vibe hatalmas rezgéseket generál 10 különböző mintával, hogy az érzés friss és izgalmas maradjon.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Vertical Dual Enhancer Red

    A CalExotics szilikon újratölthető függőleges kettős fokozó 12 intenzív vibrációs funkciót, függőleges ugratót és kettős támasztógyűrűket ötvöz az erőteljes térdremegő élvezet érdekében. Ez a kettős stimulátorgyűrű kiválóan alkalmas kezdőknek, akik feldobják a dolgokat, vagy erotikus szakembereknek, akik intenzív élvezetet szeretnének adni arzenáljuknak.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs COCK-B Bulge Cockring Peacock

    A COCK-B egy dús, csillogó-puha „párnázott” pénisz, amely tökéletes a hosszan tartó nagyobb dudorhoz. Fényes és sima, de kellő tapadása van ahhoz, hogy ott maradjon, ahová tette. Ez a gyűrű szupergumi, hogy bármilyen méretű sráchoz passzoljon, vastag formája pedig fel-ki lök.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs BIG-D Shaft Grip Cockring Black

    A BIG-D cockring vastag, szuperpuha, gumiszerű flexTPR, amely elég nagy ahhoz, hogy a péniszed és a golyóid köré tekeredjen, és mindent felfelé és kifelé toljon a legnagyobb "D" megjelenésért és érzésért... de a BIG-D-nek a tetején is vannak markoló karimák, amelyek összenyomják a tengelyed alját a még nagyobb, keményebb extra D-ért.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Prowler RED Magnetic 33mm Ring

    Növelje a szár minden érintésének és ütésének érzetét a könnyen használható, könnyedén felhelyezhető péniszgyűrűvel. A gyűrű két darabból áll, amelyek mágnesesen rögzülnek a helyükre, hogy szilárd kört hozzanak létre a pénisz körül.

    19 190 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics 5 Bead Maximus Ring Purple

    A plüss testbiztos szilikon gyűrű javítja az állóképességet és a kerületet, hogy szerelmesed még többet, többet, még többet nyögjön. A rugalmas gyűrűt 5 gyöngy béleli, hogy maximalizálja az érzékenységet és fokozza az érzést az egész péniszben, hogy a férfiak hosszabb ideig, erőteljesebben élvezhessék az élvezetet. Amíg Ön eléri a következő szintű élvezetet, a 12 vibrációs funkció és a szögletes teaser orgazmikus boldogságban hagyja hölgyét. Hölgyeim, míg az ő öröme nő, a tiétek is növekedni fog! Az érzékien kivert stimulátor pontos élvezetet nyújt a legintimebb édes helyeken.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs COCK-B Bulge Cockring Black

    A COCK-B egy dús, csillogó-puha „párnázott” pénisz, amely tökéletes a hosszan tartó, nagyobb dudorokhoz. Fényes és sima, de kellő tapadása van ahhoz, hogy ott maradjon, ahova tette. Ez a gyűrű szupergumi, hogy bármilyen méretű sráchoz passzoljon, vastag formája pedig fel-ki lök.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Brutus Brutus Big Bulge Hypersoft Silicone Cockring Set

    A BRUTUS Toys elhozza Önnek ezt a hiperszoft Liquid szilikon péniszgyűrűk készletét, amelyek nagyon rugalmasak és nagyon kellemes tapintásúak.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • CoverMe Dylan Cock Ring Rechageable 10 Speed Waterproof Purple

    DYLAN; A coverme gyűrű a férfi legjobb eszközének nagy szerelmese. A klitorisz stimulátor egy egyszerű érintéssel elpirítja a nőt. 10 erőteljes rezgési mód egy egyszerű, könnyen kezelhető gomb megnyomásával. A rezgés átöleli a péniszt és továbbítja azt a herék utolsó sarkáig, elérve az orgazmust nagyszerű díjként.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Nubby Lover's Delight Aqua

    A szilikon újratölthető Nubby Lover's Delight a vibráció 12 intenzív funkcióját ötvözi erotikusan dörzsölt felülettel, hogy még több térdremegő élményt nyújtson. A stimuláló, dörzsölt felület, az egyedi formájú teaser és a 12 vibrációs funkció intenzív élvezetet nyújt. Ez a stimulátorgyűrű kiválóan alkalmas kezdőknek, akik feldobják a dolgokat, vagy erotikus szakembereknek, akik intenzív élvezetet szeretnének adni arzenáljuknak.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Boners Cockring & Ball Stimulator Blue

    A Boners Cockring & Ball stimulátorral garantált a hosszabb és keményebb erekció! Helyezze a kakasgyűrűt a pénisz tövébe, amikor az petyhüdt állapotban van, és helyezze a két kiálló részt a herezacskó felé. Az erekció során a gyűrű szorosan illeszkedik a pénisz köré, csökkentve a véráramlást.

    19 190 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Cala Azul Jose Vibrating Cockring

    Élvezze együtt ezt az izgalmas vibráló kakasgyűrűt a Cala Azul kollekcióból! Helyezze a gyűrűt a péniszre, és egyszerűen kapcsolja be a kakasgyűrűt a nyomógombbal.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs COCK-B Bulge Cockring Yellow

    A COCK-B egy dús, csillogó-puha „párnázott” pénisz, amely tökéletes a hosszan tartó, nagyobb dudorokhoz. Fényes és sima, de kellő tapadása van ahhoz, hogy ott maradjon, ahová tette. Ez a gyűrű szupergumi, hogy bármilyen méretű sráchoz passzoljon, vastag formája pedig fel-ki lök.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Loveline Pointed Vibrating Cock Ring Licorice Black

    Ezt a hegyes vibráló kakasgyűrűt úgy tervezték, hogy fokozza és meghosszabbítsa az erekciót a nagyobb méret, keménység és tartósság érdekében. Fedezze fel az öröm és meglepetés végtelen pillanatait ezzel a Loveline elemmel.

    20 790 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bathmate Vibe Edge Black

    Legyen ez egy emlékezetes este. A Vibe Edge az Ön és partnere életének legszebb pillanatát fogja nyújtani. A Vibe Bullet által működik, 10 rezgésszintet biztosít, hogy megfeleljen az esti intenzitásnak és hangulatnak.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Triple Orgasm Enhancer Purple

    Maximalizálja örömét, ha belecsúszik a szilikon újratölthető háromszoros orgazmus fokozóba. Míg a rugalmas gyűrű szorosan tart, az izgalmas kettős teaserek teljes kontaktus stimulációt biztosítanak több élvezeti zónában.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Prowler RED Stainless Steel Magnetic Ring 14mm

    A mágnesesség, vagy szereted, vagy utálod. Nos, mi szeretjük, és úgy gondoljuk, hogy a párod is. Próbálja ki ezt a mágneses péniszgyűrűt a párok játékához, amely mindkét érintett partner élményét fokozza. Emellett stílusos, diszkrét és bármilyen mérethez tökéletes.

    20 790 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • The Screaming O 4B Double Wammy Grape

    Az erőteljes, mélyen dübörgő 4B Double Wammy vibrációs gyűrű megkettőzi a szórakozást két különálló motorral, amelyek egyedi stílusban mindkét partner intenzív stimulációját biztosítják. A laboratóriumban tesztelt testbiztos SEBS-ből készült, rugalmas, kényelmes pánt és a kettős hatású wammy hatás páratlan stimulációt kínál a férfi és a lány örömére.

    17 590 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bathmate Vibrating Ring Maximus 55 Vibe Black

    Adja meg Önnek és partnerének azt az extra lökést, hogy valóban próbára tegye az élvezet határait. A Maximus Vibe hatalmas rezgéseket generál 10 különböző mintával, hogy az érzés friss és izgalmas maradjon.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Hünkyjunk SUPER HUJ Cockrings Bronze Metallic 3 pack

    A SUPERHUJ cockrings feszesebb max - nyúlós gyűrűk, amelyeket nagyobb csontra, nagyobb dudorra, keményebb játékra terveztek... a gumiszerű sztreccs teszi ezeket a legjobb akciógyűrűvé, ezeket "fuck - gyűrűknek" hívjuk, mert szilárdan illeszkednek a kemény farokhoz.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tenga SVR One Blue

    A Smart Vibe Ring (SVR) elemek egy szilikongyűrűhöz rögzített vibrátorból állnak, amelyet a partneri játékban és a szex során használnak. A gyűrű a pénisz köré feszíthető és a tengely aljára helyezhető a szex közbeni rezgésekhez, vagy vibrátorként is használható, ha egyszerűen csak megfogja a tárgyat.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • DNGEON Cock Ring Rope Black

    Nincs olyan gyűrű, mint egy gyűrű! Ez a két gyűrű kiváló minőségű kötélhez van rögzítve, és van hozzá karabiner is. Az egész termék kellemesen erős és strapabíró, így a legdurvább játékot is élvezheti vele. Tedd a gyűrűt a péniszedre, és erősítsd a karabinert más kiegészítőkhöz, fantáziádnak nincs határa.

    20 790 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • 20 790 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Taurus Enhancer Red

    A Silicone Rechargeable Taurus™ Enhancer a vibráció 10 intenzív funkcióját keveri csapkodó ugratókkal és kettős motorral, hogy dupla térdremegő élményt nyújtson. A stimulátorgyűrű nagyszerű választás azoknak a kezdőknek, akik az univerzális szabással szeretnék megfűszerezni a dolgokat, vagy az erotikus szakembereknek, akik dübörgő vibrációkkal szeretnének intenzív élvezetet adni arzenáljukhoz.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs Glowdick Cockring with LED Clear Ice

    A GLOWDICK egy ergonomikusan ívelt gyűrű, amely szuperfényes LED-et tartalmaz. A GLOWDICK bársonyosan puha plus+SILICONE™ anyagból készült, amely rugalmas, de még mindig elég erős ahhoz, hogy kényelmesen fogjon, és felfelé és kifelé tolja a csomagot. A felső gyűrű dugói stimulálják a tengelyt, és a helyén tartják a GLOWDICK-ot. Az elegáns, tiszta színkombinációk megtörik a LED-et, hogy extra fényt kapjanak. Az élénk színkombinációk és a szemet gyönyörködtető csomagolás kiemelkedik kínálatából.

    28 900 Ft

    17 490 Ft

    +

    -

    Raktáron

97 - 128 termék, Összesen:134

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.