×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Rezgő és erekciós gyűrűk drótnélküli

18 Termék

  • Satisfyer Royal One Ring

    Adjon érzéki felfrissülést férfiasságának Royal One-unkkal. Kellemesen rugalmas, gyűrűnk minden mérethez alkalmazkodik, és átöleli a péniszét, vérpangást hozva létre a hosszabb élvezet és az érzéki állóképesség érdekében.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Epic Duo

    A pénisz és a herék két hurokja lenyűgöző vérvisszatartó hatást eredményez, míg a klitorisz stimulátor további stimulációt biztosít. A Satisfyer Epic Duo rezgései a Satisfyer Connect alkalmazáson keresztül is vezérelhetők.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Xocoon Couples Vibrator Ring Green

    A szerelem a levegőben van az Amaysin távvezérelt vibráló szerelmi gyűrűjével. A 9 rezgési móddal, a selymes szilikon érintéssel és a csiklandozóan szoros fogással zümmögő stimulációt kaphat, miközben extra erekciót érezhet.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Dual Motor 3in1 Penis Enhancer & Vibrating Ring with Remote Control Black

    Egyedi dizájnú kakaskarika vibrátor szexjáték pároknak: a férfiaknak készült kakaskarika szexjáték ergonomikus kialakítású, tökéletes szögben, két rugalmas gyűrűvel rendelkezik, egy a nyélhez és egy a táskádhoz, amelyek erős stimulációt adnak és lassítják a vérkeringést flow-t, aminek köszönhetően a nagyfiú azonnal hosszára és kerületére nő, mint valaha, így elősegítheti a tökéletes szexuális élményt a párok gyűrűs szexjátékával, rendkívül szexuálisan.

    19 190 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Mighty One Ring

    Adja meg férfiasságának érzéki fejlesztését a Mighty One-val. Kellemesen rugalmas, gyűrűnk minden mérethez alkalmazkodik, és átöleli a péniszét, vérpangást hozva létre a hosszabb élvezet és az érzéki állóképesség érdekében.

    31 900 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Strong One Ring Vibrator

    A Signet Ring bordázott szerkezete, alkalmazásvezérlése és puha szilikonja igazi szemet gyönyörködtetővé varázsolja. A véráramlás korlátozásával a készülék nemcsak késlelteti az ejakulációt, hanem mindkét partnert intenzív rezgéssel stimulálja.

    31 900 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Xocoon Couples Stimulator Ring Fuchsia

    A férfiak biztosan élvezni fogják a pénisz teljes hosszában mindenféle izgalmas érzést ezzel a Páros Stimulátor Gyűrűvel. A gyűrű használatával a pénisz érzékenyebbé válik, késlelteti az orgazmust és hosszabb ideig tart az erekció.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Vibrating Double Fucker & Clitoris Stimulator with Remote Purple

    A multifunkcionális vibrátor jó volt a P-ponthoz vagy a G-ponthoz. szex közben a végbélnyílás és a csikló is kedvére tehet, míg a dupla gyűrű erősíti a péniszét. Vagy tegye a vibrátor fejét a végbélnyílásába, és a dupla gyűrű beborítja a hímtagját és a heréit, hogy a pár játszhasson. Érezze a hármas stimulációt a csiklóból, a G-pontból és a prosztatából, amitől megborzong és remeg a lábai között.

    20 790 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rebel Cock Ring with RC Ball Massager Black

    A Rebel RC golyómasszírozóval ellátott péniszgyűrű egy anatómiailag formázott golyós vibrátor, amely úgyszint tökéletesen illeszkedik. Egy péniszgyűrű és egy golyós gyűrű tartja a helyén a divatos vibrátort. A játék nagyon nyúlós és rugalmas a tökéletes illeszkedés és a maximális kényelem érdekében. Az izgalmasan szoros illeszkedés hatékonyan támogatja az erekciót a szex közbeni erős teljesítmény érdekében. A mély rezgések stimulálják a golyókat, a kis, rugalmas kar pedig a gátat stimulálja az erőteljes csúcspontokért.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Vibrating Double Penis Ring with Remote Black

    Adjon lendületet farkának és heréinek ezzel a sima szilikon javítógyűrűvel, amely kettős feladatot lát el. Szuper rugalmas a maximális kényelem érdekében, a gyűrű szilárdan fogja a farkat és a labdákat, hogy javítsa a kitartást, miközben szorosan támogatja a herezacskót. Hozza ki a legjobbat a farokgyűrűjéből egy sima vízbázisú síkosítóval.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Ramrod Strong Vibrating Cockring with Remote Black

    Kínálja ügyfelei számára a végső élményt ezzel a Ramrod erős vibrációs távirányítóval! Ez a prémium péniszgyűrű fekete szilikonból készült, és egy második gyűrűvel rendelkezik a további stimuláció érdekében. Az If 10 erős rezgést és egy vezeték nélküli távirányítót kínál a tökéletes vezérlés és kényelem érdekében.

    28 900 Ft

    17 490 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Malesation Vibro Cock & Clit Sleeve Black

    Strukturált péniszhüvely tömör anyagból készült hegyével (kb. 2,30 cm/ 0,91 hüvelyk) és vibrációs golyóval. A hegy vizuális kiterjesztést biztosít, és minden lökéssel intenzíven stimulálja partnerét. A 10 erőteljes vibrációs funkcióval rendelkező csiklóstimulátor kifinomult elégedettséget biztosít a partner számára. A nyújtható szilikon a legjobb illeszkedést kínálja péniszéhez. Tároláshoz szatén táska jár hozzá.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy Tease & Arouse C-Ring Purple

    Együtt keressük a boldogságot? Akkor ez a C-gyűrű elhozza a végső örömöt. A Happiness C-gyűrű keményebbé teszi az erekciót, hosszabb ideig. Élvezze ennek a C-gyűrűnek a jó hangulatát. Stimulálja a csiklót, és egyidejűleg rezgéseket küld le a pénisz szárára. Élvezze a dupla szórakozást!

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy Halo Halo C-Ring Sleeve Purple

    Együtt keresik a boldogságot? Akkor ez a péniszgyűrű elhozza a végső örömöt. A Happiness péniszgyűrű keményebbé teszi az erekciót, hosszabb ideig. Élvezze ennek a péniszgyűrűnek a jó hangulatát. Stimulálja a csiklót, és egyidejűleg rezgéseket küld a pénisz szárára. Élvezze a dupla szórakozást!

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy Tickle Brush C-Ring Blue

    Együtt keressük a boldogságot? Akkor ez a C-gyűrű elhozza a végső örömöt. A Happiness C-gyűrű keményebbé teszi az erekciót, hosszabb ideig. Élvezze ennek a C-gyűrűnek a jó hangulatát. Stimulálja a csiklót, és egyidejűleg rezgéseket küld le a pénisz szárára. Élvezze a dupla szórakozást!

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Action Fenda Vibrating Ring with Licking Tongue and Remote Control 3 Motors Purple

    Köszöntsd a Fendát, az új kedvenc többfunkciós játékodat kedvenc játékmárkádtól, az Action-től.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Couples Choice Multi-Function Couple's Vibrator Black

    A Couples Choice multifunkciós páros vibrátora (pénisz)gyűrűvel és mozgatható vibrációs karokkal rendelkezik. A 3 motor (egy a középső és egy mindkét karban) 10 vibrációs móddal rendelkezik 3 sebességben. Az üzemmódok és sebességek külön-külön vezérelhetők a távirányítóval (hatótávolság: 10 méter) - tökéletes páros játékokhoz!

    36 900 Ft

    13 390 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Tardenoche Reerin Dual Silicone Vibrating Ring with Remote Control Black

    Dupla gyűrű több funkcióval, így nem unatkozhatsz bármikor. A Reerin egy vibráló gyűrű, amelyet a párkapcsolati örömök fokozására terveztek.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

18 Termék

Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.