×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Erotikus kellékek férfiaknak test

30 Termék

  • Fifty Shades of Grey Keep Still Over the Bed Cross Restrain - Bondázs készlet

    „Fedezze fel a kikötözős játékok új dimenzióját ezzel az ágy fölött keresztezhető rendszerrel, amely lehetővé teszi a boka és csukló mandzsetták mind függőleges, mind vízszintes elhelyezését. A deluxe új csavart visz a klasszikus fogvatartó rendszerbe. A szürke ötven árnyalata könyvek által inspirált.

    31 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Easytoys Fetish Collection Leather Collar With Handcuffs

    Az irányítás garantáltan a te kezedben lesz, viselje bárki is ezt a fantasztikus bondage szettet! A nyakörvhez hozzáillő csuklópánt tartozik, melyekez egymáshoz tudsz csatolni. Robusztus műbőrből készült puha béléssel, mely kényelmes viseletet biztosít. A nyakörv állítható, 45-től 58 cm-ig, akárcsak a mandzsetta, 11-től 28 cm-ig. A lánc hossza 40cm. Használd, és kombináld bátran más játékokkal és kiegészítőkkel!

    31 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fetish Fantasy D Ring Harness

    Az alárendelt egészen biztosan könyörögni fog, hogy kikösse őt a Fetish Fantasy sorozat Fantasy hámjával! Ez a nagy teherbírású rögzítő rendszer lehetővé teszi a tökéletes hozzáférést több pozícióban, csupán egyetlen korlátozással.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Javida Wand & Pearl Vibrator Purple

    Masszírozó és gyöngyvibrátor egyben!

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Hard Limits - Bondázs készlet

    Minden, amire szüksége van a test teljeskörű korlátozásához! A "Bed Restraint Kit" szakszerűen alakítja át ágyát a rabság játszóterévé - akár otthon, akár egy szemérmetlen hétvégén valahol a messzi távolban.

    33 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Easytoys Fetish Collection Hogtie With Hand and Anklecuffs

    Egészítsd ki a bondage készleted ezzel a szórakoztató szettel! Tartalmaz egy pár csukló- és bokapántot, összecsatolható hevederekkel. A készlet minden eleme használható külön is, így könnyen kombinálhatod nyakörvvel vagy egyéb kiegészítőkkel! Robusztus műbőrből készült, szegecsekkel díszítve! Hála a puha bélésnek a kényelmes viselet garantált!

    33 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LoveBoxxx I Love Black Gift Set

    Lepje meg partnerét ezzel a luxus ajándékkészlettel, tele szórakoztató játékokkal. Ez a 6 részes készlet fekete témájú, így minden játék stílusos fekete színű. A készlet kezdőknek való, pároknak p​r​a​e​s​e​n​t való játékokat tartalmaz. A készlet fémkulcsos bilincsekből, ellensúllyal ellátott szerelmi labdákból, péniszgyűrűből, forgó gyöngyökkel ellátott nyúlvibrátorból, szemmaszkból és csiklandozóból áll.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bijoux Indiscrets Maze H Harness Fekete

    Ez a BDSM-ihlette hám tökéletesen illik a kedvenc szereléséhez vagy fehérnemű készletéhez, és segítségével tovább fokozható a bondage játékok amúgy is forró hangulata. Merüljön el az érzékiségben és fedezze fel a helyet, ahol a két világ találkozik; hagyja, hogy eggyé olvadjon a merész és a visszafogott oldala!

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Javida Massage Wand Warming & Thrusting Vibe Red

    Tökéletes egy melengető teljes testmasszázshoz!

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fetish Fantasy Japanese Silk Rope - Bondázs kötél Fekete 61m

    Ezzel a szuper lágy japán selyem kötéllel nem kell, hogy egy szakértő legyen ahhoz, hogy élvezhesse a japán stílusú bondage játék örömét.

    31 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Magic Gun Purple

    Élvezze az öröm új hullámait ezzel az intenzív masszírozóval! A különleges formájának és az erős motornak köszönhetően ez a Super Power Gun tökéletes azok számára, akik szeretik az erősebb játékokat. Hagyja, hogy a mély rezgések elérjék a megfelelő helyet, miközben a rugalmas fej a test alakjához igazodik. A masszírozó hatékonyan csökkenti az izommerevséget és -fájdalmat, fokozza a véráramlást és javítja a test lágyszöveteinek egészségét.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Icicles No. 38

    Elegáns, előkelő, kézzel készített, csodálatos figyelmet szentelve a részleteknek. Ettől a fényűző üveg csodától a lélegzete is eláll.

    25 590 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Bondage Bar Hands and Feet

    Bondage Rúd kezek és lábak

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Boundless Bed Restraint Black

    Vigyázat: A Boundless™ Bed Restraint hosszú időre lekötheti estéit! Ehhez a felnőtt játékhoz csukló- és bokamandzsetták tartoznak, amelyek tépőzáras záródást és univerzális kapcsokat kínálnak, biztosítva a maximális kényelmet és korlátozást.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • KinkLab NeonWand Power Tripper Human Electrode

    Mi lenne, ha hagyná, hogy partnere szó szerint lángra lobbanjon, amikor megérinti? Ez egy új kiegészítő a KinkLab® márkától a Noen Wand ™ -hoz. Könnyű használni és teljesen új színvonalú, szikrázó örömöket ígér. Segítségével izgalmas szikrákat hozhat létre bárhol és bármikor.

    31 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimba Collar with Dog Leash 7531

    Valódi bőr, szegecsekkel díszített nyakörv, kutyapórázra emlékeztető fém lánccal.

    28 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bswish bthrilled Premium Wand Vibrator Black

    A mély, intuitív felfedezéshez készült, mélyreható vezeték nélküli pálca, a Bthrilled Premium ergonómikusan kialakított fogantyúja szögben dőlt el, így könnyedén eljuthat bármely édes helyhez. Speciálisan megtervezett, sima, széles fejjel rendelkezik, amely a teljes stimuláció hullámait sugározza, és a nyaka finoman hajlik, hogy enyhítse a nem kívánt súrlódást. USB-töltési képességével, kompakt méretével és egyedi védőkupakjával pedig a legutazásbarátabb pálca.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zado Leather Whip 2040328

    Ostor széles bőr pántokkal és rozsdamentes acélból készült fogantyúval, melynek a végén praktikus hurok helyezkedik el. Fekete / ezüst színben. Teljes hossza kb. 73 cm.

    31 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Scandal Bed Restraints - Kikötöző szett

    Szép kivitelezésű, rendkívül sokoldalú bandázs szett. Innovatív erotikus eszköz. Szinte bármely ágyat képes egy teljes s & m játszótérré alakítani pillanatok alatt.

    31 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sport Fucker Adjustable Travel Sling

    Büszkék vagyunk rá, hogy elsőként mutatjuk be Önnek a Sport Fucker Travel Slinget. Ez az eszköz elég kompakt ahhoz, hogy beleférjen egy csizmába, és elég erős ahhoz, hogy még a legizmosabb alsók lábait is kinyitsa!

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Easytoys Under the Bed Restraint System

    Tegye még izgalmasabbá a rabszolgajátékát ezzel az ágyrögzítő rendszerrel. Az állítható pántoknak köszönhetően a rendszer bármilyen matracra illeszkedik. Helyezze a pántokat a matrac alá, és hagyja, hogy a mandzsetta e​r​o​s kilógjon az oldalakon. Ezután hagyja, hogy partnere feküdjön az ágyon, és kösse össze a kezét és a bokáját a mandzsettával. A menekülés lehetetlen! Mind a négy mandzsetta állítható a tökéletes illeszkedés érdekében. Erős és strapabíró műbőrből készültek, és habszivaccsal vannak bélelve a kényelmes használat érdekében.

    33 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zado CatONine Flogger Black

    A hírhedt Cat-O-Nine-tails!

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Evolved Buttercup Yellow

    Ez a boglárka sárga joystick áldottan napfényes elragadtatásba küldi Önt turbóerősítésű, 10 sebességes motorjával és vízbe merülő kialakításával. A nagylelkű pálcahegy, egyetlen gombnyomásra maximális erővel, lélegzete is elakad az élvezettől, miközben keze kényelmesen ül a könnyen megfogható hurkos fogantyúban. Hagyja, hogy a rugalmas fej együtt mozogjon a testével, miközben újra és újra intenzív csúcspontot ér el. Tisztítsa meg Evolved Toy Cleaner-rel és meleg vízzel.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Hot n Cold Vibrator Turquoise

    Masszázs és stimulálás meleggel, hűtő funkcióval és vibrációval!

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Spiny Spencer Pinwheel 1 Wheel

    Elektromos stimulációval rendelkező szélforgó tüskékkel.

    36 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Black Label Chain Whip With Built-In Plug Gold

    Kényeztesse az alattvalóját ezzel a fém macska-kilencfarkú ostorral, amely extra titkos fém pagoda dugóval rendelkezik, amely lecsavarható a fogantyúról!

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • OhMama Fetish Metal Hands Cuffs

    A Fétis jelenlegi használata a szexuális területhez tartozik. A köznyelvben bizonyos testrészek vagy tárgyak izgalmat vagy gyönyört kiváltó módon történő élvezetére vagy csodálatára utal. Az Ohmama minden elemet és kiegészítőt kínál, hogy úgy csinálhassa mint még soha, bonyodalmak nélkül, a legmagasabb minőségű anyagok felhasználásával.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Black Label Mega Pinwheel Set

    Tapasztalja meg az erotikus kényeztetést ezzel a nehéz, rozsdamentes acélból készült tűkerékkészlettel - a bondage érzékszervi eszközök egyik örök kedvencével. Praktikus 11 hüvelykes összeszerelt hosszúságú rozsdamentes acélból készült, ezek az előjáték eszközök kiváló érzéki játékot ígérnek minőségi anyagukkal, amelyet első kézből fog tanúsítani. Ez az eszköz vállalja, hogy a simogatás és a csípés különös keverékét nyújtja minden érintéssel és tekeréssel.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zado Leather Twisted Whip Black

    A pontos és hangos jutalmazásért és büntetésért!

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Walter Black

    SZUPER PUHA SZILIKON, 7 vibrációs funkció, 5 fokozatú sebességszabályozás, memória, vízálló, USB újratölthető

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    Nincs készleten

30 Termék

Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.