×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Erotikus kellékek test

1 - 32 termék, Összesen:103

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Fifty Shades of Grey Keep Still Over the Bed Cross Restrain - Bondázs készlet

    „Fedezze fel a kikötözős játékok új dimenzióját ezzel az ágy fölött keresztezhető rendszerrel, amely lehetővé teszi a boka és csukló mandzsetták mind függőleges, mind vízszintes elhelyezését. A deluxe új csavart visz a klasszikus fogvatartó rendszerbe. A szürke ötven árnyalata könyvek által inspirált.

    31 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Easytoys Fetish Collection Leather Collar With Handcuffs

    Az irányítás garantáltan a te kezedben lesz, viselje bárki is ezt a fantasztikus bondage szettet! A nyakörvhez hozzáillő csuklópánt tartozik, melyekez egymáshoz tudsz csatolni. Robusztus műbőrből készült puha béléssel, mely kényelmes viseletet biztosít. A nyakörv állítható, 45-től 58 cm-ig, akárcsak a mandzsetta, 11-től 28 cm-ig. A lánc hossza 40cm. Használd, és kombináld bátran más játékokkal és kiegészítőkkel!

    31 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Adrien Lastic Symphony Polyvalent and ULTRA Powerful Wand Massager

    Kifejezetten csendes és erős intim testmasszázs. Ez a multifunkciós és kompakt masszírozó alkalmazkodik az Ön igényeihez. Ergonomikus és könnyen kezelhető, a különböző rezgésformák ideálisak az izomfeszültség oldására, ugyanakkor széles körű intim és érzéki örömöket is szereznek.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fetish Fantasy D Ring Harness

    Az alárendelt egészen biztosan könyörögni fog, hogy kikösse őt a Fetish Fantasy sorozat Fantasy hámjával! Ez a nagy teherbírású rögzítő rendszer lehetővé teszi a tökéletes hozzáférést több pozícióban, csupán egyetlen korlátozással.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Elite Celine Black

    A Dream Toys Elite kollekciójának Céline pálcastimulátora egy fekete pálca elegáns arany színű díszítéssel, erős fogantyúval, lekerekített fejjel és enyhén rugalmas nyakkal. A Céline 2 erős motorral rendelkezik, egy a fejben és egy az alapban, amelyek 7 vibrációs mintát és 3 sebességet kínálnak.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Black & Silver Power AkuWand II

    A sokoldalúság, az intenzitás, az erő és a felfedezés azok a szavak, amelyek meghatározzák az új DEXTER-t. Egy minden egyben sokoldalú masszírozó, amely 10 erőteljes rezgésmódot tartalmaz a lágytól a nagyon erősig.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Javida Wand & Pearl Vibrator Purple

    Masszírozó és gyöngyvibrátor egyben!

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Wand-er Woman Black

    Tükröm, tükröm, mondd meg nékem, miért nem tudok egyáltalán ellazulni? Az Ön új masszírozója a Satisfyertől a megoldást kínálja: végre egy társ, aki nem panaszkodik a nagylelkű masszázsra! Lenyűgöző XXL méretének és a csábító szilikonfej mögött rejtett erőnek köszönhetően a Wand-er Női megoldja a problémákat, oldja a feszültséget és megkarcolja az orgazmusos viszketést.

    31 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Easytoys Fetish Collection Hogtie With Hand and Anklecuffs

    Egészítsd ki a bondage készleted ezzel a szórakoztató szettel! Tartalmaz egy pár csukló- és bokapántot, összecsatolható hevederekkel. A készlet minden eleme használható külön is, így könnyen kombinálhatod nyakörvvel vagy egyéb kiegészítőkkel! Robusztus műbőrből készült, szegecsekkel díszítve! Hála a puha bélésnek a kényelmes viselet garantált!

    33 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Secret Pleasure Chest Black Fantasy

    Kényeztesse magát és partnerét ezzel az izgalmas BDSM készlettel. Ebben a 10 részes készletben különféle bondage és S&M termékeket talál egy izgalmas éjszakához a hálószobában. Ez a készlet kiválóan alkalmas azoknak a pároknak, akik érdeklődnek a BDSM iránt, de még nincs sok tapasztalatuk vele.

    31 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Hard Limits - Bondázs készlet

    Minden, amire szüksége van a test teljeskörű korlátozásához! A "Bed Restraint Kit" szakszerűen alakítja át ágyát a rabság játszóterévé - akár otthon, akár egy szemérmetlen hétvégén valahol a messzi távolban.

    33 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LoveBoxxx I Love Black Gift Set

    Lepje meg partnerét ezzel a luxus ajándékkészlettel, tele szórakoztató játékokkal. Ez a 6 részes készlet fekete témájú, így minden játék stílusos fekete színű. A készlet kezdőknek való, pároknak p​r​a​e​s​e​n​t való játékokat tartalmaz. A készlet fémkulcsos bilincsekből, ellensúllyal ellátott szerelmi labdákból, péniszgyűrűből, forgó gyöngyökkel ellátott nyúlvibrátorból, szemmaszkból és csiklandozóból áll.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • 31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Fancy Black Flogger with Glass Handle

    Ez egy csodálatos fantáziadús ostor az üvegfogantyúnak köszönhetően, amely kettős dildóként is használható, ha úgy tetszik. Kézzel készített erős üvegből készült, hidegen vagy melegen is használható, az üveg felveszi a kívánt hőmérsékletet. Tartsa hideg vagy forró csap alá, és az üveg felveszi a víz hőmérsékletét.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Cleopatra Secret Pleasures Wand Massager Black

    Masszázspálca a nagyon elegáns kikapcsolódásért!

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bijoux Indiscrets Maze H Harness Fekete

    Ez a BDSM-ihlette hám tökéletesen illik a kedvenc szereléséhez vagy fehérnemű készletéhez, és segítségével tovább fokozható a bondage játékok amúgy is forró hangulata. Merüljön el az érzékiségben és fedezze fel a helyet, ahol a két világ találkozik; hagyja, hogy eggyé olvadjon a merész és a visszafogott oldala!

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mister B Cuff Hinged Steel

    Kapcsold be őket! Tartsa össze ezeket a kezeket, és ne engedje ki őket a Mister B mandzsetta csuklópánttal! Ez a fényes mandzsetta szokatlan, nem kínál mozgásteret, ha két csukló van benne. A szoros csuklós csatlakozás azt jelenti, hogy ezek a kezek minden engedés nélkül a helyükön maradnak egymás mellett. Amíg ki nem veszi a kulcsot, addig zárva kell tartania az alját, tehát ne légy túl gonosz, hacsak nem szereted az ilyesmit. Szerintünk az ilyesmiben jársz.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Javida Massage Wand Warming & Thrusting Vibe Red

    Tökéletes egy melengető teljes testmasszázshoz!

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Love to Love Fireball Body Massager & Vibrator Plum

    A Fireball egyben egy testmasszírozó és vibrátor. A vibráló masszázsgörgők az egész testét bizsergetni fogják a gyönyörtől, míg a praktikus vibrátor minden vágyát kielégíti. A Fireball a szexuális örömök nyújtása mellett az izmok ellazítására és a fájdalmak enyhítésére is használható.

    58 900 Ft

    21 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Mister B Cuff Couble Lock Chain Steel

    Kapcsold be őket! Tartsa össze ezeket a kezeket, és ne  engedje ki őket a Mister B mandzsetta duplazárral, lánccal! Ez az elegáns, fekete mandzsetta a klasszikus stílusú bilincs, amelyre támaszkodhat. Senki sem fog kiszabadulni ezekből a rossz fiúkból, amíg ki nem engedi őket minden mandzsetta feloldásával. A perverz játék mindig jó szilárd korlátokkal! A kétlengős lánc lehetővé teszi, hogy a kezek egy kicsit mozogjanak, és szükség esetén kényelmesebb pozícióba csavarodjanak, de nem szabadon.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Secret Pleasure Chest Pink Passion

    Kényeztesse magát és partnerét ezzel az izgalmas BDSM készlettel. Ebben a 11 részes készletben különféle bondage és S&M termékeket találsz egy izgalmas éjszakához a hálószobában. Ez a készlet kiválóan alkalmas azoknak a pároknak, akik érdeklődnek a BDSM iránt, de még nincs sok tapasztalatuk vele. A doboz egy golyós gegből, bilincsből, bokabilincsből, szemmaszkból, korbácsolóból, csiklandozóból, mellbimbóbilincsből, kötélből (5 méter) és nyakörvből áll. A bilincsek, a bokabilincsek, a gallér és a golyós kapocs állítható.

    31 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Adam & Eve Intimate Curves Rechargeable Wand

    Adam and Eve Intimate Curves Újratölthető pálca az Evolved Novelties-től. Tapasztalja meg a teljes méretű masszírozó minden erejét egy könnyű és luxus csomagolásban. Ez az újratölthető szilikon pálcafej meghajlik 10 intenzív vibrációs funkcióval, hogy megcélozza édes pontjait.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Blaze Ultimate Bondage Set

    Ez a Blaze Bondage szett a tökéletes rabszolgakészlet kezdőknek, 10 elemet tartalmaz:

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • InToYou Black Shadow Detachable Rigid Spreader Bar and 4 Detachable Neoprene and Vegan Leather Cuffs Black

    Lépjen be a behódolás világába az Intoyou Black Shadow vonallal, egy vonal azok számára, akik a legbátrabbak és legszenvedélyesebbek a BDSM iránt.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Strict Punishment Paddle Wood

    Egyenesen a magániskolai rémálmaiból – vagy fantáziáiból – ez a falapát a testi fenyítés klasszikusa! Tömör strandfából készült, könnyű a büntető kezében, de kemény a megbüntetett húsának! A lyukaknak köszönhetően, amelyek lehetővé teszik a levegő áthaladását az aerodinamikusabb lendítés érdekében, ez az evező nem a gyengébb szívűeknek való. Gyorsabban és nagyobb erővel ütheti a testet, keményebb ütéseket és fájdalmasabb élvezetet nyújtva. Ki volt rossz?

    25 590 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Magic Gun Purple

    Élvezze az öröm új hullámait ezzel az intenzív masszírozóval! A különleges formájának és az erős motornak köszönhetően ez a Super Power Gun tökéletes azok számára, akik szeretik az erősebb játékokat. Hagyja, hogy a mély rezgések elérjék a megfelelő helyet, miközben a rugalmas fej a test alakjához igazodik. A masszírozó hatékonyan csökkenti az izommerevséget és -fájdalmat, fokozza a véráramlást és javítja a test lágyszöveteinek egészségét.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Javida 3 Function Vibrator Pink

    Ez a vibrátor képes helyi, élvezeti pontok stimulálására és teljes testmasszázsra és/vagy az intim területek masszírozására. A vibrátor mindkét vége használható.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bloom The Orchid Wand Vibrator

    Az Orchid egy stílusos pálcavibrátor az elegáns Bloom kollekcióból. Mind a vibrátor, mind a csomagolás gyönyörű dizájnja az Orchideát minden nő nélkülözhetetlen játékává teszi.

    33 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mister B Cuff Double Lock with Hoop Black

    A Mister B bilincs dupla zárral, karikával, acélból tökéletes módja annak, hogy bezárva tartsa partnerét anélkül, hogy ki tudna szabadulni. A közepén egy forgó csatlakozó található, amely lehetővé teszi a csukló mozgását, de nem távolodik el egymástól, mivel nagyon közel tartja egymáshoz a kezeket. A kulcs felszabadítja a lezárt csuklóit, de addig szorosan egymáshoz vannak szorítva, és nem tudnak kiszabadulni. Ezek a fényes acél bilincsek jól mutatnak minden rabság jelenetben és bármilyen fétis megjelenésben.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Liebe Seele Bound You Bondage Set Black 12 Pieces

    A BDSM-fantáziák szinte minden alapjait magában foglaló Bound You 12db készlet minden igényt kielégít újoncként.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fetish Fantasy Japanese Silk Rope - Bondázs kötél Fekete 61m

    Ezzel a szuper lágy japán selyem kötéllel nem kell, hogy egy szakértő legyen ahhoz, hogy élvezhesse a japán stílusú bondage játék örömét.

    31 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Bondage Bar Hands and Feet

    Bondage Rúd kezek és lábak

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

1 - 32 termék, Összesen:103

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.