×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Vibrátorok vibráló 10 - 14,9 cm

97 - 128 termék, Összesen:249

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl Rechargeable Mini Rabbit Vibrator

    Fedezze fel újra Anastasia és Christian Gray gőzös kalandjait a Szürke Ötven árnyalata Hivatalos Pleasure Collection segítségével. Azon az erotikus irodalmi jelenségen alapszik, amely a párokat világszerte megismertette a BDSM érzékiségével, több mint 150 millió példányban kelt el világszerte, és három nagysikerű filmet szült. Ezek a gondosan összeállított játékok és bondage-kiegészítők globális sikert arattak, mióta először a polcokra kerültek 2012-ben.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • BeauMents Doppio 2.0 Purple

    A kifinomult emberek szeretője!

    61 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • NS Novelties Sonnet Aqua

    Sonnet Vibe – Kontúrozott vibrátor, amely lélegzetelállító élményt nyújt. Az innovatív funkciókat és a kiváló teljesítményt nyújtó Sonnet erőteljes G-pont vibrációt biztosít, miközben érzékien szívóstimulálja a csiklót. Vízálló. Újratölthető. Platina minőségű szilikonból készült.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LateToBed Dotys Easy Quick Vibrating Bullet Silicone Purple

    A Dotys egy vibráló golyó, amelynek szilikon hüvelye van, amellyel kétszer élvezheti az éjszakákat. Formáját úgy alakították ki, hogy tetszés szerint stimulálja az erogén zónáit, de különösen a G-pontot.

    7 990 Ft

    4 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Elfin Turqoise

    Orvosi minőségű szilikonból készült, és 12 vibrációs funkcióval rendelkezik. Trendi, elegáns megjelenésű dizájnjával, tetszetős színével és kényelmes tapintásával a nők különféle igényeit kielégíti. Ergonomikus kialakítása a kényelmes kezelést szolgálja.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Hype Wand

    Élvezze a rugalmas örömet, és hagyja, hogy a sokoldalú Hype Wand minden igényt kielégítsen. A rugalmas test, a íves kialakítás és a 10 vibrációs funkció minden bizonnyal ugratni és tetszeni fog, ahogy tetszik. Ez a nagy teljesítményű masszírozó hajlékony nyakkal és széles fejjel rendelkezik, így könnyedén v​e​s​t​i​b​u​l​u​m irányíthatja az érzést. A rugalmas tengely belsejében található intenzív motor intenzív vibrációt ad a játékosan erőteljes stimuláció érdekében.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Evolved Lady in Red

    Ismerje meg az új go-to bulletet! Fényűző szilikonból, rugalmas nyéllel készült, ez a vékony, de erőteljes, 17 funkciós golyó az Ön vágyainak megfelelően hajlik! Klasszikus nyélformája gyengéden dagad a hegye felé, és a könnyen használható egygombos vezérlő kényelmesen elhelyezhető a hagymás nyél alján, amely finom bordázattal rendelkezik az alján a jobb tapadás érdekében.

    28 900 Ft

    17 490 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bswish bcute Classic Vibrator Curve Purple

    Ez a Bcute Classic Curve a Bcute Classic testvére, egy csavarral. Hajlított hegye tökéletesen szögletes, így az összes kedvenc helyed pontosan beállítható. Ennek az egyedi kialakításnak köszönhetően pedig felvillanyozó örömben lesz részed, ha megtalálod a tökéletes helyet. 5 erőteljes funkciója teszi ezt a diszkrét vízálló eszközt a legjobban őrzött titkává. Élvezze ennek a cukinak a kielégítő és nem porózus szilikonját bárhol, bármikor.

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zero Tolerance Tap It Black

    Élje át a lehető legintenzívebb orgazmust, ha megérinti P-pontját! Ennek az egyedülálló prosztatavibrátornak a merev szára egy felpattanó gombbal rendelkezik a hegyén, amelyet kifejezetten úgy alakítottak ki, hogy úgy érezze, mintha az ujját megérintette volna – ezt az érzést a legtöbb férfi a valaha érzett legmélyebb élvezetként írja le. De ez még nem minden! Ha már bent vagy, és kopogtatsz, a vibráló golyós stimulátor közvetlenül mögötte fészkelődik, és egy további csillogást nyújt, amely valóban boldoggá tesz – még a víz alatt is, mivel az egész játék teljesen elmerülhet.

    42 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Cuties Mini Vibrator 0551139 Pink

    A kis vibrátor kézitáskába!

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • We-Vibe Touch X Green Velvet

    A legsimább vibrátor – tökéletes a test feszültségének oldására, a tetőtől a lábujjig érő testmasszázsokhoz, valamint az erogén zónák kényeztetésére.

    69 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Adrien Lastic Mini Romeo II

    Egy sor kecsegtető funkcióval és innovatív rendszerrel, amely az egész hüvelyt tetőtől talpig masszírozza. Erőteljes vibráló csiklóstimulátor.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Senzi Vibrator Deep Pink

    A Senzi vibrátor egy gyönyörűen megtervezett, tűpontos vibrátor, amellyel minden legérzékenyebb pontját pontosan stimulálhatja. 12 rezgésbeállítással rendelkezik, amelyek egyszerűen beállíthatók a fogantyún lévő nyomógombbal.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Beau Purple

    Orvosi minőségű szilikonból készült, és 12 vibrációs funkcióval rendelkezik. Divatos, elegáns megjelenésű dizájnjával, vonzó színével és kényelmes tapintásával a női különféle igények kielégítésére tervezték. Ergonómikus kialakítása a kényelmes kezelést szolgálja.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Tulip Vibrator Black

    10 különböző vibrációs mód, amelyek az Ön számára vannak testreszabva, hogy felfedezzék a végtelen élvezetet. Egy utazás a legmélyebb vágyad felfedezéséhez...

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Javida RC Hands-free 3 Function Vibrator Red

    Mély és diszkrét kéz nélküli élvezet!

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Chimera Couple Vibrator with Remote Control Pink

    Ez a páros vibrátor mindkét partnernek egyszerre tetszik. A játék két belső motorral rendelkezik a célzott élvezet érdekében, és 12 vibrációs móddal rendelkezik a tökéletes élvezet érdekében.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Billy 2 Prostate Massager Black

    Fedezzen fel új, merészebb élvezeteket – most 8 örömbeállítással és még nagyobb teljesítménnyel. Egyszerűen nem létezik finomabb vagy fényűzőbb prosztata masszírozó olyan férfiak számára, akik komolyan gondolják személyes elégedettségüket. És most vízálló és USB-ről újratölthető is.

    100 900 Ft

    61 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bodywand Mini Gold

    Puha érintés. Cseppálló. Visszafogott hangszinttel tervezték. Erős és folyamatos stimulációra tervezték. Egyszerű egyujjas vezérlés. Többirányú használat.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LateToBed Heady Stimulator Multi-Head Purple

    Ez a stimulátor 4 könnyen cserélhető fejjel rendelkezik, amely ideális azokra a pillanatokra, amit nem is tudsz, hogyan szeretnéd élvezni.

    4 790 Ft

    2 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • NS Novelties Luxe Honey Pink

    Rugalmas, erőteljes, kompakt vibrációk, ergonomikus kialakítással a maximális teljesítmény érdekében. Selymesen sima szilikonból készült, mindegyik vibrátor testre biztonságos, újratölthető és vízálló.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Vush Rose 2 Pink

    Tapasztalja meg a rohanást a Vush-al! Teremtse meg a hangulatot gyertyákkal és a Rose 2-vel, és mutassa meg saját magának azt a szeretetet, amelyet megérdemel. Finom "szirmokkal" tervezték az extra érzékeny élmény érdekében, és 5 szinttel és 5 mintával rendelkezik, hogy minden testtípushoz illeszkedjen. Ez az eszköz kicsi és rugalmas, de kellemes dübörgést és precíziós pontokat tartalmaz, amelyek kielégítik Önt. Használhatja bemelegítésként vagy további érzések biztosítására teste különböző részein. Hagyja, hogy a Rose 2 megadja a hangulatot a hálószobában!

    66 900 Ft

    24 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Pipedream Fantasy for Her G-Spot Stimulate-Her Purple

    G-pontját Istennő-pontként emlegette. Amikor először megpróbálta megtalálni, nem tudta pontosan, hol található a hüvelyében. Ám amikor magába csúsztatta a G-Spot Stimulate-Her eszközt, az ívelt forma automatikusan nekinyomódott megfoghatatlan G-pontjának, és ezután nem voltak kétségei a helyét illetően. Most készen állt arra, hogy felfedezze első G-pont orgazmusát. Megnyomta a melegítő funkció gombot, hogy a Stimulate-Her kényelmes 104 fokra melegedjen. A meleg jó érzést adott.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Ultra Power Bullet 6 Turquoise

    Ha szereti egyszerűvé tenni a dolgokat, a Satisfyer Ultra Power Bullet 6 pontosan a megfelelő minivibrátor az Ön számára: funkcionális kialakítása és egyszerű kezelése biztosítja, hogy az öröm gyorsan és hatékonyan elérhető legyen.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Iker Black

    Két motorral hihetetlenül magasra. 7 vibrációs mód? 11 rezgés érhető el az alkalmazáson keresztül) 5 intenzitási szinttel az egyik végén, valamint 5 pulzáló üzemmóddal a másik végén, hogy forradalmasítsa az orgazmust.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rianne S Essentials Lovely Leopard Mini Wand Pink

    A Lovely Leopard bemutatása A Lovely Leopard egy elegáns, újratölthető mini pálca vibrátor. Rezgései erőteljesek és csendesek. A gyönyörű leopárd vízálló, 10 funkciója van, és a csikló stimulálására tervezték. A termékhez tartozik egy mesés kozmetikai f​u​s​c​e táska, amelyben minden nélkülözhetetlen kell, gyönyörű leopárd stílusú mintával. A szép leopárd vízálló, és kádban vagy zuhanyzóban is használható.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Sunray Lilac

    Élvezze a G-pont és a csikló egyidejű stimulálását a Satisfyer Sunray vibrációi és légimpulzus funkcióival. Az alkalmazással vezérelhető szilikon nyúl rugalmas ízülettel rendelkezik, amely könnyen alkalmazkodik az Ön anatómiájához.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Pillow Talk Flirty Luxurious Mini Massager with Swarovski Crystal Pink

    A Flirty puha és rugalmas kialakítású, amely a játékos felfedezést segíti elő, kis mérete pedig tökéletessé teszi, hogy bárhová magával viheti. A méret ne tévessze meg, a Flirty még a legtapasztaltabb hatalomrajongó számára is elegendő erővel rendelkezik. A Flirty minden funkciója az Ön számára készült. Csak nyomja meg és tartsa lenyomva a Swarovski kristály gombot, amíg fel nem jut a tetejére.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Cuties Mini Yellow

    Sárga mini vibrátor karcsú kialakítással. 7 rezgésmóddal rendelkezik, és a mellékelt USB kábellel újratölthető. Könnyű kezelhetőség és elegáns kialakítás.

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Minds of Love Timo Black

    Erőteljes vibrátor csiklandóval és távirányítóval. A hegy és a csikló csiklandozó ideális a G-pont és a csikló stimulálására. 2 nagy teljesítményű motor 10 funkcióval (rezgő és pulzáló üzemmód) kivételes stimulációt biztosít. Tároláshoz szatén táska jár. Anyaga: szilikon, puha, rugalmas, szagtalan, könnyen tisztítható, vízálló, egyszerűen kezelhető a be-/kikapcsoló gombbal vagy kényelmesen a távirányítóval, USB kábellel újratölthető (adapter nem tartozék).

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zero Tolerance Tunnel Teaser Remote Controlled with Rotating Beads Purple

    Állítsa be zsákmányát ezzel az egyedülállóan kielégítő vibrációs anális csatlakozóval! A belső gyöngyök az alap belsejében forognak, és farrázó érzést keltenek, amely a vibrációhoz illeszkedve mélyen csillapítja a hátsó ajtó iránti vágyat. A krémesen sima szár elkeskenyedő hegyét úgy tervezték, hogy könnyű belépést biztosítson, és könnyedén navigáljon a P-pontig. A prosztata által stimulált orgazmusról azt írják, hogy a prosztata betegek számára elképzelhető legintenzívebb élvezet, ezért fedezze fel ezt az örömöt maga. Még a víz alatt is, mivel ez a játék teljesen víz alá merülhet. Tisztítsa meg játéktisztítóval és forró vizes öblítővel.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ROMP Wave Lay-on Vibrator Turquoise

    Tökéletes illeszkedés minden vulvához!

    23 990 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

97 - 128 termék, Összesen:249

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.