×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Vibrátorok 10 - 14,9 cm

1 - 32 termék, Összesen:35

  1. 1
  2. 2
  • Paloqueth Vibrating Prostate Massager with Remote Black

    A Paloqueth prosztata masszírozó nemcsak a prosztatagyulladástól a prosztatarákig minden kockázatot csökkent, hanem javítja az erekciós funkciót és az ondófolyadék keringését, de kifejezetten fantasztikus érzést is nyújt!

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Adrien Lastic Little Rocket Blue

    Ennek az anális stimulátornak a fő jellemzője a nagyon szivacsos és puha tapintás a kétrétegű szilikon rendszerének köszönhetően. Nagyon vonzó kékes tónusával, ergonomikus formájával és különösen kétrétegű rendszerével a Little Rocket könnyű behelyezést biztosít, tökéletesen alkalmazkodik az anatómiához.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson The Naturals Vibrating Double Penetrator

    Ez a vibráló dupla behatoló kettős vaginális és anális játékot kínál, gumiból készült, valósághű érzéssel! A hüvelyi dong 5 hüvelyk hosszú, és 5 hüvelyk kerülete m​i van. Az anális dong 5 hüvelyk hosszú, kerülete pedig 3,5 hüvelyk. Ez a "Naturals" dong valósághű stílussal és vastag erezettel rendelkezik a további élvezet érdekében, csavaros aljával a bekapcsoláshoz!

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Insatiable Desire - Mini G-pont vibrátor

    Enyhén hajlított, hogy a legkeresettebb helyeken izgasson. Ez a vibrátor egyesíti a sima formát az erőteljes rezgésekkel, hihetetlen elégedettséghez vezet egy egyszerű gombnyomással.

    14 390 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Blow Job Vibe Purple

    Mi lehet jobb egy szopásnál? Szopás vibrációval!

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Elegant Series Realistic Vibe Purple

    Minivibrátor Valósághű Vibrátor az Elegáns Sorozatból, stimuláló péniszformában, markáns makkal és erekkel. A 15 vibrációs mód változatos élvezetet nyújt a vaginális és anális szórakozás során. Az üzemmódok egyszerűen, egy gombnyomással állíthatók. Ez a mini vibrátor fürdőkádban vagy zuhany alatt is használható, mert vízálló! A mellékelt USB kábellel újratölthető.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Sweet Touch - Mini klitorisz vibrátor

    Sima szilikonból készült, 10 erősségi fokozatú rezgéseket tartalmazó egyedi vibrátor. Amivel az igazi orgazmus nem csak álom!

    15 990 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Teaser Finger Vibrator Light Blue

    A Satisfyer Teaser tökéletes az összes erogén zóna, például a csikló és a mellbimbók sokoldalú stimulálására: Az ujjvibrátor használata nagyon egyszerű és intuitív a rugalmas nyílásnak köszönhetően.

    15 990 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Petite Jack Rabbit Purple

    A kompakt Petite Jack Nyuszi tökéletes játszótárs spontán, intim szóló szórakozáshoz vagy erotikus párok játékához. Az erőteljes vízálló vibráció könnyen használható, és forgással, vibrációval és villódzó ecstasy-mozdulatokkal büszkélkedhet a végső orgazmus élményért.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Ultra Power Bullet 1 Red

    A Satisfyer Ultra Power Bullet 1 lekerekített, széles felületű hegyével és különösen erős vibrációjával kielégíti Önt és forró pontjait. Ez a vibrátor intuitív vezérléssel és testbarát szilikonnal is büszkélkedhet.

    12 790 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Tulip Vibrator Violet

    10 különböző rezgésmód, amelyek az Ön számára vannak testreszabva a végtelen élvezet felfedezéséhez. Egy utazás a legmélyebb vágya felfedezéséhez...

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Anos Cock Shaped Butt Plug with Vibration Black

    Ez a rugalmas prosztata vibrátor Cock Shaped Butt Plug rezgéssel az ANOS-tól pénisz kialakítású. Nemcsak a P-pontot és a gátat stimulálja, hanem a G-pontot és a csiklót is pontosan stimulálja.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimba Valencia Mini Wand Vibrator Pink

    A Valencia egy erőteljes mini pálcás vibrátor 10 különböző rezgési móddal. Bár a motor nagyon csendes, a vibrátor erős rezgéseket bocsát ki, amelyek a vibrátor tetejéről koncentrálódnak. A Valencia használható az izommerevség csökkentésére, kellemes masszázsra vagy az erogén zónák stimulálására. A pálcás vibrátor vízálló, hipoallergén szilikonból készült és könnyen tisztítható.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ROMP Wave Lay-on Vibrator Turquoise

    Tökéletes illeszkedés minden vulvához!

    23 990 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Ultra Power Bullet 6 Turquoise

    Ha szereti egyszerűvé tenni a dolgokat, a Satisfyer Ultra Power Bullet 6 pontosan a megfelelő minivibrátor az Ön számára: funkcionális kialakítása és egyszerű kezelése biztosítja, hogy az öröm gyorsan és hatékonyan elérhető legyen.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Tulip Vibrator Black

    10 különböző vibrációs mód, amelyek az Ön számára vannak testreszabva, hogy felfedezzék a végtelen élvezetet. Egy utazás a legmélyebb vágyad felfedezéséhez...

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Beau Purple

    Orvosi minőségű szilikonból készült, és 12 vibrációs funkcióval rendelkezik. Divatos, elegáns megjelenésű dizájnjával, vonzó színével és kényelmes tapintásával a női különféle igények kielégítésére tervezték. Ergonómikus kialakítása a kényelmes kezelést szolgálja.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Elfin Turqoise

    Orvosi minőségű szilikonból készült, és 12 vibrációs funkcióval rendelkezik. Trendi, elegáns megjelenésű dizájnjával, tetszetős színével és kényelmes tapintásával a nők különféle igényeit kielégíti. Ergonomikus kialakítása a kényelmes kezelést szolgálja.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • The Realm Silver Rechargeable Bullet

    Az ezüstből öntött golyó azon kevés fegyverek egyike, amelyek hatékonyak vérfarkasok, boszorkányok, vámpírok vagy más szörnyek ellen. Te és az orgazmusod is teljesen sebezhető lesz epikus erejével és 10 dübörgő rezgési funkciójával szemben! A Realm Silver Bullet illeszkedik az alaphoz, és tökéletesen illeszkedik bármelyik kedvenc Lock On vibrátorához. Testbiztos, vízálló, újratölthető és könnyen tisztítható.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Midnight Magic Metal Mike

    Ismerje meg a Metal Mike-ot, a többfunkciós fémstimulátort, amely a csikló, az anális és a hüvely stimulálására, valamint a mellbimbók, a gát és a herezacskó stimulálására használható. A 14,2 cm-es hosszával a vibrátor manőverezése egyszerű, a hegyén lévő golyó alakja pedig kiváló a tűpontos stimulációhoz. A vibrátor fémből készült, szilikon fenéklappal, amely egyetlen gombbal rendelkezik 9 vibrációs ritmus működtetéséhez. Használat közben a gomb kék LED fénnyel világít. Gond nélkül használja a Metal Mike-ot a fürdőben vagy a zuhany alatt, mert vízálló. Az újratöltéshez mágneses USB-kábel jár hozzá.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • NS Novelties Inya Rita Turquoise

    A divatos és kompakt Rita by INYA diszkrét, újratölthető és utazásbarát. A platina minőségű szilikonból készült, stimuláló textúrájú kialakítású Rita 10 izgalmas beállítással rendelkezik. Vízálló és minden síkosítóval használható.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy Screw Me Higher Vibe Red

    Tapasztalja meg a Screw Me Higher Vibe bensőséges örömét és szemtelen örömét. Ez a játékos dizájn a Happiness by TOYJOY kollekcióból aranyosnak és ártatlannak tűnhet, de rengeteg észbontó erőt rejt magában! A Screw Me Higher Vibe úgy lett kialakítva, hogy minden élvezetes izgalomra vágyót boldogan boldoggá tegye.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Coup!es Choice Stimulator with 3 Attachments

    Ez a Couples Choice 3 tartozékkal rendelkező stimulátor nélkülözhetetlen az előjátékhoz! A három különböző tartozékot puha tapintású anyag borítja, amely finoman csúszik be. A 10 különböző rezgésmód egyszerűen vezérelhető a stimulátoron található gombbal.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Shell Stimulator with Remote Control Pink

    Ennek a luxus szexjátéknak az intenzív belső élvezet nyújtására készült, tökéletesen ívelt formája ideális az érzékeny G-pont masszírozására. A kiváló minőségű, mély rózsaszínű, orvosi minőségű szilikonnak köszönhetően ez a hangulat sima és bársonyos, matt felületű. A vezeték nélküli vezérléssel 30 mesésen különböző és ösztönző vibrációs beállítást kínálva minden alkalommal, amikor belemerül a játékba, az élmény egyedi és olyan izgalmas lesz, mint az első alkalommal.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • NS Novelties Inya Rita Pink

    A divatos és kompakt Rita by INYA diszkrét, újratölthető és utazásbarát. A platina minőségű szilikonból készült, stimuláló textúrájú kialakítású Rita 10 izgalmas beállítással rendelkezik. Vízálló és minden síkosítóval használható.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Pocket Power Vibrator

    Változatos szexjátékokhoz – víz alatt is!

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • NS Novelties Stardust Posh White

    Tapasztalja meg a csillagpor kozmikus energiáját. A színes kristályokat, a boroszilikát üveget és az erőteljes vibrációt ötvöző Stardust az elegancia és a végtelen eksztázis tökéletessége. Válogatott színekben és méretekben kapható. Platina szilikon, újratölthető és minden síkosítóval használható. Kívánjon egy csillagot, és váltsa valóra álmait.

    31 900 Ft

    11 490 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • 20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • NS Novelties Stardust Posh Pink

    Tapasztalja meg a csillagpor kozmikus energiáját. A színes kristályokat, a boroszilikát üveget és az erőteljes vibrációt ötvöző Stardust az elegancia és a végtelen eksztázis tökéletessége. Válogatott színekben és méretekben kapható. Platina szilikon, újratölthető és minden síkosítóval használható. Kívánj egy csillagot, és váltsa valóra álmait.

    31 900 Ft

    11 490 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Xocoon The Traveller Wand Fuchsia

    Ismerd meg az új legjobb barátodat: a XOCOON Traveller Wand. Ez az újratölthető pálca látványosan erős, mély és dübörgő rezgésekkel rendelkezik, de a maximális kényelem érdekében a fogantyúban szinte nincs rezgés.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ROMP Switch Pulsator Purple

    Orgazmusos öröm kezdőknek!

    12 790 Ft

    12 690 Ft

    Nincs készleten

    Kiárusítás
  • Dream Toys Midnight Magic Metal Mitch

    Ismerje meg a Fém Mitch-et, a vékony, többfunkciós fém vibrátort, amely a csikló, az anális és a hüvely stimulálására, valamint a mellbimbókra, a gátra és a herezacskóra használható. A 11,5 cm-es hosszával a klasszikus egyenes vibrátor könnyen manőverezhető, a lekerekített hegye pedig kiváló a tűpontos stimulációhoz.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    Nincs készleten

1 - 32 termék, Összesen:35

  1. 1
  2. 2
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.