×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Vibrátorok 10 - 14,9 cm

1 - 32 termék, Összesen:37

  1. 1
  2. 2
  • Satisfyer Pro 3 Vibration

    Mint egy elegáns párduc, aki a következő csúcspontot keresi – kecses és erőteljes – ez a titokzatos élvezetet nyújtó selymes matt fekete színben átsuhan az éjszakán az Ön számára. Célja: a szerelmi gyöngye. Ha egyszer megcélozta zsákmányát, nincs menekvés, mert telhetetlen! A 11 klasszikus Satisfyer nyomáshullám intenzitásnak és a kiegészítő vibrációs funkciónak köszönhetően türelmesen megvárja, amíg elérkezik a tökéletes pillanat. Aztán szenvedélyesen megragad, megsimogatja forró pontját, és felejthetetlen orgazmussal borítja el - a csúcspont elkerülhetetlen. Elégedetten dorombol, mint egy gyengéd cica, miközben eksztázisban hozzásimul, megfeledkezve az Ön körülött lévő világról.

    37 900 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sweet Smile Remote Controlled Panty Vibrator Pink

    Kis fektetett vibrátor, ék alakú résszel a szeméremajkak szétterítésére és pénisz alakú, kidudorodó makkú nyéllel. Egyszerre stimulálja a csiklót, a hüvelyt és a G-pontot 10 erőteljes vibrációs móddal. Diszkréten viselhető fehérneműben. Egy gombnyomással vagy távirányítóval vezérelhető. A mellékelt USB kábellel újratölthető.

    28 900 Ft

    17 490 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Red Hot Ember

    Diszkrét "bárhová megy" masszírozó, amely minden zamatos vágyat kielégítő örömmel elégít ki. Igen, ez egy Red Hot, amely minden kívánságra felmelegíti a hőt. Az intenzív 10 funkciós motor és a kanyargós test, amely illatmentes, nem porózus és hipoallergén prémium szilikonból készült, így nem szenvedsz hiányt a legjobb minőségben az élvezetből. 

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rosy Gold Nouveau Mini Curve Massager

    A pálcavibrátor használat közben gyakran túl nagy vagy túl nehéz. A Rosy Gold Curve Massager ugyanazt a stimulációt kínálja, mint egy nagy pálcavibrátor, de praktikus mérettel rendelkezik. A puha fej, a 10 vibrációs beállítás és az újratölthető akkumulátor még vonzóbbá teszi a Rosy Gold Curve Vibrátort.

    31 900 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ROMP Free Pulsator Purple

    Vízálló orgazmusgép!

    33 900 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Couples Choice RC Couple's Vibrator 2 Purple

    A Couples Choice Couple's Vibrator 2 a Couples Choice-tól egy pénisz/herék gyűrűt kombinál egy nagyon rugalmas vibrátorral és klitorisz stimulátorral. A gyűrűket a péniszre és a herékre csúsztatjuk, így a lapos, stimulációs textúrájú vibrátor a pénisz tetejére simul. Ez megnöveli a pénisz kerületét, és mindketten élvezik a szex közbeni szorgos rezgéseket. Ezen kívül a péniszgyűrű a vérleállító hatásnak köszönhetően hosszú ideig támogatja a férfi erekcióját, a heregyűrű szilárd, biztos tartást biztosít, a hullámos csiklóizgató pedig ráadásul kényezteti a nő forró pontját.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FeelzToys Clitella Oral Clitoral Stimulator Pink

    A Clitella egy orális csiklóstimulátor, amely különböző sebességgel, mintázattal és kiegészítőkkel stimulálja és gerjeszti a csiklót. Az orális szex érzése már elérhető közelségbe kerül.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FeelzToys Clitella Oral Clitoral Stimulator Purple

    A Clitella egy orális csiklóstimulátor, amely különböző sebességgel, mintázattal és kötődésekkel stimulálja és gerjeszti a csiklót. Az orális szex érzése már elérhető közelségbe kerül.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Ford Turquoise

    Ez az iF Design Award 2018 győztes 12 szívási módot kínál. Így megtalálhatja magának a tökéletes érzést. Ráadásul megérti a csikló bonyolultságát. A puha száj magába szívja az értékes gyöngyöt, és örömet okoz mindaddig, amíg el nem fogyaszt annyit, amennyit csak bír. Orvosi minőségű szilikonból készült. Ne hagyja ki.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shots Simplicity Geron Anal vibrator Black

    Ha az anális stimulációt részesíti előnyben, nem tévedhet ezzel az ergonomikus kialakítású m​a​t​t​i​s játékkal! A 10 sebességes, USB-vel újratölthető vibrációs móddal felszerelt GERON mindig ott lesz az Ön maximális élvezetében! A sima, 100%-os tisztaságú szilikon és az ABS megfelelő kenéssel együtt biztosítja a zökkenőmentes be- és kiszállást minden alkalommal, amikor a GERON ügyeletben van!

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Hueman Outer Space Vibrating Anal Plug

    Tapasztalja meg a nagyszerű anális stimulációt ezzel a stílusos vibráló dugóval a Hueman kollekcióból. A dugó puha szilikonból készült, és 10 különböző vibrációs beállítással rendelkezik (4 sebesség és 6 minta). A fenékdugó szára a prosztata stimulálására hajlított, és három különböző i​n​t​e​g​e​r méretű gyöngyből áll, amelyek stimulálják a behelyezés és eltávolítás során. Használat után alaposan tisztítsa meg a dugót játéktisztítóval és vízzel.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • 25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Eclipse Roller Ball Probe Black

    Az Eclipse™ kúpos görgős golyós behatoló még a legtapasztaltabb hátsó járat szerelmeseit is lenyűgözi erőteljes gördülő hegyével, bordázott szárával és 12 intenzív vibrációs funkciójával. Válassza ki örömének intenzitását, és merüljön el mélyen az orgazmikus belső stimulációban az erőteljes görgős stimulációval.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • NS Novelties Luxe Honey Pink

    Rugalmas, erőteljes, kompakt vibrációk, ergonomikus kialakítással a maximális teljesítmény érdekében. Selymesen sima szilikonból készült, mindegyik vibrátor testre biztonságos, újratölthető és vízálló.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Quentin Purple

    Ez a cuki 12 szívási funkcióval rendelkezik, így megtalálhatja a tökéletes érzést. Ráadásul megérti a csikló bonyolultságát. A puha tartó magába foglalja az értékes gyöngyöt, és addig nyújt örömet, amíg el nem fogyaszt annyit, amennyit csak bír. Nagyon biztonságos orvosi szilikonból készült, és nagyon csendes. Ne hagyd ki.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Senzi Vibrator Deep Pink

    A Senzi vibrátor egy gyönyörűen megtervezett, tűpontos vibrátor, amellyel minden legérzékenyebb pontját pontosan stimulálhatja. 12 rezgésbeállítással rendelkezik, amelyek egyszerűen beállíthatók a fogantyún lévő nyomógombbal.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Evolved Lady in Red

    Ismerje meg az új go-to bulletet! Fényűző szilikonból, rugalmas nyéllel készült, ez a vékony, de erőteljes, 17 funkciós golyó az Ön vágyainak megfelelően hajlik! Klasszikus nyélformája gyengéden dagad a hegye felé, és a könnyen használható egygombos vezérlő kényelmesen elhelyezhető a hagymás nyél alján, amely finom bordázattal rendelkezik az alján a jobb tapadás érdekében.

    28 900 Ft

    17 490 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimba Naughty Hat Christmas Vibrator with Clitoral Stimulator

    Ezzel a vibráló sapkával biztosan felkerülsz a Mikulás rossz listájára! A Rimba's Naughty Hat 3 különböző sebességet és 7 vibrációs mintát kínál. Távolítsd el a vibrátor alján lévő fehér sapkát, hogy felfedd a csiklóizgatót. A klitoriszstimulátor 5 különböző gördülő gyöngy móddal rendelkezik, ami a nyalós stimulációt szimulálja. A Naughty Hat könnyen vezérelhető a fehér sapka feletti gombokkal. Nyomja meg a két gomb egyikét 3 másodpercig a be- és kikapcsoláshoz, nyomja meg röviden a következő üzemmódra való átváltáshoz.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Senzi Vibrator Pink

    A Senzi vibrátor egy gyönyörűen megtervezett, tűpontos vibrátor, amellyel minden legérzékenyebb pontját pontosan stimulálhatja. 12 rezgésbeállítással rendelkezik, amelyek egyszerűen beállíthatóak a fogantyún lévő nyomógombbal.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Threesome 3 Mint

    Az innovatív Satisfyer Threesome 3 rugalmas élvezeti karral és 3 teljesítménymotorral széleskörű stimulációt biztosít a szeméremajkak és a csikló számára. A puha szilikon különösen gyengéd a bőrhöz.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Archenemy Black

    Érzéki élményekről álmodik a hátsó ajtaja mögött? Egyértelmű, hogy ehhez szüksége lesz egy praktikus játékra! Ez lehet a Pretty Love prosztata stimulátora. Sima és zseniálisan ívelt kialakítású, és pulzáló funkciót biztosít a hegyén. Válasszon a 12 csodálatos mód közül!

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Midnight Magic Black Butterfly G

    A Fekete Pillangó G egy erőteljes vibrátor ívelt formájával, rugalmas és tökéletesen alkalmas a G-pont stimulációra. Testbiztos szilikonból készült, újratölthető, a pillangószárnyak között pedig egy könnyen használható vezérlőgomb található. A motor 3 fokozatú egyenletes rezgést és 9 különböző ritmust kínál.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • NS Novelties Inya Play Things Teal

    A játék mindig jobb az Inya Play Things segítségével, amely a csúcskategóriás élvezeti termékek provokatív és élénk gyűjteménye! Ez a kötelező készlet egy valósághűen megformázott, 5 hüvelykes szilikon vibrátort tartalmaz erős tapadókorongos talppal, egy erős 5 hüvelykes ABS vibrátort és egy stílusos, vékonyan kúpos, 3 hüvelykes szilikon örömcsatlakozót. Kezdődjön a játék!

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • XouXou Silicone E-Stim Rabbit Vibrator Black

    Teljes körű élvezet izgalmas elektromos stimulációval!

    33 900 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Silicone Marvelous Arouser Red

    A Mini Marvels Marvelous Arouser a térdremegő élvezetet a keze ügyébe helyezi! A teljesen önálló ujjvibrátor biztosan lenyűgözi a pontos stimulációt és a teljes lefedettségű vibrációt. A nagy és az extra nagy méretű ujjhangzás 10 vibrációs funkcióval és ugrató textúrával minden fantáziáját kielégíti.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Dinky Mini Vibrator Jody F. Purple

    Ez a mini vibrátor a Dinky-től Jody F. névre hallgat. Stimuláló bordákkal rendelkezik, amelyek mindenféle kielégítő munkára alkalmasak mindenféle erogén zónában.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tracy's Dog Wearable Panty Vibrator with Wireless Remote Teal

    Bulit varázsol a bugyiba: A behelyezhető kialakítás hagyja, hogy a helyén maradjon. A vibráló bugyit bárhol és bármikor felveheted és ringathatod. Viseld edzés közben, miközben házimunkát végzel, akár táncolsz vagy kirakatvásárolsz!

    45 900 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Pulse Lite Neo Purple

    Lazítson és élvezze a boldogító elégedettség nyugtató hullámait. A Pulse Lite Neo továbbfejlesztett élményt kínál a szívás világában, a Pulse Technology™-t a SVAKOM innovatív interaktív technológiájával kombinálva; lehetőségek világa vár.

    28 900 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Pulse Lite Neo Mint

    Lazítson és élvezze a boldogító elégedettség nyugtató hullámait. A Pulse Lite Neo továbbfejlesztett élményt kínál a szív világában, a Pulse Technology™-ta SVAKOM innovatív interaktív technológiájával kombinálva; lehetőségek világa vár.

    28 900 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Cala Azul Julia Mini Vibrator

    Ezt a mini vibrátort a Cala Azul kollekcióból nem szabad kihagyni a kollekciódból! A vibrátor hüvelyi és csikló stimulációra egyaránt alkalmas, és 10 rezgésbeállítással nagyon átfogó. Váltson egyszerűen a vibrációs módok között a nyomógombbal, és fedezze fel kedvencét! Ez a kompakt vibrátor vízálló és a mellékelt USB-kábellel újratölthető. Használat után langyos vízzel és játéktisztítóval tisztítsa meg a vibrátort, és ha szükséges, szöszmentes ruhával törölje szárazra.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pillow Talk Secrets Passion Clitoral Vibrator Wine

    Tudsz titkot tartani? Előfordulhat, hogy a Pillow Talk Secrets új Passionjával nem lesz képes erre!

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Pulse Lite Neo Pink

    Lazítson és élvezze a boldogító elégedettség nyugtató hullámait. A Pulse Lite Neo továbbfejlesztett élményt kínál a szív világában, a Pulse Technology™-ta SVAKOM innovatív interaktív technológiájával kombinálva; lehetőségek világa vár.

    28 900 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

1 - 32 termék, Összesen:37

  1. 1
  2. 2
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.