×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Vibrátorok 10 - 14,9 cm

20 Termék

  • Under Control Silicone Prostate Vibrator & Ball Strap with Remote Control

    Élvezze az erőteljes vibrációt kívül-belül ezzel a texturált prosztata masszírozóval és a perineális stimulátorral ellátott, rugalmas péniszgyűrűvel! A kettős motor dübörgő izgalmakat küld a végbélnyílásba és megrontja, miközben a pénisz kőkemény marad. Akár az egyéni játék során nyújtott kényelmet, akár a páros játék közbeni teljesítményt értékeli, a vezeték nélküli távirányító izgalmas funkció otthoni vagy kinti használatra... 30 méteres hatótávolsággal!

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Malesation Rimming Hero Black

    Ötletesen és okosan tervezett prosztata masszírozó a kettős orgazmusos stimulációhoz. 2 erőteljes motor 10 vibrációs funkcióval izgalmas stimulációt biztosít a prosztatában és a perineumban, míg egy harmadik motor 3 sebességgel és forgó gyöngyökkel kivételes érzést biztosít a végbélnyíláson.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Under Control Silicone Prostate Vibrator with Remote Control

    Ez a gyönyörű, új, anális játék egyetlen gombnyomással megremegteti a zsákmányt! Hagyja, hogy az élvezet átvegye az irányítást ezzel az egyszerűen használható, távirányítós, újratölthető prosztata vibrátorral! Akár az egyéni játék során nyújtott kényelmet, akár a páros játék közbeni teljesítményt értékeli, a vezeték nélküli távirányító izgalmas funkció otthoni vagy városi használatra!

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Lora DiCarlo Drift Warming Bullet Vibrator Coral

    Fedezze fel és élvezze kedvenc érzéseit a Drift segítségével. A megfelelő helyeken ívelt Drift szögletes formája úgy van kialakítva, hogy minden megfelelő helyet elérjen – belül és kívül. A kontúrozott fej megemelt stimulációs ponttal rendelkezik, hogy még jobban érezze magát minden egyes erogén zónájával szemben. A mély dübörgéstől kezdve az intenzív rezgésekig a Drift még a testhőmérsékletre is felmelegszik egyetlen gombnyomással, hogy valóban buja érzékelési élményt nyújtson.

    89 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Prostatic Play Pro-Digger 7x Silicone Stimulating Beaded P-Spot Vibe

    Ez a prémium prosztata masszírozó innovatív technológiát és kiváló minőségű anyagokat használ, hogy megadja azt a hátsó ajtó boldogságát, amelyre vágyott. Tapasztalja meg az erőteljes vibrációt a végbélnyílásban és a perineumban a 3 sebességgel és 4 játékfunkcióval.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Love To Love Bunny & Clyde Rabbit Vibrator Mauve

    A Bunny & Clyde egy erőteljes nyúlvibrátor 10 "koppintásos" móddal és 10 rezgésmóddal. A nyúlvibrátor szára balról jobbra mozgó koppintó funkcióval van ellátva, amely stimulálja a G-pontot. A kisebb szár vibrációs funkcióval rendelkezik, és stimulálja a csiklót. A vibrátor 2 egymástól függetlenül vezérelt motorral rendelkezik.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Alpha-Pro 10X P-MASSAGE Prostate Stimulator with Stroking Bead Black

    Tapasztalja meg a prosztata stimuláció legmagasabb szintjét a P-masszázs simogató gyöngyhegyével és vibráló szárával! A sima tengely erőteljes kettős motorral vibrál, amely 10 különböző zümmögésre képes, a masszázscsúcs belső gyöngyei pedig 10 egyedi masszázsmintával stimulálják kedvenc pontjait, amelyek mindegyike az alján található kezelőszervekkel vezérelhető.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dorcel Secret Clit Pink

    SECRET CLIT, egy újfajta G-pont stimulátor, amely a csiklóját és a gátat is stimulálja!

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Master Series P-Spot Plugger Anal Plug with Harness & Remote Control

    Adj magadnak órákig tartó prosztata stimulációt, miközben a zsákmányodat arra képzed, hogy a dugót a helyén tartsd ennek a hámnak a segítségével! A plüss, prémium szilikon dugó tökéletes kezdőknek, akik hosszú, anális üléseket és némi könnyű kötöttséget szeretnének felfedezni, és a prosztata fejéséhez is szeretnének állóképességet fejleszteni.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Vush Rose 2 Pink

    Tapasztalja meg a rohanást a Vush-al! Teremtse meg a hangulatot gyertyákkal és a Rose 2-vel, és mutassa meg saját magának azt a szeretetet, amelyet megérdemel. Finom "szirmokkal" tervezték az extra érzékeny élmény érdekében, és 5 szinttel és 5 mintával rendelkezik, hogy minden testtípushoz illeszkedjen. Ez az eszköz kicsi és rugalmas, de kellemes dübörgést és precíziós pontokat tartalmaz, amelyek kielégítik Önt. Használhatja bemelegítésként vagy további érzések biztosítására teste különböző részein. Hagyja, hogy a Rose 2 megadja a hangulatot a hálószobában!

    66 900 Ft

    24 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Zero Tolerance Strapped & Tapped Black

    Semmi sem annyira erotikus, mint a prosztata és a pénisz egyidejű stimulációja, és ez a játék ezt a rendkívüli kombinációt biztosítja erőteljes rezgéssel és hővel! A rugalmas szilikon szár úgy van kialakítva, hogy a prosztata felé íveljen egy fűtött hegyével, amely káprázatos módon masszírozza a P-pontot, míg a texturált péniszgyűrű saját rezgéseivel fejti ki varázsát. Használja a távirányítót a kihangosított játékhoz vagy a partnerjátékhoz, az egész játék teljesen víz alá merülhet.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Iker Black

    Két motorral hihetetlenül magasra. 7 vibrációs mód? 11 rezgés érhető el az alkalmazáson keresztül) 5 intenzitási szinttel az egyik végén, valamint 5 pulzáló üzemmóddal a másik végén, hogy forradalmasítsa az orgazmust.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson Optimale Vibrating P-Massager Remote Black

    Optimalizálja örömét. A prosztata, más néven férfi g-pont (vagy p-pont), több ezer idegvégződéssel van tele, hogy felerősítse az örömöt. Az OptiMALE P-Curve masszírozó 7 egyedi vibrációs mintával rendelkezik, amelyek a p-pontot kellemes belső izzótól a külső perineum stimulátorig sugároznak, biztosítva mindazt a stimulációt, amelyre szükséged van életed legerősebb orgazmusának átéléséhez.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Irresistible Kissable Black

    Annak ellenére, hogy a Csókolható suttogóan halk, nem tudjuk garantálni, hogy az lesz. A Csókolható újratölthető akkumulátorral rendelkezik, mágneses USB töltőporttal és töltővel. Teljesen feltöltve 60 percig bírja. A Csókolható 100%-ban vízálló – ez azt jelenti, hogy visszatérhet a zuhanyfejhez, amire tervezték. Puha tapintású, sima és vízálló kialakítása orvosi minőségű szilikonból készült, így a Csókolható könnyen tisztítható.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Lock-N-Play Remote Panty Teaser

    Szeretnéd kicsit megspékelni a randid? Van egy jó ötletünk! Íme a forradalmian új Lock-N-Play ™ technológia! Diszkrét és csendes, távirányítható, és hihetetlen izgalmakat garantál!

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rebel Remote Controlled Prostate Plug Vibrating & Warming

    Ez felmelegíti a hátoldalt! Ez a Rebel 2 funkciós távirányítós prosztatavibrátor számos funkciója és örömteli formája miatt tűnik ki.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • NS Novelties Luxe Aura Pink

    A Luxe Aura stimulátor erőteljes G-pont vibrációt biztosít, miközben nyomás alatti szívással stimulálja a csiklót. A szexi és csábító Aura rugalmas, utazásbarát, és luxus platina szilikonból készült. Újratölthető.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Pulse Pure Dark Blue

    A SVAKOM legújabb szabadalmaztatott technológiája izgatottan várja, hogy megmutassa, mire képes. Tapasztalja meg a legmélyebb élvezetet, amit valaha is érzett a célzott szívással, amely biztosan kiváltja a legmélyebb nyögéseket.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Pulse Pure Pale Pink

    A SVAKOM legújabb szabadalmaztatott technológiája izgatottan várja, hogy megmutassa, mire képes. Tapasztalja meg a legmélyebb élvezetet, amit valaha is érzett a célzott szívással, amely biztosan kiváltja a legmélyebb nyögéseket.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Sleak Freak Vibrator Pink

    A Sleak Freak egy igazi klasszikus. Egyenes élű és sallangmentesen mindent megad, ami egy igazán nagyszerű játékban számít: egy erős és nagyon csendes motort, 8 programot és 5 intenzitási fokozatot. A Sleak Freak mindig készen áll, hogy csatlakozzon Önhöz a fürdőben vagy a zuhanyozásban: teljesen vízálló. Ha falnak ütközik, bármilyen mágneses töltőkábellel nagyon gyorsan újra működésbe hozhatja.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

20 Termék

Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.