×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Vibrátorok 10 - 14,9 cm

26 Termék

  • Irresistible Desirable Black

    A Desirable egy szupererős új generációs F1 motorral rendelkezik, 10 vibrációs móddal és egy rugalmas hegyű vibrátorral, amely bármilyen nő alakjához igazodik, és úgy van kialakítva, hogy tökéletesen elérje a G-pontját, hogy a valaha tapasztalt legintenzívebb belső és külső orgazmust okozza! A Desirable újratölthető akkumulátorral rendelkezik, mágneses USB töltőporttal és töltővel. Teljesen feltöltött állapotban 60 percig bírja. Puha tapintású, sima és vízálló kialakítása orvosi minőségű szilikonból készült, így a Desirable könnyen tisztítható.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Irresistible Desirable Purple

    A Desirable szupererős, új generációs F1 motorral rendelkezik 10 vibrációs móddal és egy rugalmas hegyű vibrátorral, amely bármilyen nő alakjához igazodik, és tökéletesen úgy van kialakítva, hogy elérje a g-pontját, hogy a valaha tapasztalt legintenzívebb belső és külső orgazmust hozza létre! A Desirable újratölthető akkumulátorral rendelkezik, mágneses USB töltőporttal és töltővel. Teljesen feltöltve 60 percig bírja. Puha tapintású, sima és vízálló kialakítású, orvosi minőségű szilikonból készült, így a Desirable könnyen tisztítható.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Irresistible Desirable Pink

    A Desirable szupererős új generációs F1 motorral rendelkezik, 10 vibrációs móddal és egy rugalmas hegyű vibrátorral, amely bármely nő alakjához igazodik, és tökéletesen úgy van kialakítva, hogy elérje a G-pontját, hogy a valaha tapasztalt legintenzívebb belső és külső orgazmust hozza létre! A Desirable újratölthető akkumulátorral rendelkezik, mágneses USB töltőporttal és töltővel. Teljesen feltöltve 60 percig bírja. Puha tapintású, sima és vízálló kialakítású, orvosi minőségű szilikonból készült, így a Desirable könnyen tisztítható.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doxy Bullet Vibrator Rose Gold

    Fokozza az izgalmat, fokozza a szórakozást és érezze minden érzést nagy felbontásban a gyönyörűen megtervezett Doxy Bullet segítségével, amely a végső diszkréció és a szenzációs stimuláció érdekében készült.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doxy Bullet Vibrator Silver

    Fokozza az izgalmat, fokozza a szórakozást és érezze minden érzést nagy felbontásban a gyönyörűen megtervezett Doxy Bullet segítségével, amely a végső diszkréció és a szenzációs stimuláció érdekében készült.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Love To Love Bunny & Clyde Rabbit Vibrator Mauve

    A Bunny & Clyde egy erőteljes nyúlvibrátor 10 "koppintásos" móddal és 10 rezgésmóddal. A nyúlvibrátor szára balról jobbra mozgó koppintó funkcióval van ellátva, amely stimulálja a G-pontot. A kisebb szár vibrációs funkcióval rendelkezik, és stimulálja a csiklót. A vibrátor 2 egymástól függetlenül vezérelt motorral rendelkezik.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream 3Some Double Ecstasy Silicone Vibrator Pink

    A 3Some egy elsőrangú kollekció az élvezet kedvelőinek, akik izgalomra, kiteljesedésre és szexi önkényeztetésre vágynak. A 3Some kollekció okos, intim tárgyakkal teszi funkcióba a szórakozást, amelyek többféleképpen élvezhetik az érzéseket és háromszoros élvezetet!

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dorcel Secret Clit Pink

    SECRET CLIT, egy újfajta G-pont stimulátor, amely a csiklóját és a gátat is stimulálja!

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • CONTROL by Sir Richard's Silicone Rim Joy

    A CONTROL Rim Joy-t úgy tervezték, hogy a maximális kerékvágási élményt nyújtsa azáltal, hogy az ultra-érzékeny anális régiót melegséggel és vibrációval szorosan körülveszi, miközben valósághű orális stimulációt kínál. A nyelv nyalogatja, öleli, és enyhén behatol a végbélnyílásba 2 rezgési sebességgel és 5 egyedi rezgési mintamóddal az intenzív peremelés érdekében. A rugalmas szilikon perem eltávolítható a nyelv mélyebb felfedezéséhez.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Irresistible Invincible Black

    Az Invincible szupererős, 10 sebességes, új generációs F1 motorral rendelkezik, amely bármilyen nő alakjához igazodik, és tökéletesen formázta, hogy a valaha tapasztalt legintenzívebb orgazmust hozza létre! Az Invincible újratölthető akkumulátorral rendelkezik, mágneses USB töltőporttal és töltővel. Teljesen feltöltött állapotban 60 percig bírja. Puha tapintású, sima és vízálló kialakítású, orvosi minőségű szilikonból készült, így az Invincible könnyen tisztítható.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Fantasy For Her Silicone Fun Tongue

    Szilikon mókás nyelve kényelmesen a táskájában volt… egészen mostanáig! Kihúzta az áramvonalas tokot, és új kedvenc személyes játékára mosolygott. Megnyomta a fűtés gombot, hogy elindítsa a melegítő üzemmódot, ami mindig segített neki ellazulni. Aztán megnyomta a bekapcsológombot – izgató rezgések zúgtak, és a billegő nyelv incselkedően kezdett mozogni előre-hátra.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream 3Some Wall Banger P-Spot Blue

    A Wall Banger P-Spot célja, hogy tökéletes élményt teremtsen az egyedüli szex során, vagy ossza meg partnerével egy fenséges szexuális kalandhoz! Ez a többfunkciós vibrációs masszírozó egy kivehető mágneses távirányítóval rendelkezik, amely könnyen rögzíthető a dugó aljához, így a vezérlőt az Ön keze ügyébe helyezheti, vagy ami még jobb, hagyja, hogy partnere használja a távirányítót! Egy erős tapadókorong-talp tartja a Wall Banger P-pontot, hogy elérje azokat a tökéletes helyeket! Tapasztalja meg a szórakozást és fedezze fel a végtelen lehetőségeket!

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zero Tolerance Strapped & Tapped Black

    Semmi sem annyira erotikus, mint a prosztata és a pénisz egyidejű stimulációja, és ez a játék ezt a rendkívüli kombinációt biztosítja erőteljes rezgéssel és hővel! A rugalmas szilikon szár úgy van kialakítva, hogy a prosztata felé íveljen egy fűtött hegyével, amely káprázatos módon masszírozza a P-pontot, míg a texturált péniszgyűrű saját rezgéseivel fejti ki varázsát. Használja a távirányítót a kihangosított játékhoz vagy a partnerjátékhoz, az egész játék teljesen víz alá merülhet.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zero Tolerance Tunnel Teaser Remote Controlled with Rotating Beads Purple

    Állítsa be zsákmányát ezzel az egyedülállóan kielégítő vibrációs anális csatlakozóval! A belső gyöngyök az alap belsejében forognak, és farrázó érzést keltenek, amely a vibrációhoz illeszkedve mélyen csillapítja a hátsó ajtó iránti vágyat. A krémesen sima szár elkeskenyedő hegyét úgy tervezték, hogy könnyű belépést biztosítson, és könnyedén navigáljon a P-pontig. A prosztata által stimulált orgazmusról azt írják, hogy a prosztata betegek számára elképzelhető legintenzívebb élvezet, ezért fedezze fel ezt az örömöt maga. Még a víz alatt is, mivel ez a játék teljesen víz alá merülhet. Tisztítsa meg játéktisztítóval és forró vizes öblítővel.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Iker Black

    Két motorral hihetetlenül magasra. 7 vibrációs mód? 11 rezgés érhető el az alkalmazáson keresztül) 5 intenzitási szinttel az egyik végén, valamint 5 pulzáló üzemmóddal a másik végén, hogy forradalmasítsa az orgazmust.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiiroo OhMiBod Lumen Pleasure Plug Black

    Nem az átlagos örömcsatlakozó, a Lumen új élményt kínál azok számára, akik hálószobájukat szeretnék színpadká varázsolni. Testbarát szilikonból készült, Velvet Wave komforttechnológiával; párnázott bordázott szilikon, amely egyszerre nyújt kényelmet és élvezetet a boldog, de mégis kellemes élményért.

    89 900 Ft

    33 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Je Joue Duet Bullet Purple

    Ismerje meg a Duet-et, egy több felületű lövedékvibrátort, amelynek egyik oldalán kicsi, lekerekített, fokozatos élvezeti pontok, a másik oldalon pedig selymesen sima felület található, hogy többféle érzést keltsen az egész testen.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Irresistible Kissable Black

    Annak ellenére, hogy a Csókolható suttogóan halk, nem tudjuk garantálni, hogy az lesz. A Csókolható újratölthető akkumulátorral rendelkezik, mágneses USB töltőporttal és töltővel. Teljesen feltöltve 60 percig bírja. A Csókolható 100%-ban vízálló – ez azt jelenti, hogy visszatérhet a zuhanyfejhez, amire tervezték. Puha tapintású, sima és vízálló kialakítása orvosi minőségű szilikonból készült, így a Csókolható könnyen tisztítható.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nomi Tang Getaway Plus 2 Black & Gold

    A Getaway Plus 2 hajlítható szárral rendelkezik, amely kényelmesen alkalmazkodik bármilyen játékhelyzethez. Hajlított és lapított csúcsa pontosan és tökéletesen megcélozza a G-pontot, maximalizálva az élvezetet a G-pont stimulációja, a behatolás és az intim zónák felfedezése során. Nagyon sima felülettel rendelkezik, amely különösen puha szilikonból készült. A Getaway Plus 2 a Nomi Tang jellegzetes érintőcsúszkájával rendelkezik az erőteljes rezgések szabályozásához. Újratölthető, rendkívül csendesen működik és 1 méterig vízálló.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Je Joue Amour Bullet Emerald Green

    Ismerje meg az Amour-t, egy szív alakú csúcsgolyót, amely játékos, lobogó érzéseket nyújt. Az Amour lobogó hegye érzéki csiklandozó érzéssel rendelkezik, amely tökéletes az összes erogén zóna felfedezéséhez. Használja az Amour-t az összes gyönyörpont, például a csikló, a mellbimbók, a herék és a szeméremtest ingerlésére. A selymesen puha, testhezálló, orvosi minőségű szilikonból készült Amour kellemes tapintású. Hagyja, hogy híres dübörgő motorjaink mélyebbre hatoljanak testébe, gazdagabb, mélyebb érzéseket nyújtva.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Sparkling Inflatable Remote Vibrator Isabella Red

    Jó eséllyel van már tapasztalatod az anális szexben, és már tudod, hogy ez milyen élvezetet okozhat. Azért, hogy egy extra funkciót kínáljon neked a hagyományos anális vibrátor rezgésein felül, a Dream Toys megalkotta az Isabellát. Ez a vibráló dugó vezeték nélküli távirányítóval és felfújási funkcióval rendelkezik.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Je Joue Vita Bullet Pink Watermelon

    Ismerje meg a Vita-t, egy egyedülálló pálcikahegyes golyót, amelynek lekerekített hegye tökéletes a pontosabb élvezet nyújtásához. Használja a Vitát a külső gyönyörpontok, például a csikló és a mellbimbók stimulálására. A pálcás hegyével és rugalmas nyakával a Vita minden testet és annak legerogénebb és legintimebb részeit körbe tudja és körbe is fogja "hajlítani". Varratmentes kialakításának köszönhetően a Vita mindenhol jól érezhető. Hagyja, hogy híres zörgő motorjaink mélyebbre hatoljanak testébe, gazdagabb, mélyebb érzést nyújtva.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Pulse Pure Dark Blue

    A SVAKOM legújabb szabadalmaztatott technológiája izgatottan várja, hogy megmutassa, mire képes. Tapasztalja meg a legmélyebb élvezetet, amit valaha is érzett a célzott szívással, amely biztosan kiváltja a legmélyebb nyögéseket.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nomi Tang Getaway Plus 2 Red Violet & Silver

    A Getaway Plus 2 hajlítható szárral rendelkezik, amely kényelmesen alkalmazkodik bármilyen játékhelyzethez. Hajlított és lapított hegye pontosan és tökéletesen megcélozza a G-pontot, maximalizálva az élvezetet a G-pont stimulációja, a behatolás és az intim zónák felfedezése során. Nagyon sima felülettel rendelkezik, amely különösen puha szilikonból készült. A Getaway Plus 2 a Nomi Tang jellegzetes érintőcsúszkájával rendelkezik az erőteljes rezgések szabályozásához. Újratölthető, rendkívül csendesen működik és 1 méterig vízálló.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Pulse Pure Pale Pink

    A SVAKOM legújabb szabadalmaztatott technológiája izgatottan várja, hogy megmutassa, mire képes. Tapasztalja meg a legmélyebb élvezetet, amit valaha is érzett a célzott szívással, amely biztosan kiváltja a legmélyebb nyögéseket.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Sleak Freak Vibrator Pink

    A Sleak Freak egy igazi klasszikus. Egyenes élű és sallangmentesen mindent megad, ami egy igazán nagyszerű játékban számít: egy erős és nagyon csendes motort, 8 programot és 5 intenzitási fokozatot. A Sleak Freak mindig készen áll, hogy csatlakozzon Önhöz a fürdőben vagy a zuhanyozásban: teljesen vízálló. Ha falnak ütközik, bármilyen mágneses töltőkábellel nagyon gyorsan újra működésbe hozhatja.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

26 Termék

Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.