×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Vibrátorok 10 - 14,9 cm

1 - 32 termék, Összesen:36

  1. 1
  2. 2
  • Irresistible Desirable Black

    A Desirable egy szupererős új generációs F1 motorral rendelkezik, 10 vibrációs móddal és egy rugalmas hegyű vibrátorral, amely bármilyen nő alakjához igazodik, és úgy van kialakítva, hogy tökéletesen elérje a G-pontját, hogy a valaha tapasztalt legintenzívebb belső és külső orgazmust okozza! A Desirable újratölthető akkumulátorral rendelkezik, mágneses USB töltőporttal és töltővel. Teljesen feltöltött állapotban 60 percig bírja. Puha tapintású, sima és vízálló kialakítása orvosi minőségű szilikonból készült, így a Desirable könnyen tisztítható.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dorcel Multi P-Joy Prostate Massager with Remote Control Black

    A Multi P-Joy egy igazi újítás a férfi örömök terén. A rugalmas fej tartalmazza az első motort masszázsgolyókkal, amely fel-le mozogva hullámos szárának köszönhetően a legnagyobb pontossággal simogatja a prosztatát. A második motor forgó golyóival stimulálja az anális falat, míg a harmadik motor a gát élvezetére összpontosít. Lekerekített formájának köszönhetően könnyű és lágy behatolás garantált. A prosztata masszírozó 5 fel-le móddal, 5 forgási móddal és 7 vibrációs móddal rendelkezik.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimmers Curved Rimming Plug Model M

    Ez az anális masszírozó hajlított, hogy a P-pontot célozza meg, vagy nőknél a G-pont felé nyúljon, és egy domború izzóval is rendelkezik, amely belső örömét szolgálja! Ez a forradalmi szexjáték jobb, mint az átlagos fenékdugó, ez a forradalmi szexjáték a szára mentén forgó gyöngyökkel masszírozza a nyílást, és olyan érzést nyújt, mint a karima munkához!

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimmers Smooth Rimming Plug Model R

    Ennek a csúcstechnológiás eszköznek kúpos hegye van, így kényelmesen becsúsztatható, és maximális anális élményt nyújt! Ez a forradalmi szexjáték jobb, mint az átlagos fenékdugó, ez a forradalmi szexjáték a szára mentén forgó gyöngyökkel masszírozza a lyukba nyíló nyílást, és olyan érzést nyújt, mint a felni munkához!

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimmers Rippled Rimming Plug Model I

    Ízleljen meg minden gumót, amint simán és érzékien csúsznak a végbélnyílásába, fokozatosan növekvő élvezetet nyújtva! Ez a forradalmi szexjáték jobb, mint az átlagos fenékdugó, ez a forradalmi szexjáték a szára mentén forgó gyöngyökkel masszírozza a lyuk nyílását, és olyan érzést nyújt, mint amikor nyalják!

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Irresistible Desirable Purple

    A Desirable szupererős, új generációs F1 motorral rendelkezik 10 vibrációs móddal és egy rugalmas hegyű vibrátorral, amely bármilyen nő alakjához igazodik, és tökéletesen úgy van kialakítva, hogy elérje a g-pontját, hogy a valaha tapasztalt legintenzívebb belső és külső orgazmust hozza létre! A Desirable újratölthető akkumulátorral rendelkezik, mágneses USB töltőporttal és töltővel. Teljesen feltöltve 60 percig bírja. Puha tapintású, sima és vízálló kialakítású, orvosi minőségű szilikonból készült, így a Desirable könnyen tisztítható.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doxy Bullet Vibrator Rose Gold

    Fokozza az izgalmat, fokozza a szórakozást és érezze minden érzést nagy felbontásban a gyönyörűen megtervezett Doxy Bullet segítségével, amely a végső diszkréció és a szenzációs stimuláció érdekében készült.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Irresistible Desirable Pink

    A Desirable szupererős új generációs F1 motorral rendelkezik, 10 vibrációs móddal és egy rugalmas hegyű vibrátorral, amely bármely nő alakjához igazodik, és tökéletesen úgy van kialakítva, hogy elérje a G-pontját, hogy a valaha tapasztalt legintenzívebb belső és külső orgazmust hozza létre! A Desirable újratölthető akkumulátorral rendelkezik, mágneses USB töltőporttal és töltővel. Teljesen feltöltve 60 percig bírja. Puha tapintású, sima és vízálló kialakítású, orvosi minőségű szilikonból készült, így a Desirable könnyen tisztítható.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Alpha-Pro 7X P-GYRO Silicone Prostate Stimulator with Gyrating Shaft

    Duplázza meg a boldogságát egy anális kiegészítővel, amely zümmög és kavarog. A 7x P-Gyro a távirányítóval vagy anélkül is használható, hogy a 7 rezgésbeállítás között mozogjon, amelyek lüktetnek a lyukban. Ezalatt a hegye körökben hullámzik benned, és az édes helyedre csapódik.

    58 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Alpha-Pro 7X P-MILKER Silicone Prostate Stimulator with Milking Bead

    Ízlelje meg minden dagadását a lyukábn, de képzelje el azt az érzést, amikor valamelyikük elkezdi simogatni a prosztatáját! A 7x P-Milker távirányítóval vagy anélkül is használható, hogy a 7 rezgési beállítás között mozogjon, amelyek lüktetnek és pulzálnak a lyukban.

    58 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doxy Bullet Vibrator Silver

    Fokozza az izgalmat, fokozza a szórakozást és érezze minden érzést nagy felbontásban a gyönyörűen megtervezett Doxy Bullet segítségével, amely a végső diszkréció és a szenzációs stimuláció érdekében készült.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream 3Some Double Ecstasy Silicone Vibrator Pink

    A 3Some egy elsőrangú kollekció az élvezet kedvelőinek, akik izgalomra, kiteljesedésre és szexi önkényeztetésre vágynak. A 3Some kollekció okos, intim tárgyakkal teszi funkcióba a szórakozást, amelyek többféleképpen élvezhetik az érzéseket és háromszoros élvezetet!

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Irresistible Mythical Purple

    A Mythical szupererős, 10 sebességes, új generációs F1 motorral rendelkezik, rugalmas hegyű vibrátorral, amely bármilyen nő alakjához igazodik, és tökéletesen úgy van kialakítva, hogy elérje a g-pontját, hogy a valaha tapasztalt legintenzívebb belső és külső orgazmust hozza létre! A Mythical újratölthető akkumulátorral rendelkezik, mágneses USB töltőporttal és töltővel. Teljesen feltöltött állapotban 60 percig bírja. Puha tapintású, sima és vízálló kialakítású, orvosi minőségű szilikonból készült, így a Mythical könnyen tisztítható.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Alpha-Pro 7X P-BENDER Bendable Prostate Stimulator with Stroking Bead Black

    Hajlítsa meg a kívánt szögbe, majd gyönyörködjön a külső vibrációban és a prosztatafejésben! A 7x P-Bender távirányítóval vagy anélkül is használható, hogy 3 sebességen és 4 gát vibrációs mintán, valamint 5 fejési mozgásmódon válthasson a tengely hegyének felszíne alatti kis gyöngyből. A kettős élvezetet tökéletesíti a szár rugalmassága, amely lehetővé teszi, hogy tökéletesen pozícionálja a tűhegyes prosztata stimulációhoz.

    61 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Irresistible Mythical Black

    A Mythical szupererős, 10 sebességes, új generációs F1 motorral rendelkezik, rugalmas hegyű vibrátorral, amely bármilyen nő alakjához igazodik, és tökéletesen úgy van kialakítva, hogy elérje a g-pontját, hogy a valaha tapasztalt legintenzívebb belső és külső orgazmust hozza létre! A Mythical újratölthető akkumulátorral rendelkezik, mágneses USB töltőporttal és töltővel. Teljesen feltöltött állapotban 60 percig bírja. Puha tapintású, sima és vízálló kialakítása orvosi minőségű szilikonból készült, így a Mythical könnyen tisztítható.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Alpha-Pro 10X P-FLEXER Prostate Stimulating Plug Black

    Tapasztalja meg a lyukba tömött gumó vibráló kerületét, miközben a perineum stimulátor kívülről zizeg. A 10x P-Flexer távirányítóval vagy anélkül is használható, hogy 3 rezgési sebességen és 7 pulzációs mintán keresztül váltson, amelyeket belülről és kívülről szállítanak az erős kettős motorok. A nagy gumó egy hajlékony, keskeny száron helyezkedik el, amely lehetővé teszi, hogy alkalmazkodjon az Ön belső működésének természetes szögeihez.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • CONTROL by Sir Richard's Silicone Rim Joy

    A CONTROL Rim Joy-t úgy tervezték, hogy a maximális kerékvágási élményt nyújtsa azáltal, hogy az ultra-érzékeny anális régiót melegséggel és vibrációval szorosan körülveszi, miközben valósághű orális stimulációt kínál. A nyelv nyalogatja, öleli, és enyhén behatol a végbélnyílásba 2 rezgési sebességgel és 5 egyedi rezgési mintamóddal az intenzív peremelés érdekében. A rugalmas szilikon perem eltávolítható a nyelv mélyebb felfedezéséhez.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Irresistible Invincible Black

    Az Invincible szupererős, 10 sebességes, új generációs F1 motorral rendelkezik, amely bármilyen nő alakjához igazodik, és tökéletesen formázta, hogy a valaha tapasztalt legintenzívebb orgazmust hozza létre! Az Invincible újratölthető akkumulátorral rendelkezik, mágneses USB töltőporttal és töltővel. Teljesen feltöltött állapotban 60 percig bírja. Puha tapintású, sima és vízálló kialakítású, orvosi minőségű szilikonból készült, így az Invincible könnyen tisztítható.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Irresistible Mythical Pink

    A Mythical szupererős, 10 sebességes, új generációs F1 motorral rendelkezik, rugalmas hegyű vibrátorral, amely bármilyen nő alakjához igazodik, és tökéletesen úgy van kialakítva, hogy elérje a g-pontját, hogy a valaha tapasztalt legintenzívebb belső és külső orgazmust hozza létre! A Mythical újratölthető akkumulátorral rendelkezik, mágneses USB töltőporttal és töltővel. Teljesen feltöltött állapotban 60 percig bírja. Puha tapintású, sima és vízálló kialakítása orvosi minőségű szilikonból készült, így a Mythical könnyen tisztítható.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Fantasy For Her Silicone Fun Tongue

    Szilikon mókás nyelve kényelmesen a táskájában volt… egészen mostanáig! Kihúzta az áramvonalas tokot, és új kedvenc személyes játékára mosolygott. Megnyomta a fűtés gombot, hogy elindítsa a melegítő üzemmódot, ami mindig segített neki ellazulni. Aztán megnyomta a bekapcsológombot – izgató rezgések zúgtak, és a billegő nyelv incselkedően kezdett mozogni előre-hátra.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream 3Some Wall Banger P-Spot Blue

    A Wall Banger P-Spot célja, hogy tökéletes élményt teremtsen az egyedüli szex során, vagy ossza meg partnerével egy fenséges szexuális kalandhoz! Ez a többfunkciós vibrációs masszírozó egy kivehető mágneses távirányítóval rendelkezik, amely könnyen rögzíthető a dugó aljához, így a vezérlőt az Ön keze ügyébe helyezheti, vagy ami még jobb, hagyja, hogy partnere használja a távirányítót! Egy erős tapadókorong-talp tartja a Wall Banger P-pontot, hogy elérje azokat a tökéletes helyeket! Tapasztalja meg a szórakozást és fedezze fel a végtelen lehetőségeket!

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zero Tolerance Tunnel Teaser Remote Controlled with Rotating Beads Purple

    Állítsa be zsákmányát ezzel az egyedülállóan kielégítő vibrációs anális csatlakozóval! A belső gyöngyök az alap belsejében forognak, és farrázó érzést keltenek, amely a vibrációhoz illeszkedve mélyen csillapítja a hátsó ajtó iránti vágyat. A krémesen sima szár elkeskenyedő hegyét úgy tervezték, hogy könnyű belépést biztosítson, és könnyedén navigáljon a P-pontig. A prosztata által stimulált orgazmusról azt írják, hogy a prosztata betegek számára elképzelhető legintenzívebb élvezet, ezért fedezze fel ezt az örömöt maga. Még a víz alatt is, mivel ez a játék teljesen víz alá merülhet. Tisztítsa meg játéktisztítóval és forró vizes öblítővel.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Adrien Lastic Mini Romeo II

    Egy sor kecsegtető funkcióval és innovatív rendszerrel, amely az egész hüvelyt tetőtől talpig masszírozza. Erőteljes vibráló csiklóstimulátor.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Zero Tolerance Tap It Black

    Élje át a lehető legintenzívebb orgazmust, ha megérinti P-pontját! Ennek az egyedülálló prosztatavibrátornak a merev szára egy felpattanó gombbal rendelkezik a hegyén, amelyet kifejezetten úgy alakítottak ki, hogy úgy érezze, mintha az ujját megérintette volna – ezt az érzést a legtöbb férfi a valaha érzett legmélyebb élvezetként írja le. De ez még nem minden! Ha már bent vagy, és kopogtatsz, a vibráló golyós stimulátor közvetlenül mögötte fészkelődik, és egy további csillogást nyújt, amely valóban boldoggá tesz – még a víz alatt is, mivel az egész játék teljesen elmerülhet.

    42 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • BeauMents Doppio 2.0 Purple

    A kifinomult emberek szeretője!

    61 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiiroo OhMiBod Lumen Pleasure Plug Black

    Nem az átlagos örömcsatlakozó, a Lumen új élményt kínál azok számára, akik hálószobájukat szeretnék színpadká varázsolni. Testbarát szilikonból készült, Velvet Wave komforttechnológiával; párnázott bordázott szilikon, amely egyszerre nyújt kényelmet és élvezetet a boldog, de mégis kellemes élményért.

    89 900 Ft

    33 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Je Joue Duet Bullet Purple

    Ismerje meg a Duet-et, egy több felületű lövedékvibrátort, amelynek egyik oldalán kicsi, lekerekített, fokozatos élvezeti pontok, a másik oldalon pedig selymesen sima felület található, hogy többféle érzést keltsen az egész testen.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nomi Tang Getaway Plus 2 Black & Gold

    A Getaway Plus 2 hajlítható szárral rendelkezik, amely kényelmesen alkalmazkodik bármilyen játékhelyzethez. Hajlított és lapított csúcsa pontosan és tökéletesen megcélozza a G-pontot, maximalizálva az élvezetet a G-pont stimulációja, a behatolás és az intim zónák felfedezése során. Nagyon sima felülettel rendelkezik, amely különösen puha szilikonból készült. A Getaway Plus 2 a Nomi Tang jellegzetes érintőcsúszkájával rendelkezik az erőteljes rezgések szabályozásához. Újratölthető, rendkívül csendesen működik és 1 méterig vízálló.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Je Joue Amour Bullet Emerald Green

    Ismerje meg az Amour-t, egy szív alakú csúcsgolyót, amely játékos, lobogó érzéseket nyújt. Az Amour lobogó hegye érzéki csiklandozó érzéssel rendelkezik, amely tökéletes az összes erogén zóna felfedezéséhez. Használja az Amour-t az összes gyönyörpont, például a csikló, a mellbimbók, a herék és a szeméremtest ingerlésére. A selymesen puha, testhezálló, orvosi minőségű szilikonból készült Amour kellemes tapintású. Hagyja, hogy híres dübörgő motorjaink mélyebbre hatoljanak testébe, gazdagabb, mélyebb érzéseket nyújtva.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Pulse Union Violet

    Érezze az örömöt mélyen belül a Pulse Unions csábító szívóerejével. A Pulse Uniont úgy tervezték, hogy célzott stimulációt biztosítson ott, ahol a leginkább szüksége van rá, és 5 különböző szívási móddal rendelkezik, amelyek tökéletesek a bemelegítéshez vagy az igazi boldogság eléréséhez.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Alpha-Pro 10X P-PULSE Taint Tapping Silicone Prostate Stim with Remote

    Tapasztalja meg a prosztata stimuláció legkiválóbb szintjét ezzel a kétágú szennyeződést kedvelővel! Prémium minőségű anyagokból készült, és elegendő erővel rendelkezik ahhoz, hogy kielégítse a legigényesebb anális rajongókat is. Ezt a játékot a két csavart stimulátornak köszönhetően intenzív férfi élvezetekre tervezték – a prosztata vibrátorszárának, amely zúgja a belsejét, és egy káprázatos, szennyeződést koppintó szárnak, amely segít túllendíteni a szélén!

    66 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nexus Ride Remote Control Prostate Dual Motor Vibrator

    Két erős dübörgő motor, egy a tengelyben és egy az alapban a kettős prosztata és a perineum stimulálásához. Távirányítós technológiával 8 méteres távolságig.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

1 - 32 termék, Összesen:36

  1. 1
  2. 2
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.