×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Vibrátorok csikló 20 - 24,9 cm

129 - 160 termék, Összesen:186

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Paloqueth Pulsating Vibrator with Clitoral Licking Purple

    A móka akkor kezdődik, amikor bekapcsolja a 7 pulzációs módot. A nyúl szexjáték mágneses ütéstechnológiával készült, ami azt jelenti, hogy a belsejében lévő motor fel-le lüktet, és olyan mozgásérzetet kelt, amely nagyon közel áll a valódi, természetes tolóerőhöz.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Emerald Love Luxurious Wand Massager

    Gyönyörű design teljes testmasszázsokhoz és spot-on stimulációhoz!

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • GOPower Noah Wand Massager Silicone Black

    Merüljön el az erotikus játékok világában a Go Power termékcsaláddal, a piac legfüggőséget okozó játékaival.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Ina 3 Seafoam

    A kritikusok által elismert nyúlvibrátor továbbfejlesztve! A legsimább szilikonból készült INA 3 tökéletes kettős stimuláns a trilógia csúcspontjának eléréséhez. 10 remek vibrációs móddal, belső és külső stimulációval – merüljön el egy izgalmas élményben egy mámorító fináléval.

    114 900 Ft

    63 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bloom The Violet Rabbit Vibrator

    A Violet egy stílusos nyúlvibrátor az elegáns Bloom kollekcióból. Mind a vibrátor, mind a csomagolás gyönyörű kialakítása a The Violet-et minden nő nélkülözhetetlen játékává teszi.

    33 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • VIVE Aimi Pulse Wave & Vibrating G-Spot Rabbit Pink

    További részletek erről a termékről hamarosan. AIMI az egyik leginnovatívabb és legerősebb vibrátor a mai piacon. Három innovatív, 10-funkciós, új generációs F1 motorjának és fejlett technológiáinak (mindhárom motor függetlenül vezérelhető) köszönhetően valóban a csúcsot képviseli.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Evolved Buttercup Yellow

    Ez a boglárka sárga joystick áldottan napfényes elragadtatásba küldi Önt turbóerősítésű, 10 sebességes motorjával és vízbe merülő kialakításával. A nagylelkű pálcahegy, egyetlen gombnyomásra maximális erővel, lélegzete is elakad az élvezettől, miközben keze kényelmesen ül a könnyen megfogható hurkos fogantyúban. Hagyja, hogy a rugalmas fej együtt mozogjon a testével, miközben újra és újra intenzív csúcspontot ér el. Tisztítsa meg Evolved Toy Cleaner-rel és meleg vízzel.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Evolved Rabbit Hole Black

    Ez a keményen dolgozó hármas fenyegető játék három erőteljes élményt nyújt egy elegáns formában. A rugalmas, 10 sebességes főtengely finoman ívelt és duzzad a G-pont csúcsához, körkörös textúrákkal a fején, míg a fáradhatatlan 10 sebességes nyúlstimulátor a testével együtt ütlegel és hajlik az intenzív stimuláció érdekében.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Ina Wave 2 California Sky

    Zárja le magát, és engedje szabadjára az élvezet hullámát ezzel a hármas hatású masszírozóval. Jellegzetes csalogató mozgásával, 12 erőteljes vibrációs móddal, rendkívül sima szilikonnal és szélesebb intenzitásválasztékkal – idézze meg a tökéletes vihart az INA WAVE 2-vel!

    127 900 Ft

    71 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • VIVE Mira Pink

    A forgó újratölthető szilikon g-pont nyúl (Mira) 10 funkciós pörgő gyöngyöt tartalmaz a g-spottip stimulátorban, plusz 10 funkciós vibrációs g-spot hegyet és 10 funkciós dedikált csiklóvibrátort, a Mira kielégíti legmélyebb vágyait. A 3 új generációs f-1 motor több mint 1000 lehetséges egyedi beállítást kínál. Több mint 1000 lehetséges egyedi beállítást kínál a játékhoz.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zalo Bess 2 Heating Clitoral Vibrator Velvet Purple

    A Bess most még jobb lett! A hozzáadott anális gyöngyökkel és fűtési funkcióval a következő szintre emeli az érzéki öngondoskodást. A Bess 2 többféle fejcsatlakozóval rendelkezik a testreszabott élvezetért, akár célzott stimulációra vagy g-pont célzásra vágyik, akár máshol belsőleg.

    84 900 Ft

    52 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nomi Tang Wild Rabbit 2 Black & Gold

    Newton bölcsője által inspirált, három nagyon erős motorral, amelyek a kívül-belül utazó és hurkos rezgések érzetét keltik, ami egy végső sikító O-t eredményez!

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nalone Jane Double Vibrator Purple

    A Nalone Jane egy speciális vibrátor, amely mindkét oldalon használható. A széles, kerek fej ideális külső stimulációhoz és masszázshoz, míg a másik oldala belső stimulációhoz használható.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Adrien Lastic Gaia 2.0 Purple

    Új Gaia 2.0 modell. A dupla stimulációs szexjáték, a G-pont és a csikló, teljes mértékben masszírozza a hüvely teljes területét, hogy élvezze, intenzív érzeteket biztosítva.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oninder Oslo Vibration & Rotation Black

    Két nagy teljesítményű motor, egy a csúcsban és egy a rugalmas nyúlban. Pontos klitorális és G-pont stimuláció. USB-n keresztül újratölthető. IPX7 víz- és porálló tanúsítvánnyal.

    79 900 Ft

    60 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Midnight Magic Typhon Black

    A Midnight Magic címke többi játékához hasonlóan a Typhon teljesen fekete, az alján króm színű részlettel. A folyékony szilikonból készült duó vibrátor selymesen puha tapintású, a gombok pedig könnyen megtalálhatók a fémbevonatú ABS gombok területén. A Typhon puha hegyével és ívelt nyéllel rendelkezik, észrevehető stimuláló bordákkal, amelyek tökéletesek a G-pont eléréséhez. A szár alján található V-alak egy finom, bölcsőszerű csiklóstimulátor.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Vibe Couture Rabbit Ablaze Purple

    A Vibe Couture rugalmas nyúlvibrátor Ablaze a Vibe Couture-tól energikus toló funkcióval rendelkezik a G-pont tengelyében és izgalmas vibrációval a klitorisz stimulátorban. Melegítő funkcióval is rendelkezik, akár max. 55°C-ig a valósághű és kellemes érzésért. A 3 motor 3 sebességgel és 7 rezgési móddal rendelkezik. Mindent könnyedén vezérelhet a játékon található gombbal - együtt vagy külön-külön.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sweet Smile Thrusting Pearl Rabbit Vibrator Pink

    A Sweet Smile-tól származó Thrusting Pearl Rabbit vibrátor egy erőteljes tolóvibrátor rugalmas klitoriszvibrátorral és forgó gyöngyökkel a tengelyen a teljes körű, orgazmikus élvezetért egészen a G-pontig.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FeelzToys Whirl-Pulse Rotating Rabbit Vibrator & Remote Control Pink

    Forgó nyúlvibrátor tapadókoronggal és vízálló távirányítóval (10 méter).

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zalo Bess 2 Heating Clitoral Vibrator Turquoise Green

    A Bess most még jobb lett! A hozzáadott anális gyöngyökkel és fűtési funkcióval a következő szintre emeli az érzéki öngondoskodást. A Bess 2 többféle fejcsatlakozóval rendelkezik a testreszabott élvezetért, akár célzott stimulációra vagy g-pont célzásra vágyik, akár máshol belsőleg.

    84 900 Ft

    52 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Sparkling Duo Vibrator Julia Red

    Ez a duó vibrátor olyan formájú, amely bizonyítottan népszerű és hatékony, ívelt tengellyel és egy meglehetősen nagy csiklóizgatóval rendelkezik, amely szintén ívelt formájú. Két különálló motor hajtja a rezgéseket. Julia azonban többet kínál: ez a duó vibrátor rendelkezik egy 3. motorral, amely előre-hátra mozog. Az oszcillációs funkció a rezgéseken kívül ezzel a csodálatos extra stimulációs típussal fog örömet okozni!

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • VIVE May Dual Pulse-Wave & Vibrating C-spot & G-Spot Rabbit Pink

    A VIVE045 Dual Pulse Wave Rabbit vibrátor egyedülálló kialakítása teljesen megkülönbözteti a többi eszköztől. Három, egymástól függetlenül vezérelt, új generációs F1 10 sebesség/funkciós motor hajtja ezt a gyönyörűen kialakított vibrátort.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nomi Tang Wild Rabbit 2 Pink

    Newton bölcsője által inspirált, három nagyon erős motorral, amelyek a kívül-belül utazó és hurkolt rezgések érzetét keltik, ami egy végső sikító O-t eredményez!

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • VIVE Nilo Purple

    A tűpontosan forgatható újratölthető szilikon g-pont nyuszi (Nilo) 10 funkciós, 360 fokban forgó és vibráló g-pont tűpontos hegyet és 10 funkciós, dedikált csiklóvibrátort tartalmaz, a Nilo a legmélyebb vágyait elégíti ki. A 3 új generációs f-1 motor biztosítja Önnek. több mint 1000 lehetséges egyedi beállítás, amellyel játszani lehet.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tardenoche Squidy Vibe Thrusting and Rotating Beads Silicone Black

    Ez a TardeNoche családhoz újonnan csatlakozó játék nagyon különleges, és verhetetlen élvezetet nyújt éjszakánként.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Goddes Collection Atropos Blue

    A Goddess Collection többi játékával megegyező stílusú Atropos sötétkék szilikonból készült, arany színű részletekkel. Az elegáns duó vibrátor gyűrű alakú fogantyúja fémbevonattal rendelkezik, amely megkönnyíti a fogást és luxus megjelenést biztosít. A folyékony szilikonból készült duó vibrátornak puha a csúcsa, és selymesen sima a tapintása.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Insatiable G Inflatable G-Flutter Purple

    Az Insatiable G™ felfújható G-Flutter a CalExotics Insatiable G™ termékcsaládjából származik, de egy különleges funkcióval, amely biztosan meg fogja csiklandozni. Az erőteljes csiklandozó többágú, hogy teljes fedést biztosítson, még azokban a pillanatokban is, amikor az eksztázisban van.

    69 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Newman Purple

    Magányosak az estéid? Hagyd abba, és szerezd be a Newmant, egy csodálatos vibrátort, amely csiklandozza a hüvely belsejét és kívül is! A 30 vibrációs funkciónak köszönhetően igazán intenzív élményt nyújt. Ötletes formája, hogy kényelmesen elérje a g-pontot, ugyanakkor az érzékeny csiklót is látványra viszi. Tehát tegyen valamit magáért, és hívja meg izgalmas barátját, Newmant a hálószobájába!

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

129 - 160 termék, Összesen:186

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.