×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Vibrátorok fekete 20 - 24,9 cm

33 - 64 termék, Összesen:74

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Coup!es Choice Wand Vibrator with 3 Attachments Black

    Nyugtató vagy intim masszázsokhoz – egyedül vagy partnerrel!

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl Rechargeable Thrusting G-Spot Rabbit Vibrator

    Fedezze fel f​i​n​i​b​u​s újra Anastasia és Christian Gray gőzös kalandjait a Szürke Ötven árnyalata Hivatalos Pleasure Collection segítségével. Azon az erotikus irodalmi jelenségen alapszik, amely a párokat világszerte megismertette a BDSM érzékiségével, több mint 150 millió példányban kelt el világszerte, és három nagysikerű filmet szült. Ezek a gondosan összeállított játékok és bondage-kiegészítők globális sikert arattak, mióta először a polcokra kerültek. 2012-ben.

    61 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Elegance Heating Rabbit Vibrator Opulent Black

    Az elegáns G-Spot vibrátor két turbófeltöltős F1-es motorral rendelkezik, amelyek komoly ütést adnak. Az egyik a hegyben található, a másik pedig hosszabbító, hogy a lábujjak begörbülését stimulálja. Ezek az új generációs F1 motorok elképesztő 7200-as és 14000-es fordulatszámon vibrálnak.

    58 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Heat Climax

    Heat-Climax anális vibrátorunk terjedelmes, kerek végével serkentő fűtési funkcióval és erős vibrációkkal kényezteti Önt. A csábítóan sima szilikon tökéletes természetes kiegészítővé teszi a lelkesedés felkeltését!

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Prestige Natasha Black

    A Dream Toys Prestige kollekciójának Natasha vibrátora egy fekete vibrátor stílusos drágakő alakú gombbal és meglehetősen nagy, rugalmas fejjel. A középső keskeny rész enyhén rugalmas. Az erős motor 7 rezgésmintát és 3 sebességet kínál.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Prostate Massager

    Hagyja, hogy ez a stimulátor megpördüljön a végbélnyílásában, játsszon a prosztatájával, és megmutassa az orgazmus nevű mennyországot.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FUN FACTORY Stronic Surf Black

    Az élet túl rövid egy átlagos orgazmushoz. A STRONIC SURF belülről masszíroz, minden idegvégződést eltalál a kielégítően telt érzés és a térhatású hangzás élvezetéért. Feküdjön hátra, és élvezze a kéz nélküli tolóerőt tíz különböző beállításban. Végül is a kezednek van jobb dolga. Még jobb, hogy szinte néma!

    71 900 Ft

    66 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy Classic Slim Vibrator Black

    A klasszikus, elegáns ToyJoy vibrátor rengeteg örömet ígér Önnek- nemcsak valósághű megjelenésével, hanem az általa kínált izgalmas funkciókkal is. Az enyhén ívelt test kényelmesen eléri a legérzékenyebb pontokat, és erőteljes vibrációkkal stimulálja azokat. A funkciók közül a vibrátor alján lévő forgókerékkel választhat. A Classic Slim selymes, puha szilikonból készült, amely kényelmes tapintást és biztonságot nyújt a test számára.

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl Rechargeable Slimline Rabbit Vibrator

    Fedezze fel újra Anastasia és Christian Gray gőzös kalandjait a Szürke Ötven árnyalata Hivatalos Pleasure Collection segítségével. Azon az erotikus irodalmi jelenségen alapszik, amely a párokat világszerte megismertette a BDSM érzékiségével, több mint 150 millió példányban kelt el világszerte, és három nagysikerű filmet szült. Ezek a gondosan összeállított játékok és rabság-kiegészítők globális sikert arattak, mióta először a polcokra kerültek 2012-ben.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Prestige Monica Black

    A Dream Toys Prestige kollekciójának Monica pálcastimulátora egy fekete pálca elegáns arany színű díszítéssel, drágakő alakú gombbal, szilárd, masszív fogantyúval, lekerekített fejjel és rugalmas nyakkal. A Monica erős motorral rendelkezik, amely 7 rezgésmintát és 3 sebességet kínál.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Happy Rabbit G-Spot Stroker Rabbit Vibrator Black

    12 vibrációs funkció, 3 ütési sebesség, 2 erőteljes motor – mindez egyetlen mennyei boldog nyúl® élményt ad. A G-pontot bársonyos érintéssel simító formázott heggyel készült nyuszi alig várja, hogy orgazmikus eksztázist nyújtson.

    74 900 Ft

    45 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Emma Neo App Controlled Black

    Az Emma Neo egy erőteljes interaktív melegítő pálca vibrátor, szexi dizájnnal, levehető nyuszi fülekkel, ezzel stimulálja fülét, nyakát, mellbimbóit és mindazokat az érzékeny területeket, amelyek sokkal több figyelmet igényelnek...

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bodywand Curve Rechargeable Wand Massager Black

    Pálca kompakt ergonomikus kialakítással és rugalmas nyakkal. Újratölthető és erős.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bswish bthrilled Premium Wand Vibrator Black

    A mély, intuitív felfedezéshez készült, mélyreható vezeték nélküli pálca, a Bthrilled Premium ergonómikusan kialakított fogantyúja szögben dőlt el, így könnyedén eljuthat bármely édes helyhez. Speciálisan megtervezett, sima, széles fejjel rendelkezik, amely a teljes stimuláció hullámait sugározza, és a nyaka finoman hajlik, hogy enyhítse a nem kívánt súrlódást. USB-töltési képességével, kompakt méretével és egyedi védőkupakjával pedig a legutazásbarátabb pálca.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Heat Wave Black

    Két erős motor és a Heat Wave ergonomikus formája egyszerre stimulálja a G-pontot és a csiklót. Az élvezetes masszázst a melegítő funkció teszi teljessé, amely akár 39 Celsius fokra melegíti fel az alkalmazással vezérelt szexuális wellness készüléket.

    28 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Adrien Lastic Twister Vibrating and Rotating Rabbit Massager Black

    A Twister a vibráció és az új forgási rendszer, az Ultra Wave Motion System tökéletes kombinációja. A háromdimenziós forgatás új technológiája, amelytől élvezettel vergődhetsz, kiválóan alkalmas a G-pont és a csikló stimulálására. Nagyon erős játék.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Hype Massager

    Pároljon szerelmével a zuhany alatt, vagy masszírozza meg a fájó izmokat – a sokoldalú Hype Massager minden igényét kielégíti. Az ultra-plüss szilikon test, a rugalmas fej és a 10 vibrációs funkció biztosan a játékos élvezet érzését keltik.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nalone Jane Double Vibrator Black

    A Nalone Jane egy speciális vibrátor, amely mindkét oldalon használható. A széles, kerek fej ideális külső stimulációhoz és masszázshoz, míg a másik oldala belső stimulációhoz használható. Mindkét vége saját motorral rendelkezik, amely külön-külön működtethető.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy Classic Large Vibrator Fekete

    A TOYJOY Classic Original kollekciójának része ez a klasszikus vibrátor. Ez egy kiváló minőségű vibrátor, amely fantasztikus képességekkel és izgalmakkal szolgál a korlátlan intim élvezet érdekében. A szexi, kissé hajlított dildó kielégít minden erotikus vágyat. A szórakoztató játékszer egy igazi hímvessző hű másolata. Realisztikus és részletes kidolgozású. Tulajdonosa kedvére való lesz a feltűnő makk és a duzzadó erekkel borított tengely egyaránt.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shots GC Vibrating Rabbit Black

    Ez a Nyuszi tökéletes vibrátor minden érzékeny pont eléréséhez. A felső kört 8 különböző mintával tudja elkészíteni. Bekapcsolhatja a nyulat is, így a hegye rezeg. Ennek 36 beállítása van. A forgásirányt is szabályozhatja.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • 69 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dorcel Real Vibration M 2.0 Black-Gold

    A Valódi Vibrálás M vibrátor egy igazi orgazmusgép. Puha, biztonságos szilikonból készült. Engedje szabadjára valódi fantáziáját ezzel a félig valósághű játékkal. Élvezze a 7 rezgésbeállítást, és flörtöljön a 4 intenzitási móddal, hogy elérje az öröm csúcsait.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Webb Black

    Ez az elegáns kialakítású masszírozó kielégíti legmélyebb vágyait, és valóra váltja minden nyúl-fantáziáját. Ez a nyúl kettős motorral rendelkezik, így szabályozhatja, hogy hol szereti a legtöbbet élvezni, és egyszerre különböző mozdulatokat hajthat végre.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bswish Bgee Classic Plus Fekete

    A B Swish-sel újrafogalamazódik az öröm! A tökéletesen ívelt, széles testű, selymes tapintású masszírozó kíváló minőségű szilikonból készült, 5 rezgőfunkcióval szolgál, és megannyi feledhetetlen pillanattal!

    17 590 Ft

    10 390 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dorcel Flexi Rabbit Heating Rabbit Vibrator Black

    A Dorcel Flexi Fabbit a legújabb ultra rugalmas játék, amely egyszerre stimulálja a csiklót és a g-pontot. Erőteljes rezgései és texturált felülete intenzív élvezetekkel teli pillanatokat biztosítanak a felhasználónak.

    61 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Dark Desires Maxima Curved Vibrator Black

    A Maxima egy bordázott vibrátor, amely egy csúszó gyöngyöt tartalmaz, hogy ingereljen és örömet okozzon, míg az ívelt forma a G-pontot keresi.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sweet Smile Triple G-Spot Vibrator Black

    Egyszerre gyönyörködteti a hüvelyt, a G-pontot, a csiklót és a végbélnyílást!

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rosy Gold New G-spot Vibrator

    Ezt a Rosy Gold G-Pont vibrátort célzott stimulációra használják. A vibrátor ívelt fejjel rendelkezik, amely megkönnyíti a legérzékenyebb pontok érintését. Vízálló és USB töltővel is tölthető. Ezt a G-Spot vibrátort az alsó gomb megnyomásával és röviden nyomva tartásával kapcsolhatja n​u​l​l​a be. Nyomja meg röviden a gombot, hogy a következő rezgésbeállításra lépjen.

    31 900 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • GOPower Noah Wand Massager Silicone Black

    Merüljön el az erotikus játékok világában a Go Power termékcsaláddal, a piac legfüggőséget okozó játékaival.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Evolved Rabbit Hole Black

    Ez a keményen dolgozó hármas fenyegető játék három erőteljes élményt nyújt egy elegáns formában. A rugalmas, 10 sebességes főtengely finoman ívelt és duzzad a G-pont csúcsához, körkörös textúrákkal a fején, míg a fáradhatatlan 10 sebességes nyúlstimulátor a testével együtt ütlegel és hajlik az intenzív stimuláció érdekében.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fun Toys Gjack 2 Mystic Noir

    Ne nézz rám, csak érints meg!

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Hot n Cold Vibrator Black

    Masszázs és stimulálás meleggel, hűtő funkcióval és vibrációval!

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

33 - 64 termék, Összesen:74

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.