×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Vibrátorok hüvely 20 - 24,9 cm

161 - 192 termék, Összesen:305

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
  • Good Vibes Only Tate G-Spot Vibrator Turquoise

    A Tate G-pont vibrátor egy klasszikus vibrátor. Szilárd fogást biztosít, így a vibrátort könnyű tartani használat közben. Ergonomikus kialakításának köszönhetően könnyedén eléri a megfelelő helyeket. A Tate vibrátor selymesen sima és könnyen kezelhető. 10 rezgésbeállítással rendelkezik és vízálló, így zuhanyozás közben és fürdőkádban is használható.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Dr. Skin 8.5 Inch Vibrating Realistic Cock With Suction Cup Vanilla

    Az orvos bent van! A Dr. Skin 8,5 hüvelykes vibráló valósághű pénisz készen áll az Ön számára, 8,5 hüvelyk hosszúsággal és 1,5 hüvelyk körfogattal. Lehet, hogy karcsú, de hosszú és erős! Ez a pénisz annyira valóságosnak tűnik és érződik: szilárdsága és kidudorodó erezete mutatja, hogy mennyire készen áll a játékra. Az enyhén ívelt szár tökéletes a G-pont vagy a P-pont stimulálásához. A tapadókorongos talp tökéletes egyedüli használatra, és hámmal kompatibilis pegginghez és más páros játékhoz.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Adam & Eve Eve's First Thruster

    Fáradhatatlan lökésekkel, hirtelen fordulatokkal és izgalmas vibrációkkal elégíts ki minden vágyat, amikor csak akarod – mindez egyetlen hangulatban: Eve's First Thruster!

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Heat Wave Mauve

    Két erős motor és a Heat Wave ergonomikus formája egyszerre stimulálja a G-pontot és a csiklót. Az élvezetes masszázst a melegítő funkció teszi teljessé, amely akár 39 Celsius fokra melegíti fel az alkalmazással vezérelt szexuális wellness készüléket.

    28 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Goddes Collection Belenos Blue

    A többi Goddess Collection játékkal teljesen stílusos Belenos sötétkék szilikonból készült, arany színű részletekkel. A klasszikus vibrátor gyűrű alakú fogantyúja fémbevonattal rendelkezik, amely megkönnyíti a fogást és luxus megjelenést biztosít. A folyékony szilikonból készült vibrátor bársonyosan puha tapintású.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream King Cock Elite 7" Vibrating Silicone Dual Density Cock with Remote Brown

    Tiszta természetesség rezgésekkel kényelmesen távirányítóval!

    69 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Master Series Thunder Bullet XL Silver

    A klasszikus lövedékvibrátor most hatalmas átalakítást kapott! Ez az extra méretű élvezeti eszköz újratölthető, és 3 belső rezgési sebességgel rendelkezik, amely kívülről és belülről is élvezhető. Élvezze a karcsú érzést, ahogy a vibráció simasága a legérzékenyebb részein csúszik, vadul zümmögve, hogy a csúcspont felé tereljen.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Lora DiCarlo Sway Dual Vibration Warming Massager Teal

    A Sway átgondolt formája és mindkét végén dübörgő vibráció úgy van kialakítva, hogy elérje az összes legkellemesebb helyet, belül és kívül egyaránt. A sima ív és az egyik végén megemelt stimulációs pont ideális a Gspot és a csikló felfedezéséhez, míg a nagyobb, gömbölyűbb vége tökéletes a P-pont játékhoz és a teljes test élvezetéhez. A fényűző melegítő érzések hozzáadott bónusza pihentető és kényelmes élményt nyújt minden felhasználó számára.

    127 900 Ft

    79 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FUN FACTORY Lady Bi Lila

    Számít a méret? Attól függ, mit szeretnél...Ha nedvesebb akarsz lenni, ha mélyebb penetrációra vágysz, ha hosszú, erőteljes vibrációra vágysz, ne keress tovább! Íme a tökéletes kényeztető!  

    84 900 Ft

    51 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Gvibe Greal

    Hihetetlen, hogy mennyire valósághű ennek a játéknak az anyaga. Új csúcsra érkeztünk a játékok anyagainak evolúciójában, és létrehoztuk a „BIOSKIN”-t – a lehető legközelebb az emberi testhez.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • XR Brands Bang! XL Vibrating Bullet Purple

    Üsse meg magát ezzel az extra nagy golyós vibrátorral! Csábítsa el érzékeit a selymesen sima anyaggal, miközben 3 erőteljes vibrációs sebességgel játszik, külsőleg és belsőleg egyaránt. A rendkívüli motor feldobja a fejét. Köszöntse magát valami nagy és gyönyörű dolog felé, élvezze ki a magon keresztül minden lökést, miközben egyre közelebb kerül a peremhez... BANG-ig! Egy partnerrel játszani? Mutassa meg nekik, hogyan szereti, majd engedje, hogy átvegyék az irányítást – vagy derítseki, hol szeretnek egy kis rezgést!

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Gvibe Greal 2 Violet

    A Gvibe forradalmi Bioskin anyaga úgy érzi és úgy reagál, mint a hús. Szinte hihetetlen, hogy ennek a szexjátéknak az anyaga mennyire valósághű. Új csúcsot értünk el a masszírozó anyagok evolúciójában, amikor megalkottuk a „BIOSKIN”-t. A lehető legközelebb van az emberi testhez.

    74 900 Ft

    45 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • We-Vibe Date Night Set

    A Date Night erőteljes, kevert orgazmusokat kínál két személy számára a Nova 2 nyúlvibrátorral és a Pivot vibrációs péniszgyűrűvel. Ez az exkluzív ajándékkészlet az előjáték maximális kihasználásához és az egész éjszakai élvezet kihozásához készült. Tökéletes párosítás igényei és vágyai feltárásához.

    140 900 Ft

    79 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Adrien Lastic Twister Vibrating and Rotating Rabbit Massager Black

    A Twister a vibráció és az új forgási rendszer, az Ultra Wave Motion System tökéletes kombinációja. A háromdimenziós forgatás új technológiája, amelytől élvezettel vergődhetsz, kiválóan alkalmas a G-pont és a csikló stimulálására. Nagyon erős játék.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Cornelius Purple

    Érezni fogja, ahogy ennek a kétmotoros vibrátornak a tengelye felmelegszik. Miközben a gyengéd meleg átáramlik Önön, ívelt G-pont csúcsa és erős csiklóstimulátora a megfelelő módon dörzsöli a forró pontokat! USB újratölthető és vízálló vibrátor az egyidejű belső és külső érzésekért, és minden olyan természetes élvezetet nyújt, amit megérdemel!

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Felix Purple

    Ez a sima szilikon nyúlvibrátor 30 vibrációs sebességgel rendelkezik, hogy intenzív szintű élvezetet biztosítson, amikor csak kívánja. Ez a szép hangulat intenzív, erőteljes nyúlfüleivel megcsiklandozza a csiklóját. A vibrátor ívelt tengelyét úgy tervezték, hogy masszírozza a G-pontot a tengelyen belüli egyedülálló forgó funkciójával. A játék kiváló minőségű, puha tapintású szilikonból készült, amely szexi, selymes érzetet biztosít, hogy egész éjszaka elégedett legyen.

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sweet Smile Thrusting Pearl Triple Vibrator Purple

    A Sweet Smile-tól származó Thrusting Pearl Triple Vibrator egy díszes tolóvibrátor egy nyúl kialakítású klitorisz stimulátorral és egy anális vibrátorral gyengéd gyöngyös kialakításban. A 3 motor intenzív stimulációt biztosít.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Ina Wave 2 Cerise

    Zárja be magát, és engedje szabadjára az élvezet hullámát ezzel a hármas hatású masszírozóval. Jellegzetes jön-hither mozgásával, 12 erőteljes vibrációs móddal, rendkívül sima szilikonnal és szélesebb intenzitásválasztékkal – idézze meg a tökéletes vihart az INA WAVE 2-vel!

    127 900 Ft

    71 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dorcel Real Vibration M 2.0 Black-Gold

    A Valódi Vibrálás M vibrátor egy igazi orgazmusgép. Puha, biztonságos szilikonból készült. Engedje szabadjára valódi fantáziáját ezzel a félig valósághű játékkal. Élvezze a 7 rezgésbeállítást, és flörtöljön a 4 intenzitási móddal, hogy elérje az öröm csúcsait.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LateToBed Louver Silicone Vibe Pink

    Louver, egy vibrátor 10 vibrációs funkcióval, ideális, ha lágy vibrációt vagy erőteljes örömözönt szeretne élvezni.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nalone Jane Double Vibrator Pink

    A Nalone Jane egy speciális vibrátor, amely mindkét oldalon használható. A széles, kerek fej ideális külső stimulációhoz és masszázshoz, míg a másik oldala belső stimulációhoz használható. Mindkét vége saját motorral rendelkezik, amely külön-külön működtethető.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiiroo Pearl 3 Purple

    A világ technológiailag legfejlettebb díjnyertes G-pont vibrátora frissült az áramellátással és az akkumulátor-használati idővel. A Pearl3 egy technológiailag fejlett G-pont vibrátor, amely érintésérzékeny technológiával rendelkezik. Az enyhén ívelt forma tökéletes a G-pont stimulációhoz és mindenféle külső élvezethez. A Pearl3 három ütése intenzívebben stimulálja a G-pontot, amikor behelyezik a testbe.

    84 900 Ft

    52 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Dr. Skin Cock Vibe 2 Flesh

    Az orvos bent van! A Dr. Skin Pénisz Vibrátor #2 egy 9 hüvelykes valósághű vibrátor o​d​i​o vénákkal és csavart tárcsatalppal a többsebességes vibráció érdekében. Kúpos feje és vékony nyele kényelmesen és egyszerűen behelyezhető. A kezdők és a költségtudatos Pénisz Vibrátor #2 ftalátmentes PVC-ből készült, és 2 db AA elemmel működik, amely nem tartozék.

    14 390 Ft

    8 790 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Dr. Skin Silicone Dr. Ethan 8.5 Inch Gyrating Dildo Beige

    Itt az ideje, hogy megbeszélje magát, és Dr. Ethan készen áll arra, hogy élete útjára vigye! 7 erőteljes forgató funkcióval rendelkezik, amelyek mozgatják benned a tengelyt a tökéletes G vagy P spot stimuláció és a páratlan érzet érdekében.

    79 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy Get Real Gold Dicker Original Vibrator

    A Legyen Valódi TOYJOY-tól kollekció Arany Pénisz vibrátora egy ragyogó arany színű vibrátor lenyűgöző képességekkel és izgalommal, hogy korlátlan intim élményt nyújtson. A dizájn szexi, enyhén ívelt szárral rendelkezik, amely könnyedén eltölti Önt kéjes vággyal. Ennek az aranyszínű élvezet-szolgáltatónak élethű sziluettje van, valósághű részletekkel, például lüktető erekkel és markáns hegyével.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shots GC Vibrating Rabbit Purple

    Ez a Nyuszi a tökéletes vibrátor minden érzékeny pont eléréséhez. A felső kört 8 különböző mintával tudod elkészíteni. Bekapcsolhatja a nyulat is, így a hegye rezeg. Ennek 36 beállítása van. A forgásirányt is szabályozhatja.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Heat Wave Mint

    A két erős motor és a Heat Wave ergonomikus formája egyszerre stimulálja a G-pontot és a csiklót. Az élvezetes masszázst a melegítő funkció teszi teljessé, amely akár 39 Celsius fokra melegíti fel az alkalmazással vezérelt szexuális wellness készüléket.

    28 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shots GC Vibrating Rabbit Pink

    Ez a Rabbit tökéletes vibrátor minden érzékeny pont eléréséhez. A felső kört 8 különböző mintával tudod elkészíteni. Bekapcsolhatja a nyulat is, így rezeg a hegye. Ennek 36 beállítása van. A forgásirányt is szabályozhatja.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy Classic Slim Vibrator Purple

    A klasszikus, elegáns ToyJoy vibrátor rengeteg örömet ígér Önnek- nemcsak valósághű megjelenésével, hanem az általa kínált izgalmas funkciókkal is. Az enyhén ívelt test kényelmesen eléri a legérzékenyebb pontokat, és erőteljes vibrációkkal stimulálja azokat. A funkciók közül a vibrátor alján lévő forgókerékkel választhat. A Classic Slim selymes, puha szilikonból készült, amely kényelmes tapintást és biztonságot nyújt a test számára.

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Vibe Couture Front Row pink

    Hagyja, hogy a klasszikus elegancia elcsábítson!

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Webb Black

    Ez az elegáns kialakítású masszírozó kielégíti legmélyebb vágyait, és valóra váltja minden nyúl-fantáziáját. Ez a nyúl kettős motorral rendelkezik, így szabályozhatja, hogy hol szereti a legtöbbet élvezni, és egyszerre különböző mozdulatokat hajthat végre.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nalone Jane Double Vibrator Light Pink

    A Nalone Jane egy speciális vibrátor, amely mindkét oldalon használható. A széles, kerek fej ideális külső stimulációhoz és masszázshoz, míg a másik oldala belső stimulációhoz használható.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

161 - 192 termék, Összesen:305

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.