×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Vibrátorok lila 20 - 24,9 cm

33 - 64 termék, Összesen:95

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Javida Triple Vibrator 556947 Purple

    Háromszoros stimuláció extra erős rezgésekkel!

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiiroo Pearl 2 Teledildonic Vibrator Purple

    A Pearl2 egy technológiailag fejlett G-pont vibrátor, amely érintésérzékeny technológiával rendelkezik. Használható egyéni játékra, párok távolról játszásához, vagy csatlakoztathatod kedvenc erotikádhoz.

    76 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Bruno Purple

    Magányosak az estéid? Hagyd abba, és szerezd be a Bruno-t, egy megfizethető vibrátort, amely a hüvely külső és belső oldalát is csiklandozza! A G-pont stimuláló hegye kellemes textúrájú és ügyesen ívelt. Már első érintésre beleszeret a puha szilikonba, ahogy a könnyű kezelést is azonnal elsajátítja. Tegyél valamit magadért, és hívd be izgalmas barátodat, Brunót a hálószobádba!

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Vibe Therapy Sutra Purple

    Ez a teljesen vízálló vibrátor csendes, de erőteljes vibrációt ad, és 7 intenzitási programmal rendelkezik. Az érintőgombok megkönnyítik a használatát.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson Lucid Dream No 14 Purple

    A Women's Health Magazine által a legjobb Maxi Vibe címmel kitüntetett Lucid Dream No. 14 valóban egy valóra vált álom. A hagymás fej ívét és formáját kifejezetten úgy tervezték, hogy hihetetlen G-pont stimulációt biztosítson, a szár pedig ergonomikusan van kialakítva, hogy illeszkedjen a női anatómia íveihez. Az erőteljes, többsebességes rezgések a csúcson összpontosulnak, ott, ahol a felhasználók a legjobban élvezhetik őket, a szilárd, mégis rugalmas test pedig szellővé teszi a tökéletes elhelyezést. A fordulatszámok könnyen szabályozhatók az alapon található egyszerű centrifugál tárcsával.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Wall Banger Deluxe Bunny Purple

    Másfajta vadásztrófea a falra!

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Faust Purple

    Ez a vibrátor és orális szex-stimulátor 12 vibrációs módot, valamint 12 nyalási beállítást kínál a klitorisz stimulálásához.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sweet Smile Thrusting & Rotating Pearl Vibrator Purple

    Intenzív tolóerő és forgási szórakozás!

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FUN FACTORY Lady Bi Lila

    Számít a méret? Attól függ, mit szeretnél...Ha nedvesebb akarsz lenni, ha mélyebb penetrációra vágysz, ha hosszú, erőteljes vibrációra vágysz, ne keress tovább! Íme a tökéletes kényeztető!  

    84 900 Ft

    51 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • XR Brands Bang! XL Vibrating Bullet Purple

    Üsse meg magát ezzel az extra nagy golyós vibrátorral! Csábítsa el érzékeit a selymesen sima anyaggal, miközben 3 erőteljes vibrációs sebességgel játszik, külsőleg és belsőleg egyaránt. A rendkívüli motor feldobja a fejét. Köszöntse magát valami nagy és gyönyörű dolog felé, élvezze ki a magon keresztül minden lökést, miközben egyre közelebb kerül a peremhez... BANG-ig! Egy partnerrel játszani? Mutassa meg nekik, hogyan szereti, majd engedje, hogy átvegyék az irányítást – vagy derítseki, hol szeretnek egy kis rezgést!

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiiroo Pearl 3 Purple

    A világ technológiailag legfejlettebb díjnyertes G-pont vibrátora frissült az áramellátással és az akkumulátor-használati idővel. A Pearl3 egy technológiailag fejlett G-pont vibrátor, amely érintésérzékeny technológiával rendelkezik. Az enyhén ívelt forma tökéletes a G-pont stimulációhoz és mindenféle külső élvezethez. A Pearl3 három ütése intenzívebben stimulálja a G-pontot, amikor behelyezik a testbe.

    84 900 Ft

    52 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sweet Smile Thrusting Pearl Triple Vibrator Purple

    A Sweet Smile-tól származó Thrusting Pearl Triple Vibrator egy díszes tolóvibrátor egy nyúl kialakítású klitorisz stimulátorral és egy anális vibrátorral gyengéd gyöngyös kialakításban. A 3 motor intenzív stimulációt biztosít.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Cornelius Purple

    Érezni fogja, ahogy ennek a kétmotoros vibrátornak a tengelye felmelegszik. Miközben a gyengéd meleg átáramlik Önön, ívelt G-pont csúcsa és erős csiklóstimulátora a megfelelő módon dörzsöli a forró pontokat! USB újratölthető és vízálló vibrátor az egyidejű belső és külső érzésekért, és minden olyan természetes élvezetet nyújt, amit megérdemel!

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Felix Purple

    Ez a sima szilikon nyúlvibrátor 30 vibrációs sebességgel rendelkezik, hogy intenzív szintű élvezetet biztosítson, amikor csak kívánja. Ez a szép hangulat intenzív, erőteljes nyúlfüleivel megcsiklandozza a csiklóját. A vibrátor ívelt tengelyét úgy tervezték, hogy masszírozza a G-pontot a tengelyen belüli egyedülálló forgó funkciójával. A játék kiváló minőségű, puha tapintású szilikonból készült, amely szexi, selymes érzetet biztosít, hogy egész éjszaka elégedett legyen.

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Gvibe Greal 2 Violet

    A Gvibe forradalmi Bioskin anyaga úgy érzi és úgy reagál, mint a hús. Szinte hihetetlen, hogy ennek a szexjátéknak az anyaga mennyire valósághű. Új csúcsot értünk el a masszírozó anyagok evolúciójában, amikor megalkottuk a „BIOSKIN”-t. A lehető legközelebb van az emberi testhez.

    74 900 Ft

    45 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zalo Bess Vibrator Velvet Purple

    A Bess kényelmesen elfér a kezében, és a legpontosabb stimulációt kínálja az innovatív DirectPower technológiának köszönhetően. Az érzékeny pontokra koncentrál, percenként akár 10 000-szeres motorfordulattal, hogy tökéletes orgazmus élményt nyújtson.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Fitzgerald Purple

    SZUPER PUHA SZILIKON, 7 vibrációs funkció, 5 fokozatú sebességszabályozás, memória, vízálló, USB újratölthető

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shots GC Vibrating Rabbit Purple

    Ez a Nyuszi a tökéletes vibrátor minden érzékeny pont eléréséhez. A felső kört 8 különböző mintával tudod elkészíteni. Bekapcsolhatja a nyulat is, így a hegye rezeg. Ennek 36 beállítása van. A forgásirányt is szabályozhatja.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy Classic Slim Vibrator Purple

    A klasszikus, elegáns ToyJoy vibrátor rengeteg örömet ígér Önnek- nemcsak valósághű megjelenésével, hanem az általa kínált izgalmas funkciókkal is. Az enyhén ívelt test kényelmesen eléri a legérzékenyebb pontokat, és erőteljes vibrációkkal stimulálja azokat. A funkciók közül a vibrátor alján lévő forgókerékkel választhat. A Classic Slim selymes, puha szilikonból készült, amely kényelmes tapintást és biztonságot nyújt a test számára.

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sweet Smile A & G-Spot Vibrator

    Örömszerző az A- és a G-pontért!

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Dinky Curved Wand Jacky 0. Purple

    A Dinky márkától származó robusztus pálcás masszírozó a Jacky O. Ez a masszázspálca egy rugalmas nyakú, erős fejjel rendelkezik, hogy elérje az összes forró pontját.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Gene Purple

    Ez az elegáns kialakítás kielégíti legmélyebb vágyait, és valóra váltja minden nyúl-fantáziáját. Ez az intenzív szilikon nyúlvibrátor kettős motorral rendelkezik, így szabályozhatja, hogy hol szereti a legtöbbet élvezni, és egyszerre különböző mozdulatokat hajthat végre.

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • VIVE Cato Purple

    A pulzushullámos újratölthető szilikon g-pont nyúl (Cato) 10 funkciós pulzushullám- és vibrációs pontcsúcsot, valamint 10 funkciós, dedikált klitoriszvibrátort tartalmaz, a theCato kielégíti legmélyebb vágyait. A 3 új generációs f-1 motor több mint 1000 lehetséges egyedi beállítást kínál a játékhoz.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • VIVE Niva Purple

    A 360 fokban forgatható újratölthető szilikon G-pontos nyúl (Niva) 10 funkciós, 360 fokban több irányba forgatható g-pont csúcsot, 10 funkciós vibrációs pontot és 10 funkciós klitorisz vibrátort tartalmaz. A Niva kielégíti legmélyebb vágyát.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Good Vibes Only Lici G-Spot Vibrator Purple

    A Lici G-Pont vibrátor a garantált élvezetet jelenti. Ez a vibrátor a valósághű és ívelt kialakításnak és a 10 vibrációs beállításnak köszönhetően nélkülözhetetlen az éjjeliszekrényében. A Lici vibrátor selymesen puha és vízálló. A vibrátor ezért használható a zuhany alatt vagy a fürdőben. A vibrátor alján színes LED-lámpák találhatók, amelyek színt váltanak minden alkalommal, amikor módosítja a vibrációs beállításokat.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Vibe Couture Rabbit Skater purple

    Egy kis szórakozásért az ágyban! Ez a gyönyörű tervezésű lila nyúlvibrátor tiszta élvezetet nyújt. Szilikonból készült bársonyosan puha felülete rendkívül valósághű.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Webb Purple

    Ez az elegáns kialakítású masszírozó kielégíti legmélyebb vágyait, és valóra váltja minden nyúl-fantáziáját. Ez a nyúl kettős motorral rendelkezik, így szabályozhatja, hogy hol szereti a legtöbbet élvezni, és egyszerre különböző mozdulatokat hajthat végre.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Ina Wave 2 Plum

    Zárja le magát, és engedje szabadjára az élvezet hullámát ezzel a hármas hatású masszírozóval. Jellegzetes jön-hither mozgásával, 12 erőteljes vibrációs móddal, rendkívül sima szilikonnal és szélesebb intenzitásválasztékkal – idézze meg a tökéletes vihart az INA WAVE 2-vel!

    127 900 Ft

    71 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shots GC Vibrating Dolphin Purple

    Ez a Dolphin a tökéletes vibrátor minden érzékeny pont eléréséhez. A felső kört 8 különböző mintával tudod elkészíteni. Bekapcsolhatja a nyulat is, így a hegye rezeg. Ennek 36 beállítása van. A forgásirányt is szabályozhatja.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Pulsating Vibrator with Clitoral Licking Purple

    A móka akkor kezdődik, amikor bekapcsolja a 7 pulzációs módot. A nyúl szexjáték mágneses ütéstechnológiával készült, ami azt jelenti, hogy a belsejében lévő motor fel-le lüktet, és olyan mozgásérzetet kelt, amely nagyon közel áll a valódi, természetes tolóerőhöz.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy Classic Large Vibrator Lila

    A TOYJOY Classic Original kollekciójának része ez a klasszikus vibrátor. Ez egy kiváló minőségű vibrátor, amely fantasztikus képességekkel és izgalmakkal szolgál a korlátlan intim élvezet érdekében. A szexi, kissé hajlított dildó kielégít minden erotikus vágyat. A szórakoztató játékszer egy igazi hímvessző hű másolata. Realisztikus és részletes kidolgozású. Tulajdonosa kedvére való lesz a feltűnő makk és a duzzadó erekkel borított tengely egyaránt.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Good Vibes Only Gili G-Spot Vibrator Purple

    A Gili G-Pont vibrátor garantált örömet jelent. Ez a vibrátor a valósághű kialakításnak és a 10 vibrációs beállításnak köszönhetően nélkülözhetetlen az éjjeliszekrényében. A Gili vibrátor selymesen puha és vízálló. A vibrátor ezért használható a zuhany alatt vagy a fürdőben. A vibrátor alján színes LED-lámpák találhatók, amelyek színt váltanak minden alkalommal, amikor módosítja a vibrációs beállításokat.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

33 - 64 termék, Összesen:95

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.