×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Vibrátorok vibráló sima 20 - 24,9 cm

97 - 128 termék, Összesen:219

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Satisfyer Vibes Mr. Rabbit

    Két nagy teljesítményű motorja kettős örömet nyújt Önnek.

    31 900 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bswish bthrilled Premium Wand Vibrator Black

    A mély, intuitív felfedezéshez készült, mélyreható vezeték nélküli pálca, a Bthrilled Premium ergonómikusan kialakított fogantyúja szögben dőlt el, így könnyedén eljuthat bármely édes helyhez. Speciálisan megtervezett, sima, széles fejjel rendelkezik, amely a teljes stimuláció hullámait sugározza, és a nyaka finoman hajlik, hogy enyhítse a nem kívánt súrlódást. USB-töltési képességével, kompakt méretével és egyedi védőkupakjával pedig a legutazásbarátabb pálca.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Vibe Therapy Sutra Purple

    Ez a teljesen vízálló vibrátor csendes, de erőteljes vibrációt ad, és 7 intenzitási programmal rendelkezik. Az érintőgombok megkönnyítik a használatát.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Smart Wand 2 Massager Medium Ocean Blue

    Lépjen kapcsolatba testével, és tapasztalja meg a páratlan ellazulást, miközben a világ legfényűzőbb teljes testmasszírozójával kényezteti magát. A Smart Wand 2 Medium egy tökéletes előjáték eszköz magadnak vagy partnerednek. Oldja fel a feszültséget a testében a stressz oldásával és az izmok ellazításával, ezzel f​r​i​n​g​i​l​l​a megnyitva a kaput szexuális energiája előtt, hogy holisztikus orgazmus élményben részesüljön.

    108 900 Ft

    60 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Heat Wave Black

    Két erős motor és a Heat Wave ergonomikus formája egyszerre stimulálja a G-pontot és a csiklót. Az élvezetes masszázst a melegítő funkció teszi teljessé, amely akár 39 Celsius fokra melegíti fel az alkalmazással vezérelt szexuális wellness készüléket.

    28 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Bodywand Curve Rechargeable Wand Massager White

    Pálca kompakt ergonomikus kialakítással és rugalmas nyakkal. Újratölthető és erős.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nalone Jane Double Vibrator Black

    A Nalone Jane egy speciális vibrátor, amely mindkét oldalon használható. A széles, kerek fej ideális külső stimulációhoz és masszázshoz, míg a másik oldala belső stimulációhoz használható. Mindkét vége saját motorral rendelkezik, amely külön-külön működtethető.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Mono Flex Vibration Red Berry

    2 erős motor, zökkenőmentes szilikon bevonat, valamint a G-pont és a csikló egyidejű stimulálása a Mono Flexet minden kollekció csúcspontjává teszik. Kifinomult formája és alkalmazásvezérlése is van.

    33 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Emma Neo App Controlled Black

    Az Emma Neo egy erőteljes interaktív melegítő pálca vibrátor, szexi dizájnnal, levehető nyuszi fülekkel, ezzel stimulálja fülét, nyakát, mellbimbóit és mindazokat az érzékeny területeket, amelyek sokkal több figyelmet igényelnek...

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Happy Rabbit G-Spot Pink

    A szélesebb hegy a belső édes foltokat keresi, míg a fülben található 3 rezgésbeállítás beborítja a csiklót a kevert boldogság érdekében.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Hype Massager

    Pároljon szerelmével a zuhany alatt, vagy masszírozza meg a fájó izmokat – a sokoldalú Hype Massager minden igényét kielégíti. Az ultra-plüss szilikon test, a rugalmas fej és a 10 vibrációs funkció biztosan a játékos élvezet érzését keltik.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sweet Smile Thrusting & Rotating Pearl Vibrator Purple

    Intenzív tolóerő és forgási szórakozás!

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Faust Purple

    Ez a vibrátor és orális szex-stimulátor 12 vibrációs módot, valamint 12 nyalási beállítást kínál a klitorisz stimulálásához.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ROMP Jazz Rabbit Vibrator Red

    Soft Touch örömadó!

    33 900 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Heat Wave Mauve

    Két erős motor és a Heat Wave ergonomikus formája egyszerre stimulálja a G-pontot és a csiklót. Az élvezetes masszázst a melegítő funkció teszi teljessé, amely akár 39 Celsius fokra melegíti fel az alkalmazással vezérelt szexuális wellness készüléket.

    28 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Master Series Thunder Bullet XL Silver

    A klasszikus lövedékvibrátor most hatalmas átalakítást kapott! Ez az extra méretű élvezeti eszköz újratölthető, és 3 belső rezgési sebességgel rendelkezik, amely kívülről és belülről is élvezhető. Élvezze a karcsú érzést, ahogy a vibráció simasága a legérzékenyebb részein csúszik, vadul zümmögve, hogy a csúcspont felé tereljen.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Lora DiCarlo Sway Dual Vibration Warming Massager Teal

    A Sway átgondolt formája és mindkét végén dübörgő vibráció úgy van kialakítva, hogy elérje az összes legkellemesebb helyet, belül és kívül egyaránt. A sima ív és az egyik végén megemelt stimulációs pont ideális a Gspot és a csikló felfedezéséhez, míg a nagyobb, gömbölyűbb vége tökéletes a P-pont játékhoz és a teljes test élvezetéhez. A fényűző melegítő érzések hozzáadott bónusza pihentető és kényelmes élményt nyújt minden felhasználó számára.

    127 900 Ft

    79 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • XR Brands Bang! XL Vibrating Bullet Purple

    Üsse meg magát ezzel az extra nagy golyós vibrátorral! Csábítsa el érzékeit a selymesen sima anyaggal, miközben 3 erőteljes vibrációs sebességgel játszik, külsőleg és belsőleg egyaránt. A rendkívüli motor feldobja a fejét. Köszöntse magát valami nagy és gyönyörű dolog felé, élvezze ki a magon keresztül minden lökést, miközben egyre közelebb kerül a peremhez... BANG-ig! Egy partnerrel játszani? Mutassa meg nekik, hogyan szereti, majd engedje, hogy átvegyék az irányítást – vagy derítseki, hol szeretnek egy kis rezgést!

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FUN FACTORY Lady Bi Lila

    Számít a méret? Attól függ, mit szeretnél...Ha nedvesebb akarsz lenni, ha mélyebb penetrációra vágysz, ha hosszú, erőteljes vibrációra vágysz, ne keress tovább! Íme a tökéletes kényeztető!  

    84 900 Ft

    51 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Adrien Lastic Twister Vibrating and Rotating Rabbit Massager Black

    A Twister a vibráció és az új forgási rendszer, az Ultra Wave Motion System tökéletes kombinációja. A háromdimenziós forgatás új technológiája, amelytől élvezettel vergődhetsz, kiválóan alkalmas a G-pont és a csikló stimulálására. Nagyon erős játék.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • We-Vibe Date Night Set

    A Date Night erőteljes, kevert orgazmusokat kínál két személy számára a Nova 2 nyúlvibrátorral és a Pivot vibrációs péniszgyűrűvel. Ez az exkluzív ajándékkészlet az előjáték maximális kihasználásához és az egész éjszakai élvezet kihozásához készült. Tökéletes párosítás igényei és vágyai feltárásához.

    140 900 Ft

    79 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pillow Talk Cheeky Luxurious Wand Massager with Swarovski Crystal Pink

    A Cheeky könnyedén testesíti meg a szépséget, a szórakozást és az erőt egy luxuspálcában, amelyet estéről estére ágyba kell vinni. Minden aprólékosan megtervezett funkció az Ön élvezetét szolgálja. A fogantyú párnázott párna textúrát biztosít, amely egyszerre szolgálja a kényelmet és a fogást, miközben mindent egyetlen gombbal vezérelhet, amely Swarovski kristállyal kápráztat el.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Cornelius Purple

    Érezni fogja, ahogy ennek a kétmotoros vibrátornak a tengelye felmelegszik. Miközben a gyengéd meleg átáramlik Önön, ívelt G-pont csúcsa és erős csiklóstimulátora a megfelelő módon dörzsöli a forró pontokat! USB újratölthető és vízálló vibrátor az egyidejű belső és külső érzésekért, és minden olyan természetes élvezetet nyújt, amit megérdemel!

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Felix Purple

    Ez a sima szilikon nyúlvibrátor 30 vibrációs sebességgel rendelkezik, hogy intenzív szintű élvezetet biztosítson, amikor csak kívánja. Ez a szép hangulat intenzív, erőteljes nyúlfüleivel megcsiklandozza a csiklóját. A vibrátor ívelt tengelyét úgy tervezték, hogy masszírozza a G-pontot a tengelyen belüli egyedülálló forgó funkciójával. A játék kiváló minőségű, puha tapintású szilikonból készült, amely szexi, selymes érzetet biztosít, hogy egész éjszaka elégedett legyen.

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pillow Talk Sultry Luxurious Dual-Ended Warming Massager Pink

    A Sultry by Pillow Talk feje sima, lekerekített, és erőteljes vibrációt biztosít. Kúpos behelyezhető fogantyúja van, amely 360 fokban elforgatható a hihetetlen G-pont stimuláció érdekében. A Sultry forgó tengelye prémium melegítő funkciót is kínál a nagyobb kényelem és valósághűség érdekében.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sweet Smile Thrusting Pearl Triple Vibrator Purple

    A Sweet Smile-tól származó Thrusting Pearl Triple Vibrator egy díszes tolóvibrátor egy nyúl kialakítású klitorisz stimulátorral és egy anális vibrátorral gyengéd gyöngyös kialakításban. A 3 motor intenzív stimulációt biztosít.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Ina Wave 2 Cerise

    Zárja be magát, és engedje szabadjára az élvezet hullámát ezzel a hármas hatású masszírozóval. Jellegzetes jön-hither mozgásával, 12 erőteljes vibrációs móddal, rendkívül sima szilikonnal és szélesebb intenzitásválasztékkal – idézze meg a tökéletes vihart az INA WAVE 2-vel!

    127 900 Ft

    71 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dorcel Real Vibration M 2.0 Black-Gold

    A Valódi Vibrálás M vibrátor egy igazi orgazmusgép. Puha, biztonságos szilikonból készült. Engedje szabadjára valódi fantáziáját ezzel a félig valósághű játékkal. Élvezze a 7 rezgésbeállítást, és flörtöljön a 4 intenzitási móddal, hogy elérje az öröm csúcsait.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nalone Jane Double Vibrator Pink

    A Nalone Jane egy speciális vibrátor, amely mindkét oldalon használható. A széles, kerek fej ideális külső stimulációhoz és masszázshoz, míg a másik oldala belső stimulációhoz használható. Mindkét vége saját motorral rendelkezik, amely külön-külön működtethető.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiiroo Pearl 3 Purple

    A világ technológiailag legfejlettebb díjnyertes G-pont vibrátora frissült az áramellátással és az akkumulátor-használati idővel. A Pearl3 egy technológiailag fejlett G-pont vibrátor, amely érintésérzékeny technológiával rendelkezik. Az enyhén ívelt forma tökéletes a G-pont stimulációhoz és mindenféle külső élvezethez. A Pearl3 három ütése intenzívebben stimulálja a G-pontot, amikor behelyezik a testbe.

    84 900 Ft

    52 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pillow Talk Sultry Luxurious Dual-Ended Warming Massager Teal

    A Sultry by Pillow Talk feje sima, lekerekített, és erőteljes vibrációt biztosít. Kúpos behelyezhető fogantyúja van, amely 360 fokban elforgatható a hihetetlen G-pont stimuláció érdekében. A Sultry forgó szára prémium melegítő funkciót is kínál a nagyobb kényelem és a valósághűség érdekében.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy Get Real Gold Dicker Original Vibrator

    A Legyen Valódi TOYJOY-tól kollekció Arany Pénisz vibrátora egy ragyogó arany színű vibrátor lenyűgöző képességekkel és izgalommal, hogy korlátlan intim élményt nyújtson. A dizájn szexi, enyhén ívelt szárral rendelkezik, amely könnyedén eltölti Önt kéjes vággyal. Ennek az aranyszínű élvezet-szolgáltatónak élethű sziluettje van, valósághű részletekkel, például lüktető erekkel és markáns hegyével.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

97 - 128 termék, Összesen:219

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.