×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Vibrátorok 20 - 24,9 cm

14 Termék

  • SilexD Model 1 Vibrating Premium Silicone Dual Density Dildo 8" Flesh

    A SilexD dildók sorát kínálja extra puha, kiváló minőségű szilikon burkolattal, kettős sűrűségű SILEXPLAN töltettel és belső kemény maggal, a rendkívül valósághű érzés és a páratlan élvezeti élmény érdekében. A termékeink töltésére használt SILEXPLAN anyag forradalmian szabadalmaztatott formulája jobb sűrűséget és nagyobb rugalmasságot tesz lehetővé a vibrátornak.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rosy Gold Nouveau Curve Massager

    Élvezze az intim pillanatokat egyedül vagy párjával együtt. Ez a Rosy Gold pálcavibrátor ideális játék külső stimulációhoz. A rezgőfej 10 beállítással rendelkezik, amellyel a csiklón kívül más érzékeny részeket is stimulálhat, például a mellbimbókat.

    25 590 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Vibe Therapy Zest Rózsaszín

    A Vibe Therapy Zest vibrátor egy különösen csendes női vibrátor 3 kiugrással a felső részen. Az ívelt csúcs növeli a G-pontra kifejtett hatást.

    29 900 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • SilexD Model 1 Vibrating Premium Silicone Dual Density Dildo 8" Pink

    A SilexD dildók sorozatát kínálja extra puha, kiváló minőségű szilikon burkolattal, kettős sűrűségű SILEXPLAN töltettel és belső kemény maggal a rendkívül valósághű érzés és a páratlan élmény érdekében. A termékeink töltésére használt SILEXPLAN anyag forradalmian szabadalmaztatott formulája jobb sűrűséget és nagyobb rugalmasságot tesz lehetővé a vibrátornak.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Adrien Lastic Gaia Rampant Rabbit Lila

    Dupla stimulációs rezgés, teljesen átmasszírozza az egész hüvelyi területet, igazán élvezetes és intenzív érzés. Ergonomikus forma. Erőteljes klitorisz stimulátor.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Lybaile Mr. Rabbit Up and Down - Gél többfunkciós vibrátor

    A Lybaile Mr. Rabbit vibrátort, amelyhez csikló stimuláló rész is tartozik, különösen játékos örömökhöz tervezték. A bíborszínű vibrátor TPE-ből készült. Egyedülálló felfelé és lefelé szúró mozgást végez a tengelyen.

    31 900 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sweet Smile G-Spot Vibrator Purple

    Csodálatosan ívelt G-pont vibrátor a Sweet Smile-től rugalmas nyakkal és nagy fejjel, stimuláló barázdákkal a G-pont precíz stimulálásához.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rebel P-Spot Vibrator Black

    Az intenzív hátsó élvezetért!

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson Lucid Dream No 14 Purple

    A Women's Health Magazine által a legjobb Maxi Vibe címmel kitüntetett Lucid Dream No. 14 valóban egy valóra vált álom. A hagymás fej ívét és formáját kifejezetten úgy tervezték, hogy hihetetlen G-pont stimulációt biztosítson, a szár pedig ergonomikusan van kialakítva, hogy illeszkedjen a női anatómia íveihez. Az erőteljes, többsebességes rezgések a csúcson összpontosulnak, ott, ahol a felhasználók a legjobban élvezhetik őket, a szilárd, mégis rugalmas test pedig szellővé teszi a tökéletes elhelyezést. A fordulatszámok könnyen szabályozhatók az alapon található egyszerű centrifugál tárcsával.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Adam & Eve Eve's First Rabbit

    Ádám és Éva tökéletes nyúlat kínál a kezdőknek!

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bswish bThrilled Wand Vibrator Zöldeskék

    A B Swish meghozta a klasszikus vibrátort, a Bthrilled Classicot. Ez egy erős örömszerző masszírozó, amely vízálló és rendkívül szórakoztató. Kóstoljon bele a selymes, BIZTONSÁGOS kényeztetésbe a szilikon masszázsfej és az 5 vadító funkció által.

    19 190 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream OMG! Rabbits #Mood Silicone Vibrator

    Az OMG! A Rabbit úgy lett kialakítva, hogy minden megfelelő helyen elcsábítsa! Ezt a klasszikus formát új magasságokba emelve, a rugalmas ívek külsőleg és belsőleg is élvezetet nyújtanak, közvetlen vibrációval az összes legérzékenyebb erogén területén. Két nagy teljesítményű motor kettős megelégedéssel 10 egyedi vibrációs mintával. Az ultrasima szilikon kialakítás vízálló, így a zuhanyozásban, gyógyfürdőben vagy kádban is szórakozhat.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Dr. Skin Dr. James 9 Inch Vibrating Cock with Suction Cup Vanilla

    Az orvos bent van! A Dr. James 9 hüvelykes vibráló tapadókorongos pénisz célja, hogy lágy, valósághű érzéssel kedveskedjen. Ennek a játéknak a többsebességes rezgései állíthatóak, így megtalálhatja a testének megfelelő teljesítményszintet.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Phoenix Pink

    Ez az egyedülálló nyúlvibrátor "szívó" csiklóstimulátorral és erőteljes g-pont masszírozóval rendelkezik az intenzív orgazmus érdekében. A vibrátor tetején található szilikon nyelv kellemesen stimulálja a csiklót. A három stimulációs módszer (nyalás, szopás és vibráció) garantálja az intenzív orgazmust.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

14 Termék

Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.