×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Vibrátorok

15 Termék

  • Mystim Tickling Truman eStim Vibrator - Elektrostimuláló vibrátor Fekete

    AZ ELSŐ a fajtájából: a Tickling Truman-nak nincs párja a világon, mert ez az E-Stim Vibes AZ ELSŐ és EGYETLEN olyan játék, amellyel egyszerre lehet élvezni a vibrálást és elektrikus stimulációt.

    63 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Sizzling Simon eStim Vibrator - Elektrostimuláló vibrátor Fekete

    AZ ELSŐ a fajtájából: a Sizzling Simon-ra még soha azelőtt nem volt példa. Ez AZ ELSŐ és EGYETLEN olyan játékszer, amely által Ön élvezheti a rezgés és elektrikus stimuláció kombinációját.

    63 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • 63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Fantasy For Her Ultimate Pleasure

    Mindig is vágyott az orális szexre, és azt kívánta, bárcsak gyakrabban élvezhetné. Most megteheti. Az Ultimate Pleasure képes lenne megadni Önnek azt az intim extázist, amit keresett. Először megnyomja a gombot, hogy aktiválja a vibrációt, majd végigkíséri a testét a lüktető, tűpontos gyönyörrel. Ez később nagyon jó érzés lenne később mélyen Önben – de először az orális érzéseket akarja felfedezni.

    71 900 Ft

    44 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream King Cock Plus Triple Threat 6.5" Skin

    Klasszikus vibrátor csúcstechnológiával a valósághű érzésekért!

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • MyMagicWand Wand Massager - Masszázsfej Lila

    Yme bemutatjuk a legerősebb vibrátort a piacon: MyMagicWand. Erőteljes motorja és számos felhasználási módja, mint például az izmok masszírozása és erogén zónák stimulálása, senkinek nem fog csalódást okozni! Próbáld ki bátran, és élvezd!

    63 900 Ft

    45 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Anal Fantasy Elite Vibrating Ass Thruster Black

    A Vibráló Ass Thruster a legfejlettebb vezeték nélküli anális rezgéses tolóerő, amit valaha terveztünk! Első pillantásra összetévesztheti a diszkrét hengert egy közönséges Bluetooth hangszóróval, de ha lecsavarja a fedelet, és rögzíti a melegítő vibrátor és a tapadókorong alapját, készen is áll a vad menetre! Hét hihetetlen rezgés motívum és hét izgalmas tolóerő mód közül lehet választani, az élvezeti lehetőségek végtelenek!

    69 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Electric Eric eStim Vibrator - Elektrostimulációs vibrátor Fekete

    A népszerű Mystim márkájú Electric Eric vibrátor a hatékony vibrációt és a népszerű elektromos stimulációt kombinálja. Most kétféle élményben lehet része egyetlen játék által! Rezeg, zsibbaszt, pulzál, szinte mindent egyben!

    71 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • MyMagicWand Wand Massager - Masszázsfej Rózsaszín

    Yme bemutatjuk a legerősebb vibrátort a piacon: MyMagicWand. Erőteljes motorja és számos felhasználási módja, mint például az izmok masszírozása és erogén zónák stimulálása, senkinek nem fog csalódást okozni! Próbáld ki bátran, és élvezd!

    63 900 Ft

    45 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • PalmPower Extreme Wand Massager Pink

    Ez a hihetetlen masszázspálca újratölthető és tele van energiával. A PalmPower kollekció legerősebb pálca, a PalmPower Extreme egyedi íve kényelmesebb tartást tesz lehetővé, és használat közben meg tudja dönteni a fejet.

    76 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Wand Essentials Scepter 50X Silicone Wand Massager Black/Gold

    Sokoldalú, erőteljes és elegáns kialakítású! Ez a nagy teljesítményű pálca könnyen használható kezelőszervekkel és számos kényelmi funkcióval rendelkezik, így hosszan tartó, fáradtság nélkül masszírozhat. A rózsa arany ékezetek és a mély lila szín prémium esztétikát biztosítanak intenzív masszírozó erejével!

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson iVibe Select iWand Pink

    Az iVibe Select iWand a klasszikus pálcás masszírozót a játékdobozból a többdimenziós élvezeti eszközzé emeli. Az optimális izgalomra tervezett 7 vibráló és pulzáló masszázsminta mellett a szilikon iWand gyengéd melegítő hatással is rendelkezik, amely lassan felmelegíti a szilikon pálcafejet kellemes, testbiztos hőmérsékletre. Az iWand a melegítési és rezgési móddal együtt vagy egyenként is használható.

    69 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dorcel Furious Rabbit 2.0 Thrusting and Rotating Vibrator Black

    A Furious Nyuszi 2.0 az eredeti Furious Nyuszi legújabb verziója: ennek a 2.0-s verziónak erőteljes kétmotoros és félrealisztikus kialakítása van. Ez a tolóerős vibrátor a​m​e​t egy 3 az 1-ben: tolófej, forgó gyöngyök és vibráló fülek. Ezenkívül a tolóerő vibrátor stimulálja a G-pontot, míg a vibráló fülek a csiklót.

    69 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • PalmPower Extreme Wand Massager Black

    Ez a hihetetlen masszázspálca újratölthető és tele van energiával. A PalmPower kollekció legerősebb pálcája, a PalmPower Extreme egyedi íve kényelmesebb tartást tesz lehetővé, és használat közben meg tudja dönteni a fejet.

    76 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dorcel Infinite Joy Multi Vibrator Black

    Az Infinite Joy két 360°-ban rugalmas karral lett tervezve, amelyek számtalan élvezetet tesznek lehetővé. Mindenféle élvezetet aktivál, belső és külső stimulációt biztosít. Sokoldalúsága lehetővé teszi, hogy az Infinite Joy külső stimulátorrá váljon a csikló vagy a mellbimbók számára, vibrátorrá a g-pont stimulálására, vagy maszturbátorként szolgálhat a férfiak számára. Az Infinite Joy három motorral van felszerelve: az 1 + 2 motor együttesen 9 rezgési módot, a 3 motor külön-külön 9 rezgési módot biztosít. A vibrátor minden egyes karja 9 cm hosszú.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

15 Termék

Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.