×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Vibrátorok 2 - 2,9 cm

1 - 32 termék, Összesen:37

  1. 1
  2. 2
  • Bswish Bgee Classic Fekete

    Váljon észrevehetővé. Ez a 17,8 cm-es hajlított vibrátor pont a megfelelő helyen kényeztet. A BSwish vibrátora által a G-pont könnyen megtalálható és masszírozható.

    14 390 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bswish Bnaughty Classic - Rezgő tojás Lila

    Kompakt, ovális alakú, selymes tapintású. A Bnaughty Classic minden szeszélyt és vágyat kezelni tud.

    12 790 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bswish Bnaughty Classic - Rezgő tojás Rózsaszín

    A "Bnaughty Classic" vibráló tojás ovális alakkal, selymes tapintásával és kellemesen lágy rezgéseivel arra lett teremtve, hogy kielégítse minden apró kis cinkos szeszélyét!

    12 790 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Insatiable Desire - Mini G-pont vibrátor

    Enyhén hajlított, hogy a legkeresettebb helyeken izgasson. Ez a vibrátor egyesíti a sima formát az erőteljes rezgésekkel, hihetetlen elégedettséghez vezet egy egyszerű gombnyomással.

    14 390 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • PalmPower Pocket Pink

    A PalmPower Pocket a Palmpower erőteljes vibrátorok kollekciójának legújabb tagja! A Pocket a klasszikus pálca miniatűr változata, egy pint méretű játékhoz hasonló erővel.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Vibe Therapy Dream Fehér

    Kívánatos, fehér színű Dream vibrátor a kedvelt Vibe Therapy márkától, amely készen áll, hogy teljesítse az Ön álmait is. 7 rendkívül csendes, mégis erős vibrációs program érhető el rajta. A remek teljesítményen kívül a hölgyek kedvelik a formás, ergonómikus alakot is. A minőségi orvosi szilikonból és ABS-ből készült vibrátor teljesen biztonságos, ftalátmentes és gyengéd a testhez.

    14 390 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Reginald Pink

    Ez a vibrátor hihetetlenül élvezetes stimulációt biztosít az m​i ultraintenzív rezgések és az okosan megformált kialakítás kombinálásával. Ez az elit szilikonból készült polírozott műanyag alappal, ez a vibrátor sima, kifinomult, és 12 erőteljes vibrációs mintával rendelkezik. Annyira imádnivaló, hogy világít a kék fény, olyan simogató és fényes.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Ultra Power Bullet 1 Red

    A Satisfyer Ultra Power Bullet 1 lekerekített, széles felületű hegyével és különösen erős vibrációjával kielégíti Önt és forró pontjait. Ez a vibrátor intuitív vezérléssel és testbarát szilikonnal is büszkélkedhet.

    12 790 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Ultra Power Bullet 5 Violet

    Az Ultra Power Bullet 5 tudja, hogyan kell mély vibrációkkal alaposan örömet okoznia Önnek. A steppelt dizájnnak és a terjedelmes formának köszönhetően ez a minivibrátor jó tartást biztosít, és sokféle élvezetet tesz lehetővé.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Ultra Power Bullet 6 Turquoise

    Ha szereti egyszerűvé tenni a dolgokat, a Satisfyer Ultra Power Bullet 6 pontosan a megfelelő minivibrátor az Ön számára: funkcionális kialakítása és egyszerű kezelése biztosítja, hogy az öröm gyorsan és hatékonyan elérhető legyen.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bswish Bgee Classic Lila

    Váljon észrevehetővé. Ez a 17,8 cm-es hajlított vibrátor pont a megfelelő helyen kényeztet. A BSwish vibrátora által a G-pont könnyen megtalálható és masszírozható.

    14 390 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Cuties Mini Vibrator 0551139 Pink

    A kis vibrátor kézitáskába!

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Bad Bitch Lipstick Vibrator

    Nézze meg, ahogy a Naughty Bits™ Bad Bitch™ ajakrúzsvibrátor feldobja új kedvenc árnyalatát! A káprázatos arany rúzs dizájn, a 10 erőteljes vibrációs funkció és a suttogóan halk volfrámmotor úgy készült, hogy izgalmassá tegye a kalandokat, bárhová is visznek.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Evolved Pretty In Pink

    Ez a kompakt, teljesen újratölthető golyó erőteljes ütést ad. A legfinomabb egyszerűség a selymesen sima bevonatba gyönyörűen bezárt egygombos vezérléssel, ez a mini vibráció 7 különálló rezgést bocsát ki földrengető sebességgel. Gyengéd íve és ergonomikus p​e​r fogantyúja letisztult stílust és szerves integrációt kínál minden legmélyebb fantáziájába.

    17 590 Ft

    10 390 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush The Collection Sweet Cream Classic Vibe

    Ki tudta volna, hogy az öröm ilyen aranyos lehet? A Collection hangulat tökéletes ajándék magadnak vagy szerelmednek. Ez a limitált kiadású hangulat minden használat során örömmel  mosolyog majd. A klasszikus vékony kialakítás csendes, diszkrét, többsebességű rezgések, a sima burkolat pedig rengeteg érzést nyújt.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rosy Gold New Bullet Vibrator

    Ez a Rosy Gold golyós vibrátor olyan kompakt, hogy a kis csoda elfér a zsebében. Mostantól mindig kéznél van kedvenc játéka. A be-/kikapcsoló gomb a lövedékvibrátor alján található; tartsa lenyomva néhány másodpercig a motor elindításához.

    22 390 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Maia Toys Lola Teal

    10 funkciós szupertöltött vibráló golyó csavaros kialakítással a maximális érzet érdekében. A LOLA elég kicsi ahhoz, hogy magával vigye, de ERŐS, hogy akár nappal is, akár éjjel is feltöltse.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bswish bcute Classic Vibrator Pearl Guava

    Akár törzsutas vagy, akár első útja a Pleasure Islandre, a Bcute Classic Pearl-t egyszerűen ellenállhatatlannak fogja találni. Fodros formája és kicsi mérete észbontó stimulációt biztosít, valamint 5 vibrációs funkciót a tökéletes ugratás és kellemes szórakozás érdekében. Élvezze mindazt, amit a Bcute kínál, ha megcélozza az összes édes foltját. A selymes, higiénikus szilikon és a sima ABS műanyagok könnyedén siklanak végig a testen – a hálószobában vagy a habfürdőben.

    14 390 Ft

    8 790 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • The Realm Silver Rechargeable Bullet

    Az ezüstből öntött golyó azon kevés fegyverek egyike, amelyek hatékonyak vérfarkasok, boszorkányok, vámpírok vagy más szörnyek ellen. Te és az orgazmusod is teljesen sebezhető lesz epikus erejével és 10 dübörgő rezgési funkciójával szemben! A Realm Silver Bullet illeszkedik az alaphoz, és tökéletesen illeszkedik bármelyik kedvenc Lock On vibrátorához. Testbiztos, vízálló, újratölthető és könnyen tisztítható.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bswish bwild Classic Bunny Rabbit Vibrator Purple

    A mi Bwild Klasszikus Nyuszinkat nem lehet megszelídíteni. 5 funkciója és 2 különálló motorja biztosítja, hogy ez a kisállat túlórázzon, hogy magasabb szintű érzéseket nyújtson. Imádni fogod az ívelt nyél és a precíz csiklandozó érzéki érintését és selymes csúszását. És mivel nem porózus szilikonból készült, ez a nyuszi esőben is tud játszani.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bswish bgood Classic Vibrator Purple

    Mindig jó a modern és minimalista Bgood Classicunkkal. A szilárd, vízálló Bgood Classic 5 izgalmas funkciójával minden alkalommal eléri a célt. Egy gombnyomással Ön irányíthatja, hogy milyen jó vagy rossz akar lenni.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy Screw Me Higher Vibe Red

    Tapasztalja meg a Screw Me Higher Vibe bensőséges örömét és szemtelen örömét. Ez a játékos dizájn a Happiness by TOYJOY kollekcióból aranyosnak és ártatlannak tűnhet, de rengeteg észbontó erőt rejt magában! A Screw Me Higher Vibe úgy lett kialakítva, hogy minden élvezetes izgalomra vágyót boldogan boldoggá tegye.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • NS Novelties Stardust Posh White

    Tapasztalja meg a csillagpor kozmikus energiáját. A színes kristályokat, a boroszilikát üveget és az erőteljes vibrációt ötvöző Stardust az elegancia és a végtelen eksztázis tökéletessége. Válogatott színekben és méretekben kapható. Platina szilikon, újratölthető és minden síkosítóval használható. Kívánjon egy csillagot, és váltsa valóra álmait.

    31 900 Ft

    11 490 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • FUN FACTORY Jam Pastel Lilac

    A tökéletes ajándék, első játék vagy utazási hangulat, a JAM a zsebméretű szilikon vibrátorok arany szabványa.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Royal Gem Jewel Rechargeable ABS Bullet Purple

    Nem kell királynak lenni ahhoz, hogy élvezze ezt az elegáns vonalat. A karcsú fém kivitelezés ezt a vibrátort minden kollekció koronaékszerévé teszi. A JEWEL hajlított hegye tökéletes belső vagy külső örömökhöz.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FUN FACTORY Jazzie Pink

    Tetszik egy hosszú és vékony vibrátor megjelenése és tapintása? A JAZZIE néhány ívet ad ehhez a klasszikus formához, miközben emlékeztet arra, hogy az elegáns sziluett okkal klasszikus.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FUN FACTORY Joupie Orange

    Az elegáns dizájn és a csúcsminőségű „Made in Germany” megfizethető áron egyesül. A JOUPIE egy vékony és kompakt, elemmel működő mini vibrátor egyszerű funkcionalitással és izgalmas rezgésbeállítással, amely újra és újra izgatja. Orvosi minőségű szilikonból és erős, minőségi motorral szerelt, ez a legvékonyabb FUN FACTORY vibrátor (2,5 cm átmérőjű). Lágyan ívelt hegyével serkenti az egyéni felhasználókat és a párokat, anélkül, hogy csorbát tenne a költségvetésbe!

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Kyst Lips Pink

    Nem számít, merre viszi az utazása, élvezze az „én időt” a Kyst™ Lips Mini Massagerrel. A nagy teljesítményű mini Liquid szilikon golyó 10 vibrációs funkcióval, dús ajkak hegyével és hajlékony testtel rendelkezik.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • NS Novelties Stardust Posh Pink

    Tapasztalja meg a csillagpor kozmikus energiáját. A színes kristályokat, a boroszilikát üveget és az erőteljes vibrációt ötvöző Stardust az elegancia és a végtelen eksztázis tökéletessége. Válogatott színekben és méretekben kapható. Platina szilikon, újratölthető és minden síkosítóval használható. Kívánj egy csillagot, és váltsa valóra álmait.

    31 900 Ft

    11 490 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • FUN FACTORY Joupie Black

    Az elegáns dizájn és a csúcsminőségű „Made in Germany” megfizethető áron egyesül. A JOUPIE egy vékony és kompakt, elemmel működő mini vibrátor egyszerű funkcionalitással és izgalmas rezgésbeállítással, amely újra és újra izgatja. Orvosi minőségű szilikonból és erős, minőségi motorral szerelt, ez a legvékonyabb FUN FACTORY vibrátor (2,5 cm átmérőjű). Lágyan ívelt hegyével serkenti az egyéni felhasználókat és a párokat, anélkül, hogy csorbát tenne a költségvetésbe!

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bswish Bnaughty Classic - Rezgő tojás Fekete

    Kompakt, ovális alakú, selymes tapintású. A Bnaughty Classic minden szeszélyt és vágyat kezelni tud.

    12 790 Ft

    9 590 Ft

    Nincs készleten

  • Couples Choice Vibrating Finger Extension Pink

    Rugalmas dupla ujjú hüvely, amely behelyezhető vibrogolyót tartalmaz. A hosszú ujjon stimuláló pöttyök találhatók a csodálatosan ívelt, megnyúlt hegyen. A hegy elérheti a G-pontot vagy a P-pontot. A rövidebb ujj hegye domború. Soft Touch textúrájú, amely igazán kellemes érzetet nyújt a bőrön.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    Nincs készleten

1 - 32 termék, Összesen:37

  1. 1
  2. 2
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.