×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Vibrátorok 2 az 1-ben

129 - 160 termék, Összesen:352

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Satisfyer Double Flex Red

    A 3 teljesítménymotorral a Double Flex egyenlő, stimuláló figyelmet fordít a G-pontra, a csiklóra és a külső szeméremajkakra. A szilikon flex technológiának köszönhetően a készülék különösen kényelmes - miközben az alkalmazáson keresztül izgalmas rezgéseket biztosít.

    28 900 Ft

    15 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Zalo Kyro Wand Vibrator Obsidian Black

    Ennek a pálcavibrátornak a kialakítását a hatalmas egyiptomi fáraók jogara ihlette. A vibrátor erős rezgéseket bocsát ki, amelyek a pálca fejére koncentrálódnak az erőteljes, közvetlen stimuláció érdekében. A nagy masszázsfej segít megnyugtatni a fájó izmokat és enyhíti a stresszt. A Kyro két multifunkcionális szilikon tartozékkal van felszerelve, hogy kibővítse az élvezet lehetőségeit. Az egyik tartozék az érzékeny területek, például a mellbimbók ingerlésére és stimulálására használható, míg a másik kiegészítő tökéletes a G-pont felfedezésére és egyidejűleg a csikló stimulálására.

    76 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • BeauMents Doppio Move Purple

    Erőteljes vibrátor párok általi használatra vagy önstimulációra, új, innovatív, felhasználóbarát kialakítással, szuperrugalmas stimuláló karokkal a test legérzékenyebb részeinek stimulálásához. 3 nagy teljesítményű, csendes motor, amelyeket akár együtt (M1, M2 és M3), akár külön-külön (M1 és M2) vagy (M3) is használhat.

    47 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zalo Queen Pulsewave Vibrator Wine Red

    Az innovatív PulsWave™ technológiának köszönhetően a ZALO arra is törekszik, hogy a nőknek vadonatúj élményt nyújtson a G-pont felfedezésében. A hagyományos vibrációs stimulációtól eltérően a PulsWave™ az exkluzív hullámmotoros hajtást alkalmazza. A megfelelő görbületi szög és a G-pont finom szárnya ujjpép méretű területet alkot, ami megkönnyíti a nők számára, hogy érezzék G-pontjaikat, és örömet szerezzenek. A PulseWave™ motor és egy másik független vibrációs motor, valamint a fűtési funkció együttműködésével a nők felfedezhetik a mélyen elzárt élvezeteket.

    95 900 Ft

    71 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Happy Rabbit G-Spot Stroker Rabbit Vibrator Black

    12 vibrációs funkció, 3 ütési sebesség, 2 erőteljes motor – mindez egyetlen mennyei boldog nyúl® élményt ad. A G-pontot bársonyos érintéssel simító formázott heggyel készült nyuszi alig várja, hogy orgazmikus eksztázist nyújtson.

    74 900 Ft

    45 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Sunray Berry

    Élvezze a G-pont és a csikló egyidejű stimulálását a Satisfyer Sunray vibrációi és légimpulzus funkcióival. Az alkalmazással vezérelhető szilikon nyúl rugalmas ízülettel rendelkezik, amely könnyen alkalmazkodik az Ön anatómiájához.

    37 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Enigma Dual Stimulation Sonic Massager Deep Rose

    Az ENIGMA egy fényűző, kettős hatású masszírozó, amelyet arra terveztek, hogy az egész csiklót – annak látható és láthatatlan részeit – és a G-pontot is megbillentse, olyan intenzív orgazmus érdekében, hogy azt hinné, elhagyta ezt a bolygót. A csikló külső részének legjobb hanghullámait és a belső kar gyengéd lüktetését a testben, az ENIGMA™ minden megfelelő helyen csapkodja az orgazmust, amelyet nem felejt el.

    127 900 Ft

    71 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Tracy Lavender

    Ez a szuper puha szilikon 7 funkciós nyúlvibrátor elképesztően felszerelt, hogy intenzív élvezetet nyújtson Önnek estéről estére. Ennek a karcsú és elegáns lila játéknak az alakja sima és ívelt, vastag feje eléri a belső G-pontot, és egy kisebb, ívelt nyúlcsikló biztosítja az ökölbe szorító orgazmust.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Fantasy For Her G-Spot Butterfly Strap-On Purple

    Érje el a nagy O-t anélkül, hogy a kisujját is meg kellene mozdítania! Az Ultimate G-Spot Butterfly Strap-On 10 robbanékony vibrációs móddal rendelkezik, amelyek a mellékelt vezeték nélküli távirányítóval működtethetők. Játsszon egyedül vagy partnerrel, otthon vagy kint!

    58 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Butterfly Kiss Pink

    Az ultranőies Butterfly Kiss a tökéletes érzéki öröm eszköz számára. A többsebességes, erőteljes stimulátor szuper puha és finoman ívelt, hogy felkeltse, masszírozza és stimulálja az intim édes pontokat. Használja, hogy felfedezze legvadabb fantáziáit és erotikus álmait.

    9 590 Ft

    5 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nomi Tang Pocket Wand Hot Pink

    A Pocket Wand egy kompakt, zsebméretű pálcás vibrátor, amely tökéletes a bárhol és bármikor történő élvezethez. Elképesztően erős és mély dübörgő rezgéseket és különböző impulzus és hullámmintákat biztosít, kielégítve azokat, akik igény szerint élvezik az élvezetet. Két sokoldalú tartozékkal van felszerelve a felfedezéshez és a még több szórakozáshoz.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Soraya Wave Deep Rose

    Az észbontó gyönyör hullámvölgye.

    161 900 Ft

    100 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl Rechargeable Slimline Rabbit Vibrator

    Fedezze fel újra Anastasia és Christian Gray gőzös kalandjait a Szürke Ötven árnyalata Hivatalos Pleasure Collection segítségével. Azon az erotikus irodalmi jelenségen alapszik, amely a párokat világszerte megismertette a BDSM érzékiségével, több mint 150 millió példányban kelt el világszerte, és három nagysikerű filmet szült. Ezek a gondosan összeállított játékok és rabság-kiegészítők globális sikert arattak, mióta először a polcokra kerültek 2012-ben.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Double Fun White

    Az új Double Fun mindkét partnert erőteljesen stimulálja szex közben. Az U-alak belül és kívül egyaránt illeszkedik - csábító érzést biztosít a csiklónak, a G-pontnak és a pénisznek. Ez a csúcstechnológiás játék távjátékkal és még sok mással továbbfejlesztett alkalmazással!

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Pretty Love Rose Lover Clitoral Vibrator with Licking Stimulator Gold & Red

    Ez a fajta vibrátor volt a legújabb trend a közösségi médiában, és tudjuk, miért. A 12 vibrációs funkcióval és 12 nyalási funkcióval felszerelt Rose Lover felejthetetlen élményt nyújt. A rózsa tetején egy nyalóstimulátor intenzíven stimulálja a csiklót.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Elmer Purple

    Talán a legfényűzőbb és legstílusosabb vibrátor a piacon! Ez a vibrátor egyszerre dizájn és funkcionális, gyönyörű és csábító testtel, amely erőteljes teljesítményt rejt. A kiváló minőségű szuperpuha, élethű anyagból készült, merev és i​p​s​u​m kielégítő nyél behelyezhető hosszúságú, míg a rugalmas csiklóstimulátor pörgeti és ugratja a lábujjak görbítő orgazmusát.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Heat Wave Black

    Két erős motor és a Heat Wave ergonomikus formája egyszerre stimulálja a G-pontot és a csiklót. Az élvezetes masszázst a melegítő funkció teszi teljessé, amely akár 39 Celsius fokra melegíti fel az alkalmazással vezérelt szexuális wellness készüléket.

    28 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Satisfyer Double Flex Violet

    A 3 teljesítménymotorral a Double Flex egyenlő, stimuláló figyelmet fordít a G-pontra, a csiklóra és a külső szeméremajkakra. A szilikon flex technológiának köszönhetően a készülék különösen kényelmes - miközben az alkalmazáson keresztül izgalmas rezgéseket biztosít.

    28 900 Ft

    15 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Irresistible Mythical Pink

    A Mythical szupererős, 10 sebességes, új generációs F1 motorral rendelkezik, rugalmas hegyű vibrátorral, amely bármilyen nő alakjához igazodik, és tökéletesen úgy van kialakítva, hogy elérje a g-pontját, hogy a valaha tapasztalt legintenzívebb belső és külső orgazmust hozza létre! A Mythical újratölthető akkumulátorral rendelkezik, mágneses USB töltőporttal és töltővel. Teljesen feltöltött állapotban 60 percig bírja. Puha tapintású, sima és vízálló kialakítása orvosi minőségű szilikonból készült, így a Mythical könnyen tisztítható.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Silicone Remote G-Spot Arouser Pink

    A CalExotics Silicone Remote G Spot Arouser erőteljes, többsebességű rezgéseket csomagol egy bensőségesen ívelt távirányítós csomagba. A diszkrét távirányító egyetlen gombnyomásával Ön vagy szerelme élvezheti az ugratás tökéletes élvezetét, bárhol és bármikor, amikor csak a vágy viszi. A könnyen használható stimulátor 12 vibrációs funkcióval rendelkezik, különféle intenzitású és mintázatúak közül választhat.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream 3Some Holey Trinity Triple Tongue Vibrator Pink

    A 3Some egy elsőrangú kollekció az élvezet kedvelőinek, akik izgalomra, kiteljesedésre és szexi önkényeztetésre vágynak. A 3Some kollekció okos intim tárgyakkal teszi funkcióba a szórakozást, amelyek többféleképpen élvezhetik az érzéseket és háromszoros élvezetet kínálnak!

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Gvibe Gcandy Sweet Raspberry

    A Gcandy 2 erős motorral büszkélkedhet, amelyek közül az egyik a csomagtartóban van a G-pont stimulálására, egy motor pedig az ujjban található a csikló stimulálására. A Gcandy működési ideje nem kevesebb, mint 4 óra egy töltéssel.

    71 900 Ft

    44 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sweet Smile Thrusting & Rotating Pearl Vibrator Purple

    Intenzív tolóerő és forgási szórakozás!

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Faust Purple

    Ez a vibrátor és orális szex-stimulátor 12 vibrációs módot, valamint 12 nyalási beállítást kínál a klitorisz stimulálásához.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Ida Wave Dual Stimulation Massager Coral Red

    Legújabb, alkalmazással összekapcsolt kettős vibrátorunk, az IDA™ Wave a LELO szabadalmaztatott WaveMotion™ technológiájával a gyönyör ikonjaként jelenik meg, amely soha nem okoz csalódást, ideális a szexuális ébredéshez az Ön feltételei szerint.

    127 900 Ft

    79 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Happy Rabbit G-Spot Pink

    A szélesebb hegy a belső édes foltokat keresi, míg a fülben található 3 rezgésbeállítás beborítja a csiklót a kevert boldogság érdekében.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nomi Tang Pocket Wand Lavender

    A Pocket Wand egy nagyon erős vibrációs motor köré épül, amely a végső erőt sugározza, és nem gyengébb, mint sok nagy pálcás masszírozó. A termék 3 rezgésintenzitással és 4 rezgésmóddal rendelkezik, ami segíti a csúcspontot könnyedén elérni a kívánt beállításokkal.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Mono Flex Vibration Red Berry

    2 erős motor, zökkenőmentes szilikon bevonat, valamint a G-pont és a csikló egyidejű stimulálása a Mono Flexet minden kollekció csúcspontjává teszik. Kifinomult formája és alkalmazásvezérlése is van.

    33 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Curvy Trinity 2 Black

    A szilikon Satisfyer Curvy Trinity 2 maximális sokoldalúságot kínál 3 motorral és 2 külön vezérelhető funkcióval, és mind a csiklót, mind a G-pontot vibrációkkal és nyomáshullámokkal kényezteti.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • VIVE Nami Purple

    A NAMI egy új csavar a kétoldalas VIVE019 masszázspálcánkban. Két 10 funkciós új generációs F1 motorral és fejlett technológiáival (a két motor egymástól függetlenül vezérelhető).

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Double Fun Purple

    Az új Double Fun mindkét partnert erőteljesen stimulálja szex közben. Az U-alak belül és kívül egyaránt illeszkedik – csábító érzést biztosít a csiklónak, a G-pontnak és a pénisznek. Ez a csúcstechnológiás játék távjátékkal és még sok mással továbbfejlesztett alkalmazással!

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Adrien Lastic My G Teal

    A My-G a kettős stimuláció játéka. Az új technológiák segítségével a My-G egyedülálló és újszerű mozgásokkal rendelkezik, amelyek ideálisak a G-pont stimulálásához. Egyedülálló pulzációkkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy egy teljesen újfajta maszturbációt ismerjünk meg. Továbbá a My-G rendelkezik innovációval, amellyel sikerült egy újfajta szívást kifejleszteni teljesen izgalmas.

    71 900 Ft

    44 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

129 - 160 termék, Összesen:352

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.