×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Vibrátorok 3 - 3,9 cm

1 - 32 termék, Összesen:61

  1. 1
  2. 2
  • Pipedream King Cock Elite 6" Vibrating Silicone Dual Density Cock Light

    Jobb, mint egy igazi: puha bőr, kemény mag – és vibráció!

    53 900 Ft

    33 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Irresistible Desirable Black

    A Desirable egy szupererős új generációs F1 motorral rendelkezik, 10 vibrációs móddal és egy rugalmas hegyű vibrátorral, amely bármilyen nő alakjához igazodik, és úgy van kialakítva, hogy tökéletesen elérje a G-pontját, hogy a valaha tapasztalt legintenzívebb belső és külső orgazmust okozza! A Desirable újratölthető akkumulátorral rendelkezik, mágneses USB töltőporttal és töltővel. Teljesen feltöltött állapotban 60 percig bírja. Puha tapintású, sima és vízálló kialakítása orvosi minőségű szilikonból készült, így a Desirable könnyen tisztítható.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dorcel Multi P-Joy Prostate Massager with Remote Control Black

    A Multi P-Joy egy igazi újítás a férfi örömök terén. A rugalmas fej tartalmazza az első motort masszázsgolyókkal, amely fel-le mozogva hullámos szárának köszönhetően a legnagyobb pontossággal simogatja a prosztatát. A második motor forgó golyóival stimulálja az anális falat, míg a harmadik motor a gát élvezetére összpontosít. Lekerekített formájának köszönhetően könnyű és lágy behatolás garantált. A prosztata masszírozó 5 fel-le móddal, 5 forgási móddal és 7 vibrációs móddal rendelkezik.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Luxe Touch Sensitive Vibrator Lila

    Nem kell, hogy tovább törnöd a fejed, a kielégítésedről ezentúl a LUXE legújabb vibrátora gondoskodik! A forradalmian új technológiának köszönhetően a LUXE figyel Rád, kettős érzékelőjével az oldalán aktiválódik, és fokozza a teljesítmény! 10 erős rezgésfokozat, lüktetés és eszkalációs funkció közül választhatsz. Nincs más dolgod, csak hátradőlni, és élvezni!

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations - Drótnélküli Rezgő tojás

    A Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations egy sokoldalú orgazmikus játékszer, amely ideális mind egyéni, mind páros használatra.

    47 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Evolved The Butterfly Effect

    Lebegjen, mint egy pillangó a tiszta élvezet szárnyain, és egyszerre valósítsa meg belső fantáziáit, egyéni intenzitási szintjét megválasztva. Ezzel az egyedülálló játékkal a vibráló pillangó megszabadult páros gyűrű stílusától, és a reflektorfénybe került, mint egy kettős vibrátor, amely azt a mély klitorisz elégedettséget nyújtja, amelyet csak a szélesre nyúló szárnyak tudnak nyújtani, valamint egy többsebességes szár, amely kiegészíti az élményt.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Elegance Heating G-Spot Vibrator Exquisite Black

    Az elegáns G-Spot Vibrátor két legmodernebb F1-es motort tartalmaz a hihetetlen teljesítmény érdekében. Az egyik a hegyben található, a másik pedig a kettős stimuláció kiterjesztése. Ezek az új generációs F1 motorok elképesztő 7200-as, illetve 14000-es fordulatszámmal vibrálnak.

    58 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream King Cock Plus Triple Threat 6.5" Skin

    Klasszikus vibrátor csúcstechnológiával a valósághű érzésekért!

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Irresistible Desirable Purple

    A Desirable szupererős, új generációs F1 motorral rendelkezik 10 vibrációs móddal és egy rugalmas hegyű vibrátorral, amely bármilyen nő alakjához igazodik, és tökéletesen úgy van kialakítva, hogy elérje a g-pontját, hogy a valaha tapasztalt legintenzívebb belső és külső orgazmust hozza létre! A Desirable újratölthető akkumulátorral rendelkezik, mágneses USB töltőporttal és töltővel. Teljesen feltöltve 60 percig bírja. Puha tapintású, sima és vízálló kialakítású, orvosi minőségű szilikonból készült, így a Desirable könnyen tisztítható.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Amy - G-spot vibrátor Lila

    Amy- elegáns mérete teszi ezt a masszírozót világszerte kedveltté. Se nem túl nagy, se nem túl kicsi. Egyszerű hajlított testével és a vízálló szilikon kialakítással az Amy gyengéden siklik a testen.

    52 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fun Toys Gballs 2 Rózsaszín

    Az első szex-fitness edző. Gballs 2-t egy csoport nemzetközi vállalkozó, kutató, tervező, mérnök és egészségügyi szakember együttes erővel fejlesztette ki .

    55 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Irresistible Desirable Pink

    A Desirable szupererős új generációs F1 motorral rendelkezik, 10 vibrációs móddal és egy rugalmas hegyű vibrátorral, amely bármely nő alakjához igazodik, és tökéletesen úgy van kialakítva, hogy elérje a G-pontját, hogy a valaha tapasztalt legintenzívebb belső és külső orgazmust hozza létre! A Desirable újratölthető akkumulátorral rendelkezik, mágneses USB töltőporttal és töltővel. Teljesen feltöltve 60 percig bírja. Puha tapintású, sima és vízálló kialakítású, orvosi minőségű szilikonból készült, így a Desirable könnyen tisztítható.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Amy - G-spot vibrátor Rózsaszín

    Amy- elegáns mérete teszi ezt a masszírozót világszerte kedveltté. Se nem túl nagy, se nem túl kicsi. Egyszerű hajlított testével és a vízálló szilikon kialakítással az Amy gyengéden siklik a testen.

    52 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Fantasy For Her Thrusting Silicone Rabbit

    Végre talált egy játékot, amely teljesíti az összes vágyát – a rezgést, a lökést, a forgást, a csiklóstimulációt és a melegítést. Alig várta, hogy kipróbálhassa Thrusting Silicone Rabbitjét! Tudni akarta, milyen érzés egyszerre érezni mindent, ami a bakancslistán szerepel.

    58 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys The Hammer - Extra erős pulzátor Kék

    Erősen texturált vibrátor, hangsúlyos fejrésszel, nyúl alakú csikló stimulálóval. Nyomógombbal vezérelhető teljesítmény és intenzitás.  

    45 900 Ft

    30 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Elegance Heating Vibrator Posh Black

    Ez az elegáns G-Spot vibrátor egy új generációs F1 szupererős motorral rendelkezik, amely elképesztő 7200-as fordulatszámmal vibrál. 10 egyedi vibrációs funkcióval rendelkezik (7 vibrációs minta, 3 különböző intenzitási szinttel), amelyek olyan földrengető orgazmust biztosítanak, amilyet minden nő megérdemelne.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy Magnum Opus Thruster Black

    A Magnum Opus egy prémium tolóerős vibrátor, hihetetlen 8 centiméteres (3 hüvelykes) kiterjesztési képességgel. A karcsú, USB-ről újratölthető kialakítás egy különleges „harmonika-stílusú” szárat kínál, amely használat közben észbontó eksztázisba taszít. A hangulathoz fényűző aranyszínű részletek és könnyen használható, intuitív gombok is tartoznak a maximális vezérlés érdekében játék közben. A 4 pulzációs beállítással, 3 vibrációs sebességgel és 3 tolóerővel ez a szépség minden választékban kötelező darab, és szenzációs képességeivel és izgalmaival ámulatba ejti a vásárlókat.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Alpha-Pro 7X P-GYRO Silicone Prostate Stimulator with Gyrating Shaft

    Duplázza meg a boldogságát egy anális kiegészítővel, amely zümmög és kavarog. A 7x P-Gyro a távirányítóval vagy anélkül is használható, hogy a 7 rezgésbeállítás között mozogjon, amelyek lüktetnek a lyukban. Ezalatt a hegye körökben hullámzik benned, és az édes helyedre csapódik.

    58 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Prostatic Play Mega Maverick 10X Rotating Vibrating Prostate Stimulator Black

    Hozd ki magadból az intenzívebb orgazmust egy csúcstechnológiás P-pont masszírozóval. Ez a nagy teljesítményű anális eszköz nemcsak vibrál, hanem a szár is forog, hogy káprázatos stimulációt biztosítson a prosztata számára. A kettős motor lehetővé teszi, hogy megtapasztalja az élvezetet kívül-belül, a szárral, amely a perineumhoz simul.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Alpha-Pro 7X P-MILKER Silicone Prostate Stimulator with Milking Bead

    Ízlelje meg minden dagadását a lyukábn, de képzelje el azt az érzést, amikor valamelyikük elkezdi simogatni a prosztatáját! A 7x P-Milker távirányítóval vagy anélkül is használható, hogy a 7 rezgési beállítás között mozogjon, amelyek lüktetnek és pulzálnak a lyukban.

    58 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Angel Intelligent Warming Vibrator

    Az Angel egy sokoldalú vibrátor, amit nem szeretne kihagyni! Erőteljes, tehetséges és elegáns. Ergonómikus kialakítású, így könnyen fogható. 2 szupererős motorral rendelkezik, amelyek önállóan vagy társaságban használhatóak. Ideális a csikló, a G-pont és a mellbimbók stimulálására. Csábító előjátékhoz vagy lélegzetelállító közösüléshez, egyéni szexhez vagy partnerrel való játékhoz, az Angel minden igényét kielégíti.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Elegance Heating Rabbit Vibrator Opulent Black

    Az elegáns G-Spot vibrátor két turbófeltöltős F1-es motorral rendelkezik, amelyek komoly ütést adnak. Az egyik a hegyben található, a másik pedig hosszabbító, hogy a lábujjak begörbülését stimulálja. Ezek az új generációs F1 motorok elképesztő 7200-as és 14000-es fordulatszámon vibrálnak.

    58 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Homunculus Electric Shock Vibrator Pink

    A Homunculus egyszerre nyújt a felhasználónak rezgést és elektromos stimulációt. Nem igényel semmilyen további forrást, mivel önmagától bizsereg és pulzál. A Homunculus 12 rezgésmóddal és 5 szintű elektrostimulációval van felszerelve. A vibrátor Bluetooth segítségével mobiltelefonon keresztül vezérelhető.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl Rechargeable Thrusting G-Spot Rabbit Vibrator

    Fedezze fel f​i​n​i​b​u​s újra Anastasia és Christian Gray gőzös kalandjait a Szürke Ötven árnyalata Hivatalos Pleasure Collection segítségével. Azon az erotikus irodalmi jelenségen alapszik, amely a párokat világszerte megismertette a BDSM érzékiségével, több mint 150 millió példányban kelt el világszerte, és három nagysikerű filmet szült. Ezek a gondosan összeállított játékok és bondage-kiegészítők globális sikert arattak, mióta először a polcokra kerültek. 2012-ben.

    61 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream 3Some Double Ecstasy Silicone Vibrator Pink

    A 3Some egy elsőrangú kollekció az élvezet kedvelőinek, akik izgalomra, kiteljesedésre és szexi önkényeztetésre vágynak. A 3Some kollekció okos, intim tárgyakkal teszi funkcióba a szórakozást, amelyek többféleképpen élvezhetik az érzéseket és háromszoros élvezetet!

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dorcel Deep Expand Inflatable Anal Plug

    Dorcel - Mély Táguló, Felfújható Análdugó

    58 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Gvibe 3 Pink

    Gvibe³, harmadik generációs, lenyűgözően okos játék, nőknek és férfiaknak egyaránt nagy élvezet.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Lily 3 Personal Massager Dark Plum

    Fedezze fel LILY 3-unkat, egy legendás kis vibrátorunkat, amelyet kifejezetten a LELO 20. évfordulójára fejlesztettek ki. Ideális egyedül vagy pároddal együtt használni. Kizárólag 50%-os kedvezménnyel kapható 2023-ban: a készülék tíz erőteljes élvezeti beállítással rendelkezik, amelyek felejthetetlen, mégis diszkrét orgazmus élményt nyújtanak. Az egyedülálló bársonyos felület sima és puha, de teljesen vízálló a gátlástalan szexuális felfedezőúthoz.

    69 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nexus Bendz Bendable Vibrator Anal Probe Edition Black

    Igazán sokoldalú! Ez a játék kettős sűrűségű, hullámos, hajlítható, vibráló tengellyel rendelkezik. Vaginálisan vagy análisan, belsőleg vagy külsőleg használható. A fogantyú megkönnyíti az irányítást, akár egyedül, akár partnerrel használja. 6 rezgési beállítás közül választhat.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream 3Some Rock N' Ride Silicone Vibrator Purple

    A 3Some egy elsőrangú kollekció az élvezet kedvelőinek, akik izgalomra, kiteljesedésre és szexi önkényeztetésre vágynak. A 3Some kollekció okos intim tárgyakkal teszi funkcióba a szórakozást, amelyek többféleképpen élvezhetik az érzéseket és háromszoros élvezetet kínálnak!

    61 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Anal Fantasy Hyper Pulse P-Spot Massager Black

    Az ergonomikusan kialakított anális vibrátor Hyper-Pulse P-Spot Massager az Anal Fantasy Elite Collectionből nagyszerű, mert könnyen megtalálja, eléri és intenzíven stimulálja a prosztatát. A hegyén egy puha szilikon membrán található, amely közvetlenül a P-pontot éri el, így további lüktető impulzusokkal masszírozza azt.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream 3Some Wall Banger P-Spot Blue

    A Wall Banger P-Spot célja, hogy tökéletes élményt teremtsen az egyedüli szex során, vagy ossza meg partnerével egy fenséges szexuális kalandhoz! Ez a többfunkciós vibrációs masszírozó egy kivehető mágneses távirányítóval rendelkezik, amely könnyen rögzíthető a dugó aljához, így a vezérlőt az Ön keze ügyébe helyezheti, vagy ami még jobb, hagyja, hogy partnere használja a távirányítót! Egy erős tapadókorong-talp tartja a Wall Banger P-pontot, hogy elérje azokat a tökéletes helyeket! Tapasztalja meg a szórakozást és fedezze fel a végtelen lehetőségeket!

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

1 - 32 termék, Összesen:61

  1. 1
  2. 2
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.