×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Vibrátorok vízálló 5 - 9,9 cm

8 Termék

  • Xocoon Bound Love Couples Vibrator Purple

    A Bound Love Couples Vibrator úgy lett kialakítva, hogy egy partnerrel együtt használhassa egy fenséges szexuális kalandhoz, de a végső élményt az izgalmas szóló szexszel is megteremtheti. Az ergonomikus kialakítás maximális kényelmet biztosít, és minden mozdulat során a helyén marad. A vaginális és klitorális élvezet mellett fedezz fel más erogén zónákat is egyedül vagy együtt. A Love Bound távirányítóval van ellátva, így használat közben többféle rezgésmintával játszhatsz.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Xocoon Divine Love Stimulator Purple

    Élvezze a klitorisz stimuláció szenzációs élvezetét a Divine Love kézi impulzus stimulátorral. Ez a gyönyörű kialakítás kettős funkcióval rendelkezik. Stimulálja a csiklót az orális szexet utánzó, észbontó funkcióval, vagy használja a másik hullámos textúrájú oldalát a vulva erőteljes rezgésekkel történő masszírozására. Mindkét funkció külön-külön is vezérelhető, így felkészülhet az észbontó orgazmusra.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Love to Love Itsy Bitsy Mini Wand Vibrator Indigo

    Az Itsy Bitsy egy mini pálcavibrátor, amelyet erőteljes stimulációra terveztek. Kompakt méretének köszönhetően kényelmes és diszkrét opció azok számára, akik hordozható megoldást keresnek intim igényeikhez.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Love to Love Itsy Bitsy Mini Wand Vibrator Pink

    Az Itsy Bitsy egy mini pálcavibrátor, amelyet erőteljes stimulációra terveztek. Kompakt méretének köszönhetően kényelmes és diszkrét opció azok számára, akik hordozható megoldást keresnek intim igényeikhez. Az Itsy Bitsy sokoldalú kialakítású, és kettős célt szolgálhat: masszírozóként és stimulátorként egyaránt használható. Erős és kielégítő vibrációival több érzékszervi élményt kínál, amelyet egyedül vagy partnerrel élvezhet.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Vivre Panty Vibe Gigi Pink

    A Gigi egy sima bugyivibrátor vezeték nélküli távirányítóval és egy fényes rózsaarany színű mágnessel, amely a vibrátort a fehérneműben rögzíti. Tömör szilikonból és ABS-ből készült, testbiztos, latex- és ftalátmentes.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics French Kiss Suck & Play Set Red

    Kétszeres öröm, oh la la! Az érzéki French Kiss™ Suck & Play cserélhető készlet 2 cserélhető tartozékkal, 12 vibrációs vagy 12 szívási funkcióval pontosan tudja, mire van szüksége.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Vibes of Love Remote Duo Pleaser Pink

    A Vibes of Love Távirányítós Dupla Kényesztető egy dupla gyönyörködtető péniszformával, amelyet a hüvelyében is élvezhet, és a hozzá csatlakoztatott csiklóstimulátor megfelelő ívekkel érinti a csiklót és átadja a vibrációt. A 9 különböző rezgésmintázat az egész játékban eloszlik, és könnyen kezelhető a vezeték nélküli távirányítóval. A Remote Duo Pleaser a mellékelt mágneses USB-kábellel újratölthető, vízállósága miatt biztonságosan használható fürdőkádban vagy zuhanyzóban.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Silicone Remote G-Spot Arouser Pink

    A CalExotics Silicone Remote G Spot Arouser erőteljes, többsebességű rezgéseket csomagol egy bensőségesen ívelt távirányítós csomagba. A diszkrét távirányító egyetlen gombnyomásával Ön vagy szerelme élvezheti az ugratás tökéletes élvezetét, bárhol és bármikor, amikor csak a vágy viszi. A könnyen használható stimulátor 12 vibrációs funkcióval rendelkezik, különféle intenzitású és mintázatúak közül választhat.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

8 Termék

Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.