×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Vibrátorok 5 - 9,9 cm

26 Termék

  • We-Vibe Unite Lila

    Fedezze fel az új We-Vibe II Plus-t! Az ikonikus párvibrátor rugalmas és sokoldalú, A We-Vibe II Plus újrafogalmazza örömöt!.

    63 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Love to Love Match Up Couple Vibrator with Remote Control Pink

    A Match Up egy innovatív vibrátor 9 vibrációs móddal, amelyet távirányítóval vezérelhet. Két szilikonszárnnyal van felszerelve, amelyeket úgy terveztek, hogy átöleljék a csiklót, és a játék mindkét végén van egy-egy motor, amely külső és belső stimulálásra szolgál. A páros vibrátorhoz egy távirányító tartozik, amely akár 5 méterig is elér. Élvezze a Match Up-ot szólójáték közben, vagy hagyja, hogy partnere is csatlakozzon a mókához.

    58 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Magic Motion Flamingo Vibrating Bullet - Rezgő tojás mobilos applikációval

    Érezze az adrenalint a szervezetében köszönhetően a legújabb Flamingo vibrátornak. Ez a rezgő szerkezet izgató és intenzív G-pont rezgéseket ígér. A Flamingo kifejezetten olyan párok számára lészült, akik szeretik a nyilvános szexet és olyan nők számára, akik szívesen felizgulnak nyilvános helyen is.

    52 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimba Ibiza Vibrator Set Black-Gold

    Egy csomagban 2 db vibrációs játék készlet. Az újratölthető ráfektethető vibrátor egyben az intim vibrációs tojás távirányítója is. A fektető használható kézi zsebvibrátorként vagy stimulátorként a bugyi belsejében. Az újratölthető vibráló Kegel golyók távirányíthatók, és segítenek a medencefenék edzésében, hogy erősebb intim izmokat fejlesszenek ki, és fokozzák a szexuális élvezetet.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fun Toys Gballs 2 Rózsaszín

    Az első szex-fitness edző. Gballs 2-t egy csoport nemzetközi vállalkozó, kutató, tervező, mérnök és egészségügyi szakember együttes erővel fejlesztette ki .

    55 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • OhMiBod Club Vibe 2.OH Music Vibrator

    Hagyja, hogy a DJ felpörgesse a ritmust. Az OhMiBod Club Vibe 2.OH egyenesen a célig repíti Önt ...

    39 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Sona Cruise Black

    Ismerkedjen meg a Sona Cruise-zal, az érintésmentes klitorisz stimulálóval. A Sona 75% -kal több idegvégződést ingerel, mint a hasonló, eddig használt játékok. A Sona teljesen új technológiás nyomáshullámokat bocsát ki, amelyek révén Önnek egy mély, intenzív, lenyűgöző és valószínűleg kellemesen addiktív orgazmusban lesz része. A Sona már első látásra is egy igazán elegáns dizájnnal rendelkezik, így nem csak a csiklót, hanem a szemet is kényezteti. A játék egy darabnyi szilikonból készült, így felülete selymesen sima. Ez a termék továbbá vízálló és fényűzően stílusos, akárcsak a leendő gazdája.

    111 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • GoGasm Pussy & Ass Vibrator Black

    Háromszoros stimulációs stimuláció útközben! Ez a bugyi vibrátor háromszoros stimulációt biztosít! A végbélnyílásban egy keskeny golyó ül, a hüvelyben egy vibrátor, az élvezet gyöngyén pedig egy stimulátor.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Sona Cruise Cerise

    Ismerkedjen meg a Sona Cruise-zal, az érintésmentes klitorisz stimulálóval. A Sona Cruise 75% -kal több idegvégződést ingerel, mint a hasonló, eddig használt játékok. A Sona Cruise teljesen új technológiás nyomáshullámokat bocsát ki, amelyek révén Önnek egy mély, intenzív, lenyűgöző és valószínűleg kellemesen addiktív orgazmusban lesz része.

    111 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Sona Cruise Pink

    Ismerkedjen meg a Sona Cruise-zal, az érintésmentes klitorisz stimulálóval. A Sona Cruise 75% -kal több idegvégződést ingerel, mint a hasonló, eddig használt játékok. A Sona Cruise teljesen új technológiás nyomáshullámokat bocsát ki, amelyek révén Önnek egy mély, intenzív, lenyűgöző és valószínűleg kellemesen addiktív orgazmusban lesz része.

    111 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Lily 3 Personal Massager Dark Plum

    Fedezze fel LILY 3-unkat, egy legendás kis vibrátorunkat, amelyet kifejezetten a LELO 20. évfordulójára fejlesztettek ki. Ideális egyedül vagy pároddal együtt használni. Kizárólag 50%-os kedvezménnyel kapható 2023-ban: a készülék tíz erőteljes élvezeti beállítással rendelkezik, amelyek felejthetetlen, mégis diszkrét orgazmus élményt nyújtanak. Az egyedülálló bársonyos felület sima és puha, de teljesen vízálló a gátlástalan szexuális felfedezőúthoz.

    69 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • We-Vibe Tango X Midnight Blue

    Kövesd boldogságodat, ahogy derűs, mély, dübörgő rezgések pontosan megütik édes pontodat.

    61 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • We-Vibe Tango X Cherry Red

    Kövesd boldogságodat, ahogy derűs, mély, dübörgő rezgések pontosan megütik édes pontodat.

    61 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bswish Bnaughty Unleashed Premium Black

    A Bnaughty Premium Unleashed-ünket nem lehet megszelídíteni. Adja meg magát a Bnaughty golyónak, és adja át a teljes irányítást annak, aki a kezében tartja a vezeték nélküli távirányítóját. Kicsi, de erős, ez a játék tökéletes arra, hogy megcélozza azokat az édes helyeket, amelyek elvadulnak. Vízálló és nem porózus szilikon anyagokból, ABS műanyagból és PU bevonatból készült, így magabiztosan használhatja, bárhová is viszi a képzelet. Akár a takaró alatt, akár nyilvánosan, csendes vibrációja nem hagy magára… de sok sikert az izgalom megtartásában.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Magic Motion Nyx Smart Panty Vibrator

    Állítsa be az időt, csúsztassa a Magic Nyx-et a bugyiba, és orgazmusra ébred. Az APP új verziójával interaktív távoli vezérlést végezhet az interneten keresztül, függetlenül attól, hogy mikor és hol van. És egyéb interaktív funkciókkal is bír, mint például játék- és zenevezérlés.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Lily 3 Personal Massager Polar Green

    Fedezze fel LILY 3-unkat, egy legendás kis vibrátorunkat, melyet a LELO 20. évfordulójára fejlesztettek ki. Ideális egyedül vagy pároddal együtt használni. Kizárólag 50%-os kedvezménnyel 2023-ban: a készüléken kapható élvezeti beállítással rendelkezik, engedhetetlen, mégis diszkrét orgazmus élményt nyújtanak. Az egyedülálló bársonyos felület sima és puha, de teljesen vízálló a gátlástalan szexuális felfedezőúthoz.

    69 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Magic Motion Umi Smart Wearable Dual Motor Vibrator

    Képzeld el, hogy közeleg az ébresztés ideje, és az erős motor felébreszt. A Magic Umi egy alkalmazás által vezérelt óravibrátor, kettős motorral és ergonomikus kialakítással. Élvezheti az interaktív távoli vezérlést az interneten keresztül, függetlenül attól, hogy hol tartózkodik, valamint más interaktív funkciókat, például játék- és zenevezérlést is élvezhet. https://www.youtube.com/watch?v=ikCmLFSKflw

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • VIVE Aika Pink

    Két innovatív új generációs F1 motorjának és fejlett technológiáinak köszönhetően (a két motor egymástól függetlenül vezérelhető a főegységen vagy a távirányítón keresztül) ez a játék a legjobb! Jellegzetes formája kitűnik a többi eszköz közül ebben a kategóriában.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics California Dreaming Orange County Cutie Orange

    A játékos California Dreaming™ kollekció fényűző fantáziákat kelt életre az orgazmusban szenvedő Orange County Cutie-vel. Az ergonomikus kialakítású masszírozó készen áll arra, hogy újraélje kedvenc nyári röpke fantáziáját a 10 erőteljes vibrációs funkcióval és a 3 térdremegő tolási sebességgel.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Nea 3 Personal Massager Pitch Black

    Ragadja meg a nagyobb orgazmusképeket egy kisméretű NEA™ 3 női masszírozóval. A jellegzetes virágdizájnjáról ismert, ez az apró vadállat most még szélesebb körű élvezeti beállításokkal rendelkezik, változó intenzitású és vibrációs mintákkal. Tökéletes egyéni vagy páros játékhoz, és ideális kiindulópont a szexuális wellness kísérletezéshez.

    89 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nexus G-Play Trio Plus Unisex Vibrator Pack S/M/L Black

    A G-Play [+] termékcsalád valóban sokoldalú, sokféle felhasználásra. Három méretben kapható külön-külön vagy 'Trio' készletben. Mindegyik méret 6 különböző vibrációs funkcióval büszkélkedhet: lassú, közepes, gyors, lassú impulzus, gyors pulzus és fokozódó. A G-Play [+] kiváló minőségű szilikonból készült, és eltávolítható motorral rendelkezik. Ez rendkívül egyszerűvé teszi a tisztítást, vagy ha a hüvelyt nem vibráló ujjrezgésként szeretné használni, megteheti! A G-Play [+] vízálló és újratölthető is.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Nea 3 Personal Massager Alien Blue

    Ragadja meg a nagyobb orgazmusképet egy kisméretű NEA™ 3 női masszírozóval. A jellegzetes virágdizájnjáról ismert, ez az apró vadállat most még szélesebb körű élvezeti beállításokkal rendelkezik, változó intenzitású és vibrációs mintákkal. Tökéletes egyéni vagy páros játékhoz, és ideális kiindulópont a szexuális wellness kísérletezéshez.

    89 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Love to Love Witty P&G Vibrator with Remote Control Indigo

    A Witty-t "kapcsoló" játéknak tervezték, amely lehetővé teszi a p-pont vagy a g-pont stimuláció kiválasztását. A csikló stimulációját az alap végén található golyó éri el.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Niya N4 Discrete Palm Held Massager Light Blue

    A NIYA 4 egy tenyérben tartható masszírozó, amelyet a diszkrét és egyszerű használathoz terveztek. Érzékszervi érintést kínál, és tökéletes egyéni és páros élvezetekhez, lehetővé téve az összes erogén zóna stimulálását, beleértve a mellbimbókat, a csiklót és a heréket.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Hearts Desire Lay-On Vibrator Rose

    Ideje újragondolni a „szívvágy” jelentését, mert Szívvágyunk ezt minden alkalommal biztosan teljesíti. Bízhat benne, köszönhetően a természetes körvonalaihoz igazodó kialakításának, valamint az erőteljes és nagyon csendes motornak, amely 8 programmal és 5 intenzitási fokozattal örvendezteti meg. A Heart's Desire mindig készen áll, hogy csatlakozzon Önhöz a fürdőben vagy a zuhanyozásban: teljesen vízálló. Ha falnak ütközik, bármilyen mágneses töltőkábellel nagyon gyorsan újra működésbe hozhatja.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Love to Love Witty P&G Vibrator with Remote Control Pink

    A Witty-t "kapcsoló" játéknak tervezték, amely lehetővé teszi a p-pontot vagy a g-pont stimulációt. A csikló stimuláció az alap végén található golyó éri el.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

26 Termék

Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.