×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Vibrátorok anális

1 - 32 termék, Összesen:44

  1. 1
  2. 2
  • Nexus Revo 2

    Ez az innovatív forgó és vibráló, prosztatát ingerlő játék azért jött létre, hogy lehetővé tegye a felhasználó számára, hogy új magasságokat éljen át és orgazmikus boldogságban legyen része a prosztatamasszázs révén.

    63 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • 63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dorcel Multi P-Joy Prostate Massager with Remote Control Black

    A Multi P-Joy egy igazi újítás a férfi örömök terén. A rugalmas fej tartalmazza az első motort masszázsgolyókkal, amely fel-le mozogva hullámos szárának köszönhetően a legnagyobb pontossággal simogatja a prosztatát. A második motor forgó golyóival stimulálja az anális falat, míg a harmadik motor a gát élvezetére összpontosít. Lekerekített formájának köszönhetően könnyű és lágy behatolás garantált. A prosztata masszírozó 5 fel-le móddal, 5 forgási móddal és 7 vibrációs móddal rendelkezik.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Cyber Silicock Remote Control Realistic Mr John

    Még soha egy szilikon felület sem volt ennyire valósághű, rugalmas, meleg, és olyan fáradhatatlan funkciókkal rendelkező, amelyekről mindig is álmodott.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimmers Curved Rimming Plug Model M

    Ez az anális masszírozó hajlított, hogy a P-pontot célozza meg, vagy nőknél a G-pont felé nyúljon, és egy domború izzóval is rendelkezik, amely belső örömét szolgálja! Ez a forradalmi szexjáték jobb, mint az átlagos fenékdugó, ez a forradalmi szexjáték a szára mentén forgó gyöngyökkel masszírozza a nyílást, és olyan érzést nyújt, mint a karima munkához!

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimmers Smooth Rimming Plug Model R

    Ennek a csúcstechnológiás eszköznek kúpos hegye van, így kényelmesen becsúsztatható, és maximális anális élményt nyújt! Ez a forradalmi szexjáték jobb, mint az átlagos fenékdugó, ez a forradalmi szexjáték a szára mentén forgó gyöngyökkel masszírozza a lyukba nyíló nyílást, és olyan érzést nyújt, mint a felni munkához!

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Cyber Silicock Remote Control Realistic Master Ben

    Soha egy szilikon felület nem volt ennyire valósághű, rugalmas, hőálló, és olyan fáradhatatlan funkciókkal, amelyekről mindig is álmodott.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimmers Rippled Rimming Plug Model I

    Ízleljen meg minden gumót, amint simán és érzékien csúsznak a végbélnyílásába, fokozatosan növekvő élvezetet nyújtva! Ez a forradalmi szexjáték jobb, mint az átlagos fenékdugó, ez a forradalmi szexjáték a szára mentén forgó gyöngyökkel masszírozza a lyuk nyílását, és olyan érzést nyújt, mint amikor nyalják!

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Alpha-Pro 17X P-TRIGASM 3-in-1 Silicone Prostate Stimulator

    Ajándékozza meg párját a csábító kísértés legjobbjával. A 17x P-Trigasm egy erőteljesen rezgő szárral rendelkezik, 3 sebességgel és 4 külső vibrációs mintával. Több sor forgó gyöngyöt is tartalmaz a tengely alapja alatt, amelyek csábítóan örvénylenek a záróizom körül 5 beállítással. Végül egy gyöngy a hegy felszíne alatt fel-le mozog, és további 5 mozgási módot fejt ki a legédesebb ponton.

    69 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Adrien Lastic 2X Double Ended Vibrator

    Mini kettős végű vibrátor opcionálisan kivehető vibrátor hüvellyel, amely ideális játék párok számára!

    57 900 Ft

    40 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Naked Addiction 7.5" Rotating & Thrusting Vibrating Dong with Remote Skin

    Ha egy őrült, páratlan élményre vágyik, a keresésnek vége! Bemutatjuk a Naked Addiction család legújabb tagját! Ez a dong a sorban lévő többi forgó, vibráló vagy toló dongtól eltérően mozog. Hogy hogy? Mert mikor láttál utoljára olyan dongot, ami képes mindháromra egyszerre!? Ez a 7,5 hüvelykes magas és h​a​b​i​t​a​s​s​e 6,2 hüvelykes behelyezhető dong a Naked Addition vonal számos jellegzetes vonását hordozza magában.

    74 900 Ft

    45 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Aneros Helix Syn V

    A HELIX SYN V ötvözi a világ legnépszerűbb férfi G-pont stimulátorának díjnyertes formáját és anatómiailag megtervezett kontúrjait a vibráció hozzáadott intenzitásával. Az eredmény hatalmas erejű és mélységű orgazmusok, olyan intenzív élmények, amelyek örökre megváltoztatják a szexuális élvezetekkel kapcsolatos viszonyítási rendszerét.

    69 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Anal Fantasy Elite Vibrating Ass Thruster Black

    A Vibráló Ass Thruster a legfejlettebb vezeték nélküli anális rezgéses tolóerő, amit valaha terveztünk! Első pillantásra összetévesztheti a diszkrét hengert egy közönséges Bluetooth hangszóróval, de ha lecsavarja a fedelet, és rögzíti a melegítő vibrátor és a tapadókorong alapját, készen is áll a vad menetre! Hét hihetetlen rezgés motívum és hét izgalmas tolóerő mód közül lehet választani, az élvezeti lehetőségek végtelenek!

    69 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream King Cock Elite 8" Vibrating Silicone Dual Density Cock Light

    Jobb, mint az igazi: puha bőr, kemény mag – és vibráció!

    74 900 Ft

    45 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Anal Fantasy AssGasm Pro P-Spot Milker Black

    Az Anal Fantasy Elite Collection analvibrátor Ass-Gasm Pro P-Spot Milker az Anal Fantasy Elite Collectionből egy perineum stimulátorral és egy péniszgyűrűvel rendelkezik. A vibrátor divatos, ívelt hegye intenzív bólogató mozgásokkal is rendelkezik, amelyek nem csak lüktetésre késztetik a prosztatát - a bólintó mozgások a barázdált perineum stimulátorra és a péniszgyűrűre is átkerülnek, ami további izgalmas súrlódást eredményez.

    45 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Alpha-Pro 7X P-GYRO Silicone Prostate Stimulator with Gyrating Shaft

    Duplázza meg a boldogságát egy anális kiegészítővel, amely zümmög és kavarog. A 7x P-Gyro a távirányítóval vagy anélkül is használható, hogy a 7 rezgésbeállítás között mozogjon, amelyek lüktetnek a lyukban. Ezalatt a hegye körökben hullámzik benned, és az édes helyedre csapódik.

    58 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Prostatic Play Mega Maverick 10X Rotating Vibrating Prostate Stimulator Black

    Hozd ki magadból az intenzívebb orgazmust egy csúcstechnológiás P-pont masszírozóval. Ez a nagy teljesítményű anális eszköz nemcsak vibrál, hanem a szár is forog, hogy káprázatos stimulációt biztosítson a prosztata számára. A kettős motor lehetővé teszi, hogy megtapasztalja az élvezetet kívül-belül, a szárral, amely a perineumhoz simul.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Alpha-Pro 7X P-MILKER Silicone Prostate Stimulator with Milking Bead

    Ízlelje meg minden dagadását a lyukábn, de képzelje el azt az érzést, amikor valamelyikük elkezdi simogatni a prosztatáját! A 7x P-Milker távirányítóval vagy anélkül is használható, hogy a 7 rezgési beállítás között mozogjon, amelyek lüktetnek és pulzálnak a lyukban.

    58 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zeus Electrosex E-Stim Pro Silicone Prostate Vibe with Remote

    Ez a vibráló E-Stim prosztatamasszírozó az intenzív férfi élvezet csúcsa, amelyet úgy terveztek, hogy sokkot adjon a rendszerének. Engedje meg magát az elektrojáték felvillanyozó világában egy olyan játékkal, amely megkönnyíti a behelyezését és élvezetét, tápdobozok vagy csatlakozórendszerek nélkül! A precíz prosztata stimuláció és a teljes test gát vibrációja érdekében az orgazmus elmehajlító szintre emelkedik – kiváló egyéni használatra vagy partnerrel.

    66 900 Ft

    41 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Alpha-Pro 7X P-STRAP Milker Vibrating Prostate Stim with Cock & Ball Harness

    Ez a P-Strap Milker az a prosztatadugó, amely mindent megtesz – arra tervezték, hogy szoros farkával és gömbpántjával javítsa az erekciót, intenzív vibrációkkal stimulálja a bőr szennyeződését, és megfejje a prosztatáját egy perverz masszírozó gyönggyel!

    74 900 Ft

    45 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dorcel Ultimate Expand Black

    Az Ultimate Expand egy egyedülálló felfújható szilikon vibrátor, amely az élvezet új magasságaiba viszi. Testreszabhatja fantáziáit a hét felfújási és rezgési mód közötti váltással, amelyek örömmel töltik meg hüvelyét vagy végbélnyílását. Ezenkívül az Ultimate Expand egy második motorral is rendelkezik, amely stimulálja a gát és a csikló területét.

    61 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nomi Tang Spotty Revolving P-Spot Massager RC

    A Spotty egy vadonatúj termék a Nomi Tang-tól, mely kettős prosztatastimulációval rendelkezik! A termék FDA minőségű szilikonból készült, és USB porton keresztül újratölthető, és teljesen vízálló! Távirányítóval inrányítható forgófunkciója igazán kellemes élményeket szerez!

    71 900 Ft

    44 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • You2Toys Vibepad Purple

    Lovagoljon az öröm hullámain! Innovatív vibrációs betét 2 motorral és 2 anatómiailag kialakított stimulációs hullámmal, amelyek tökéletesen illeszkednek a hüvelyhez és a végbélnyíláshoz. Mindkét hullám 7 erőteljes rezgésmódot kínál, amelyek külön vezérelhetőek. A mellékelt távirányító kényelmes kezelést garantál.

    95 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dorcel Deep Expand Inflatable Anal Plug

    Dorcel - Mély Táguló, Felfújható Análdugó

    58 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Alpha-Pro 7X P-BENDER Bendable Prostate Stimulator with Stroking Bead Black

    Hajlítsa meg a kívánt szögbe, majd gyönyörködjön a külső vibrációban és a prosztatafejésben! A 7x P-Bender távirányítóval vagy anélkül is használható, hogy 3 sebességen és 4 gát vibrációs mintán, valamint 5 fejési mozgásmódon válthasson a tengely hegyének felszíne alatti kis gyöngyből. A kettős élvezetet tökéletesíti a szár rugalmassága, amely lehetővé teszi, hogy tökéletesen pozícionálja a tűhegyes prosztata stimulációhoz.

    61 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Alpha-Pro 7X P-STROKE Silicone Prostate Stimulator with Stroking Shaft

    Kényeztesse a prosztatáját vibrációval és simogató érzésekkel. A 7x P-Stroke a távirányítóval vagy anélkül is használható, hogy a 7 rezgésbeállítás között mozogjon, amelyek lüktetnek és lüktetnek a lyukban.

    58 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream 3Some Rock N' Ride Silicone Vibrator Purple

    A 3Some egy elsőrangú kollekció az élvezet kedvelőinek, akik izgalomra, kiteljesedésre és szexi önkényeztetésre vágynak. A 3Some kollekció okos intim tárgyakkal teszi funkcióba a szórakozást, amelyek többféleképpen élvezhetik az érzéseket és háromszoros élvezetet kínálnak!

    61 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Je Joue Nuo Fekete

    A Nuo két motorral kínál kettős stimulációt és mókát - egy belső motor és egy a gyakran elfelejtett gát területén. Hölgyeim, (igen, és uraim!), boldogok lehetnek, hisz ez az uniszex termék mindkét nem számára ugyanolyan anális örömöket kínál, tökéletes prosztata játékhoz is.

    63 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • PicoBong Transformer Rózsaszín

    Miért érné be egy pozícióval, ha kipróbálhat 2-t is? Miért érné be kettővel, ha 3 is az Öné lehet? Csavarja, formázza, ahogy csak kedve tartja. Egyedül vagy partnerrel együtt élvezve, a Transformer szó szerint akár millió módon használható.

    44 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bathmate Prostate Pro

    Az ergonómia és az élvezetek figyelembevételével tervezték, így olyan fokozott orgazmusokat érhet el, amelyek megváltoztatják a véleményét arról, hogy a férfi csúcspont mennyire kielégítő lehet. A prosztata valóban egy kapcsoló az intenzívebb orgazmusokhoz.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • PicoBong Transformer Sárga

    Miért érné be egy pozícióval, ha kipróbálhat 2-t is? Miért érné be kettővel, ha 3 is az Öné lehet? Csavarja, formázza, ahogy csak kedve tartja. Egyedül vagy partnerrel együtt élvezve, a Transformer szó szerint akár millió módon használható.

    44 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Gvibe Greal

    Hihetetlen, hogy mennyire valósághű ennek a játéknak az anyaga. Új csúcsra érkeztünk a játékok anyagainak evolúciójában, és létrehoztuk a „BIOSKIN”-t – a lehető legközelebb az emberi testhez.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

1 - 32 termék, Összesen:44

  1. 1
  2. 2
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.