×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Vibrátorok applikációval kezelhető

1 - 32 termék, Összesen:37

  1. 1
  2. 2
  • HiSmith WDA025-M Wildolo Silicone Vibrating Monster Dildo with App 24cm Blue-Purple

    Szörnyű szexuális örömről álmodik? Biztosítson örök elégedettséget a prémium Hismith Vibrating Monster Dildo-val, amely okostelefon-alkalmazáson keresztül is lehetővé teszi a vezérlést. Ez egy praktikus design darab, amely meghallgatja vágyait és teljesíti azokat, tudjunk meg róla többet!

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • HiSmith WDA028-M Wildolo Huge Massive Fantasy Girthy Silicone Dildo Vibrator with App 20.9cm Pink

    Technológiai cégként tervezőink folyamatosan arra törekszenek, hogy jobb élményeket teremtsenek ügyfeleik számára. Mindig prémium és fantasztikus termékeket kínálunk a legtöbb ember vágyainak megoldására, kényelmes interakciót biztosítunk és szűkítjük a szerelmesek közötti távolsági kapcsolatokat, csökkentjük a szerettei hiányának fájdalmát, és végtelen, rendkívüli szórakozást kínálunk.

    41 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Mora Neo Interactive Thrusting Vibrator Peach Pink

    Tökéletes vibrátora megérkezett a Mora Neo formájában, a SVAKOM interaktív nyúlvibrátora nyomógyöngyökkel. A puha tapintású, folyékony szilikonból készült Mora Neo egy gyöngyös gyűrűvel rendelkezik, amely a félmerev száron belül van, és egy független csiklóstimulátorral.

    41 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Double Wand-er White

    A Dupla Wand-er célja, hogy segítsen önbizalommal felfedezni testét. Két cserélhető fejjel van felszerelve: egy klasszikus, kerek masszírozó tartozékkal, valamint egy a G-pont stimuláló tartozékkal. Kompatibilis az ingyenes Satisfyer alkalmazással – iOS és Android rendszeren elérhető. 2 cserélhető fejet tartalmaz Vízálló (IPX7) felületének köszönhetően ez a játék biztonságosan használható vízben és könnyen tisztítható.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zalo Aya Wearable Massager Turquoise Green

    Az elegáns, időtlen stílus és az ultrakényelmes, ergonomikus kialakítás találkozik a Legend sorozatú Aya Wearable Vibrátorral. A karcsú, kanyargós és kompakt formájával, amely szorosan illeszkedik a testhez, az Aya egyedülállóan alkalmazkodik a különböző játékfajtákhoz. Élvezze a külső szeméremtest-stimulációt Aya kontúrozott testéből, valamint a mély belső stimulációt a levehető szilikon rögzítésből, amely ívelt és egy gömbölyű hegyével a G-pontot célozza meg.

    71 900 Ft

    44 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Magic Motion Flamingo Vibrating Bullet - Rezgő tojás mobilos applikációval

    Érezze az adrenalint a szervezetében köszönhetően a legújabb Flamingo vibrátornak. Ez a rezgő szerkezet izgató és intenzív G-pont rezgéseket ígér. A Flamingo kifejezetten olyan párok számára lészült, akik szeretik a nyilvános szexet és olyan nők számára, akik szívesen felizgulnak nyilvános helyen is.

    52 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fun Toys Gballs 2 Rózsaszín

    Az első szex-fitness edző. Gballs 2-t egy csoport nemzetközi vállalkozó, kutató, tervező, mérnök és egészségügyi szakember együttes erővel fejlesztette ki .

    55 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • HiSmith WDA021-M Wildolo Dragon Wolf Fat Realistic Girthy Massive Colorful Dildo Vibrator with App 21.5cm Turquoise

    A Wildolo egy csúcskategóriás márka, amely elsősorban az újdonságoknak, a kiváló minőségű és csúcstechnikai vibrátoroknak szentel.

    41 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Lovense Hyphy Dual-End Vibrator

    A Hyphy egy kétvégű, magas frekvenciájú vibrátor az azonnali orgazmushoz.

    89 900 Ft

    44 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • We-Vibe Sync Lite Pink

    A Sync Lite egy intuitív vibrátor olyan kíváncsi párok számára, akik szeretnék elmélyíteni kapcsolatukat. A sima és egyszerűen használható Sync Lite tökéletes módja annak, hogy elindítsa a kalandot kihangosított rezgéssel, amelyet mindketten élvezhetnek.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Ava Neo Interactive Thrusting Vibrator Blue

    Hagyja, hogy Ava Neo a rivaldafénybe állítsa örömét. A SVAKOM Connexion Series része, ez az alkalmazás-kompatibilis tolóerős vibrátor testreszabható hüvelyi stimulációt kínál, amelyet közelről vagy nagy távolságról vezérelhet. Emelje a munkameneteket a következő szintre, interakcióba lépve felnőtteknek készült videókkal és webkamerás platformokkal.

    41 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • We-Vibe Sync Go Light Purple

    A Sync Go egy könnyű páros vibrátor a világot – és egymást – felfedezni vágyó párok számára. Kényelmes utazótáskájában a Sync Go lehetővé teszi, hogy kihangosított rezgéseket ossza meg, bárhol is van.

    69 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Homunculus Electric Shock Vibrator Pink

    A Homunculus egyszerre nyújt a felhasználónak rezgést és elektromos stimulációt. Nem igényel semmilyen további forrást, mivel önmagától bizsereg és pulzál. A Homunculus 12 rezgésmóddal és 5 szintű elektrostimulációval van felszerelve. A vibrátor Bluetooth segítségével mobiltelefonon keresztül vezérelhető.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • We-Vibe Rave 2 Fuchsia

    A We-Vibe Rave 2-t a tiszta élvezetre tervezték, a G-pontot és a hüvelynyílást célozza meg kielégítő vibrációkkal az intenzív csúcspont érdekében. Csavart élvezeti formája, sima szilikonja és állítható illeszkedése felejthetetlen élményt biztosít.

    71 900 Ft

    44 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Emma Neo App Controlled Black

    Az Emma Neo egy erőteljes interaktív melegítő pálca vibrátor, szexi dizájnnal, levehető nyuszi fülekkel, ezzel stimulálja fülét, nyakát, mellbimbóit és mindazokat az érzékeny területeket, amelyek sokkal több figyelmet igényelnek...

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • We-Vibe Sync Go Turquoise

    A Sync Go egy könnyű páros vibrátor a világot – és egymást – felfedezni vágyó párok számára. Kényelmes utazótáskájában a Sync Go rez teszi, hogy kihangosított ossza meg, bárhol is van.

    69 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • We-Vibe Sync Lite Aqua

    A Sync Lite egy intuitív vibrátor olyan kíváncsi párok számára, akik szeretnék elmélyíteni kapcsolatukat. A sima és egyszerűen használható Sync Lite tökéletes módja annak, hogy indítsa el a kalandot kihangosított rezgéssel, amit mindketten tudnak elérni.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Magic Motion Zenith App Controlled Cordless Smart Wand Green

    A Magic Zenith az egyik legjobb pálca a piacon. Vezeték nélküli, vízálló és újratölthető, három olyan dolog, amivel a teljes méretű pálcák ritkán rendelkeznek. App-vezérlésű képességeivel a távoli partnere is vezérelheti Ön helyett. Még jobb, hogy ez a dolog ERŐS és ZÜMMÖGŐ, és orgazmusai csodálatos érzést keltenek.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiiroo OhMiBod Lumen Pleasure Plug Black

    Nem az átlagos örömcsatlakozó, a Lumen új élményt kínál azok számára, akik hálószobájukat szeretnék színpadká varázsolni. Testbarát szilikonból készült, Velvet Wave komforttechnológiával; párnázott bordázott szilikon, amely egyszerre nyújt kényelmet és élvezetet a boldog, de mégis kellemes élményért.

    89 900 Ft

    33 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Magic Motion Umi Smart Wearable Dual Motor Vibrator

    Képzeld el, hogy közeleg az ébresztés ideje, és az erős motor felébreszt. A Magic Umi egy alkalmazás által vezérelt óravibrátor, kettős motorral és ergonomikus kialakítással. Élvezheti az interaktív távoli vezérlést az interneten keresztül, függetlenül attól, hogy hol tartózkodik, valamint más interaktív funkciókat, például játék- és zenevezérlést is élvezhet. https://www.youtube.com/watch?v=ikCmLFSKflw

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Viotec Loyte Prostate Vibrator with App Control Gold & Wine Red

    Bemutatjuk a Viotec Loyte-ot, egy fényűzően puha vibrátort, amelyet úgy terveztek, hogy fokozza az élményt. A Loyte könnyedén vezérelhető a prosztata vibrátor alján található bekapcsológombbal.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Partner Box 1

    A Satisfyer Partner Box tökéletes azoknak a pároknak, akik együtt szeretnének izgalmas kalandokat átélni. Tartalmazza a Satisfyer Double Joy páros vibrátort és a Sexy Secret bugyivibrátort, mindkettő a Satisfyer Connect alkalmazással vezérelhető.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zalo Ava Heating Mini Wand Vibrator with App Control Black

    A DirectPower 2.0 technológiával az AVA erőteljes és pontos stimulációt kínál, könnyen hordozható, kényelmes méretben. Az AVA sima, kerek feje kétrétegű szilikonból készült, amely luxus érzetet biztosít, és tökéletes az egész testet átfogó masszázshoz. A stabil fogantyún található gyönyörű árnyékoló elegánsan egészíti ki az általános kialakítást, így az AVA stílusos kiegészítője bármely gyűjteménynek.

    69 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Pulse Union Violet

    Érezze az örömöt mélyen belül a Pulse Unions csábító szívóerejével. A Pulse Uniont úgy tervezték, hogy célzott stimulációt biztosítson ott, ahol a leginkább szüksége van rá, és 5 különböző szívási móddal rendelkezik, amelyek tökéletesek a bemelegítéshez vagy az igazi boldogság eléréséhez.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • We-Vibe Rave 2 Blue

    A We-Vibe Rave 2-ta tiszta élvezetre tervezték, a G-pontot és a hüvelynyílást célozza meg kielégítő vibrációkkal az intenzív csúcspont érdekében. Csavart formája, sima élvezeti rögzítése felejthetetlen élményt biztosít.

    71 900 Ft

    44 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oninder Denver Vibrating Egg Pink

    Az ONINDER™ DENVER az ideális vibrátor azon párok számára, akik szeretik kifejezni szeretetüket és felfedezni a szexualitást a hálószobán kívül is. Úgy tervezték, hogy minden testhez illeszkedjen. Többféle élvezeti móddal rendelkezik, amelyek intenzitását az ONINDER forradalmi APP-on keresztül szabályozhatja. Javasoljuk, hogy kezdjen el tervezni egy forró randit kettesben és ne felejtse el magával vinni az ONINDER™ DENVER-t. 

    71 900 Ft

    44 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zalo Ava Heating Mini Wand Vibrator with App Control Light Pink

    A DirectPower 2.0 technológiával az AVA erőteljes és pontos stimulációt kínál, könnyen hordozható, kényelmes méretben. Az AVA sima, kerek feje kétrétegű szilikonból készült, amely luxus érzetet biztosít, és tökéletes az egész testet átfogó masszázshoz. A stabil fogantyún található gyönyörű árnyékoló elegánsan egészíti ki az általános kialakítást, így az AVA stílusos kiegészítője bármely gyűjteménynek.

    69 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiiroo Pearl 2+ Turquoise

    A Pearl2+ egy technológiailag fejlett G-pont vibrátor, amely érintésérzékeny technológiával rendelkezik. Az enyhén ívelt forma tökéletes a G-pont stimulációhoz és mindenféle külső élvezethez. A Pearl2+ az összes Kiiroo-termékhez tud csatlakozni a FeelConnect alkalmazással, így a partnerek valós időben érezhetik egymást, függetlenül attól, milyen messze vannak egymástól. A webkamerás előadóknak a Pearl2 segít abban, hogy több pénzt keressenek, mivel a felhasználók átadhatják a vibrátor irányítását rajongóiknak, és interaktív tippelésre használhatják.

    71 900 Ft

    44 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

1 - 32 termék, Összesen:37

  1. 1
  2. 2
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.