×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Vibrátorok California Exotics

12 Termék

  • California Exotics Bliss Mini Wand Pink

    Bemutatjuk a Bliss™ Liquid Silicone Mini Wand-ot, egy erőteljes és kompakt örömjátékot, amely maximális érintkezést és stimulációt biztosít. Puha és rugalmas feje célzott rezgéseket biztosít a legérzékenyebb területeken, és 10 fokozatos fokozatos tartományt kínál az Ön vágyainak megfelelően.

    19 190 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Red Hot Ember

    Diszkrét "bárhová megy" masszírozó, amely minden zamatos vágyat kielégítő örömmel elégít ki. Igen, ez egy Red Hot, amely minden kívánságra felmelegíti a hőt. Az intenzív 10 funkciós motor és a kanyargós test, amely illatmentes, nem porózus és hipoallergén prémium szilikonból készült, így nem szenvedsz hiányt a legjobb minőségben az élvezetből. 

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Sugar Craze Pink

    Tapasztalja meg a végső érzést a Sugar Craze-vel, a villogó nyelvstimulátorral, amely új magasságokba emeli örömét. Ez a kompakt és utazásbarát játék útközbeni utazási hordtáskával rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy bárhová is mész, átadhassa örömét.

    19 190 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Foreplay Frenzy Bunny Kisser Pink

    Engedje át magát a szenvedélyes játéknak a Foreplay Frenzy™ Bunny Kisser-rel, és keltse életre a szemtelen fantáziákat. A tökéletes méretű kettős stimulátor 10 erőteljes vibrációs funkcióval, 4 fokozatú intim szívással és egymástól függetlenül működtetett kettős motorral rendelkezik.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Foreplay Frenzy Pucker Pink

    Engedje át magát a szenvedélyes játéknak a Foreplay Frenzy™ Pucker-rel, és keltse életre a fantáziákat. A tökéletes méretű kettős stimulátor 10 erőteljes vibrációs funkcióval, 4 fokozatú intim szívással és egymástól függetlenül működtetett kettős motorral rendelkezik.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Bliss Liquid Silicone Bendie G Pink

    Bemutatjuk a Bliss™ Liquid Silicone Bendie G-t, a végső örömjátékot, amely egyszerre nyújt rugalmasságot és intenzív stimulációt. Hajlítható fejjel és nyakkal tervezték, így tökéletesen elhelyezheti a legérzékenyebb területeket, és maximalizálja az érintkezést az észbontó öröm érdekében.

    20 790 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Eclipse Roller Ball Probe Black

    Az Eclipse™ kúpos görgős golyós behatoló még a legtapasztaltabb hátsó járat szerelmeseit is lenyűgözi erőteljes gördülő hegyével, bordázott szárával és 12 intenzív vibrációs funkciójával. Válassza ki örömének intenzitását, és merüljön el mélyen az orgazmikus belső stimulációban az erőteljes görgős stimulációval.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Suck Buddy Playful Massager Pink

    A Naughty Bits® Suck Buddy Playful Massager egy olyan játék, amit imádni fogsz, ha elmondod, hogy szopogatod. Az egyedülálló kézi masszírozó kontúros csiklóizgatóval és 10 rezgési sebességgel rendelkezik a térdrázó stimulációért.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Slay CharmMe Pink

    Slay it barátnője a Slay® #CharmMe segítségével. Ez a teljesen szilikon kivitel egy rugalmas mini vibrációs masszírozó játék felnőtteknek, teljes testet rezgéssel. Az USB-s újratölthető eszköz 10 intenzív vibrációs, lüktetési és eszkalációs funkciót biztosít, egy ultrapuha, ultrakompakt eszközbe csomagolva, amely 3,75 hüvelykes átmérőjű. Ez az óceán mozgása, nem a hajó mérete, és ez az eszköz rezonálja ezt a frekvenciát, hogy nagyon-nagyon igaz!

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Silicone Marvelous Arouser Red

    A Mini Marvels Marvelous Arouser a térdremegő élvezetet a keze ügyébe helyezi! A teljesen önálló ujjvibrátor biztosan lenyűgözi a pontos stimulációt és a teljes lefedettségű vibrációt. A nagy és az extra nagy méretű ujjhangzás 10 vibrációs funkcióval és ugrató textúrával minden fantáziáját kielégíti.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics WTF Wand To Fuck

    Egy pillantás a Naughty Bits® WTF Wand To Fuck-ra megrázza a várakozással. A nagy intenzitású személyi masszírozó a 10 rezgési funkcióval, a széles, rugalmas fejjel és az erőteljes motorral izgalomba hoz.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Stella Mini Massager Orange

    Fedezze fel a Stella™ folyékony szilikon minimasszírozó nagyszerű élvezetét. Ezt a prémium mini masszírozót a teljes test felfedezésére tervezték, erőteljes dübörgő vibrációt és rugalmas nyakat kínál a pontos stimulációhoz.

    20 790 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

12 Termék

Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.