×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Vibrátorok California Exotics

1 - 32 termék, Összesen:35

  1. 1
  2. 2
  • California Exotics Squirting Vibrating Fuck Stick Liquid Silicone Skin

    Tapasztalja meg a végső elégedettséget a Squirting Fuck Stick™ újratölthető donggal, amely valósághű és könnyen használható spriccelő funkcióval rendelkezik. Ez a dong 0,34 fl-ig fér el. oz./10 ml kedvenc folyadék az életszerű élményért.

    39 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Admiral Vibrating Captain 8" Blue

    Bemutatjuk az Admiral® 8” vibrációs kapitányt, egy hihetetlenül puha és élethű dongot, amely mindig készen áll a cselekvésre. Szilárd és rugalmas felépítését a kiváló tapadókorong-talp fokozza, amely stabilitást és kéz nélküli élvezetet biztosít játék közben.

    29 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics French Kiss Elite Siren Black

    Tapasztalja meg a French Kiss™ Elite Siren varázslatos élvezetét, és emelje új magasságokba intim találkozásait. Ez a lebilincselő, vibráló kedvcsináló célja, hogy meggyújtsa érzékeit, és feltárja az érzéki gyönyör birodalmát. Texturált vibráló lövedékével izgat és ugrat, 10 kiváló vibrációs, lüktetési és eszkalációs funkciót kínálva, hogy teljesítse legmélyebb vágyait.

    31 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Squirting Vibrating Fuck Stick Liquid Silicone Brown

    Tapasztalja meg a végső elégedettséget a Squirting Fuck Stick™ újratölthető donggal, amely valósághű és könnyen használható spriccelő funkcióval rendelkezik. Ez a dong 0,34 fl-ig fér el. oz./10 ml kedvenc folyadék az életszerű élményért.

    39 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Butterfly Remote Rocking Penis Purple

    Az erőteljes, teljes érintkezést biztosító Venus Butterfly Rocking Penis egy mini stimulátor, amely maximális kiterjedést biztosít erogén zónái számára.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics French Kiss Elite Romeo Black

    Induljon el a meghitt élmények utazására a French Kiss™ Elite Romeo-val. Ez a csábító, villódzó ugrató és a lökhárító golyó kombinációja úgy készült, hogy lángra lobbantsa szenvedélyeit, és elálljon a lélegzete. Fedezze fel a vibráció, a lüktetés és az eszkaláció 10 lenyűgöző funkcióját, amelyek elvarázsolják a vágytól.

    36 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Impulse Intimate E-Stimulator Wand

    Az Impulse E-stimulation kollekció itt van, hogy energiát adjon az Intimate E-Stimulator Wand segítségével. Ez a karcsú masszírozó 5 elektromos stimulációs funkciót és 7 vibrációs funkciót tartalmaz, hogy minden használat során erőteljesen megnövekedett élvezet legyen. Az érzéki és jól elhelyezett stimulátorpárnák biztosak abban, hogy mindig a megfelelő helyen találja el, és fokozza az élvezetet.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics French Kiss Elite Lover Black

    Engedje át magát a French Kiss™ Elite Lover elbűvölő örömeinek, és engedje el magát a végső eksztázis világába. Ezt a csábító, villódzó teasert arra tervezték, hogy lángra lobbantsa vágyait és felébressze érzékeit. Rezgő és forgó lövedékével 10 káprázatos funkciót kínál: vibrációt, lüktetést és eszkalációt, lehetővé téve az élvezet új szintjének felfedezését.

    33 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Remote Pinpoint Pleaser Purple

    A szilikon távirányítható Pinpoint Pleaser egyedi formájú örömforrás a hátsó bejáraton. A csábító anális játékszer lenyűgöző görgős gömbvéggel, bordázott szárral és 12 vibrációs funkcióval rendelkezik, amelyek minden érintéssel izgalomba hoznak. Válaszd ki az intenzitást és juss el a csúcsra az erőteljes görgők segítségével!

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics French Kiss Casanova Red

    Ó Casanova! Az érzéki French Kiss™ Casanova egy ellenállhatatlanul villódzó teaser erőteljes vibráló golyóval, amely igazán szenvedélyes játékidőt tesz lehetővé. Ez az erőteljes hangulat valódi eksztázist mutat meg a nyelv minden villogásával, két vibrációs motorral és 12 vibrációs funkcióval.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Impulse Intimate E-Stimulator Petite Wand

    Az Impulse E-stimulation kollekció energiát ad az Intimate E-Stimulator Petite Wand segítségével. Ez a karcsú masszírozó 5 elektrostimulációs funkcióval és 7 vibrációs funkcióval rendelkezik, hogy minden használat során erőteljesen megnövekedett élvezet legyen.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Pretty Little Wands Charmer Purple

    Kényeztesse magát a mágikus oldalával, és varázsoljon végtelen élvezetet a Pretty Little Wands Charmerrel. Tolja magát az élvezet új magasságaiba az egyedülálló, vékony masszírozóval, amely 10 rezgési sebességgel, többirányú, rugalmas testtel és kényeztető, kétvégű kialakítással rendelkezik.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Empowered Palm Pleasure Goddess

    Ez a Palm Pleasure Goddess elfér a tenyerében, és forradalmasítja az elmét a szívás és vibráció 36 kombinációjával, hogy teste minden centiméterének örömet okozzon.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Enchanted Bunny Purple

    Több sor nem zavaró örömgyöngy. Ez az elem a legmodernebb memóriachippel rendelkezik, amely az utoljára használt funkcióval folytatódik. Gyújtsa újra az örömöt, ott, ahol abbahagyta.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Rotator Probe Grey

    Az Eclipse Probe egy érzéki szilikon szonda, amelyet azért hoztak létre, hogy megkönnyítse az izgalmas anális élvezetet. Míg az ergonomikus kialakítás és a plüss szilikon lehetővé teszi, hogy könnyedén játszhasson, a forgó hegy és a 12 erőteljes rezgési funkció földrengető élvezetet nyújt.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics California Dreaming Surf City Centerfold Pink

    Engedje át magát az öröm hullámainak, miközben a California Dreaming™ Surf City Centerfold izgatja és az eksztázis felé viszi. A nagy teljesítményű pálcás masszírozó 3 izgalmas lüktető pulzációs intenzitással és 10 vibrációs funkcióval rendelkezik az egyszer az életben élményért.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Enchanted Exciter Pink

    Vigyen egy kis varázslatot hálószobájába az Elbűvölt Izgatóval. Vezesse magát az élvezetek csodaországába a 4 tengelyforgató funkcióval, 4 tolóműködési funkcióval és 12 kényeztető vibrációs funkcióval. A rugalmas nyél és a villódzó nyuszi csiklandozó hajlik és együtt mozog a testével, hogy intenzív G-pont és csikló stimulációt biztosítson.

    47 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Pretty Little Wands Bubbly Green

    Kényeztesse magát a varázslatos oldalán, és varázsoljon végtelen élvezetet a Pretty Little Wands Bubblyval. Tolja magát az élvezet új magasságaiba az egyedülálló, vékony masszírozóval, amely 10 rezgési sebességgel, többirányú, rugalmas testtel és kényeztető, kétvégű kialakítással rendelkezik.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Lock-N-Play Remote Panty Teaser

    Szeretnéd kicsit megspékelni a randid? Van egy jó ötletünk! Íme a forradalmian új Lock-N-Play ™ technológia! Diszkrét és csendes, távirányítható, és hihetetlen izgalmakat garantál!

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics California Dreaming Orange County Cutie Orange

    A játékos California Dreaming™ kollekció fényűző fantáziákat kelt életre az orgazmusban szenvedő Orange County Cutie-vel. Az ergonomikus kialakítású masszírozó készen áll arra, hogy újraélje kedvenc nyári röpke fantáziáját a 10 erőteljes vibrációs funkcióval és a 3 térdremegő tolási sebességgel.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Remote Wireless Butterfly Purple

    A CalExotics Venus Butterfly szilikon távirányító vezeték nélküli mikropillangó célja, hogy elrepítse Önt az élvezetek világába, kéz nélküli csapkodással. Ez a világhírű női szexjáték egy szenzációsan kompakt vibrációs masszírozó csapkodó szárnyakkal, teljesen állítható hevederrel és akár 16,5 láb távirányítóval a földrengető kéz nélküli élményért. Tárd ki a szárnyaidat, és öleld át ennek a hihetetlen klitorvibrátornak a 10 észbontó funkcióját.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Pretty Little Wands Curvy Pink

    Kényeztesse a mágikus énét és élje át a végtelen élvezetet a Pretty Little Wands ™ Curvy-vel. Adja át magát az élvezet új magasságai felé az egyedülálló, vékony masszírozóval, amely 10 rezgési sebességgel, többirányú rugalmas testtel és kényeztető, két végződésű kialakítással rendelkezik.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Remote Suction Panty Teaser Purple

    A Lock-N-Play Remote Suction Panty Teaser egy érzékien szopogató bugyis kötekedő, amely egy játékos mini távirányítóval párosul a kalandvágyó élvezetkeresők számára. A nagy teljesítményű bugyiszaggató tapadókoronggal, mágneses fülekkel, 12 rezgési funkcióval és távirányítóval rendelkezik.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Remote Flicker Panty Teaser Pink

    A Lock-N-Play Remote Flicker Panty Teaser egy villódzó bugyis ugrató, amely egy játékosan mini távirányítóval párosul a kalandvágyó élvezetkeresők számára. Az erőteljes bugyis ingerlő villódzó nyelvszerű ingerlővel, mágneses fülekkel, 12 rezgési funkcióval és távirányítóval rendelkezik.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Huntington Beach Heartbreaker Purple

    A játékos California Dreaming® kollekció életre kelti az utazásra kész fantáziákat a dögös Huntington Beach Heartbreakerrel. Az egyedi tervezésű masszírozó készen áll arra, hogy újraélje kedvenc nyári röpke fantáziáját a csiklószívás 10 erőteljes funkciójával és 3 térdremegő rezgési sebességével.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Opal Ripple Massager Green

    Bemutatjuk az Opal™ Ripple Massagert, az érzékszervi élvezet forradalmát. A maximális érintkezésre és a fokozott stimulációra tervezett texturált masszírozó új magasságokba emeli az élményt.

    29 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Stella C Curve Purple

    Tapasztalja meg a végső élvezetet a Stella™ Liquid Silicone "C" Curve-vel, a prémium kettős masszírozónkkal, amelynek egyedi textúrájú hegye az előjáték és az élvezet fokozására szolgál. Rugalmas, csábító ívű teste erőteljes dübörgő vibrációkkal és kettős motorral van felszerelve az intenzív érzetek érdekében, amelyek miatt több vágyat ébreszt.

    31 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • 31 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • 33 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • 33 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Jack Rabbit Elite Suction Rabbit Blue

    Tapasztalja meg a végső élvezetet a Jack Rabbit® Elite Suction Rabbit segítségével. Ez a luxusjáték az erőteljes vibrációt, a villódzó nyúlfüleket és az intenzív szívást ötvözi a rendkívüli érzés érdekében. A kontúrozott vibrációs nyél 10 intenzív vibrációs, pulzációs és eszkalációs funkcióval mély és kielégítő belső stimulációt biztosít.

    33 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Elite Thrusting Rabbit Purple

    A fényűző Jack Rabbit® kollekció izgalmas fantáziákat kelt életre az elbűvölő Elite Thrusting Rabbit segítségével. A gyönyörűen kialakított masszírozó 10 játékos vibrációs funkcióval és 3 észbontó tolóerővel és vibrációs sebességgel rendelkezik az életre szóló élményért. Az élvezet maximalizálása és személyre szabása érdekében az egyszerűen érinthető, 3 gombos vezérlőpult lehetővé teszi a rengeteg vibrációs és fel-le tolóerő-opció önálló kezelését.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

1 - 32 termék, Összesen:35

  1. 1
  2. 2
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.