×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Vibrátorok csikló luxus

161 - 192 termék, Összesen:238

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
  • ToyJoy Angel Panty Vibe Black

    A Divine Panty Pleaser a TOYJOY Designer Editiontól egy szexi szett, tökéletes a szemtelen előjátékhoz! A készlet tartalmaz egy csipkés bugyit, egy vibráló, szív alakú bugyi stimulátort és egy távirányítót. Vegye fel a díszes csipkés bugyit, és adja át a távirányítót partnerének, és engedje át magát az erőteljes és élvezetes rezgéseknek.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pixey Aquawand Black Edition

    Végre, itt van a „Pixey Aquawand”. A Pixey márka fejlesztette ki. Ennek a vibrátornak a tulajdonságai tökéletesek, mint például a csendes és erős motor, a rugalmas szilikon fej és természetesen a vízlepergető hatás, valamint a mágneses újratölthető rendszer egyedülálló tulajdonsága (tehát nincs bedugható kábel). Az Aquawand szinte teljes egészében szilikonból készült, nemcsak a fej (átmérő 55 mm), hanem a fogantyú is szilikonból készült, ami még intenzívebbé teszi az érzéki érzést. Ez a Pixey Aquawand fröccsenésálló, ami azt jelenti, hogy a csap alatt megtisztíthatja, de használhatja a zuhany alatt is. Nem javasoljuk, hogy játsszon vele a kádban.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Enchanted Exciter Pink

    Vigyen egy kis varázslatot hálószobájába az Elbűvölt Izgatóval. Vezesse magát az élvezetek csodaországába a 4 tengelyforgató funkcióval, 4 tolóműködési funkcióval és 12 kényeztető vibrációs funkcióval. A rugalmas nyél és a villódzó nyuszi csiklandozó hajlik és együtt mozog a testével, hogy intenzív G-pont és csikló stimulációt biztosítson.

    47 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Womanizer Marilyn Monroe Special Edition Vivid Red

    A Womanizer x Marilyn Monroe Special Edition egy pillanatnyi varázslatos stílust kínál. Hozzád hasonlóan ez a játékszer is egy igazi eredeti: az elegancia, az egyszerűség és a gyönyör tökéletes keveréke.

    79 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • VIVE Cato Purple

    A pulzushullámos újratölthető szilikon g-pont nyúl (Cato) 10 funkciós pulzushullám- és vibrációs pontcsúcsot, valamint 10 funkciós, dedikált klitoriszvibrátort tartalmaz, a theCato kielégíti legmélyebb vágyait. A 3 új generációs f-1 motor több mint 1000 lehetséges egyedi beállítást kínál a játékhoz.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • VIVE Niva Purple

    A 360 fokban forgatható újratölthető szilikon G-pontos nyúl (Niva) 10 funkciós, 360 fokban több irányba forgatható g-pont csúcsot, 10 funkciós vibrációs pontot és 10 funkciós klitorisz vibrátort tartalmaz. A Niva kielégíti legmélyebb vágyát.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Tiani Harmony Dual-Action Couples Massager Aqua

    páros masszírozó két motorral, amelyek összehangoltan működnek, hogy fokozzák mindkét partner érzéseit szex közben. A sima, behelyezhető farokrész a nő által viselt, és mindkét partner számára élvezetet nyújt, míg a nagyobb felső rész kielégítő rezgéseket hoz a csiklóra.

    101 900 Ft

    55 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nexus G-Play Trio Plus Unisex Vibrator Pack S/M/L Black

    A G-Play [+] termékcsalád valóban sokoldalú, sokféle felhasználásra. Három méretben kapható külön-külön vagy 'Trio' készletben. Mindegyik méret 6 különböző vibrációs funkcióval büszkélkedhet: lassú, közepes, gyors, lassú impulzus, gyors pulzus és fokozódó. A G-Play [+] kiváló minőségű szilikonból készült, és eltávolítható motorral rendelkezik. Ez rendkívül egyszerűvé teszi a tisztítást, vagy ha a hüvelyt nem vibráló ujjrezgésként szeretné használni, megteheti! A G-Play [+] vízálló és újratölthető is.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Puissante Coco Pink

    Fedezze fel új vibrátort, egy igazi wellness-kiegészítőt. Mivel nagyon puha és sokoldalú, kiválóan alkalmas arra, hogy valóban kapcsolatba kerüljön önmagával.

    82 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rocks-Off Oriel Rechargeable Wand Fuchsia

    A legjobb párok pálcát játszanak.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • VIVE Aimi Pulse Wave & Vibrating G-Spot Rabbit Pink

    További részletek erről a termékről hamarosan. AIMI az egyik leginnovatívabb és legerősebb vibrátor a mai piacon. Három innovatív, 10-funkciós, új generációs F1 motorjának és fejlett technológiáinak (mindhárom motor függetlenül vezérelhető) köszönhetően valóban a csúcsot képviseli.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • VIVE Miki Pulse Wave & Flickering G-Spot Vibrator Pink

    A MIKI az egyik leginnovatívabb és legerősebb vibrátor a mai piacon. Három innovatív, 10-funkciós, új generációs F1 motorjának és fejlett technológiáinak (mindhárom motor függetlenül vezérelhető) köszönhetően valóban a csúcsot képviseli!

    58 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Emerald Love Luxurious Wand Massager

    Gyönyörű design teljes testmasszázsokhoz és spot-on stimulációhoz!

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Clitoral Vibrator

    Az erotikus felfedezések és beteljesülés egy évtizede ünnepelve a Szürke Ötven árnyalata Hivatalos Pleasure Collection meghívja Önt, hogy merüljön el az Ötven árnyalat élményében.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Puissante Coco Blue

    Fedezze fel új vibrátorát, egy igazi wellness-kiegészítőt. Mivel nagyon puha és sokoldalú, kiválóan alkalmas arra, hogy valóban kapcsolatba kerüljön önmagával.

    82 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zumio i Spirotip Vibrator

    Fedezze fel az új érzéseket a Zumio i-vel, ellipszis alakú elforgatással – nem vibrációval, hogy precíz stimulációt biztosítson pontosan ott, ahol szeretné. A Zumio i kanál alakú hegye a stimuláló energiát nagyobb területen terjeszti szét, diffúzabb tartományt hozva létre, miközben elliptikus mintázata, 8 sebessége és nyomásérzékenysége teljes mértékben irányítja az élvezeteket.

    82 900 Ft

    50 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • We-Vibe Touch X Crave Coral

    A legsimább vibrátor – tökéletes a test feszültségének oldására, a tetőtől a lábujjig érő testmasszázsokhoz, valamint az erogén zónák ugratásához és tetszésnyilvánításához.

    69 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • VIVE Aika Pink

    Két innovatív új generációs F1 motorjának és fejlett technológiáinak köszönhetően (a két motor egymástól függetlenül vezérelhető a főegységen vagy a távirányítón keresztül) ez a játék a legjobb! Jellegzetes formája kitűnik a többi eszköz közül ebben a kategóriában.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Pulse Union Violet

    Érezze az örömöt mélyen belül a Pulse Unions csábító szívóerejével. A Pulse Uniont úgy tervezték, hogy célzott stimulációt biztosítson ott, ahol a leginkább szüksége van rá, és 5 különböző szívási móddal rendelkezik, amelyek tökéletesek a bemelegítéshez vagy az igazi boldogság eléréséhez.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • 31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Evolved Rascally Rabbit Purple

    Ez a nagy, csibész nyúl sok jó hangulatú huncutságra készül! Egy toló, forgó, csóváló főtengellyel és egy erőteljes nyúlstimulátorral, és azon fog tűnődni, hogy melyik érzés a legjobb.

    74 900 Ft

    45 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Ina 3 Seafoam

    A kritikusok által elismert nyúlvibrátor továbbfejlesztve! A legsimább szilikonból készült INA 3 tökéletes kettős stimuláns a trilógia csúcspontjának eléréséhez. 10 remek vibrációs móddal, belső és külső stimulációval – merüljön el egy izgalmas élményben egy mámorító fináléval.

    114 900 Ft

    63 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nomi Tang Wild Rabbit 2 Black & Gold

    Newton bölcsője által inspirált, három nagyon erős motorral, amelyek a kívül-belül utazó és hurkos rezgések érzetét keltik, ami egy végső sikító O-t eredményez!

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Emerald Love Luxurious Bullet Vibrator

    Vízálló luxus útközben!

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shunga Zoa Raspberry

    ZOA, a nőnek, aki szereti az erőt és a kifinomultságot. Kifinomult és egyedi kialakítása tökéletesen illeszkedik a hüvely íveihez, egyszerre fedve a csiklót, a szeméremajkakat és a gátat. Kellemes fogása lehetővé teszi a pontos és könnyed pozícionálást az Ön által preferált területeken. Erőteljes motorja tíz módban kínál vadul izgalmas rezgéseket, amelyek emlékezetes orgazmusok sokaságához kísérik Önt. Gyorsan az egyik kedvencévé fog válni!

    97 900 Ft

    60 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy Designer Edition Diva Mini Tongue

    A Diva Mini Tongue a TOYJOY Designer Editiontól egy innovatív stimulátor, amely utánozza a puha nyelv érzését, amely ugratja a forró pontokat. A kialakítás egy vízimalom-stílusú kerékkel rendelkezik, puha, legyező alakú rögzítésekkel. Forgatás közben az egyedülálló stimulátor „nyalogató” mozdulatot hoz létre, és észbontó élvezettel ugratja a csiklóját.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • VIVE Mira Pink

    A forgó újratölthető szilikon g-pont nyúl (Mira) 10 funkciós pörgő gyöngyöt tartalmaz a g-spottip stimulátorban, plusz 10 funkciós vibrációs g-spot hegyet és 10 funkciós dedikált csiklóvibrátort, a Mira kielégíti legmélyebb vágyait. A 3 új generációs f-1 motor több mint 1000 lehetséges egyedi beállítást kínál. Több mint 1000 lehetséges egyedi beállítást kínál a játékhoz.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Romance Stacey Red

    A Dream Toys Romance kollekciójának bemutatása óta széles körű érdeklődést tapasztaltunk vásárlóink és vásárlóik, felhasználók körében a játékkínálat iránt. A Romance kollekciót bordó vörös szín jellemzi, arany színű akcentusokkal, amelyek előkelő megjelenést kölcsönöznek a játékoknak.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shunga Zoa Light Pink

    ZOA, a nőnek, aki szereti az erőt és a kifinomultságot. Kifinomult és egyedi kialakítása tökéletesen illeszkedik a hüvely íveihez, egyszerre fedve a csiklót, a szeméremajkakat és a gátat. Kellemes fogása lehetővé teszi a pontos és könnyed pozícionálást az Ön által preferált területeken. Erőteljes motorja tíz módban kínál vadul izgalmas rezgéseket, amelyek emlékezetes orgazmusok sokaságához kísérik Önt. Gyorsan az egyik kedvencévé fog válni!

    97 900 Ft

    60 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shunga Miyo Purple

    A MIYO-t annak a nőnek találták ki, aki szereti megduplázni az élvezetet! Alakjától függetlenül tökéletesen illeszkedik a klitorisz környékére, miközben intenzíven stimulálja a hüvelyi területet és a G-pontot. Könnyű és kényelmes fogása lehetővé teszi, hogy a legvadabb fantáziáiba meneküljön, és többszörös orgazmusokkal érje el a csúcsot. Szexuális izgalom a csúcson!

    100 900 Ft

    61 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oninder Oslo Vibration & Rotation Black

    Két nagy teljesítményű motor, egy a csúcsban és egy a rugalmas nyúlban. Pontos klitorális és G-pont stimuláció. USB-n keresztül újratölthető. IPX7 víz- és porálló tanúsítvánnyal.

    79 900 Ft

    60 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Dot Clitoral Stimulator Aqua

      A LELO DOT egy innovatív klitoriszvibrátor, amely többszörös orgazmust biztosít, újszerű érzéseket küldve külsőleg a csiklóra és más erogén területekre. Az Infinite Loop technológia segítségével állandó elliptikus alakú mozgást végez, miközben a puha és hajlítható csúcsa abszolút precízen stimulálja Önt. Nyolc különböző intenzitású gyönyörmintával rendelkezik, amelyek a szokatlan formájába vannak csomagolva. A LELO DOT tökéletes szingliknek és pároknak, akik egy másfajta orgazmus megtapasztalására vágynak.  

    114 900 Ft

    71 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

161 - 192 termék, Összesen:238

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.