×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Vibrátorok Evolved

5 Termék

  • Evolved Blue Crush Blue

    Ez a krémesen sima szilikon hangulat vékony és erőteljes, finoman ívelt, rugalmas nyelével és gömbölyű hegyével úgy tervezték, hogy elérje kedvenc erogén zónáit, beleértve a G-pontot is. A kanyargós forma kényelmesen illeszkedik a kezedbe, így könnyedén navigálhatsz, akár víz alatt is, mivel teljesen alámeríthető. Hajlékony és rugalmas, ez a játék tested ritmusával mozog, így engedheted, hogy fantáziáid uralják a hatalmat, miközben 10 rezgési sebességet és funkciót fedezel fel, hogy megtaláld a legnagyobb örömödet! Újratölthető és könnyen tisztítható.

    15 990 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Evolved Sunny Sensations Yellow

    Nincs olyan, mint egy klasszikus! Ez a hagyományos formájú hangulat hosszú, karcsú és erőteljes, mindent tartalmaz, amire szüksége van egy finom élvezeti utazáshoz. A sima matt felület selymes érzetet kelt, mivel extra hosszúsággal csúszik be a mélyebb behatolás érdekében, a többsebességes motor pedig lehetővé teszi, hogy egy gombnyomással a gyengéd masszírozástól az intenzív zümmögésig váljon.

    15 990 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Evolved Lilac G

    Erőteljes, mégis vékony, ez a ívelt forma úgy lett kialakítva, hogy könnyedén elérje G-pontját! A gömbölyű, kerek fej elég gömbölyű ahhoz, hogy a megfelelő mértékű nyomást kifejtse, miközben egyenes rezgéssel vagy olyan mintával rögzíti a tökéletes tempót, amely vadul hajt! A finoman hegyes hegy kívül-belül remekül érzi magát, mivel ez a sokoldalú hangulat olyan élvezeti lehetőségeket kínál, amelyeket érdemes felfedezni – még a víz alatt is, mivel teljesen alámeríthető. Ergonomikus, újratölthető, könnyen tisztítható, egyszerű egygombos vezérlés.

    15 990 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Evolved Pretty In Pink

    Ez a kompakt, teljesen újratölthető golyó erőteljes ütést ad. A legfinomabb egyszerűség a selymesen sima bevonatba gyönyörűen bezárt egygombos vezérléssel, ez a mini vibráció 7 különálló rezgést bocsát ki földrengető sebességgel. Gyengéd íve és ergonomikus p​e​r fogantyúja letisztult stílust és szerves integrációt kínál minden legmélyebb fantáziájába.

    17 590 Ft

    10 390 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Evolved Full Coverage Purple

    Ezt az erőteljes vibráló golyót egy egyszerű, de rendkívüli tulajdonsággal egészítik ki, amely drámai módon felerősíti az orgazmikus potenciált. Az ívelt burkolat az egyik végén körbeveszi a lövedéket, hogy teljes külső lefedettséget biztosítson, és széleskörű stimulációt keltsen, finoman mindent magába foglaló módon. Rugalmasan mozoghat a testével, úgy tervezték, hogy maximalizálja az élvezetet.

    15 990 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

5 Termék

Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.