×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Vibrátorok Evolved

12 Termék

  • Evolved Joy Ride With Power Boost Kék

    Az egyedülálló '' Power Boost '' erőteljes motorja 8 különböző sebességfokozattal és rezgési funkcióval szolgál! Erős tapadókorongjának köszönhetően bármilyen sík felületen megtapad.   Szilikonból készült. Átmérő: 4 cm Hossz: 19 cm USB újratölthető.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Evolved Wanderlust

    Ennek az egyedülálló szilikon játéknak az egyik vége erőteljes pálcás masszírozó, a másik vége pedig kielégítő, gömbölyű és finoman ívelt vibe. Elegáns, könnyen elérhető vezérlőkkel a közepén, ez a kétoldalas forma kívül-belül megdolgozza két erőteljes motorjával, amelyek összesen 49 különálló sebesség- és funkciókombinációt kínálnak! Teljesen vízálló és elmeríthető, ez a tökéletes sokoldalú fürdőtárs, amely az Evolved Toy Cleanerrel és egy meleg vizes öblítővel gyorsan tisztítható.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Evolved Hidden Pleasure Black

    Soha senki nem gondolná, hogy ez a szexi szatén nyakkendős bugyi észbontó orgazmusra képes! A bugyi zsebébe fészkelt diszkrét szilikon hangulattal, hogy a helyén maradjon, a könnyen használható távirányítóval szabad kezet gyújthat meg!

    37 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Evolved Eve's Triple Pleasure Rabbit Rózsaszín

    Ennek a bájos kis nyuszinak egyetlen célja van, mégpedig az, hogy a te G-pontodat, hüvelyedet és hátsó bejáratodat ingerelje. A hármas stimuláció soha nem tapasztalt élményeket biztosít, hiszen a többfunkciós vibrátor pont a legérzékenyebb erogén zónáidat célozza!

    33 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Evolved Wild Ride With Power Booster

    Az egyedülálló '' Power Boost '' erőteljes motorja 8 különböző sebességfokozattal és rezgési funkcióval szolgál! Erős tapadókorongjának köszönhetően bármilyen sík felületen megtapad.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Evolved Chick Flick Mint

    Két boldog befejezés egy felejthetetlen Chick Flickben! Ez a duplafejes élmény finoman ívelt bordázott szárat kínál az egyik végén, amelyet úgy terveztek, hogy könnyedén elérje a G-pontot, míg a másik végén izgalmas pöccenő érzést nyújt, ahol a legjobban vágyik. Fokozza fel a rezgéseket és a vibrálási sebességet a független vezérlésű motorokkal, és fedezze fel a jól kidolgozott kettős funkció mélységes elégedettségét.

    37 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Evolved Buttercup Yellow

    Ez a boglárka sárga joystick áldottan napfényes elragadtatásba küldi Önt turbóerősítésű, 10 sebességes motorjával és vízbe merülő kialakításával. A nagylelkű pálcahegy, egyetlen gombnyomásra maximális erővel, lélegzete is elakad az élvezettől, miközben keze kényelmesen ül a könnyen megfogható hurkos fogantyúban. Hagyja, hogy a rugalmas fej együtt mozogjon a testével, miközben újra és újra intenzív csúcspontot ér el. Tisztítsa meg Evolved Toy Cleaner-rel és meleg vízzel.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Evolved Butterfly Dreams Blue

    Ennek az egyedülálló pillangós vibrátornak a főtengely szexi hasítása van, amely rendkívüli rugalmasságot ad az élményhez! Eközben vaskos szárnyas pillangójának két antennája van, amelyek egyszerűen nem állnak le – és mindegyik motor egymástól függetlenül működik 10 erőteljes sebességgel és mintázattal. Könnyen használható 3 gombos vezérlőpanellel és a testeddel együtt mozgatható rugalmas játékkal ez a játék teljesen vízbe meríthető és USB-n keresztül újratölthető.

    39 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Evolved Coming Strong Blue

    Mi a szuperképességed? A valaha volt legjobb orgazmus képessége? Szeretnénk segíteni a hihetetlenül erős motorral ebben az elegáns készülékben, amelyet úgy terveztek, hogy olyan észbontó rezgéseket adjon, amelyek elérik az erogén zónákat, amelyekről nem is tudtad, hogy vannak! Élvezze a tizenkét különböző zümmögő sebességet és funkciót a motorban, majd ha extra lökésre van szüksége, nyomja meg a turbófokozó funkciót, és készüljön fel a földrengető erőre! Ez a játék teljesen vízbe meríthető fürdőben való játékhoz, és játéktisztítóval és meleg vizes öblítővel könnyen tisztítható.

    31 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Evolved Every Way Play Purple

    Vedd körül magad kívül-belül jó vibrációkkal ezzel a hordható hangulattal, amely nemcsak a hagymás texturált nyélnek köszönhető, hanem egyben egy széles, szárnyas nyéllel is beborít. Erőteljes és finoman rugalmas, minden íve és textúrája lélegzetelállító kettős élményt nyújt – még kihangosítva is az ergonomikus távirányítóval.

    31 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Evolved Lord of the Wings Purple

    Engedd, hogy a Szárnyak Ura elkísérjen a mély elégedettségre való törekvésedre. A rugalmas, teljes burkolatú pillangós stimulátor erőteljes rezgéseket bocsát ki, míg a merev főtengely csapkodó funkciója olyan egyedi érzést kelt, amelyből csak a fantázia születik. Kettős örömre és távoli lehetőségekre tervezték, ne lepődjön meg, ha ez az „értékes” játék az éjjeliszekrény kedvencévé válik.

    31 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Evolved Fierce Flicker Blue

    Ez a kanyargós kettős hangulat egy rendkívüli örömponttal rendelkezik – egy 3 nyelvű „villogás”, amely az elsődleges erogén zónát célozza meg, hogy tiszta ecstasyt biztosítson. Mindeközben a főtengelyben lévő erőteljes motor mély vibrációkkal ringatja világát a páratlan kettős élmény érdekében.

    39 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

12 Termék

Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.