×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Vibrátorok extra biztonságos

65 - 96 termék, Összesen:161

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • XR Brands Wand Essentials Diamond Head 11X Silicone Wand Massager Black

    Lazítson egy emelkedett masszázsélményben a tökéletes vibrációs pálcával. Amint azt a neve is sugallja, ez a pálca csiszolt gyémánt textúrával rendelkezik t​e​m​p​o​r az izzón, amely intenzívebb masszázst biztosít. Az alacsony vibrációjú fogantyú lehetővé teszi, hogy a 8 beállítást 3 különböző erősségi szinten érezd a kívánt helyen, ahelyett, hogy a kezedben nyelnéd el. Az összesen 24 mód segítségével megtalálhatja az Ön számára megfelelő megkönnyebbülést.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth G-Spot Vibrator Purple

    Ami ezt a vibrátort különlegessé teszi, az a formája. A nagy fej bordázott, amely pontosan nyomja és csiklandozza a G-pontot... akár Ön, akár partnere manipulálhatja és mozgathatja azt, hogy megtalálja azt az édes pontot, amely ingerlésével gyorsan eléri a nagyon nedves csúcspontot.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Sexy Secret Panty Vibrator Wine Red

    A praktikus mágnes lehetővé teszi, hogy a Sexy Secret diszkréten elhelyezhető a bugyiban, és ergonomikus formájával és intenzív vibrációjával stimulálja a csiklót. Bőrbarát szilikon és a Connect App segítségével történő vezérlés teszi teljessé ezt a szexuális wellness eszközt.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Dr. Skin Cock Vibe 10 Flesh

    Az orvos bent van! A Dr. Skin Cock Vibe 10 egy puha, valósághű vibráló vibrátor eres textúrájú nyéllel, amely erotikusan masszíroz, miközben a belsejébe tolta. Az erőteljes lüktető rezgéseket egy kényelmes, csavaró tárcsatalp szabályozza. Vízálló zuhanyozáshoz és fürdéshez. A Vibe #10 testbiztos, ftalátmentes PVC-ből készült. A tisztításhoz használjon szappant és vizet vagy játéktisztítót, majd hagyja levegőn megszáradni.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bloom The Orchid Wand Vibrator

    Az Orchid egy stílusos pálcavibrátor az elegáns Bloom kollekcióból. Mind a vibrátor, mind a csomagolás gyönyörű dizájnja az Orchideát minden nő nélkülözhetetlen játékává teszi.

    33 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Womanizer Liberty by Lily Allen

    Hölgyeim, készüljenek fel a felszállásra: stílusos borításával és hat fokozatú stimulációjával a Liberty garantálja az élvezetet a bolygó minden pontján.

    69 900 Ft

    41 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl Rechargeable Thrusting G-Spot Rabbit Vibrator

    Fedezze fel f​i​n​i​b​u​s újra Anastasia és Christian Gray gőzös kalandjait a Szürke Ötven árnyalata Hivatalos Pleasure Collection segítségével. Azon az erotikus irodalmi jelenségen alapszik, amely a párokat világszerte megismertette a BDSM érzékiségével, több mint 150 millió példányban kelt el világszerte, és három nagysikerű filmet szült. Ezek a gondosan összeállított játékok és bondage-kiegészítők globális sikert arattak, mióta először a polcokra kerültek. 2012-ben.

    61 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Vibepad Purple

    Lovagoljon az öröm hullámain! Innovatív vibrációs betét 2 motorral és 2 anatómiailag kialakított stimulációs hullámmal, amelyek tökéletesen illeszkednek a hüvelyhez és a végbélnyíláshoz. Mindkét hullám 7 erőteljes rezgésmódot kínál, amelyek külön vezérelhetőek. A mellékelt távirányító kényelmes kezelést garantál.

    95 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Curve Novelties Big Shot Vibrating Remote Control Silicone Dong 10" Flesh

    A szilikon selyemből készült távirányítós vibrációs dong az egész csomag! A fallikus fej és a faragott erek úgy néznek ki és éreznek, mint az igazi, miközben 7 minta vibrál, amelyek 3 erősségi szinten zümmögnek, összesen 21 vibrációs funkcióval!

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dorcel Secret Clit Pink

    SECRET CLIT, egy újfajta G-pont stimulátor, amely a csiklóját és a gátat is stimulálja!

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LoveBoxxx Congratulations

    Ha egyedi születésnapi ajándékra van szüksége egy barátjának, családtagjának vagy szerelmének, ne keressen tovább! Ez a szórakoztató Gratulácuiók szexjáték készlet különféle játékokat tartalmaz, amelyek tökéletesek olyan párok számára, akik szeretnének valami újat kipróbálni, de még nincs sok tapasztalatuk a szexjátékokkal kapcsolatban. Ez az izgalmas 7 részes készlet a következő játékokat tartalmazza:

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Gaia Eco Bullet Green

    A Gaia Eco Bullet a világ első biológiailag lebomló és újrahasznosítható vibrátora! Ez az örömteli kis hangulatú Biofeel keményítő alapú bioműanyagból készült. Élvezze a csendes, erőteljes, egysebességű vibrációt, amelyet egy egyszerű nyomógombbal vezérelnek.

    6 390 Ft

    3 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Gaia Eco Vibe Green

    A Gaia Eco a világ első biológiailag lebomló és újrahasznosítható vibrátora! Az Eco a Biofeel keményítő alapú bioműanyagból készült. Bízzon benne, hogy az Eco kevesebb energiát használ, és kevesebb üvegházhatású gázt bocsát ki, mint bármely más szexjáték a piacon! Az Eco kialakítása klasszikus, és belső vagy külső stimulációra is használható: vékony profillal és kúpos hegyével a kényelem érdekében.

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Alpha-Pro 7X P-STROKE Silicone Prostate Stimulator with Stroking Shaft

    Kényeztesse a prosztatáját vibrációval és simogató érzésekkel. A 7x P-Stroke a távirányítóval vagy anélkül is használható, hogy a 7 rezgésbeállítás között mozogjon, amelyek lüktetnek és lüktetnek a lyukban.

    58 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doxy Die Cast 3R Rechargeable Wand Massager Matte Black

    A Doxy Die Cast 3 Újratölthető segítségével gyorsabban és kényelmesebben végezhet ismerős dolgokat, ahol éppen van. Olyan helyek, amelyek korábban nem voltak lehetségesek. Így használata teljesen új élmény. Egy olyan, ami személyesebb, mint valaha.

    127 900 Ft

    79 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Le Wand Rechargeable Massager Black

    A Le Wand újratölthető vibráló masszírozó intenzív és érzéki élvezetet nyújt. Ez a fényűző pálca 10 jellegzetes, dübörgő rezgési sebességgel és 20 vibrációs mintával rendelkezik. Erőteljes, átható élvezetet biztosít az újratölthető pálca kényelme és sokoldalúsága.

    114 900 Ft

    71 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Dual Love Red

    A rezgéseken kívül a Dual Love vibráló, egyenes szárával egy másik stimuláló lehetőséget is kínál. A készülék lenyűgöz puha szilikon borításával is. Alkalmazással is irányítható.

    31 900 Ft

    18 390 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Smart Wand 2 Massager Large Aqua

    Tapasztalja meg a páratlan kikapcsolódást, miközben kényezteti magát a világ legfényűzőbb teljes testmasszírozójával. Míg a 10 különböző masszázsminta koncentrált ereje megnyugtatja a fájó izmokat és oldja a stresszt, a stabilabb fogantyú és a még tartósabb töltés azt jelenti, hogy órákon át élvezheti az örömöt.

    127 900 Ft

    69 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Dr. Skin Cock Vibe 14 Flesh

    Az orvos bent van! Blush Novelties A Dr. Skin Vibe #14 egy 8 hüvelykes valósághű vibrátor erezett nyéllel a valósághű megjelenés és érzet érdekében. A forgótárcsa talpa vízálló a zuhanyozáshoz és a fürdéshez. Értéktudatos felhasználók számára készült. A Vibe #14 testbiztos, ftalátmentes PVC-ből készült.

    14 390 Ft

    8 790 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Loverboy The Boss Man

    A Boss Man nagy, 7 hüvelyk behelyezhető hosszúsággal és 1,5 hüvelyk kerülettel rendelkezik. Stimulálja g-pontját ezzel a nagy és tökéletesen ívelt valósághű vibrátorral. Az erős tapadókorong tökéletessé teszi ezt a vibrátort bárhol felszerelhető játékhoz!

    19 190 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zero Tolerance Strapped & Tapped Black

    Semmi sem annyira erotikus, mint a prosztata és a pénisz egyidejű stimulációja, és ez a játék ezt a rendkívüli kombinációt biztosítja erőteljes rezgéssel és hővel! A rugalmas szilikon szár úgy van kialakítva, hogy a prosztata felé íveljen egy fűtött hegyével, amely káprázatos módon masszírozza a P-pontot, míg a texturált péniszgyűrű saját rezgéseivel fejti ki varázsát. Használja a távirányítót a kihangosított játékhoz vagy a partnerjátékhoz, az egész játék teljesen víz alá merülhet.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Ora 3 Oral Sex Simulator Aqua

    Azoknak a nőknek, akik megelégszenek a díjnyertes orális szexnél, az ORA 3 lehetővé teszi, hogy a valódi boldogság pillanatába olvadjanak bele. A PreMotion technológia határozottabb és precízebb gömbforgó mozgást használ a 25%-kal gyorsabb valódi érzésű orális stimuláció érdekében. A gyönyörködtető forog és vibrál, akár egy nyelv, de jobban. A világ legintuitívabb orális szex-szimulátora az orális szex élményét kínálja, amely arra készteti, hogy újra és újra visszatérjen.

    108 900 Ft

    66 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Gvibe Gcandy Sweet Raspberry

    A Gcandy 2 erős motorral büszkélkedhet, amelyek közül az egyik a csomagtartóban van a G-pont stimulálására, egy motor pedig az ujjban található a csikló stimulálására. A Gcandy működési ideje nem kevesebb, mint 4 óra egy töltéssel.

    71 900 Ft

    44 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • PowerBullet Rechargeable Booty Beads Purple

    Bemutatjuk a Booty Beads-t – a bolygó legváltozatosabb és legrugalmasabb anális játékát – MOST ÚJRATÖLTHETŐ!

    29 900 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • 15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Le Wand Powerful Plug-In Vibrating Massager Sky Blue

    A Le Wand Plug-In a kategóriájában a legjobb, klasszikus stílusú vibráló masszírozó, amely páratlan minőséget és díjnyertes dizájnt kínál. Ez a globálisan kompatibilis árammal működő berendezés 10 jellegzetes, dübörgő rezgési sebességgel és 6 rezgésmintával rendelkezik. Az elegáns, puha tapintású fogantyú és az extra hosszú, 245 cm-es zsinór megkönnyíti a tartást és a több szögben történő navigálást, miközben a rugalmas nyak meghajlik a pozicionálás és az élvezet érdekében.

    63 900 Ft

    52 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Vibes of Love Remote Duo Pleaser Pink

    A Vibes of Love Távirányítós Dupla Kényesztető egy dupla gyönyörködtető péniszformával, amelyet a hüvelyében is élvezhet, és a hozzá csatlakoztatott csiklóstimulátor megfelelő ívekkel érinti a csiklót és átadja a vibrációt. A 9 különböző rezgésmintázat az egész játékban eloszlik, és könnyen kezelhető a vezeték nélküli távirányítóval. A Remote Duo Pleaser a mellékelt mágneses USB-kábellel újratölthető, vízállósága miatt biztonságosan használható fürdőkádban vagy zuhanyzóban.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Sila Sonic Clitoral Massager Lilac

    A világ leghíresebb csiklómasszírozója által ihletett SILA lehetővé teszi, hogy új utakat fedezzen fel a csúcspont elérésére. A hanghullámok intenzitása széles skálájával rendelkezik a teljes csikló stimulálásához, valamint a száj, amely finoman átfogja az élvezet középpontját a progresszív elégedettség érdekében.

    113 900 Ft

    63 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

65 - 96 termék, Összesen:161

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.