×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Vibrátorok extra erős rezgések

1 - 32 termék, Összesen:33

  1. 1
  2. 2
  • Satisfyer Pro 4 Couples

    Itt a felejthetetlen pillanatok ideje, a Satisfyer Pro 4 Couples az erotikus játékok új világát nyitja meg. A klasszikus páros vibrátorok által inspirált, közösülés közben kell viselni, és egyszerre stimulálja mindkét partnert. Ez az örömteli játékszer azonban többet nyújt, mint a lenyűgöző feszesség érzése, izgalmas rezgések és izgató G-pont masszázs: a Satisfyer család tipikus stílusában nyomáshullámok révén érintésmentesen stimulálja a nő csiklóját mélyebb stimulációval, amely többszörös orgazmushoz vezet. Az öröm garantált!

    47 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Realistic Thrusting & Rotating Dildo 7 Vibration 5 Thrusting & Rotating Modes with Remote Skin

    A PALOQUETH döfő vibrátor nagyszerűen stimulálja a csiklót, miközben a tolóerő utánozza a szeretőjét. A toló és forgó akció fantasztikus orgazmushoz juttatja 5 különböző móddal. Édes helyét megcsókolja a gyengéd, de hatalmas makk.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Vibe Therapy Tri Lila

    Vibe Therapy Tri - a világ első vibrátora három kis motorral felszerelve. A lehető legbiztonságosabb anyagból, orvosi szilikonból gyártva, amely puha és kellemes tapintású.

    29 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Adrien Lastic Symphony Polyvalent and ULTRA Powerful Wand Massager

    Kifejezetten csendes és erős intim testmasszázs. Ez a multifunkciós és kompakt masszírozó alkalmazkodik az Ön igényeihez. Ergonomikus és könnyen kezelhető, a különböző rezgésformák ideálisak az izomfeszültség oldására, ugyanakkor széles körű intim és érzéki örömöket is szereznek.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Vick Powerful Plug Remote Controlled Vibrator Black

    A SVAKOM Vick távirányítós, kettős motoros prosztata masszírozó vibrátor egy erős és fényűző masszírozó, amelyet kifejezetten párok számára terveztek. A két különálló erős motor belső és külső intenzív stimulációt biztosít. Tökéletes masszírozó a G-ponthoz és a csiklóhoz, valamint tökéletes szöggel rendelkezik a prosztata stimulálásához.

    36 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Romance Roxy Red

    A Dream Toys Romance kollekciójának bevezetése óta széles körű érdeklődést tapasztaltunk a játékkínálat iránt ügyfeleink és ügyfeleik, a felhasználók részéről. A Romance kollekciót bordóvörös szín jellemzi, aranyszínű hangsúlyozásokkal, amelyek a játékoknak elegáns megjelenést kölcsönöznek. Belsejükben magas minőségű technológiával rendelkeznek, amely intenzív stimulációt kínál. A könnyű használat is fontos, ezért mindegyik vízálló és újratölthető.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Black & Silver Power AkuWand II

    A sokoldalúság, az intenzitás, az erő és a felfedezés azok a szavak, amelyek meghatározzák az új DEXTER-t. Egy minden egyben sokoldalú masszírozó, amely 10 erőteljes rezgésmódot tartalmaz a lágytól a nagyon erősig.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dorcel Golden Boy 2.0 Bullet Vibrator Gold

    A Golden Boy 2.0 egy golyós vibrátor, amely a játékidőt aranyként fogja ragyogni! Ez az újratölthető vibrátor erőteljes motorral rendelkezik, amely 10 rezgési módot biztosít. A golyós vibrátornak kúpos hegye van, amely kényelmes behelyezést biztosít. Újratölthető akkumulátora kevesebb hulladékot termel, ami azt jelenti, hogy élvezete jobb a környezet számára.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dorcel Pink Lady 2.0 Bullet Vibrator Rose Gold

    Pink Lady az a barát, akit minden nő szeretne! Ez az újratölthető vibrátor erőteljes motorral rendelkezik, amely 10 rezgési módot biztosít. A golyós vibrátornak kúpos hegye van, amely kényelmes behelyezést biztosít. Újratölthető akkumulátora kevesebb hulladékot termel, ami azt jelenti, hogy élvezete jobb a környezetnek.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Butterfly Remote Venus G Pink

    Készüljön fel a teljes kontaktos stimuláció világára a Venus Butterfly Silicone Remote Venus „G”™ távirányítóval. A mára világhírű Venus Butterfly kollekció bensőségesen kontúrozott formával, hajlékony G-pont masszírozóval és 12 intenzív vibrációs funkcióval alkotta ezt meg. Terjessze ki szárnyait, és izgassa útközben az elbűvölő, akár 10 méteres távirányítóval!

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Royals The Dutchess Thumping Purple

    A Dutchess Vibrator egy csodálatos játék erőteljes motorral és lüktető mozgással.

    25 590 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Adam & Eve Intimate Curves Rechargeable Wand

    Adam and Eve Intimate Curves Újratölthető pálca az Evolved Novelties-től. Tapasztalja meg a teljes méretű masszírozó minden erejét egy könnyű és luxus csomagolásban. Ez az újratölthető szilikon pálcafej meghajlik 10 intenzív vibrációs funkcióval, hogy megcélozza édes pontjait.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Cheeky Love Swirling P-Pleaser Black

    Ezt a Swirling P-Pleasert anális és prosztata stimulációra tervezték. A leghosszabb, pénisz alakú vég a férfi 'fenékben', a legrövidebb, bordás csúcs pedig stimulálja a perineumot. A Swirling P-Pleaser különlegessége a forgó mozgások lehetősége.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Double Flex White

    A 3 teljesítménymotorral a Double Flex egyenlő, stimuláló figyelmet fordít a G-pontra, a csiklóra és a külső szeméremajkakra. A szilikon flex technológiának köszönhetően a készülék különösen kényelmes - miközben az alkalmazáson keresztül izgalmas rezgéseket biztosít.

    28 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • NS Novelties Renegade Mach 2 Prostate Stimulator Blue

    Készüljön fel egy robbantásra a Mach 2 ' Renegade erőteljes stimulátorával, amelyet arra terveztek, hogy pontosan masszírozza a prosztatát, és elképesztő eredményeket érjen el. Szép és stílusos kialakítású, puha, rugalmas szilikonból készült, és ultra-meghajtó motor hajtja a maximális teljesítmény érdekében. USB töltőkábel és vezeték nélküli távirányító mellékelve. Vízálló.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rocks-Off Chaiamo Vibrator Burgundy

    Az elegáns, rendkívül erős és tökéletesre kidolgozott CHAIAMO-t kitűnő módon úgy tervezték, hogy a végső csúcsra vigye Önt. Lazuljon el a magasztos érzékszervi élvezetben, mivel a CHAIAMO erős és mély érzéki rezgéseket küld a testébe, miközben intenzív érzésekkel célozza meg örömzónáit. Készüljön fel a legfeledhetetlenebb orgazmusa megélésére.

    28 900 Ft

    17 490 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Anya Heating Vibrator

    Az Anya egy erős vibrátor fűtési funkcióval. Közepes méretének köszönhetően kényelmesen tartható és nagyon könnyen használható.

    57 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Javida Triple Vibrator 556947 Purple

    Háromszoros stimuláció extra erős rezgésekkel!

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pillow Talk Sassy Luxurious G-Spot Massager with Swarovski Crystal Pink

    A Pillow Talk kollekció megjelenésének rövid ideje alatt nemzetközi bestseller lett! Ez a termékcsalád a szépséget, a szórakozást és az erőt fejezi ki, a Sassy pedig ezen ideálok csúcsa. A puha, rugalmas test segít felfedezni minden vágyát, míg a nagy hegye ívelt az optimális G-pont élvezet érdekében.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • The Screaming O Charged Remote Control Panty Vibe Black

    Élvezze a szexi éjszakát, vagy játsszon nyilvánosan a My Secret Charged Remote Control Panty Vibe segítségével, egy vízálló, 10 FUNKCIÓS újratölthető Vooom® golyóval, amely diszkréten illeszkedik egy oldalsó fűzős bugyiba. Az okosan ujjgyűrűnek álcázott távirányítóval működtetett My Secret Charged Panty egy titkos zsebbel rendelkezik, amely a mély, dübörgő vibrációt ott tartja, ahol szeretné, és akár 60 hüvelykes derékhoz illeszkedik a kényelmes érzés érdekében.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy Legend Massager - Masszázsfej Lila

    A Legend egy masszírozó hihetelen stimulációs teljesítménnyel megáldva. A puha tapintásnak, elegáns dizájnnak, sima fogantyúnak és enyhén rugalmas, határozott fejrésznek hála mindent átfogó öröm a használata.

    25 590 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rocks-Off Chaiamo Vibrator Black

    Elegáns, rendkívül erős és tökéletesre kidolgozott CHAIAMO-t kitűnően úgy tervezték, hogy a végső csúcsra vigye Önt. Lazuljon el a magasztos érzékszervi élvezetben, mivel a CHAIAMO erős és mély érzéki rezgéseket küld testében, miközben intenzív érzésekkel célozza meg örömzónáit. Készülj fel a legfeledhetetlenebb orgazmusod megélésére.

    28 900 Ft

    17 490 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Hype Massager

    Pároljon szerelmével a zuhany alatt, vagy masszírozza meg a fájó izmokat – a sokoldalú Hype Massager minden igényét kielégíti. Az ultra-plüss szilikon test, a rugalmas fej és a 10 vibrációs funkció biztosan a játékos élvezet érzését keltik.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Double Flex Black

    A 3 teljesítménymotorral a Double Flex egyenlő, stimuláló figyelmet fordít a G-pontra, a csiklóra és a külső szeméremajkakra. A szilikon flex technológiának köszönhetően a készülék különösen kényelmes - miközben az alkalmazáson keresztül izgalmas rezgéseket biztosít.

    28 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Evolved Lady in Red

    Ismerje meg az új go-to bulletet! Fényűző szilikonból, rugalmas nyéllel készült, ez a vékony, de erőteljes, 17 funkciós golyó az Ön vágyainak megfelelően hajlik! Klasszikus nyélformája gyengéden dagad a hegye felé, és a könnyen használható egygombos vezérlő kényelmesen elhelyezhető a hagymás nyél alján, amely finom bordázattal rendelkezik az alján a jobb tapadás érdekében.

    28 900 Ft

    17 490 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Hype Wand

    Élvezze a rugalmas örömet, és hagyja, hogy a sokoldalú Hype Wand minden igényt kielégítsen. A rugalmas test, a íves kialakítás és a 10 vibrációs funkció minden bizonnyal ugratni és tetszeni fog, ahogy tetszik. Ez a nagy teljesítményű masszírozó hajlékony nyakkal és széles fejjel rendelkezik, így könnyedén v​e​s​t​i​b​u​l​u​m irányíthatja az érzést. A rugalmas tengely belsejében található intenzív motor intenzív vibrációt ad a játékosan erőteljes stimuláció érdekében.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Super Strong Wand Vibrator

    Újratölthető masszázspálca Super Strong Wand Vibrátor a You2Toys-tól extra hosszú nyéllel és mozgatható masszázsfejjel. Az 5 vibrációs mód 3 fokozatban egyéni masszázsélményt biztosít, a módok és sebességek pedig egyszerűen állíthatók a fogantyún található gombokkal.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Royal Fantasies Panacea Purple

    A Dream Toys Royal Fantasies kollekciójának Panacea vibrátora egy lila vibrátor stílusos, vöröses színű díszítéssel az alján és egy átlátszó gyűrűvel, amely piros és kék LED-lámpákkal világít. A Panacea robusztus és szilárd, 2 erős motorral rendelkezik, amelyek 7 rezgésmintát és 3 sebességet kínálnak.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Coup!es Choice 3 Motors Vibrator Black

    3 Motors Vibrátor a Couples Choice-tól, egyik végén 2 nagyon rugalmas karral, a másik végén pedig erős tengellyel a változatos előjátékért és a testben és a testen való élvezetért. A 3 motor (egy a karban és egy a tengelyben) nagyon erős vibrációt biztosít. A rezgések 9 üzemmódban vannak, és a játékon lévő gombbal külön szabályozhatók. A divatos vibrátor puha szilikon borítású, és remekül érzi magát a bőrön élvezet és játék közben. A mellékelt USB kábellel újratölthető.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Hype Dual Wand

    Legyen felpezsdítve az erőteljes játékos élményért a Hype Dual Wand segítségével. Ez az intenzív nyúl vibráció 2 intenzív vibrációs motorral, villódzó nyuszi csiklandozóval és 10 erőteljes vibrációs funkcióval rendelkezik. Küldjön nagy intenzitású élvezetet az egész testébe a két erőteljesen stimuláló motorral. Az egyszerűen érinthető gombok lehetővé teszik a vibrációs motorok önálló vezérlését.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rewolution Rewocurvy Rechargeable Flexible Vibrator Purple

    Ki ne szeretne egy jó orgazmust? Van itt bárki olyan, aki nem élvezi a legkellemesebb intim kapcsolatokat? Tegye fel a kezét az, aki nem élvezi, és érezze magát egyedülállónak a világban, miközben a szeretője óránként 1000-el nyomja.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • CoverMe Clitoral & G-Spot Stimulator Purple

    Élvezze ívének puha érintését, két erős motorját, és merje egyszerre stimulálni a két legnagyobb örömzónáját. Ívelt és rugalmas testét úgy tervezték, hogy könnyen elérje a G-pontot, míg másik vége a csikló szívásáért felel. Keverje vibrációs és szívó üzemmódjait a tetszése szerint, és ez a játék kényelmes és robbanékony módon juttatja el Önt az extázisba, a legjobb barátja lesz, akit a legintimebb pillanatokban maga mellett tudhat.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

1 - 32 termék, Összesen:33

  1. 1
  2. 2
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.