×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Vibrátorok fekete

33 - 64 termék, Összesen:103

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Coup!es Choice Wand Vibrator with 3 Attachments Black

    Nyugtató vagy intim masszázsokhoz – egyedül vagy partnerrel!

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Prestige Natasha Black

    A Dream Toys Prestige kollekciójának Natasha vibrátora egy fekete vibrátor stílusos drágakő alakú gombbal és meglehetősen nagy, rugalmas fejjel. A középső keskeny rész enyhén rugalmas. Az erős motor 7 rezgésmintát és 3 sebességet kínál.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Ibiza Anal Massager Remote Control 10x3.5cm Black

    Az ibizai nyaralás számos formát ölthet, de mindent megtesz, hogy izgalmas utazásként kezelje ezzel a prosztata- és perineum-stimulátorral! Tetszetős formája a kényelmes P-pont célzáshoz, a külső karon pedig texturált rész a perineum ugratására. Funkciói kényelmesen kiválaszthatók a távirányítón, melyet megtarthat, vagy kollégájára bízhat!

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Little Secret Panty Vibrator Black

    A praktikus mágnesnek köszönhetően a Little Secret kényelmesen rögzíthető a bugyiba, diszkréten, erőteljes vibrációkkal stimulálva a csiklót. A szilikon játék applikáción keresztül, valamint a mellékelt távirányítóval vezérelhető.

    31 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Double Love Luxury Partner Vibrator Black

    A Double Love luxus páros vibrátorunk izgalmas puha szilikont és kiváló minőségű nemesfémet tartalmaz. A kényelmes vezeték nélküli távirányítóval és a csúcstechnológiás alkalmazásunkkal duplán párosítva hosszú távú játék lehetséges, a lehetőségek pedig végtelenek!

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Anos Flexible Prostate Stimulator with 3 Motors Black

    Anatómiailag tökéletesen kialakított prosztata stimulátor 3 motorral az ANOS-tól, 3 karral az intenzív anális élvezetekhez. Hullámos központi tengelye a felfelé szélesedő fejjel garantáltan eléri a P-pontot. De nemcsak a prosztatát és az anális csatornát gyönyörködteti a mély vibráció, hanem a végbélnyílást és a perineumot is stimulálja a vibráló horgony alakú dugó.

    26 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tardenoche Six-In-One Vibrating Bullet & 6 Silicone Accessories Kit Black

    Szeretnél valami újat megtapasztalni a hálószobában, de nem tudod mit? Hat az egyben készlet a tökéletes megoldás.

    31 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tardenoche Angus Vibrator with Thrusting Movement 2 Motors Silicone Black

    Az Angus egy olyan vibrátor, amely méltó arra, hogy a TardeNoche családon belül legyen, kettős rendszerrel rendelkezik, azaz 2 erős motorral rendelkezik, amellyel a lehető legteljesebb mértékben élvezheti.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • The Screaming O Charged Remote Control Panty Vibe Black

    Élvezze a szexi éjszakát, vagy játsszon nyilvánosan a My Secret Charged Remote Control Panty Vibe segítségével, egy vízálló, 10 FUNKCIÓS újratölthető Vooom® golyóval, amely diszkréten illeszkedik egy oldalsó fűzős bugyiba. Az okosan ujjgyűrűnek álcázott távirányítóval működtetett My Secret Charged Panty egy titkos zsebbel rendelkezik, amely a mély, dübörgő vibrációt ott tartja, ahol szeretné, és akár 60 hüvelykes derékhoz illeszkedik a kényelmes érzés érdekében.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Mr. Play Prostate Massager

    Matt fekete prosztata vibrátor távirányítóval a Mr. Playtől a Pretty Love által.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bswish bthrilled Premium Wand Vibrator Black

    A mély, intuitív felfedezéshez készült, mélyreható vezeték nélküli pálca, a Bthrilled Premium ergonómikusan kialakított fogantyúja szögben dőlt el, így könnyedén eljuthat bármely édes helyhez. Speciálisan megtervezett, sima, széles fejjel rendelkezik, amely a teljes stimuláció hullámait sugározza, és a nyaka finoman hajlik, hogy enyhítse a nem kívánt súrlódást. USB-töltési képességével, kompakt méretével és egyedi védőkupakjával pedig a legutazásbarátabb pálca.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Magic Motion Solstice App Controlled Prostate Vibrator

    A Solstice egy alkalmazás által vezérelt prosztata masszírozó, amely az ergonómiát intelligens technológiával ötvözi, hogy kezdő és gyakorlott felhasználók számára nagyszerű élményt nyújtson. A Solstice erőteljes motorja, puha szilikonja és kényelmes illeszkedése a Whats Sense alkalmazással kombinálva előre beállított rezgési módot, zenét, kézzel festett vezérlési módokat, valamint interaktív hang-, kép- és szöveginformációkat biztosít a távvezérlés során.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tardenoche Relyme Rechargable Wireless Wand Massager

    Ha olyan sokoldalú masszírozót keres, amely megszabadít a mindennapi stressztől, a Relyme az, amire szüksége van. Erőteljes, 10 vibrációs funkcióval rendelkező motorjával a Relyme a lágy és pihentető rezgésektől más erőteljes és izgalmas rezgésekig vezet. Használjon jó vízbázisú síkosítót az élvezet maximalizálása érdekében.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Adrien Lastic Twister Vibrating and Rotating Rabbit Massager Black

    A Twister a vibráció és az új forgási rendszer, az Ultra Wave Motion System tökéletes kombinációja. A háromdimenziós forgatás új technológiája, amelytől élvezettel vergődhetsz, kiválóan alkalmas a G-pont és a csikló stimulálására. Nagyon erős játék.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Minds of Love Timo Black

    Erőteljes vibrátor csiklandóval és távirányítóval. A hegy és a csikló csiklandozó ideális a G-pont és a csikló stimulálására. 2 nagy teljesítményű motor 10 funkcióval (rezgő és pulzáló üzemmód) kivételes stimulációt biztosít. Tároláshoz szatén táska jár. Anyaga: szilikon, puha, rugalmas, szagtalan, könnyen tisztítható, vízálló, egyszerűen kezelhető a be-/kikapcsoló gombbal vagy kényelmesen a távirányítóval, USB kábellel újratölthető (adapter nem tartozék).

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sweet Smile RC Bendable Panty Vibrator Black

    A Sweet Smile vízálló RC hajlítható bugyi vibrátora a hajlítható G-pont vibrátor és a csiklóvibrátor nyerő kombinációja. A bugyi belsejében viselt selymesen puha bugyi vibrátor egyszerre nyújt hüvelyi és csikló élvezetet – csendesen és diszkréten, anélkül, hogy bárki észrevenné!

    29 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Cupa Warming Wand Vibrator Black

    A Cupa melegítő pálcás vibrátor mindkét vége használható az egész testen történő változatos masszázs élvezetéhez vagy a helyi örömpont stimulálásához. Az egyik végén egy kerek vibráló masszázsfej, a másik végén pedig egy vibráló melegítő felület található. A hosszú, karcsú fogantyú nagyon könnyen kézre áll, és azt jelenti, hogy a masszázspálca kényelmesen használható. Emellett a test minden pontját könnyedén eléri.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Ibiza Silicone Pantie Vibrator Remote Control Black

    Egy ibizai nyaralás sokféle formát ölthet, de a legjobb módja annak, ha izgalmas utazásként kezeljük egy diszkrét bugyi vibrátorral! Szép formája van a precíz stimulációért, és az arany mágnesnek köszönhetően szépen tapad a bugyidhoz. Fogja meg a távirányítót, vagy bízza partnerére, és hagyja, hogy ő válassza ki a rezgésszintet.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tardenoche Couply Couple Toy with Remote Control Liquid Silicone Black

    A Couply injektált folyékony szilikon unibody testtel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a folyékony szilikon egy darabon keresztül egy formába van injektálva, ízületek vagy nyílások nélkül, nem találja azokat a bosszantó jeleket, amelyeket általában az ilyen típusú játékokban találunk. Ennek köszönhetően teljesen rugalmas is, így a legkényelmesebb és legkellemesebb pozícióba helyezheti.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Black & Silver Beck Suction & Vibration Silicone Rechargeable Black

    Valami többet keres, mint egy közönséges vibrációs pálcát? Ez a játék teljesíti kívánságait! Egyrészt egy klasszikus vibrációs pálca, puha szilikonból készült rugalmas fejjel, de a nyele biztosan nem hagyományos. Valójában egy stimulációs lyukkal van felszerelve, amely nyomáshullámokkal gerjeszti a csiklóját. Pihenjen, felejtse el a stresszt és érezze jól magát!

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Ritual Shushu New Generation Clitoral Black

    A Ritual Shushu bevezetése egy teljesen új innováció a nők számára. Látványos technológia, amely ötvözi a vákuumot és az erőteljes pulzációt, amely anélkül stimulálja a csiklót, hogy megérintené, és váratlanul éri el az orgazmust. A kompakt és stílusos csiklóstimulátor használata nagyon egyszerű.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Adrien Lastic Pan-T Vibe Black

    A Pan-T Vibe a diszkrét vibráló bugyi új koncepciója, a legjobb fehérneművel észbontó élvezetet fogsz érezni.

    31 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • XouXou E-Stim G-Spot Vibrator Black

    Luxus eG-Spot Vibrátor a XOUXOU-tól a G-pontot is elérő elektromos hüvelystimulációhoz. Csodálatosan ívelt, enyhén rugalmas és hullámos kialakítású, intenzív intim masszázsokhoz.

    29 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • XouXou e-Rabbit Vibrator Black

    E-stim és vibráció – mindez egy játékban!

    29 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Brilly Glam Couple Pulsing & Vibrating Couple Vibrator with Remote Black

    BRILLY GLAM mindig elkötelezett a legjobb módok iránt, hogy intim pillanatait a legfeledhetetlenebb élménnyé tegye, és hasonlóképpen, az Ön igényeinek megfelelően, kényelmesebbé téve az életét, teljes diszkrécióval. A BRILLY GLAM játékok nem kizárólag egyedüli élvezetekre szolgálnak, most már párként is megoszthatják kedvenc élményeiket a Watchme-val való kompatibilitásnak köszönhetően.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Playboy The Swan Black

    A Pleasure még soha nem volt ilyen elegáns. A Multi Play sorozat részét képező Swan két finoman ívelt és rugalmas szárral rendelkezik, amelyek együtt mozognak a testeddel, a kisebbik szár folyamatosan érintkezik a csiklóval vagy a perineummal, míg a hosszabb szár mozog benned. Élvezze a 10 vibrációs sebesség és ritmus erejét minden tengelyben, amelyet a hagymás, texturált fejek még jobban stimulálnak. Az egyedülálló lapos talp lehetővé teszi, hogy a játék kényelmesen, függőlegesen álljon az éjjeliszekrényen.

    31 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dorcel Real Vibration M 2.0 Black-Gold

    A Valódi Vibrálás M vibrátor egy igazi orgazmusgép. Puha, biztonságos szilikonból készült. Engedje szabadjára valódi fantáziáját ezzel a félig valósághű játékkal. Élvezze a 7 rezgésbeállítást, és flörtöljön a 4 intenzitási móddal, hogy elérje az öröm csúcsait.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl Rechargeable Mini Rabbit Vibrator

    Fedezze fel újra Anastasia és Christian Gray gőzös kalandjait a Szürke Ötven árnyalata Hivatalos Pleasure Collection segítségével. Azon az erotikus irodalmi jelenségen alapszik, amely a párokat világszerte megismertette a BDSM érzékiségével, több mint 150 millió példányban kelt el világszerte, és három nagysikerű filmet szült. Ezek a gondosan összeállított játékok és bondage-kiegészítők globális sikert arattak, mióta először a polcokra kerültek 2012-ben.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • XouXou E-Stim Wand & Vibrator Black

    Minden egy elegáns játékban: masszírozó és vibrátor elektrostimulációval és vibrációval!

    31 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nomi Tang Samba Heating To-Go Vibrator

    A Samba egy "golyós" vibrátor, amely diszkrét, utazóbarát méretben érkezik, de erőteljes, mélyen átható rezgéseket biztosít ott, ahol szeretné. A kúpos hegye egyszerre kínál célzott és széles vibrációt, míg a fűtési funkció fokozza az érzést.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Playboy Ollo Vibrator Black

    A játék szabadsága: Ollo azt akarja, hogy tegyen rá egy gyűrűt. Hagyja, hogy ez a vékony vibrátor az ujja élénkítő meghosszabbítása legyen az egyedi, fogásbarát gyűrűs fogantyúnak köszönhetően. A hegy ferdén dől, széles stimulációt osztva el az intenzív élvezet érdekében. Ez az átgondolt kialakítás kellemes egyéni vagy partnerjátékot tesz lehetővé, és 10 erőteljes sebességet és ritmust tartalmaz.

    26 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Dark Desires Maxima Curved Vibrator Black

    A Maxima egy bordázott vibrátor, amely egy csúszó gyöngyöt tartalmaz, hogy ingereljen és örömet okozzon, míg az ívelt forma a G-pontot keresi.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

33 - 64 termék, Összesen:103

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.