×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Vibrátorok fekete

1 - 32 termék, Összesen:109

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Rocks-Off Ro-Zen 7-Speed - Kettős Péniszgyűrű rezgő análdugóval

    Az élet az adok és kapok öröméről kell hogy szóljon- nincs is jobb hely ezen egyensúly számára, mint a hálószoba.

    21 590 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Pro 3 Vibration

    Mint egy elegáns párduc, aki a következő csúcspontot keresi – kecses és erőteljes – ez a titokzatos élvezetet nyújtó selymes matt fekete színben átsuhan az éjszakán az Ön számára. Célja: a szerelmi gyöngye. Ha egyszer megcélozta zsákmányát, nincs menekvés, mert telhetetlen! A 11 klasszikus Satisfyer nyomáshullám intenzitásnak és a kiegészítő vibrációs funkciónak köszönhetően türelmesen megvárja, amíg elérkezik a tökéletes pillanat. Aztán szenvedélyesen megragad, megsimogatja forró pontját, és felejthetetlen orgazmussal borítja el - a csúcspont elkerülhetetlen. Elégedetten dorombol, mint egy gyengéd cica, miközben eksztázisban hozzásimul, megfeledkezve az Ön körülött lévő világról.

    37 900 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rosy Gold Nouveau Curve Massager

    Élvezze az intim pillanatokat egyedül vagy párjával együtt. Ez a Rosy Gold pálcavibrátor ideális játék külső stimulációhoz. A rezgőfej 10 beállítással rendelkezik, amellyel a csiklón kívül más érzékeny részeket is stimulálhat, például a mellbimbókat.

    25 590 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Vibrating Prostate Massager with Remote Black

    A Paloqueth prosztata masszírozó nemcsak a prosztatagyulladástól a prosztatarákig minden kockázatot csökkent, hanem javítja az erekciós funkciót és az ondófolyadék keringését, de kifejezetten fantasztikus érzést is nyújt!

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Evolved Skinny G Black

    Üdvözöljük a vékony G-pont stimulációban! Nem mindenki, aki rendelkezik G-ponttal, vastag, gömbölyű fejre vágyik – néha egy hüvelyk alatt is bőven elegendő a körméret ahhoz, hogy elérje ezt a boldogító zónát. Az enyhétől a vadig a kívánt sebességgel rezeg, ez a finoman ívelt texturált hegy stimulálja azt a legendás mirigyet, amely a valaha átélt legintenzívebb orgazmushoz vezethet! Vigye víz alá vékony G-jét, mivel az teljesen víz alá merülhet, és hagyja, hogy a hajlékony szár együtt mozogjon a testével, és minden eddiginél magasabbra emelje örömét.

    17 590 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Hidden Desire Extreme Anal Power Vibrator Black

    Az EXTREME by HIDDEN DESIRE az anális felszerelések egyedülálló kollekcióját mutatja be, amelyet kifejezetten azok számára terveztek, akik meg merik feszegetni az élvezet határait. Az ANAL POWER VIBRATOR ügyesen kidolgozott a sima behelyezés és az intenzív, mély behatolás érdekében.

    20 790 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Hidden Desire Extreme Beaded Anal Power Vibrator Black

    Az EXTREME by HIDDEN DESIRE egyedülálló anális felszerelés kollekciót kínál, amelyet kifejezetten azok számára készítettek, akik meg merik feszegetni az élvezet határait. A BEADED ANAL POWER VIBRATOR szakértelemmel készült a sima behelyezésre. Miután befészkelte magát mélyen, aktiválja a hihetetlenül erős motort, és engedje át magát az intenzív, dübörgő rezgéseknek, amelyek a robbanásszerű orgazmus felé vezetnek.

    20 790 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Curvy Trinity 4 Black

    A 3 teljesítménymotor teszi a szilikon Satisfyer Curvy Trinity 4-et sokoldalúan használhatóvá. Az örömhozó fekvő, nyomáshullámos és G-pont vibrátorként is használható, és intenzív rezgésekkel és pulzáló nyomáshullámokkal büszkélkedhet.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rocks-Off Quest - Prosztata vibrátor Fekete

    A Quest az útmutató az érzéki felfedezés világában. Megbízható és ellenőrizhető társa lesz az új örömöket kutató úton.

    17 590 Ft

    11 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Rrrolling Explosion Black

    A Rrrolling Explosion kombinálja az erőteljes vibrációt egy innovatív stimuláló golyóval a belsejében. Az innovatív technológia elegáns kialakítással kombinálva a G-pontot stimulálja a precíz ergonómiával, lélegzetelállító orgazmusokat hozva létre.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Endless Fun Black

    Ez az érzéki uniszex eszköz lehetővé teszi a pillanatnyi kreatív játékot, különösen azoknak a pároknak, akik szeretnék fejleszteni a képzeletüket. A 180°-ban elforgatható puha szilikon fejével ez a többfunkciós játék kényelmesen elhelyezhető minden helyzetben.

    31 900 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bswish Bnaughty Classic Unleashed - Drótnélküli Rezgő tojás Fekete

    Ossza meg bensőséges titkait szeretőjével otthon vagy nyilvános helyen a Bnaughty Classic bekapcsolásával. A rosszalkodás még soha nem esett ilyen jól!

    15 990 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Double Joy Black

    A Double Joy mindkét partnert erőteljesen stimulálja szex közben. Az U-alak belül és kívül egyaránt illeszkedik – csábító érzést biztosít a csiklónak, a G-pontnak és a pénisznek. Ez a csúcstechnológiás játék az applikációval távoli játékkal és még sok mással van továbbfejlesztve!

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey New Charlie Tango - vibrátor

    Még izgalmasabb, mint a névrokona, Charlie Tango. Ez a lágy, klasszikus vibrátor készen áll, hogy új magasságokba repítse Önt.

    15 990 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Powerful Massage Wand Rechargable Black-Gold

    Vezeték nélküli pálcás masszírozó 5 nagy sebességgel, 10 vibrációs mintával a nyak mély szöveti masszírozásához, PALOQUETH kézi könnyű, újratölthető testmasszírozó eltávolítható 360°-ban hajlítható szilikonnal

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Push it! Vibrator

    Automata lökő funkcióval rendelkező vibrátor.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shots GC Massage Wand Black

    Ez a masszázspálca a legérzékibb rezgéseket hozza létre, amelyeket valaha is érezhetsz! 10 sebességes üzemmódjával és ultraerős, de alacsony zajszintű (55 dB) motorjával a határ a csillagos ég! A puha szilikon anyag elképesztően jól érzi magát a bőrön, és gyorsan alkalmazkodik a testhőmérséklethez. Rugalmas feje nagy kényelmet biztosít, és kellemes a használata.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Alston Black

    Ez a kielégítő vibe varázslatosan működik! A csúcs előre dől, és 12 erőteljes vibrációs szintet céloz meg közvetlenül a forró zónával szemben. A selymesen sima szilikon és a rugalmas nyél minden pillanatot teljes boldogsággá varázsol. Ez a termék vízálló, így zuhanyozás vagy fürdés közben is élvezheti.  

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Evolved Four Play Black-Copper

    Fedezzen fel négy egyedi élményt egyetlen sokoldalú játékkal! Az Evolved igásló, strapabíró, 7 sebességes lövedéke hatékony alapot képez a G-pont felfedezéséhez, a kettős orgazmushoz és a nyuszi fül csiklóélményéhez – nem is beszélve a klasszikus golyójátékról.

    20 790 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Insatiable Desire - Mini G-pont vibrátor

    Enyhén hajlított, hogy a legkeresettebb helyeken izgasson. Ez a vibrátor egyesíti a sima formát az erőteljes rezgésekkel, hihetetlen elégedettséghez vezet egy egyszerű gombnyomással.

    14 390 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rocks-Off Rude-Boy 7-Speed - Prosztata stimuláló Fekete

    A Rude-Boy egy extra ügyes kettős P-pont stimulátor, amely nagyon könnyen használható. A közepes méretű Rude-Boy biztosítja Önnek a határozott és igényes kettős stimulációt- a prosztata és gát környékén.

    33 900 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Power Wand Fekete

    A Pretty Love egy új, luxus kivitelezésű játékgyűjteménnyel jön a piacra, melynek része ez a hatalmas masszázsfej is. A termék kiváló minőségű anyagokból készült, maga a fej selymesen lágy szilikon tervezésű. Élvezze a játékszer lélegzetelállító erejét. Masszírozza vele végig teste minden zeg-zugát, legyen szó a szokványos területekről, vagy éppen az intim zónákról.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bswish bdesired Deluxe Curve Vibrator Black

    Kényeztesse magát a combjai között lüktető bársonyos görbületben a Bdesired Deluxe Curve segítségével. Érzéki az alaptól a lendületes ívig, nem fog hiányozni egy centiméternyi lehetőség sem. Nem szivacsos szilikonunk és fényes ABS műanyagunk könnyen tisztítható és hihetetlenül érzéki érintésre. Engedje, hogy az izgalom bárhová elvigye ezzel a vízálló, 6-funkciós masszírozóval.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rosy Gold Nouveau Mini Curve Massager

    A pálcavibrátor használat közben gyakran túl nagy vagy túl nehéz. A Rosy Gold Curve Massager ugyanazt a stimulációt kínálja, mint egy nagy pálcavibrátor, de praktikus mérettel rendelkezik. A puha fej, a 10 vibrációs beállítás és az újratölthető akkumulátor még vonzóbbá teszi a Rosy Gold Curve Vibrátort.

    31 900 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Magical Massager Black

    Telítsd meg érzékeidet, és ess a csúcspont bűvöletébe a csúcspont után ezzel a Pretty Love Magical Massagerrel. Ez a varázspálca vibrátor kiváló masszírozóként, de a csikló fölé is helyezhető, hogy varázslatos rezgéseket és orgazmusokat érjen el. Két különböző fejtartozékkal rendelkezik, így a stimulációt oda irányíthatja, ahol a leginkább szüksége van rá.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • 23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • PowerBullet Rechargeable Booty Beads Black

    Bemutatjuk a Booty Beads-t – a bolygó legváltozatosabb és legrugalmasabb anális játékát – MOST ÚJRATÖLTHETŐ!

    29 900 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Rechargeable Power Wand

    Teljes testmasszázsokhoz és precíz stimulációhoz!

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

1 - 32 termék, Összesen:109

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.