×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Vibrátorok fekete

1 - 32 termék, Összesen:45

  1. 1
  2. 2
  • FUN FACTORY Big Boss G5 Fekete

    BIG BOSS egy vibrátor mindazok számára, akik a NAGY dolgokat szeretik. Különösen öntudatos nőknek ajánljuk, és azon pároknak, akik pontosan tudják, mire vágynak, szeretik az intenzív élményeket, és nem félnek ringbe szállni a BIG BOSS-szal...

    44 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • 63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dorcel Multi P-Joy Prostate Massager with Remote Control Black

    A Multi P-Joy egy igazi újítás a férfi örömök terén. A rugalmas fej tartalmazza az első motort masszázsgolyókkal, amely fel-le mozogva hullámos szárának köszönhetően a legnagyobb pontossággal simogatja a prosztatát. A második motor forgó golyóival stimulálja az anális falat, míg a harmadik motor a gát élvezetére összpontosít. Lekerekített formájának köszönhetően könnyű és lágy behatolás garantált. A prosztata masszírozó 5 fel-le móddal, 5 forgási móddal és 7 vibrációs móddal rendelkezik.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimmers Curved Rimming Plug Model M

    Ez az anális masszírozó hajlított, hogy a P-pontot célozza meg, vagy nőknél a G-pont felé nyúljon, és egy domború izzóval is rendelkezik, amely belső örömét szolgálja! Ez a forradalmi szexjáték jobb, mint az átlagos fenékdugó, ez a forradalmi szexjáték a szára mentén forgó gyöngyökkel masszírozza a nyílást, és olyan érzést nyújt, mint a karima munkához!

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • NU Sensuelle Alluvion XLR8 Wand Black

    A TELJESÍTMÉNY ÉS A SOKOLDALÚSÁG KOMBINÁCIÓJA KÉT MOTORRAL ÉS KETTŐS VÉGZŐDÉSSEL A KLITORÁLIS, A G-PONT ÉS AZ ANÁLIS STIMULÁCIÓHOZ

    58 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Playboy Big Bunny Energy Black

    Kapcsolja be, és érezze a Big Bunny Energiát magad. Három erogén zónát egyszerre stimulálva ez az energikus, háromszárú Rabbit Vibrátor lélegzete is eláll. A fő tolótengely belsejében található két örvénylő gyöngyös gyűrű izgalmas belső masszázst biztosít, amely a valósághű formájú hegynél kezdődik. Fedezze fel a tri-gazmikus élményt az enyhén ívelt anális gyöngyökkel, a szár erőteljes rezgésével és a külső nyuszi alakú stimulátorral.

    50 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimmers Smooth Rimming Plug Model R

    Ennek a csúcstechnológiás eszköznek kúpos hegye van, így kényelmesen becsúsztatható, és maximális anális élményt nyújt! Ez a forradalmi szexjáték jobb, mint az átlagos fenékdugó, ez a forradalmi szexjáték a szára mentén forgó gyöngyökkel masszírozza a lyukba nyíló nyílást, és olyan érzést nyújt, mint a felni munkához!

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimmers Rippled Rimming Plug Model I

    Ízleljen meg minden gumót, amint simán és érzékien csúsznak a végbélnyílásába, fokozatosan növekvő élvezetet nyújtva! Ez a forradalmi szexjáték jobb, mint az átlagos fenékdugó, ez a forradalmi szexjáték a szára mentén forgó gyöngyökkel masszírozza a lyuk nyílását, és olyan érzést nyújt, mint amikor nyalják!

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Elegance Heating G-Spot Vibrator Exquisite Black

    Az elegáns G-Spot Vibrátor két legmodernebb F1-es motort tartalmaz a hihetetlen teljesítmény érdekében. Az egyik a hegyben található, a másik pedig a kettős stimuláció kiterjesztése. Ezek az új generációs F1 motorok elképesztő 7200-as, illetve 14000-es fordulatszámmal vibrálnak.

    58 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Tor 2 Fekete

    Kényelmes és tökéletesen illeszkedő rezgő gyűrű, melyet a pár férfi tagja visel a szeretkezés közben. A TOR ™ 2 fokozza a szex örömeit mindkét fél számára.

    68 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FUN FACTORY Tiger G5 Fekete

    Igazán állatias! Az Ő területe a városi dzsungel! Tigris - ideális társ az Ön számára! Városon belül, vagy akár vidéken egyaránt!

    44 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Pulse Galaxie Black

    Fedezze fel a világon kívüli élvezeteket a Pulse Galaxie segítségével. Más csiklóstimulátorokkal a levegőt nyomja és húzza, hogy szívóhatást keltsen, míg a töltődokkoló csillagfényes kijelzőt vet. Fedezze fel az 5 módot és 5 intenzitású szívást, valamint 3 csillagfényes térképi módot. Használja a Pulse Galaxie-t a SVAKOM alkalmazással a testreszabható és hosszú távú játékhoz.

    47 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Alpha-Pro 7X P-GYRO Silicone Prostate Stimulator with Gyrating Shaft

    Duplázza meg a boldogságát egy anális kiegészítővel, amely zümmög és kavarog. A 7x P-Gyro a távirányítóval vagy anélkül is használható, hogy a 7 rezgésbeállítás között mozogjon, amelyek lüktetnek a lyukban. Ezalatt a hegye körökben hullámzik benned, és az édes helyedre csapódik.

    58 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Prostatic Play Mega Maverick 10X Rotating Vibrating Prostate Stimulator Black

    Hozd ki magadból az intenzívebb orgazmust egy csúcstechnológiás P-pont masszírozóval. Ez a nagy teljesítményű anális eszköz nemcsak vibrál, hanem a szár is forog, hogy káprázatos stimulációt biztosítson a prosztata számára. A kettős motor lehetővé teszi, hogy megtapasztalja az élvezetet kívül-belül, a szárral, amely a perineumhoz simul.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Alpha-Pro 7X P-MILKER Silicone Prostate Stimulator with Milking Bead

    Ízlelje meg minden dagadását a lyukábn, de képzelje el azt az érzést, amikor valamelyikük elkezdi simogatni a prosztatáját! A 7x P-Milker távirányítóval vagy anélkül is használható, hogy a 7 rezgési beállítás között mozogjon, amelyek lüktetnek és pulzálnak a lyukban.

    58 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • VIVE Nami Black

    A NAMI egy új csavar a kétoldalas VIVE019 masszázspálcánkban. Két 10 funkciós új generációs F1 motorral és fejlett technológiáival (a két motor egymástól függetlenül vezérelhető).

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dorcel Ultimate Expand Black

    Az Ultimate Expand egy egyedülálló felfújható szilikon vibrátor, amely az élvezet új magasságaiba viszi. Testreszabhatja fantáziáit a hét felfújási és rezgési mód közötti váltással, amelyek örömmel töltik meg hüvelyét vagy végbélnyílását. Ezenkívül az Ultimate Expand egy második motorral is rendelkezik, amely stimulálja a gát és a csikló területét.

    61 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Elegance Heating Rabbit Vibrator Opulent Black

    Az elegáns G-Spot vibrátor két turbófeltöltős F1-es motorral rendelkezik, amelyek komoly ütést adnak. Az egyik a hegyben található, a másik pedig hosszabbító, hogy a lábujjak begörbülését stimulálja. Ezek az új generációs F1 motorok elképesztő 7200-as és 14000-es fordulatszámon vibrálnak.

    58 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl Rechargeable Thrusting G-Spot Rabbit Vibrator

    Fedezze fel f​i​n​i​b​u​s újra Anastasia és Christian Gray gőzös kalandjait a Szürke Ötven árnyalata Hivatalos Pleasure Collection segítségével. Azon az erotikus irodalmi jelenségen alapszik, amely a párokat világszerte megismertette a BDSM érzékiségével, több mint 150 millió példányban kelt el világszerte, és három nagysikerű filmet szült. Ezek a gondosan összeállított játékok és bondage-kiegészítők globális sikert arattak, mióta először a polcokra kerültek. 2012-ben.

    61 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dorcel Deep Expand Inflatable Anal Plug

    Dorcel - Mély Táguló, Felfújható Análdugó

    58 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Alpha-Pro 7X P-BENDER Bendable Prostate Stimulator with Stroking Bead Black

    Hajlítsa meg a kívánt szögbe, majd gyönyörködjön a külső vibrációban és a prosztatafejésben! A 7x P-Bender távirányítóval vagy anélkül is használható, hogy 3 sebességen és 4 gát vibrációs mintán, valamint 5 fejési mozgásmódon válthasson a tengely hegyének felszíne alatti kis gyöngyből. A kettős élvezetet tökéletesíti a szár rugalmassága, amely lehetővé teszi, hogy tökéletesen pozícionálja a tűhegyes prosztata stimulációhoz.

    61 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Alpha-Pro 7X P-STROKE Silicone Prostate Stimulator with Stroking Shaft

    Kényeztesse a prosztatáját vibrációval és simogató érzésekkel. A 7x P-Stroke a távirányítóval vagy anélkül is használható, hogy a 7 rezgésbeállítás között mozogjon, amelyek lüktetnek és lüktetnek a lyukban.

    58 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Wand Essentials Scepter 50X Silicone Wand Massager Black/Gold

    Sokoldalú, erőteljes és elegáns kialakítású! Ez a nagy teljesítményű pálca könnyen használható kezelőszervekkel és számos kényelmi funkcióval rendelkezik, így hosszan tartó, fáradtság nélkül masszírozhat. A rózsa arany ékezetek és a mély lila szín prémium esztétikát biztosítanak intenzív masszírozó erejével!

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Emma Neo App Controlled Black

    Az Emma Neo egy erőteljes interaktív melegítő pálca vibrátor, szexi dizájnnal, levehető nyuszi fülekkel, ezzel stimulálja fülét, nyakát, mellbimbóit és mindazokat az érzékeny területeket, amelyek sokkal több figyelmet igényelnek...

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bodywand Curve Rechargeable Wand Massager Black

    Pálca kompakt ergonomikus kialakítással és rugalmas nyakkal. Újratölthető és erős.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • PalmPower Extreme Wand Massager Black

    Ez a hihetetlen masszázspálca újratölthető és tele van energiával. A PalmPower kollekció legerősebb pálcája, a PalmPower Extreme egyedi íve kényelmesebb tartást tesz lehetővé, és használat közben meg tudja dönteni a fejet.

    76 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Happy Rabbit Triple Curve Black

    A legjobb minőségű bársonyos-puha szilikonból készült, ezt az USB-vel tölthető nyúlvibrátort úgy tervezték, hogy az összes hotspotot megcélozza. A vastag, ívelt nyél mélyen masszírozza a G-pontot, miközben a gyöngyös csiklandozó és a nyúlfül kielégíti a többi örömpontot a hihetetlen, vegyes orgazmusért.

    58 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bathmate Prostate Pro

    Az ergonómia és az élvezetek figyelembevételével tervezték, így olyan fokozott orgazmusokat érhet el, amelyek megváltoztatják a véleményét arról, hogy a férfi csúcspont mennyire kielégítő lehet. A prosztata valóban egy kapcsoló az intenzívebb orgazmusokhoz.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tracy's Dog Hammer Magic Wand Vibrator Set Black-Gold

    Fedezze fel Tracy kutyakalapács varázspálca vibrátorkészletét! Ez a készlet egy luxus pálcavibrátort tartalmaz négy szilikon tartozékkal, amelyek mindegyike saját stimulációs céllal rendelkezik. Ezeknek a mellékleteknek köszönhetően teljes stimulációt kap otthon!

    52 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Gender X Mad Tapper Black

    Ez a jól kidolgozott vaskos forma 3 különálló motorral rendelkezik, amelyek egymástól függetlenül működnek a kombinációk és az élmény maximális rugalmassága érdekében. A fő tengely texturált és szögben dőlt, 10 fokozatú rezgéssel a fejben és intenzív, 5 fokozatú menetfúró funkcióval középen lefelé. Az ergonomikus alap, amely alatt egy 3 gombos vezérlőpanel található, robusztus hegyének végén egy 5-sebességes lüktető golyó található. Teljesen vízbe meríthető, könnyen tisztítható és USB-vel újratölthető.

    61 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dorcel Dual Explorer Dual Stimulator Black

    A Dual Explorer 9 vibrációs móddal és 9 fel-le tolóerő beállítással rendelkezik az összes erogén zóna stimulálására. A stimulátor nagyon rugalmas, és stimulálhatja a hüvelyt, a csiklót, a végbélnyílást, a perineumot és a mellbimbókat.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Triple Euphoria Black

    Engedje át legvadabb fantáziáit a gonoszul erős III™ Triple Euphoria-val. Tapasztalja meg a még soha nem látott élvezetet a nagy teljesítményű, háromszoros működésű újratölthető masszírozóval, erős tolószárral, vibráló hátsó ajtó-ugróval és szívó csiklóstimulátorral.

    58 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

1 - 32 termék, Összesen:45

  1. 1
  2. 2
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.