×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Vibrátorok fekete

1 - 32 termék, Összesen:99

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • FUN FACTORY Big Boss G5 Fekete

    BIG BOSS egy vibrátor mindazok számára, akik a NAGY dolgokat szeretik. Különösen öntudatos nőknek ajánljuk, és azon pároknak, akik pontosan tudják, mire vágynak, szeretik az intenzív élményeket, és nem félnek ringbe szállni a BIG BOSS-szal...

    44 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Vibepad 3 Black

    Az innovatív vibepad 3 2 anatómiailag kialakított rezgődombbal, amelyek körülveszik az erőteljes vibrátort. Selymesen puha szilikonból készült, minden tökéletesen illeszkedik a csiklóhoz, a hüvelyhez és a végbélnyíláshoz/perineumhoz. A tökéletesen ívelt G-pont vibrátor rugalmasan követ minden mozdulatot a kihangosított utazás során.

    58 900 Ft

    44 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nexus Revo 2

    Ez az innovatív forgó és vibráló, prosztatát ingerlő játék azért jött létre, hogy lehetővé tegye a felhasználó számára, hogy új magasságokat éljen át és orgazmikus boldogságban legyen része a prosztatamasszázs révén.

    63 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Tickling Truman eStim Vibrator - Elektrostimuláló vibrátor Fekete

    AZ ELSŐ a fajtájából: a Tickling Truman-nak nincs párja a világon, mert ez az E-Stim Vibes AZ ELSŐ és EGYETLEN olyan játék, amellyel egyszerre lehet élvezni a vibrálást és elektrikus stimulációt.

    63 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy Magnum Opus Thruster Pro Black

    Ezt a tolóerős vibrátort úgy tervezték, hogy életszerű ereivel és intenzív stimulációjával teljesítse legmélyebb vágyait. Lenyűgöző 70 ütés/perc sebességével ez a tolóerős vibrátor új magasságokba emeli örömét.

    69 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Sizzling Simon eStim Vibrator - Elektrostimuláló vibrátor Fekete

    AZ ELSŐ a fajtájából: a Sizzling Simon-ra még soha azelőtt nem volt példa. Ez AZ ELSŐ és EGYETLEN olyan játékszer, amely által Ön élvezheti a rezgés és elektrikus stimuláció kombinációját.

    63 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • 63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dorcel Multi P-Joy Prostate Massager with Remote Control Black

    A Multi P-Joy egy igazi újítás a férfi örömök terén. A rugalmas fej tartalmazza az első motort masszázsgolyókkal, amely fel-le mozogva hullámos szárának köszönhetően a legnagyobb pontossággal simogatja a prosztatát. A második motor forgó golyóival stimulálja az anális falat, míg a harmadik motor a gát élvezetére összpontosít. Lekerekített formájának köszönhetően könnyű és lágy behatolás garantált. A prosztata masszírozó 5 fel-le móddal, 5 forgási móddal és 7 vibrációs móddal rendelkezik.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimmers Curved Rimming Plug Model M

    Ez az anális masszírozó hajlított, hogy a P-pontot célozza meg, vagy nőknél a G-pont felé nyúljon, és egy domború izzóval is rendelkezik, amely belső örömét szolgálja! Ez a forradalmi szexjáték jobb, mint az átlagos fenékdugó, ez a forradalmi szexjáték a szára mentén forgó gyöngyökkel masszírozza a nyílást, és olyan érzést nyújt, mint a karima munkához!

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • NU Sensuelle Alluvion XLR8 Wand Black

    A TELJESÍTMÉNY ÉS A SOKOLDALÚSÁG KOMBINÁCIÓJA KÉT MOTORRAL ÉS KETTŐS VÉGZŐDÉSSEL A KLITORÁLIS, A G-PONT ÉS AZ ANÁLIS STIMULÁCIÓHOZ

    58 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zalo Aya Wearable Massager Obsidian Black

    Az elegáns, időtlen stílus és az ultrakényelmes, ergonomikus kialakítás találkozik a Legend sorozatú Aya Wearable Vibrátorral. A karcsú, kanyargós és kompakt formájával, amely szorosan illeszkedik a testhez, az Aya egyedülállóan alkalmazkodik a különböző játékfajtákhoz. Élvezze a külső szeméremtest-stimulációt Aya kontúrozott testéből, valamint a mély belső stimulációt a levehető szilikon rögzítésből, amely ívelt és egy gömbölyű hegyével a G-pontot célozza meg.

    71 900 Ft

    44 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Playboy Big Bunny Energy Black

    Kapcsolja be, és érezze a Big Bunny Energiát magad. Három erogén zónát egyszerre stimulálva ez az energikus, háromszárú Rabbit Vibrátor lélegzete is eláll. A fő tolótengely belsejében található két örvénylő gyöngyös gyűrű izgalmas belső masszázst biztosít, amely a valósághű formájú hegynél kezdődik. Fedezze fel a tri-gazmikus élményt az enyhén ívelt anális gyöngyökkel, a szár erőteljes rezgésével és a külső nyuszi alakú stimulátorral.

    50 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimmers Smooth Rimming Plug Model R

    Ennek a csúcstechnológiás eszköznek kúpos hegye van, így kényelmesen becsúsztatható, és maximális anális élményt nyújt! Ez a forradalmi szexjáték jobb, mint az átlagos fenékdugó, ez a forradalmi szexjáték a szára mentén forgó gyöngyökkel masszírozza a lyukba nyíló nyílást, és olyan érzést nyújt, mint a felni munkához!

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimmers Rippled Rimming Plug Model I

    Ízleljen meg minden gumót, amint simán és érzékien csúsznak a végbélnyílásába, fokozatosan növekvő élvezetet nyújtva! Ez a forradalmi szexjáték jobb, mint az átlagos fenékdugó, ez a forradalmi szexjáték a szára mentén forgó gyöngyökkel masszírozza a lyuk nyílását, és olyan érzést nyújt, mint amikor nyalják!

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Alpha-Pro 17X P-TRIGASM 3-in-1 Silicone Prostate Stimulator

    Ajándékozza meg párját a csábító kísértés legjobbjával. A 17x P-Trigasm egy erőteljesen rezgő szárral rendelkezik, 3 sebességgel és 4 külső vibrációs mintával. Több sor forgó gyöngyöt is tartalmaz a tengely alapja alatt, amelyek csábítóan örvénylenek a záróizom körül 5 beállítással. Végül egy gyöngy a hegy felszíne alatt fel-le mozog, és további 5 mozgási módot fejt ki a legédesebb ponton.

    69 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Elegance Heating G-Spot Vibrator Exquisite Black

    Az elegáns G-Spot Vibrátor két legmodernebb F1-es motort tartalmaz a hihetetlen teljesítmény érdekében. Az egyik a hegyben található, a másik pedig a kettős stimuláció kiterjesztése. Ezek az új generációs F1 motorok elképesztő 7200-as, illetve 14000-es fordulatszámmal vibrálnak.

    58 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Tor 2 Fekete

    Kényelmes és tökéletesen illeszkedő rezgő gyűrű, melyet a pár férfi tagja visel a szeretkezés közben. A TOR ™ 2 fokozza a szex örömeit mindkét fél számára.

    68 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Inmi Sex Shaker Shaking Silicone Stimulator Black

    Tegye magát egy körre ezzel az erős, remegő szilikon stimulátorral! Három forgási és lökési móddal rendelkezik, mélyebben hatolnak be, mint a többi játék, így szélesebb körű érzeteket biztosít a játékból, ami némi plusz mozgást ad, és nem készteti az összes munkát!

    76 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Aneros Helix Syn V

    A HELIX SYN V ötvözi a világ legnépszerűbb férfi G-pont stimulátorának díjnyertes formáját és anatómiailag megtervezett kontúrjait a vibráció hozzáadott intenzitásával. Az eredmény hatalmas erejű és mélységű orgazmusok, olyan intenzív élmények, amelyek örökre megváltoztatják a szexuális élvezetekkel kapcsolatos viszonyítási rendszerét.

    69 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Anal Fantasy Elite Vibrating Ass Thruster Black

    A Vibráló Ass Thruster a legfejlettebb vezeték nélküli anális rezgéses tolóerő, amit valaha terveztünk! Első pillantásra összetévesztheti a diszkrét hengert egy közönséges Bluetooth hangszóróval, de ha lecsavarja a fedelet, és rögzíti a melegítő vibrátor és a tapadókorong alapját, készen is áll a vad menetre! Hét hihetetlen rezgés motívum és hét izgalmas tolóerő mód közül lehet választani, az élvezeti lehetőségek végtelenek!

    69 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FUN FACTORY Tiger G5 Fekete

    Igazán állatias! Az Ő területe a városi dzsungel! Tigris - ideális társ az Ön számára! Városon belül, vagy akár vidéken egyaránt!

    44 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • HiSmith WDA014-L Wildolo Vibrating Lifelike Soft Silicone Dildo with App 29cm Black

    A Wildolo egy csúcskategóriás márka, amely elsősorban az újdonságnak, a kiváló minőségű és csúcstechnikai vibrátoroknak szentel.

    61 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Anal Fantasy AssGasm Pro P-Spot Milker Black

    Az Anal Fantasy Elite Collection analvibrátor Ass-Gasm Pro P-Spot Milker az Anal Fantasy Elite Collectionből egy perineum stimulátorral és egy péniszgyűrűvel rendelkezik. A vibrátor divatos, ívelt hegye intenzív bólogató mozgásokkal is rendelkezik, amelyek nem csak lüktetésre késztetik a prosztatát - a bólintó mozgások a barázdált perineum stimulátorra és a péniszgyűrűre is átkerülnek, ami további izgalmas súrlódást eredményez.

    45 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Electric Eric eStim Vibrator - Elektrostimulációs vibrátor Fekete

    A népszerű Mystim márkájú Electric Eric vibrátor a hatékony vibrációt és a népszerű elektromos stimulációt kombinálja. Most kétféle élményben lehet része egyetlen játék által! Rezeg, zsibbaszt, pulzál, szinte mindent egyben!

    71 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Alpha-Pro 7X P-GYRO Silicone Prostate Stimulator with Gyrating Shaft

    Duplázza meg a boldogságát egy anális kiegészítővel, amely zümmög és kavarog. A 7x P-Gyro a távirányítóval vagy anélkül is használható, hogy a 7 rezgésbeállítás között mozogjon, amelyek lüktetnek a lyukban. Ezalatt a hegye körökben hullámzik benned, és az édes helyedre csapódik.

    58 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Prostatic Play Mega Maverick 10X Rotating Vibrating Prostate Stimulator Black

    Hozd ki magadból az intenzívebb orgazmust egy csúcstechnológiás P-pont masszírozóval. Ez a nagy teljesítményű anális eszköz nemcsak vibrál, hanem a szár is forog, hogy káprázatos stimulációt biztosítson a prosztata számára. A kettős motor lehetővé teszi, hogy megtapasztalja az élvezetet kívül-belül, a szárral, amely a perineumhoz simul.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Alpha-Pro 7X P-MILKER Silicone Prostate Stimulator with Milking Bead

    Ízlelje meg minden dagadását a lyukábn, de képzelje el azt az érzést, amikor valamelyikük elkezdi simogatni a prosztatáját! A 7x P-Milker távirányítóval vagy anélkül is használható, hogy a 7 rezgési beállítás között mozogjon, amelyek lüktetnek és pulzálnak a lyukban.

    58 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zeus Electrosex E-Stim Pro Silicone Prostate Vibe with Remote

    Ez a vibráló E-Stim prosztatamasszírozó az intenzív férfi élvezet csúcsa, amelyet úgy terveztek, hogy sokkot adjon a rendszerének. Engedje meg magát az elektrojáték felvillanyozó világában egy olyan játékkal, amely megkönnyíti a behelyezését és élvezetét, tápdobozok vagy csatlakozórendszerek nélkül! A precíz prosztata stimuláció és a teljes test gát vibrációja érdekében az orgazmus elmehajlító szintre emelkedik – kiváló egyéni használatra vagy partnerrel.

    66 900 Ft

    41 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Pulse Galaxie Black

    Fedezze fel a világon kívüli élvezeteket a Pulse Galaxie segítségével. Más csiklóstimulátorokkal a levegőt nyomja és húzza, hogy szívóhatást keltsen, míg a töltődokkoló csillagfényes kijelzőt vet. Fedezze fel az 5 módot és 5 intenzitású szívást, valamint 3 csillagfényes térképi módot. Használja a Pulse Galaxie-t a SVAKOM alkalmazással a testreszabható és hosszú távú játékhoz.

    47 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Womanizer Classic 2 Black

    A Womanizer Klasszikus, mint már a neve is mutatja, a Womanizer klasszikusa mondhatni – „a kis fekete ruha”, játékaink között. Egyedülálló technológiánkkal van felszerelve, amely érintésmentes szívóhatást hoz létre a korábban megszokott rezgések helyett. A 8 intenzitási fokozat sokféle élvezetet tesz lehetővé – az első fokozat garantálja a gyengéd kezdést és a maximális szintet, az élvezet csúcsát. Egyedülálló kidolgozásának köszönhetően a Womanizer Klasszikus teljesen vízálló, ezért ideális a következő fürdőbe merüléshez.

    63 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zeus Electrosex WE E-Stim Vibrating Wand Massager

    Elektromosítsa szexuális életét ezzel az erőteljes, kék ívű E-Stim vibrációs pálcás masszázsszerszámmal! Az intenzív rezgések az élénkítő E-Stim-el kombinálva meglepően érzéki eredményeket hoznak! Használja a vibrációt vagy az e-stimulációt egymástól függetlenül is. A pálcás masszírozó hosszú fogantyúját könnyű megfogni, a kerek, plüss fej pedig teljesen rugalmas nyakkal rendelkezik, amely 360 fokban hajlik, így mindig elérheti a tökéletes szöget, ha egyszer megtalálta. Dörzsölje a prémium minőségű, ftalátmentes és testbarát szilikonon; selymesen sima és puha textúrája tökéletesen párosul bármilyen vízalapú síkosítóval. A hosszú vezetéknek köszönhetően mindig lesz egy teljes energiával működő játékod, és soha nem kell emlékezned a töltésre!

    69 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Alpha-Pro 7X P-STRAP Milker Vibrating Prostate Stim with Cock & Ball Harness

    Ez a P-Strap Milker az a prosztatadugó, amely mindent megtesz – arra tervezték, hogy szoros farkával és gömbpántjával javítsa az erekciót, intenzív vibrációkkal stimulálja a bőr szennyeződését, és megfejje a prosztatáját egy perverz masszírozó gyönggyel!

    74 900 Ft

    45 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

1 - 32 termék, Összesen:99

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.