×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Vibrátorok fekete

1 - 32 termék, Összesen:80

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • You2Toys Vibepad 3 Black

    Az innovatív vibepad 3 2 anatómiailag kialakított rezgődombbal, amelyek körülveszik az erőteljes vibrátort. Selymesen puha szilikonból készült, minden tökéletesen illeszkedik a csiklóhoz, a hüvelyhez és a végbélnyíláshoz/perineumhoz. A tökéletesen ívelt G-pont vibrátor rugalmasan követ minden mozdulatot a kihangosított utazás során.

    58 900 Ft

    44 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nexus Revo 2

    Ez az innovatív forgó és vibráló, prosztatát ingerlő játék azért jött létre, hogy lehetővé tegye a felhasználó számára, hogy új magasságokat éljen át és orgazmikus boldogságban legyen része a prosztatamasszázs révén.

    63 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Tickling Truman eStim Vibrator - Elektrostimuláló vibrátor Fekete

    AZ ELSŐ a fajtájából: a Tickling Truman-nak nincs párja a világon, mert ez az E-Stim Vibes AZ ELSŐ és EGYETLEN olyan játék, amellyel egyszerre lehet élvezni a vibrálást és elektrikus stimulációt.

    63 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys RC Fucking Machine 2.0 Black

    A You2toys RC Fucking Machine 2.0 tolóerős vibrátora állítható szögű tapadókoronggal rendelkezik. A tapadókorong biztonságosan tapad bármilyen sima felületre, így tökéletes a kéz nélküli használathoz. A tapadókorong eltávolítható.

    66 900 Ft

    50 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy Magnum Opus Thruster Pro Black

    Ezt a tolóerős vibrátort úgy tervezték, hogy életszerű ereivel és intenzív stimulációjával teljesítse legmélyebb vágyait. Lenyűgöző 70 ütés/perc sebességével ez a tolóerős vibrátor új magasságokba emeli örömét.

    69 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Sizzling Simon eStim Vibrator - Elektrostimuláló vibrátor Fekete

    AZ ELSŐ a fajtájából: a Sizzling Simon-ra még soha azelőtt nem volt példa. Ez AZ ELSŐ és EGYETLEN olyan játékszer, amely által Ön élvezheti a rezgés és elektrikus stimuláció kombinációját.

    63 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Lovense Domi 2 Mini Wand Massager

    A Domi 2 egy pálcavibrátor hosszabb akkumulátor-élettartammal, hatékony Bluetooth 5.0 chippel és továbbfejlesztett antennával.

    82 900 Ft

    50 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doxy Wand Massager Fekete

    A világ legerősebb masszírozója. A Doxy egy a világ legerősebb hálózatról üzemeltetett vibrátorai közül. 2013-ban indult útjára, azóta pedig egyre több rajongóra tett szert. Tökéletes mindenki számára, aki szeret kísérletezni. Ez egy nehéz, erőteljes, de teljesen szabályozható intim masszírozó.

    82 900 Ft

    50 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Lovense Edge 2 Prostate Massager

    Az Edge 2 a nagy teljesítményű, állítható prosztata masszírozónk második generációja, amely erőteljes stimulációt biztosít a P-ponton és a perineumon.

    82 900 Ft

    53 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Balldo Viballdo Black

    A sikeres piaci bevezetést követően az eredeti Balldo dizájnt frissítették, és elkészült a Viballdo™!

    66 900 Ft

    50 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • MAN.WAND Xtreme

    A Man.Wand Xtreme egy pálca vibrátor férfiaknak, amely átalakítható pálca masszírozóvá, amellyel partnere csiklóját stimulálja. A pálca vibrátor 3 intenzitást és 5 rezgésmódot biztosít. Ezenkívül 2 tartozékkal van felszerelve, amelyek még több lehetőséget biztosítanak. Rugalmas feje és rendkívül erős motorja egyedülálló érzéseket kínál.

    71 900 Ft

    53 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zalo Aya Wearable Massager Obsidian Black

    Az elegáns, időtlen stílus és az ultrakényelmes, ergonomikus kialakítás találkozik a Legend sorozatú Aya Wearable Vibrátorral. A karcsú, kanyargós és kompakt formájával, amely szorosan illeszkedik a testhez, az Aya egyedülállóan alkalmazkodik a különböző játékfajtákhoz. Élvezze a külső szeméremtest-stimulációt Aya kontúrozott testéből, valamint a mély belső stimulációt a levehető szilikon rögzítésből, amely ívelt és egy gömbölyű hegyével a G-pontot célozza meg.

    71 900 Ft

    44 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Alpha-Pro 17X P-TRIGASM 3-in-1 Silicone Prostate Stimulator

    Ajándékozza meg párját a csábító kísértés legjobbjával. A 17x P-Trigasm egy erőteljesen rezgő szárral rendelkezik, 3 sebességgel és 4 külső vibrációs mintával. Több sor forgó gyöngyöt is tartalmaz a tengely alapja alatt, amelyek csábítóan örvénylenek a záróizom körül 5 beállítással. Végül egy gyöngy a hegy felszíne alatt fel-le mozog, és további 5 mozgási módot fejt ki a legédesebb ponton.

    69 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Inmi Sex Shaker Shaking Silicone Stimulator Black

    Tegye magát egy körre ezzel az erős, remegő szilikon stimulátorral! Három forgási és lökési móddal rendelkezik, mélyebben hatolnak be, mint a többi játék, így szélesebb körű érzeteket biztosít a játékból, ami némi plusz mozgást ad, és nem készteti az összes munkát!

    76 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Aneros Helix Syn V

    A HELIX SYN V ötvözi a világ legnépszerűbb férfi G-pont stimulátorának díjnyertes formáját és anatómiailag megtervezett kontúrjait a vibráció hozzáadott intenzitásával. Az eredmény hatalmas erejű és mélységű orgazmusok, olyan intenzív élmények, amelyek örökre megváltoztatják a szexuális élvezetekkel kapcsolatos viszonyítási rendszerét.

    69 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Anal Fantasy Elite Vibrating Ass Thruster Black

    A Vibráló Ass Thruster a legfejlettebb vezeték nélküli anális rezgéses tolóerő, amit valaha terveztünk! Első pillantásra összetévesztheti a diszkrét hengert egy közönséges Bluetooth hangszóróval, de ha lecsavarja a fedelet, és rögzíti a melegítő vibrátor és a tapadókorong alapját, készen is áll a vad menetre! Hét hihetetlen rezgés motívum és hét izgalmas tolóerő mód közül lehet választani, az élvezeti lehetőségek végtelenek!

    69 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • HiSmith WDA014-L Wildolo Vibrating Lifelike Soft Silicone Dildo with App 29cm Black

    A Wildolo egy csúcskategóriás márka, amely elsősorban az újdonságnak, a kiváló minőségű és csúcstechnikai vibrátoroknak szentel.

    61 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Daring Danny eStim Vibrator Black

    Az e-stim vibrációink olyan játékok, amelyekkel egyszerre élvezheti mind a vibrációt, mind az elektromos stimulációt, és még idegstimuláló készlet sem szükséges hozzá. Nincsenek kábelek, nincsenek eszközök – Daring Danny egyedül vibrál, bizsereg és lüktet. Dannynek nem csak két, hanem négy vezető területe van, így egyszerre tudja stimulálni a hüvelyt és a csiklót.

    71 900 Ft

    55 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson Kink Power Wand Ultra-Powerful Silicone Wand Massager Black

    Dolgozzon a varázslatán. A klasszikus pálca stílusú masszírozó intenzitását felfuttattuk, és újragondoltuk a Kink.com jellegzetes színeiben, hogy az Ön kezébe adjuk az erőt. A külsõ és belsõ stimulációt szolgáló, sokoldalú szilikon rögzítõkkel, valamint többféle sebességgel és funkcióval a Kink by Doc Johnson Power Wand készen áll minden kielégítõ egyéni menetre, vagy megkötözött partnere izgatására.

    92 900 Ft

    57 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Anal Fantasy AssGasm Pro P-Spot Milker Black

    Az Anal Fantasy Elite Collection analvibrátor Ass-Gasm Pro P-Spot Milker az Anal Fantasy Elite Collectionből egy perineum stimulátorral és egy péniszgyűrűvel rendelkezik. A vibrátor divatos, ívelt hegye intenzív bólogató mozgásokkal is rendelkezik, amelyek nem csak lüktetésre késztetik a prosztatát - a bólintó mozgások a barázdált perineum stimulátorra és a péniszgyűrűre is átkerülnek, ami további izgalmas súrlódást eredményez.

    45 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Electric Eric eStim Vibrator - Elektrostimulációs vibrátor Fekete

    A népszerű Mystim márkájú Electric Eric vibrátor a hatékony vibrációt és a népszerű elektromos stimulációt kombinálja. Most kétféle élményben lehet része egyetlen játék által! Rezeg, zsibbaszt, pulzál, szinte mindent egyben!

    71 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zalo Mose Thrusting Rabbit Vibrator Black

    Bemutatjuk a MOSE-t, a ZALO Legendary sorozat első kettős stimuláló nyúl-stílusú masszírozóját. Folytatva a kollekció magával ragadó ókori egyiptomi témáját, a MOSE Thutmose, a bölcsesség istene ihlette. Az egyiptomi 18. dinasztia fáraójának erőteljes és sikeres uralkodását közvetítve a MOSE innovatív funkciókkal rendelkezik, beleértve a ZALO élvonalbeli PowerThrust technológiáját, amely a szárban lévő és a szárból kinyúló motorokkal kombinálva a klitorisz stimulálására szolgál.

    89 900 Ft

    55 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zeus Electrosex E-Stim Pro Silicone Prostate Vibe with Remote

    Ez a vibráló E-Stim prosztatamasszírozó az intenzív férfi élvezet csúcsa, amelyet úgy terveztek, hogy sokkot adjon a rendszerének. Engedje meg magát az elektrojáték felvillanyozó világában egy olyan játékkal, amely megkönnyíti a behelyezését és élvezetét, tápdobozok vagy csatlakozórendszerek nélkül! A precíz prosztata stimuláció és a teljes test gát vibrációja érdekében az orgazmus elmehajlító szintre emelkedik – kiváló egyéni használatra vagy partnerrel.

    66 900 Ft

    41 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zeus Electrosex WE E-Stim Vibrating Wand Massager

    Elektromosítsa szexuális életét ezzel az erőteljes, kék ívű E-Stim vibrációs pálcás masszázsszerszámmal! Az intenzív rezgések az élénkítő E-Stim-el kombinálva meglepően érzéki eredményeket hoznak! Használja a vibrációt vagy az e-stimulációt egymástól függetlenül is. A pálcás masszírozó hosszú fogantyúját könnyű megfogni, a kerek, plüss fej pedig teljesen rugalmas nyakkal rendelkezik, amely 360 fokban hajlik, így mindig elérheti a tökéletes szöget, ha egyszer megtalálta. Dörzsölje a prémium minőségű, ftalátmentes és testbarát szilikonon; selymesen sima és puha textúrája tökéletesen párosul bármilyen vízalapú síkosítóval. A hosszú vezetéknek köszönhetően mindig lesz egy teljes energiával működő játékod, és soha nem kell emlékezned a töltésre!

    69 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Womanizer Classic 2 Black

    A Womanizer Klasszikus, mint már a neve is mutatja, a Womanizer klasszikusa mondhatni – „a kis fekete ruha”, játékaink között. Egyedülálló technológiánkkal van felszerelve, amely érintésmentes szívóhatást hoz létre a korábban megszokott rezgések helyett. A 8 intenzitási fokozat sokféle élvezetet tesz lehetővé – az első fokozat garantálja a gyengéd kezdést és a maximális szintet, az élvezet csúcsát. Egyedülálló kidolgozásának köszönhetően a Womanizer Klasszikus teljesen vízálló, ezért ideális a következő fürdőbe merüléshez.

    63 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Alpha-Pro 7X P-STRAP Milker Vibrating Prostate Stim with Cock & Ball Harness

    Ez a P-Strap Milker az a prosztatadugó, amely mindent megtesz – arra tervezték, hogy szoros farkával és gömbpántjával javítsa az erekciót, intenzív vibrációkkal stimulálja a bőr szennyeződését, és megfejje a prosztatáját egy perverz masszírozó gyönggyel!

    74 900 Ft

    45 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • OhMiBod Club Vibe 3.OH Music Vibrator

    Jöjjön hangulatba az új Club Vibe 3.OH vibrátorral, amely egy diszkrét hordozható bugyi vibrátor.

    79 900 Ft

    50 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nomi Tang Spotty Revolving P-Spot Massager RC

    A Spotty egy vadonatúj termék a Nomi Tang-tól, mely kettős prosztatastimulációval rendelkezik! A termék FDA minőségű szilikonból készült, és USB porton keresztül újratölthető, és teljesen vízálló! Távirányítóval inrányítható forgófunkciója igazán kellemes élményeket szerez!

    71 900 Ft

    44 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Bodywand MensWand Black

    A MensWand az első kifejezetten férfiaknak tervezett Bodywand. A kompakt, nagy teljesítményű USB újratölthető masszírozó rugalmas nyakkal rendelkezik, amely segít kisebb vagy nagyobb nyomást kifejteni a kívánt területeken. A mellékelt többcélú tartozék sima szilikon szárnyai körülölelik a szárat, és használhatók szólójátékhoz, előjátékhoz vagy orális szex kiegészítőjeként. 8 sebesség és 20 vibrációs minta révén élvezheti a tartozék enyhe textúrájú belsejének stimuláló érintését.

    82 900 Ft

    50 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Sona 2 Black

    Ez a továbbfejlesztett SONA 2 masszírozó erőteljes, de visszafogott hanghullámokat bocsát ki, hogy stimulálja az egész csiklót – még azokat a részeket is, amelyeket nem lát –, hogy a többitől eltérő érzést keltsen. A gyengéd, rezonáló öröm minden hulláma az utolsóra épít, és egy csodálatos és mélyen kielégítő orgazmusban csúcsosodik ki.

    76 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Je Joue Nuo Fekete

    A Nuo két motorral kínál kettős stimulációt és mókát - egy belső motor és egy a gyakran elfelejtett gát területén. Hölgyeim, (igen, és uraim!), boldogok lehetnek, hisz ez az uniszex termék mindkét nem számára ugyanolyan anális örömöket kínál, tökéletes prosztata játékhoz is.

    63 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Tingling Aparte eStim Vibrator Black

    Dupla hatás: A Mystim Tingling Aparte a lüktető vibrációt bizsergető elektromos stimulációval kombinálja egyetlen, extravagáns villás eszközben. Mindkét karja nemcsak öt elektromos stimulációs programmal rendelkezik, amelyekkel kényeztetheti magát, hanem egy dedikált vibrációs motorral is, nyolc különböző programmal és öt intenzitás-beállítással, hogy az élvezet elképzelhetetlen csúcsait nyújtsa. Az Aparte használata a fürdőben is biztonságos. Sőt, ez a tehetséges sokoldalú eszköz növeli az orgazmus esélyeit egy medencefenék edzési programmal. Sima, szilícium testében az Aparte hosszú élettartamú lítium akkumulátorral rendelkezik, amely a Mystim mágneses töltő USB-kábellel újratölthető, így mindig készen áll és várja Önt.

    89 900 Ft

    55 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

1 - 32 termék, Összesen:80

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.