×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Vibrátorok fekete

1 - 32 termék, Összesen:45

  1. 1
  2. 2
  • Paloqueth Mini Magic Wand Black

    Ez a pálcás masszírozó tökéletes eszköz arra, hogy segítsen ellazulni egy hosszú, nehéz nap után. Amint azt egy ideje mindannyian tudjuk, a rezgések létfontosságúak a fáradtság gyógyításában, az izomfeszülés csillapításában, a testfájdalmak enyhítésében és a sportolási gyógyulásban.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Gender X The Gold Standard Black

    Ez az erőteljes, 10 sebességes szilikongolyó ferde rúzs alakú hegyével rendelkezik, amely tökéletes a célzott stimulációhoz, beilleszthető a hasadékokba, vagy vízszintesen és laposan fekhet. Az egyenes szár stílusos rózsaszín arany alappal záródik, amelyben egy 1 gombos, könnyen használható kezelőpanel található, amely használat közben világít. Vigye magával ezt a klasszikus éjjeliszekrényt a fürdőkádba vagy zuhanyozóba, mivel teljesen víz alá meríthető – és USB-n keresztül kényelmesen tölthető.

    12 790 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Ouch! Adjustable Panty - tanga mini vibrátorral Fekete

    Ettől a rezgő Ouch! fehérneműtől vidámabban fog mosolyogni, mint valaha azelőtt. A fehérnemű puha és rugalmas és egy egysebességes rezgő töltényt tartalmaz. Élvezze a titkos játékot!

    9 590 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bswish Bgee Classic Fekete

    Váljon észrevehetővé. Ez a 17,8 cm-es hajlított vibrátor pont a megfelelő helyen kényeztet. A BSwish vibrátora által a G-pont könnyen megtalálható és masszírozható.

    14 390 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Rose Luxuriate Black

    A klasszikus vibrátor sima átalakítást kap modern színpalettánkkal és szupersima szatén felülettel. A többsebességes rezgések az alaplapon lévő tárcsa egyszerű elforgatásával szabályozhatók. A Luxuriate ftalát- és latexmentes, és vízálló a zuhanyozáshoz.

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics PRock Prostate Massager

    Készüljön fel a rock and rollra a P-Rock™ prosztata masszírozóval. Ez az új, innovatív prosztata masszírozó férfiaknak tökéletes szexjáték, akár egyedül, akár játszótárssal. Egyedülálló, ívelt kialakítása ideális a prosztata és a here egyidejű stimulálására, ezért készüljön fel arra, hogy teljesen feldobja az elméjét!

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rebel Naughty Finger Prostate Vibe Black

    Finger fun (nem csak) a hátsó ajtón!

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shots Be Good Tonight 10 Speed Rechargeable Bullet Black

    Használható csikló-, hüvely-, végbél- és mellbimbó-stimulációra, de miért álljunk meg ott, ha bárhol használhatjuk!

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • The Screaming O Vibrating Lipstick - szájFényes

    Rezgő rúzs - elegáns és diszkrét, szuper-meghajtású, többfunkciós mini vibrátor rúzsnak álcázva.

    7 990 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Mini Wanachi Massager - Masszázsfej Fekete

    Élvezze a nyugtató rezgéseket, bárhová is megy, ezzel a vezeték nélküli mini masszírozóval. Halk motor működteti. A Mini Wanachi masszírozó a tökéletes választás, he fel szeretné frissíteni a fáradt izmokat.

    11 190 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Evolved Multi-Sleeve Vibrator Kit Black

    Válassza ki örömét a több hüvelyes vibrátorkészlettel, amely öt erotikus élményt nyújt egyben! Próbálja ki a sima és erőteljes, változó sebességű, hosszú lövedékeket önmagában, hogy megvadítsa, majd kísérletezzen a négy különböző textúrájú ujjal!

    12 790 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Easytoys Black Masturbator Wand Attachtment - Masszázsfej melléklet Fekete

    Fekete Easytoys maszturbátor tartozék. Hosszúság: 9,50 cmMaximális átmérő: 4,30 cmMinimális átmérő: 3,50 cmBelső átmérő: 5,50 cmVízálló: IgenAnyaga: TPRSúly: 156 g

    9 590 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LoveBoxxx I Love You

    A tökéletes ajándékot keres szerelmének? Ne keressen tovább! Az I Love You készlet mindent tartalmaz, amire Önnek és partnerének szüksége van egy szenvedélyes és romantikus éjszakának a hálószobában való élvezetéhez. Nagyszerű Valentin-napra, születésnapra vagy spontán romantikus gesztusra.

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy Classic Original Vibrator Fekete

    A TOYJOY Classic Original kollekciójának része ez a klasszikus vibrátor. Ez egy kiváló minőségű vibrátor, amely fantasztikus képességekkel és izgalmakkal szolgál a korlátlan intim élvezet érdekében. A szexi, kissé hajlított dildó kielégít minden erotikus vágyat. A szórakoztató játékszer egy igazi hímvessző hű másolata. Realisztikus és részletes kidolgozású. Tulajdonosa kedvére való lesz a feltűnő makk és a duzzadó erekkel borított tengely egyaránt.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Rose Lipstick Vibe

    Tegye kellemessé a Rózsa ajakrúzs hangulatát! Erős rezgések édes, diszkrét csomagolásban. Ez a hangulat igazi rúzsnak tűnik a táskájában vagy sminktáskájában. Csavarja el az alapot, akárcsak egy igazi rúzst, hogy megemelje a szatén sima hegyét, és bekapcsolja a vibrációt. Tökéletes szépségápolási eszköz, amely felmelegíti, és színben pompázik!

    12 790 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Bullet Mini Vibrator with 10 Powerfull Vibration Modes Black

    Nem érzem a süket kezeket: Sok golyós vibrátorról ismert, hogy zsibbadáshoz vezet a kezében, és még csak nem is tudja kényelmesen tartani őket. Mi hiszünk a zseniális belső szerkezet fenntartásában, hogy az erőteljes motor a fejen található, nem pedig középen, csökkentve a végén való vibrációt.

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Heavenly Massage Bullet Vibrator

    A szürke ötven árnyalata limitált kiadású kollekciójána egyik legnépszerűbb darabja ez az elegáns golyós vibrátor, mely praktikus méretének köszönhetően rendkívül sokoldalúan felhasználható! Használatának csakis a fantáziád szab határt! Része a Fifty Shades Darker hivatalos, a szerző, EL James által jóváhagyott kollekciónak!  

    7 990 Ft

    6 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy Classic Slim Vibrator Black

    A klasszikus, elegáns ToyJoy vibrátor rengeteg örömet ígér Önnek- nemcsak valósághű megjelenésével, hanem az általa kínált izgalmas funkciókkal is. Az enyhén ívelt test kényelmesen eléri a legérzékenyebb pontokat, és erőteljes vibrációkkal stimulálja azokat. A funkciók közül a vibrátor alján lévő forgókerékkel választhat. A Classic Slim selymes, puha szilikonból készült, amely kényelmes tapintást és biztonságot nyújt a test számára.

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Bullet Vibrator

    Az erotikus felfedezések és beteljesülés egy évtizede ünnepelve a Szürke Ötven árnyalata Hivatalos Pleasure Collection meghívja Önt, hogy merüljön el az Ötven árnyalat élményében.

    25 590 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Lovense Domi Female Attachment

    A női tartozék kettős stimulátoros G-pont karral, csiklókefével és szeméremajak masszírozóval rendelkezik. A G-pont kar tökéletes egyensúlyt biztosít a rugalmasság, a szilárdság és a hajlékonyság között. A csiklókefe rugalmas dudorokkal rendelkezik, amelyek borzongást küldenek végig a gerincen, a szeméremajak masszírozó pedig tökéletes azok számára, akik a széles körű stimulációt részesítik előnyben.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Lovense Domi Male Attachment

    A férfi tartozék egy prosztata masszírozó karral és egy pénisz stimulátorral rendelkezik. A kar rugalmas P-pontos kar, amely megkönnyíti az édes pont megtalálását. A stimulátor minden mérethez igazítható.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Finger Vibrator

    Az erotikus felfedezések és beteljesülés egy évtizede ünnepelve a Szürke Ötven árnyalata Hivatalos Pleasure Collection meghívja Önt, hogy merüljön el az Ötven árnyalat élményében.

    25 590 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Black & Silver Kernex 2 Vibrating Bullet Black

    A kezdőknek tökéletes The Kailan 2 Bullet egy aranyos kis hangulat, amely megtévesztő, de elegendő ereje van ahhoz, hogy a végsőkig feszegesse.

    12 790 Ft

    7 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • The Screaming O Vibrating Mascara Wand - szempillaspirál

    Vibráló szempillaspirál - elegáns és diszkrét formatervezésű többfunkciós minivibrátor, mely szmpillaspirálnak van álcázva.

    7 990 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shots GC Vibrating Rabbit Black

    Ez a Nyuszi tökéletes vibrátor minden érzékeny pont eléréséhez. A felső kört 8 különböző mintával tudja elkészíteni. Bekapcsolhatja a nyulat is, így a hegye rezeg. Ennek 36 beállítása van. A forgásirányt is szabályozhatja.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Rose Scarlet G Black

    A vadonatúj Scarlet G tökéletes, erőteljes G-pont élvezetet nyújt! Tekintse meg az elegáns, frissített formát szexi ezüst részlettel, és élvezze a sima szatén felületet és a szupererős motort. Szög a tökéletes G-pont stimuláció érdekében.

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zero Tolerance All Powerful Rechargeable Bullet

    Ez a golyó, ami folyamatosan ad! Ez az erőteljes, újratölthető, selymesen sima golyó önmagában is élvezhető bármilyen szexuális élmény fokozása érdekében, és a legtöbb golyós játékkal is kompatibilis, így könnyen becsúszik számos simogató, péniszhosszabbító vagy prosztata masszírozó tokjába! Frissítse jelenlegi lövedékét, és élvezze a korlátlan játékot, amelyet a fürdőkádba vagy a zuhanyozásba is bevihet, mivel teljesen vízálló és alámeríthető! Könnyen tisztítható a Zero Tolerance Toy Cleanerrel és meleg vizes öblítéssel.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Evolved Travel Gasm Bullet Vibrator Black

    Vigye magával ezt a szexi fegyveres golyót, bárhová is megy, cipzáras műbőr tokjában, amely bármely pénztárcában vagy zsebben elfér. A nagy teljesítményű, 10-sebességes vibráció, amely egy egyszerű, 1 gombos vezérléssel működik, ez a játék profi módon utazik, még a víz alatt is, mivel teljesen alámeríthető! Élvezze a nagy „O”-t útközben!

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Velvet Black Bullet

    Vaginális és anális örömökért! Fekete vibro golyó tömör, könnyen sikló anyagból, bársonyos felülettel.

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tardenoche Magny Vibrating Bullet Magnetic USB Black

    Tudjuk, hogy a klasszikus mindig győzedelmeskedik, ezért a Magny-t beépítettük kedvenc erotikus játékmárkájába, egy klasszikus vibráló golyóval, de nagyon modern érintéssel.

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Seven Creations Silicone Classic G-Vibe Black

    Nagyon rugalmas vibrátor puha felülettel szilikonból és ABS-ből. 7 erős vibrációs szint, vízálló. kb. 17 cm hosszú, Ø kb. 3,7 cm. 2 db AA elem szükséges (nem tartozék).

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Alexander Finger Vibrator Black

    Azt hiszed, hogy az ujjrend csak a kezdőknek való? Nem csak a 2. bázisra, az ujjas szex az egyik legjobb módja annak, hogy örömöt adjunk és kapjunk. A Pretty Love's Alexander Finger Vibe ezt az alulértékelt "hátsó ülés" technikát művészi formává változtatja. A karcsú, üreges kialakítás hosszúságot és dimenziót kölcsönöz az ujjadnak, míg az alján található erőteljes vibrátor a következő szintre emeli a kézjátékodat.

    14 390 Ft

    8 790 Ft

    +

    -

    Raktáron

1 - 32 termék, Összesen:45

  1. 1
  2. 2
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.