×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Vibrátorok fekete férfiaknak

65 - 96 termék, Összesen:150

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Dream Toys Elite Renee Black

    A Dream Toys Elite kollekciójának Renée stimulátora egy fekete stimulátor elegáns arany színű díszítéssel, lekerekített fejjel és rugalmas csatlakozással a két vége között. A Renée 2 erős motorral rendelkezik, egy-egy mindkét végén, amelyek 7 vibrációs mintát és 3 sebességet kínálnak.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • XR Brands Wand Essentials Diamond Head 11X Silicone Wand Massager Black

    Lazítson egy emelkedett masszázsélményben a tökéletes vibrációs pálcával. Amint azt a neve is sugallja, ez a pálca csiszolt gyémánt textúrával rendelkezik t​e​m​p​o​r az izzón, amely intenzívebb masszázst biztosít. Az alacsony vibrációjú fogantyú lehetővé teszi, hogy a 8 beállítást 3 különböző erősségi szinten érezd a kívánt helyen, ahelyett, hogy a kezedben nyelnéd el. Az összesen 24 mód segítségével megtalálhatja az Ön számára megfelelő megkönnyebbülést.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rebel P-Spot Vibrator Black

    Az intenzív hátsó élvezetért!

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Alpha-Pro 7X P-STRAP Milker Vibrating Prostate Stim with Cock & Ball Harness

    Ez a P-Strap Milker az a prosztatadugó, amely mindent megtesz – arra tervezték, hogy szoros farkával és gömbpántjával javítsa az erekciót, intenzív vibrációkkal stimulálja a bőr szennyeződését, és megfejje a prosztatáját egy perverz masszírozó gyönggyel!

    74 900 Ft

    45 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rocks-Off Bad-Boy 7-Speed - Prosztata stimuláló Fekete

    A világhírű Rude-Boy alapján készült, de ezúttal a hozzáadott kontúrozás még hevesebb kényeztetést nyújt, amelyből egyre többet és többet akar majd.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Sweet Torture Vibrating Nipple Clamps

    A szürke ötven árnyalata limitált kiadású kollekciójána egyik legmerészebb darabja ez a vibráló bimbóstimuláló!

    15 990 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Prostatic Play Pro-Digger 7x Silicone Stimulating Beaded P-Spot Vibe

    Ez a prémium prosztata masszírozó innovatív technológiát és kiváló minőségű anyagokat használ, hogy megadja azt a hátsó ajtó boldogságát, amelyre vágyott. Tapasztalja meg az erőteljes vibrációt a végbélnyílásban és a perineumban a 3 sebességgel és 4 játékfunkcióval.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dorcel Ultimate Expand Black

    Az Ultimate Expand egy egyedülálló felfújható szilikon vibrátor, amely az élvezet új magasságaiba viszi. Testreszabhatja fantáziáit a hét felfújási és rezgési mód közötti váltással, amelyek örömmel töltik meg hüvelyét vagy végbélnyílását. Ezenkívül az Ultimate Expand egy második motorral is rendelkezik, amely stimulálja a gát és a csikló területét.

    61 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Coup!es Choice Wand Vibrator with 3 Attachments Black

    Nyugtató vagy intim masszázsokhoz – egyedül vagy partnerrel!

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nomi Tang Spotty Revolving P-Spot Massager RC

    A Spotty egy vadonatúj termék a Nomi Tang-tól, mely kettős prosztatastimulációval rendelkezik! A termék FDA minőségű szilikonból készült, és USB porton keresztül újratölthető, és teljesen vízálló! Távirányítóval inrányítható forgófunkciója igazán kellemes élményeket szerez!

    71 900 Ft

    44 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • LELO Loki Wave 2 Prostate Massager Black

    Merjük megkockáztatni, hogy ne jöjjön el látványosan a LOKI Wave™ 2-vel, a legendás prosztata masszírozó új generációjával. A nagyobb rugalmasság érdekében újratervezett és két nagy teljesítményű motorral ellátott készülék egy álom azok számára, akik hosszabb ideig tartó és intenzívebb orgazmusra vágynak. Használja egyedül vagy egy partnerrel, hogy új orgazmikus titkokat tárjon fel, több élvezeti beállítás használatával, a páratlan ujjszerű prosztatajátékhoz.

    165 900 Ft

    103 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Heat Climax

    Heat-Climax anális vibrátorunk terjedelmes, kerek végével serkentő fűtési funkcióval és erős vibrációkkal kényezteti Önt. A csábítóan sima szilikon tökéletes természetes kiegészítővé teszi a lelkesedés felkeltését!

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bodywand MensWand Black

    A MensWand az első kifejezetten férfiaknak tervezett Bodywand. A kompakt, nagy teljesítményű USB újratölthető masszírozó rugalmas nyakkal rendelkezik, amely segít kisebb vagy nagyobb nyomást kifejteni a kívánt területeken. A mellékelt többcélú tartozék sima szilikon szárnyai körülölelik a szárat, és használhatók szólójátékhoz, előjátékhoz vagy orális szex kiegészítőjeként. 8 sebesség és 20 vibrációs minta révén élvezheti a tartozék enyhe textúrájú belsejének stimuláló érintését.

    82 900 Ft

    50 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Prostate Massager

    Hagyja, hogy ez a stimulátor megpördüljön a végbélnyílásában, játsszon a prosztatájával, és megmutassa az orgazmus nevű mennyországot.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Alpha-Pro 10X P-MASSAGE Prostate Stimulator with Stroking Bead Black

    Tapasztalja meg a prosztata stimuláció legmagasabb szintjét a P-masszázs simogató gyöngyhegyével és vibráló szárával! A sima tengely erőteljes kettős motorral vibrál, amely 10 különböző zümmögésre képes, a masszázscsúcs belső gyöngyei pedig 10 egyedi masszázsmintával stimulálják kedvenc pontjait, amelyek mindegyike az alján található kezelőszervekkel vezérelhető.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Alpha-Pro 7X P-BENDER Bendable Prostate Stimulator with Stroking Bead Black

    Hajlítsa meg a kívánt szögbe, majd gyönyörködjön a külső vibrációban és a prosztatafejésben! A 7x P-Bender távirányítóval vagy anélkül is használható, hogy 3 sebességen és 4 gát vibrációs mintán, valamint 5 fejési mozgásmódon válthasson a tengely hegyének felszíne alatti kis gyöngyből. A kettős élvezetet tökéletesíti a szár rugalmassága, amely lehetővé teszi, hogy tökéletesen pozícionálja a tűhegyes prosztata stimulációhoz.

    61 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Vibrating Prostate Massager

    Az erotikus felfedezés és beteljesülés egy évtizede ünnepelve a Szürke Ötven árnyalata Hivatalos Pleasure Collection meghívja Önt, hogy elmerüljön az Ötven árnyalat élményben.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • We-Vibe Vector+ Charcoal Black

    A prosztata és a perineum egyidejű stimulálására tervezett Vector egy anális nyúlvibrátor az intenzív kettős stimulációhoz.

    79 900 Ft

    63 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Black Velvets Silicone Anal Thruster

    Az Anál Behatoló tudja, hogyan kell erősen nyomni! Rezgéseinek és tolóerő funkciójának köszönhetően tökéletes a forró hátsóajtós szórakozáshoz és intenzív anális orgazmushoz. A vibrációs fej kellemes és kerek – így tökéletes az anális terület közvetlen stimulálására. A 7 rezgésmód és a 3 tolóerő külön szabályozható, ami azt jelenti, hogy rendkívül izgalmasan kombinálhatók.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Wand Essentials Scepter 50X Silicone Wand Massager Black/Gold

    Sokoldalú, erőteljes és elegáns kialakítású! Ez a nagy teljesítményű pálca könnyen használható kezelőszervekkel és számos kényelmi funkcióval rendelkezik, így hosszan tartó, fáradtság nélkül masszírozhat. A rózsa arany ékezetek és a mély lila szín prémium esztétikát biztosítanak intenzív masszírozó erejével!

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nexus Bendz Bendable Vibrator Anal Probe Edition Black

    Igazán sokoldalú! Ez a játék kettős sűrűségű, hullámos, hajlítható, vibráló tengellyel rendelkezik. Vaginálisan vagy análisan, belsőleg vagy külsőleg használható. A fogantyú megkönnyíti az irányítást, akár egyedül, akár partnerrel használja. 6 rezgési beállítás közül választhat.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Je Joue Nuo Fekete

    A Nuo két motorral kínál kettős stimulációt és mókát - egy belső motor és egy a gyakran elfelejtett gát területén. Hölgyeim, (igen, és uraim!), boldogok lehetnek, hisz ez az uniszex termék mindkét nem számára ugyanolyan anális örömöket kínál, tökéletes prosztata játékhoz is.

    63 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Anal Fantasy Hyper Pulse P-Spot Massager Black

    Az ergonomikusan kialakított anális vibrátor Hyper-Pulse P-Spot Massager az Anal Fantasy Elite Collectionből nagyszerű, mert könnyen megtalálja, eléri és intenzíven stimulálja a prosztatát. A hegyén egy puha szilikon membrán található, amely közvetlenül a P-pontot éri el, így további lüktető impulzusokkal masszírozza azt.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl Rechargeable Slimline Rabbit Vibrator

    Fedezze fel újra Anastasia és Christian Gray gőzös kalandjait a Szürke Ötven árnyalata Hivatalos Pleasure Collection segítségével. Azon az erotikus irodalmi jelenségen alapszik, amely a párokat világszerte megismertette a BDSM érzékiségével, több mint 150 millió példányban kelt el világszerte, és három nagysikerű filmet szült. Ezek a gondosan összeállított játékok és rabság-kiegészítők globális sikert arattak, mióta először a polcokra kerültek 2012-ben.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shots Simplicity Geron Anal vibrator Black

    Ha az anális stimulációt részesíti előnyben, nem tévedhet ezzel az ergonomikus kialakítású m​a​t​t​i​s játékkal! A 10 sebességes, USB-vel újratölthető vibrációs móddal felszerelt GERON mindig ott lesz az Ön maximális élvezetében! A sima, 100%-os tisztaságú szilikon és az ABS megfelelő kenéssel együtt biztosítja a zökkenőmentes be- és kiszállást minden alkalommal, amikor a GERON ügyeletben van!

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Alpha-Pro 10X P-FLEXER Prostate Stimulating Plug Black

    Tapasztalja meg a lyukba tömött gumó vibráló kerületét, miközben a perineum stimulátor kívülről zizeg. A 10x P-Flexer távirányítóval vagy anélkül is használható, hogy 3 rezgési sebességen és 7 pulzációs mintán keresztül váltson, amelyeket belülről és kívülről szállítanak az erős kettős motorok. A nagy gumó egy hajlékony, keskeny száron helyezkedik el, amely lehetővé teszi, hogy alkalmazkodjon az Ön belső működésének természetes szögeihez.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Mr. Play Prostate Massager

    Matt fekete prosztata vibrátor távirányítóval a Mr. Playtől a Pretty Love által.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rocks-Off Rude-Boy Xtreme Black

    Adja át magát a határozott, teljes férfias élménynek, amikor magához öleli az ikonikus Rude -Boy Xtreme-et a prosztata és a perineum mély, erőteljes élvezetéért.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • CONTROL by Sir Richard's Silicone Rim Joy

    A CONTROL Rim Joy-t úgy tervezték, hogy a maximális kerékvágási élményt nyújtsa azáltal, hogy az ultra-érzékeny anális régiót melegséggel és vibrációval szorosan körülveszi, miközben valósághű orális stimulációt kínál. A nyelv nyalogatja, öleli, és enyhén behatol a végbélnyílásba 2 rezgési sebességgel és 5 egyedi rezgési mintamóddal az intenzív peremelés érdekében. A rugalmas szilikon perem eltávolítható a nyelv mélyebb felfedezéséhez.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Anne's Desire Dual Pleasure Watchme Wireless Technology Black-Gold

    ANNE´S DESIR DUAL egy vibrátor pároknak, férfinak és nőnek. Speciális formája lehetővé teszi, hogy a  pár mindkét tagját látványos rezgésekkel stimulálják szex közben. A nő szex közben hordja a vibrátort, hogy az ne csak a G-pontját és a csiklóját stimulálja, hanem partnere hímtagját is. Ennek az élvezetet nyújtó szexuális wellness játéknak a karcsúbb végét először a hüvelybe helyezzük, a nagyobbik végét pedig a csiklóra helyezzük.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bodywand Curve Rechargeable Wand Massager Black

    Pálca kompakt ergonomikus kialakítással és rugalmas nyakkal. Újratölthető és erős.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Lovense Domi Male Attachment

    A férfi tartozék egy prosztata masszírozó karral és egy pénisz stimulátorral rendelkezik. A kar rugalmas P-pontos kar, amely megkönnyíti az édes pont megtalálását. A stimulátor minden mérethez igazítható.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

65 - 96 termék, Összesen:150

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.