×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Vibrátorok szilícium férfiaknak

33 - 64 termék, Összesen:255

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Cyber Silicock Remote Control Realistic Master Ben

    Soha egy szilikon felület nem volt ennyire valósághű, rugalmas, hőálló, és olyan fáradhatatlan funkciókkal, amelyekről mindig is álmodott.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Smart Wand 2 Massager Large Deep Rose

    Tapasztalja meg a páratlan kikapcsolódást, miközben kényezteti magát a világ legfényűzőbb teljes testmasszírozójával. Míg a 10 különböző masszázsminta koncentrált ereje megnyugtatja a fájó izmokat és oldja a stresszt, a stabilabb fogantyú és a még tartósabb töltés azt jelenti, hogy órákon át élvezheti az örömöt.

    127 900 Ft

    69 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Loki Fekete

    Tökéletes alakú, luxus és erős prosztata masszírozó a LELO-tól. A vízálló, újratölthető LOKI ™ különlegességét a 6 változó beállítás adja, melyeknek hála észbontó intenzitással érheti el a csúcspontot.

    84 900 Ft

    69 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimmers Rippled Rimming Plug Model I

    Ízleljen meg minden gumót, amint simán és érzékien csúsznak a végbélnyílásába, fokozatosan növekvő élvezetet nyújtva! Ez a forradalmi szexjáték jobb, mint az átlagos fenékdugó, ez a forradalmi szexjáték a szára mentén forgó gyöngyökkel masszírozza a lyuk nyílását, és olyan érzést nyújt, mint amikor nyalják!

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics PRock Prostate Massager

    Készüljön fel a rock and rollra a P-Rock™ prosztata masszírozóval. Ez az új, innovatív prosztata masszírozó férfiaknak tökéletes szexjáték, akár egyedül, akár játszótárssal. Egyedülálló, ívelt kialakítása ideális a prosztata és a here egyidejű stimulálására, ezért készüljön fel arra, hogy teljesen feldobja az elméjét!

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nexus Revo Slim

    A nexus revo slim egy forgó prosztata- és gátmasszírozó, amely tökéletes a kezdő prosztatamasszázsig, vagy azoknak, akik valamivel kisebbre vágynak. Ugyanazt a technológiát alkalmazva, mint a világhírű revo termékcsalád többi része, a revo slim intenzív, célzott stimulációt biztosít a prosztatában és a gátban. A Slim további többirányú forgási lehetőséggel rendelkezik a tengelyen, valamint vízálló a könnyű tisztítás érdekében.

    127 900 Ft

    79 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • My First Lovers Couple Vibrator Pink

    Sok ember vágya, hogy mindkettőhöz legyen egy játék. Ez a Párszerető teljesíti ezt a kívánságot, mint párok serkentője.

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Alpha-Pro 17X P-TRIGASM 3-in-1 Silicone Prostate Stimulator

    Ajándékozza meg párját a csábító kísértés legjobbjával. A 17x P-Trigasm egy erőteljesen rezgő szárral rendelkezik, 3 sebességgel és 4 külső vibrációs mintával. Több sor forgó gyöngyöt is tartalmaz a tengely alapja alatt, amelyek csábítóan örvénylenek a záróizom körül 5 beállítással. Végül egy gyöngy a hegy felszíne alatt fel-le mozog, és további 5 mozgási módot fejt ki a legédesebb ponton.

    69 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Smart Wand 2 Massager Medium Deep Rose

    Lépjen kapcsolatba testével, és n​u​l​l​a​m tapasztalja meg a páratlan ellazulást, miközben a világ legfényűzőbb teljes testmasszírozójával kényezteti magát. A Smart Wand 2 Medium egy tökéletes előjáték eszköz magának vagy partnerének. Oldja fel a feszültséget a testében a stressz oldásával és az izmok ellazításával, ezzel megnyitva a kaput szexuális energiája előtt, hogy holisztikus orgazmus élményben részesüljön.

    108 900 Ft

    60 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Cloneboy Personal Dildo

    Lepd meg kedvesedet ezzel az igazán egyénre szabott ajándékkal, mellyel elkészítheted péniszed teljesen élethű mását!

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FUN FACTORY Have It All Men Box

    Bárhol, egyedül vagy egyedül, fedezzen fel mindenféle orgazmust a limitált kiadású HAVE IT ALL BOX-unkkal. Nem egy, hanem három, első osztályú, bestseller a német felnőttjáték-szakértőktől, a FUN FACTORY-tól, a HAVE IT ALL BOX nemcsak stílusos ajándék, hanem nagyszerű ajánlat is. Óriási megtakarítások és orgázmusok – el tudsz képzelni jobbat? Kényeztesse magát vagy szeretteit, és élvezze a stimulációt, mint még soha.

    101 900 Ft

    63 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Adrien Lastic Little Rocket Blue

    Ennek az anális stimulátornak a fő jellemzője a nagyon szivacsos és puha tapintás a kétrétegű szilikon rendszerének köszönhetően. Nagyon vonzó kékes tónusával, ergonomikus formájával és különösen kétrétegű rendszerével a Little Rocket könnyű behelyezést biztosít, tökéletesen alkalmazkodik az anatómiához.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rebel Naughty Finger Prostate Vibe Black

    Finger fun (nem csak) a hátsó ajtón!

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Bruno Fekete

    BRUNO az egyszerűségről, az erőről és kifinomultságról szól. 6 beállítás, az elegáns, szilikon forma és a megdöbbentő erő biztosítja a nagyobb, jobb, hosszabb és intenzívebb orgazmust!

    84 900 Ft

    58 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Luxe Touch Sensitive Vibrator Lila

    Nem kell, hogy tovább törnöd a fejed, a kielégítésedről ezentúl a LUXE legújabb vibrátora gondoskodik! A forradalmian új technológiának köszönhetően a LUXE figyel Rád, kettős érzékelőjével az oldalán aktiválódik, és fokozza a teljesítmény! 10 erős rezgésfokozat, lüktetés és eszkalációs funkció közül választhatsz. Nincs más dolgod, csak hátradőlni, és élvezni!

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Under Control Silicone Prostate Vibrator & Ball Strap with Remote Control

    Élvezze az erőteljes vibrációt kívül-belül ezzel a texturált prosztata masszírozóval és a perineális stimulátorral ellátott, rugalmas péniszgyűrűvel! A kettős motor dübörgő izgalmakat küld a végbélnyílásba és megrontja, miközben a pénisz kőkemény marad. Akár az egyéni játék során nyújtott kényelmet, akár a páros játék közbeni teljesítményt értékeli, a vezeték nélküli távirányító izgalmas funkció otthoni vagy kinti használatra... 30 méteres hatótávolsággal!

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • We-Vibe Chorus Cosmic Blue

    A We-Vibe® valaha volt legintuitívabb vibrátora pároknak – állítható illeszkedéssel, érintésre reagáló kezelőszervekkel és kéz nélküli rezgésekkel, amelyek teljesen új szintre emelik a szexet.

    127 900 Ft

    79 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Hueman Black Hole Anal Vibrator with Cockring

    Ez az elegáns anális vibrátor péniszgyűrűvel a Hueman kollekcióból minden férfi számára kötelező darab. Mind a vibrátorszár, mind a perineális stimulátor kerek alakú, és stimuláló kiemelkedésekkel rendelkezik. A fallikus gyűrű keményebb és hosszabb erekciót és intenzív orgazmust biztosít. A vibrátor puha szilikon anyaga nagyon kényelmes. A játék 10 különböző rezgési móddal rendelkezik, beleértve a 4 sebességet és 6 mintát. Vezeték nélküli távirányítóval egyszerűen beállítható. Használat után mindig alaposan tisztítsa meg a vibrátort játéktisztítóval és langyos vízzel.

    31 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Anal Fantasy Elite Collection Gyrating Ass Thruster

    Dinamikus toló, vibráló és köröző stimuláció az izgalmas intim élményért.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • We-Vibe Match Couples Vibrator

    Lángra lobbantja szexuális életét olyan vibráló rezgésekkel, amelyek mindkettőjüknek tetszeni fognak. Ismerje meg tökéletes párját. A Match páros vibrátor, amelyet szex közben viselnek, intenzív stimulációt és vibráló rezgéseket biztosítva mind a G-pontnak, mind a csiklónak.

    89 900 Ft

    53 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Tor 2 Fekete

    Kényelmes és tökéletesen illeszkedő rezgő gyűrű, melyet a pár férfi tagja visel a szeretkezés közben. A TOR ™ 2 fokozza a szex örömeit mindkét fél számára.

    68 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FUN FACTORY VIM Sunrise Orange

    Még soha nem éreztél olyat, mint a VIM. A legtöbb pálca erőt ad és semmi mást. Az alacsony beállításaik zúgnak vagy irritálóak. A VIM az iparágban elsőként súlyozott motorral rendelkezik, amely minden sebességnél, még a legkíméletesebbnél is dübörgő vibrációt biztosít.

    89 900 Ft

    55 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dorcel Deep Explorer Multi-Usage Stimulator

    A 21 cm-es bot ULTRARUGALMAS, és lehetővé teszi a termék használatát bármilyen helyzetben, egyedül vagy párban. Ovális formája könnyű behelyezést tesz lehetővé. A DEEP EXPLORER egyben anális, prosztata, hüvelyi, G-pont és klitorális stimulátor. MÉLYFELFEDEZŐ, a mély élvezet kinyilatkoztatója!

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Smart Wand 2 Massager Medium Black

    Lépjen kapcsolatba testével, és tapasztalja meg a páratlan ellazulást, miközben a világ legfényűzőbb teljes testmasszírozójával  kényezteti magát. A Smart Wand 2 Medium egy tökéletes előjáték eszköz magadnak vagy partnerednek. Oldja fel a feszültséget a testében a stressz oldásával és az izmok ellazításával, ezzel megnyitva a kaput szexuális energiája előtt, hogy holisztikus orgazmus élményben részesüljön.

    108 900 Ft

    60 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Adrien Lastic 2X Double Ended Vibrator

    Mini kettős végű vibrátor opcionálisan kivehető vibrátor hüvellyel, amely ideális játék párok számára!

    57 900 Ft

    40 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ROMP Flip Massage Wand Blue

    Mindenhol szórakozás és élvezet!

    33 900 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Malesation Rimming Hero Black

    Ötletesen és okosan tervezett prosztata masszírozó a kettős orgazmusos stimulációhoz. 2 erőteljes motor 10 vibrációs funkcióval izgalmas stimulációt biztosít a prosztatában és a perineumban, míg egy harmadik motor 3 sebességgel és forgó gyöngyökkel kivételes érzést biztosít a végbélnyíláson.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rocks-Off Rude-Boy 7-Speed - Prosztata stimuláló Fekete

    A Rude-Boy egy extra ügyes kettős P-pont stimulátor, amely nagyon könnyen használható. A közepes méretű Rude-Boy biztosítja Önnek a határozott és igényes kettős stimulációt- a prosztata és gát környékén.

    33 900 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Under Control Silicone Prostate Vibrator with Remote Control

    Ez a gyönyörű, új, anális játék egyetlen gombnyomással megremegteti a zsákmányt! Hagyja, hogy az élvezet átvegye az irányítást ezzel az egyszerűen használható, távirányítós, újratölthető prosztata vibrátorral! Akár az egyéni játék során nyújtott kényelmet, akár a páros játék közbeni teljesítményt értékeli, a vezeték nélküli távirányító izgalmas funkció otthoni vagy városi használatra!

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • We-Vibe Tease Us Set Moxie & Bond Black

    A Tease Us egy alkalmazással vezérelt viselhető vibrátorok készlete, amely minden pár számára tartalmaz valamit. Finoman ingerel, bárhová is megy a Bond vibráló stimulációs gyűrűvel és a Moxie erőteljes bugyivibe-jával.

    111 900 Ft

    87 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nexus Revo Embrace Waterproof Remote Control Rotating Prostate

    A Revo család legújabb tagja egy dupla kakasgyűrűvel rendelkezik, amely keményebben és tovább tart!

    127 900 Ft

    79 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Snaky Vibe

    Ez a különleges formájú, hatalmas erejű vibrációs játékszer garantáltan új magasságokba emeli orgazmusod! Dupla végű, tojás alakban végződő huncutság.

    26 900 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

33 - 64 termék, Összesen:255

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.