×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Vibrátorok férfiaknak

1 - 32 termék, Összesen:40

  1. 1
  2. 2
  • ToyJoy Magic Massager - Masszázsfej

    Dőljön hátra és élvezzen! A Seven Creations Magic Massager-nek megvan az ereje, hogy hihetetlen rezgéseket küldjön szét és az egész testet átmasszírozza, mélyen a feszült területeken, a teljes végső öröm elérésével!

    31 900 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rocks-Off Ro-Zen 7-Speed - Kettős Péniszgyűrű rezgő análdugóval

    Az élet az adok és kapok öröméről kell hogy szóljon- nincs is jobb hely ezen egyensúly számára, mint a hálószoba.

    21 590 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Orion Midnight Blue Set - Erotikus szett 9 db

    9 db-os szexjáték szett, amely kék csúszós anyagból készült. Egy erős vibrátor (hossz 17,5 cm, Ø 2,5 cm) és még sok más izgalmas játék teszi ezen csomag használatával feledhetetlenné az éjszakát. Anyag: TPE, ABS. Ftalátmentes, az EU szabványai szerint a készült.

    22 390 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • SilexD Model 1 Vibrating Premium Silicone Dual Density Dildo 8" Flesh

    A SilexD dildók sorát kínálja extra puha, kiváló minőségű szilikon burkolattal, kettős sűrűségű SILEXPLAN töltettel és belső kemény maggal, a rendkívül valósághű érzés és a páratlan élvezeti élmény érdekében. A termékeink töltésére használt SILEXPLAN anyag forradalmian szabadalmaztatott formulája jobb sűrűséget és nagyobb rugalmasságot tesz lehetővé a vibrátornak.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Double Joy Violet

    A Double Joy erőteljesen stimulálja mindkét partnert szex közben. Az U-alak belül és kívül egyaránt illeszkedik - csábító érzést biztosít a csiklónak, a G-pontnak és a pénisznek. Ez egy csúcstechnológiás játék távjátékkal és még sok mással továbbfejlesztett alkalmazással!

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Clone A Willy The Original

    A Clone-A-Willy orvosilag tesztelt gél öntvények készítéséhez, amely rögzíti a legapróbb, élethű részleteket is. Így válik a leginkább személyre szabott rezgő szexuális játékszerré a világon.

    22 390 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Double Plus Remote

    A Partner Toy Plus egy partner vibrátor, amely szeretkezés közben viselendő, hogy egyszerre ösztönözze mindkét szerelmes félt. A vibrátor egyidejű vaginális és csikló ingerlésre használható a közösülés során.

    36 900 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Endless Fun Black

    Ez az érzéki uniszex eszköz lehetővé teszi a pillanatnyi kreatív játékot, különösen azoknak a pároknak, akik szeretnék fejleszteni a képzeletüket. A 180°-ban elforgatható puha szilikon fejével ez a többfunkciós játék kényelmesen elhelyezhető minden helyzetben.

    31 900 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Double Joy Black

    A Double Joy mindkét partnert erőteljesen stimulálja szex közben. Az U-alak belül és kívül egyaránt illeszkedik – csábító érzést biztosít a csiklónak, a G-pontnak és a pénisznek. Ez a csúcstechnológiás játék az applikációval távoli játékkal és még sok mással van továbbfejlesztve!

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • SilexD Model 2 Vibrating Premium Silicone Dual Density Dildo 7" Flesh

    A SilexD dildók sorozatát kínálja extra puha, kiváló minőségű szilikon burkolattal, kettős sűrűségű SILEXPLAN töltettel és belső kemény maggal, a rendkívül valósághű érzés és a páratlan élvezeti élmény érdekében. A termékeink töltésére használt SILEXPLAN anyag forradalmian szabadalmaztatott formulája jobb sűrűséget és nagyobb rugalmasságot tesz lehetővé a vibrátornak. Csodálatos tapintást és nagyobb rugalmasságot biztosít. A legnagyobb orgazmus öröme érdekében a SilexD kiegészíti kollekcióját a vibrációs funkcióval, amely kielégíti legmélyebb szexuális fantáziáját. Nem tartalmaz hőreaktív funkciót.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Orion Love Box International

    Ebben a 16 darabos Super Love Boxban mindent megtalál ahhoz, hogy a mézzel eltöltse, és örömet szerezzen és elcsábítsa... A legjobb az egészben, hogy több mint 50 €-t spórol ahhoz képest, mintha külön-külön vásárolná meg a termékeket.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Snaky Vibe

    Ez a különleges formájú, hatalmas erejű vibrációs játékszer garantáltan új magasságokba emeli orgazmusod! Dupla végű, tojás alakban végződő huncutság.

    26 900 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ROMP Flip Massage Wand Blue

    Mindenhol szórakozás és élvezet!

    33 900 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Endless Fun Blue

    Ez az érzéki, nemi hovatartozás nélküli eszköz lehetővé teszi a pillanatnyi kreatív játékot, különösen azoknak a pároknak, akik szeretnék fejleszteni a képzeletüket. 180°-ban forgatható, puha szilikon fejével ez a multijáték kényelmesen elhelyezhető minden helyzetben.

    31 900 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rocks-Off Rude-Boy 7-Speed - Prosztata stimuláló Fekete

    A Rude-Boy egy extra ügyes kettős P-pont stimulátor, amely nagyon könnyen használható. A közepes méretű Rude-Boy biztosítja Önnek a határozott és igényes kettős stimulációt- a prosztata és gát környékén.

    33 900 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Xocoon Couples Stimulator Ring Fuchsia

    A férfiak biztosan élvezni fogják a pénisz teljes hosszában mindenféle izgalmas érzést ezzel a Páros Stimulátor Gyűrűvel. A gyűrű használatával a pénisz érzékenyebbé válik, késlelteti az orgazmust és hosszabb ideig tart az erekció.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • 23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Orion Grey Box - Erotikus segédeszközök szett

    10 darabos erotikus játék csomag.

    23 990 Ft

    15 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Rechargeable Power Wand

    Teljes testmasszázsokhoz és precíz stimulációhoz!

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Couples Choice RC Couple's Vibrator 2 Purple

    A Couples Choice Couple's Vibrator 2 a Couples Choice-tól egy pénisz/herék gyűrűt kombinál egy nagyon rugalmas vibrátorral és klitorisz stimulátorral. A gyűrűket a péniszre és a herékre csúsztatjuk, így a lapos, stimulációs textúrájú vibrátor a pénisz tetejére simul. Ez megnöveli a pénisz kerületét, és mindketten élvezik a szex közbeni szorgos rezgéseket. Ezen kívül a péniszgyűrű a vérleállító hatásnak köszönhetően hosszú ideig támogatja a férfi erekcióját, a heregyűrű szilárd, biztos tartást biztosít, a hullámos csiklóizgató pedig ráadásul kényezteti a nő forró pontját.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Elastic Game Dark Blue

    Élvezze a maximális rugalmasságot a szilikonból készült Satisfyer Elasztikus játékkal: A 2 motornak és a belső, rugalmas vezetéknek köszönhetően a mindenes használható fekvő vibrátorként, péniszgyűrűként vagy partnervibrátorként.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rebel P-Spot Vibrator Black

    Az intenzív hátsó élvezetért!

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Evolved Intense Pleasure Kit

    Nyolc különböző mintázatú, cserélhető komponens egy készletben, mely feldobja nemi életed rutinját! A szűk és nyújtható péniszgyűrű hosszútávú teljesítményt biztosít, a vibráló rész pedig intenzív örömet mindkét félnek! A Ben Wa labda bombasztikus élménnyel szolgál, akárcsak a finoman bordázott anális dugó!

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Prostate Massager

    Hagyja, hogy ez a stimulátor megpördüljön a végbélnyílásában, játsszon a prosztatájával, és megmutassa az orgazmus nevű mennyországot.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Vibrating Prostate Massager

    Az erotikus felfedezés és beteljesülés egy évtizede ünnepelve a Szürke Ötven árnyalata Hivatalos Pleasure Collection meghívja Önt, hogy elmerüljön az Ötven árnyalat élményben.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shots Simplicity Geron Anal vibrator Black

    Ha az anális stimulációt részesíti előnyben, nem tévedhet ezzel az ergonomikus kialakítású m​a​t​t​i​s játékkal! A 10 sebességes, USB-vel újratölthető vibrációs móddal felszerelt GERON mindig ott lesz az Ön maximális élvezetében! A sima, 100%-os tisztaságú szilikon és az ABS megfelelő kenéssel együtt biztosítja a zökkenőmentes be- és kiszállást minden alkalommal, amikor a GERON ügyeletben van!

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Hueman Outer Space Vibrating Anal Plug

    Tapasztalja meg a nagyszerű anális stimulációt ezzel a stílusos vibráló dugóval a Hueman kollekcióból. A dugó puha szilikonból készült, és 10 különböző vibrációs beállítással rendelkezik (4 sebesség és 6 minta). A fenékdugó szára a prosztata stimulálására hajlított, és három különböző i​n​t​e​g​e​r méretű gyöngyből áll, amelyek stimulálják a behelyezés és eltávolítás során. Használat után alaposan tisztítsa meg a dugót játéktisztítóval és vízzel.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Elastic Joy Violet

    A Satisfyer Elastic Joy két motorral és rugalmas huzallal rendelkezik, és különböző formákra hajlítható. Az Elastic Joy mindig jó benyomást kelt, akár páros vibrátorként, akár péniszgyűrűként, akár fekvő vibrátorként.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Satisfyer Elastic Joy Red

    A Satisfyer Elastic Joy két motorral és rugalmas huzallal rendelkezik, és különböző formákra hajlítható. Az Elastic Joy mindig jó benyomást kelt, akár páros vibrátorként, akár péniszgyűrűként, akár fekvő vibrátorként.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Double Fun White

    Az új Double Fun mindkét partnert erőteljesen stimulálja szex közben. Az U-alak belül és kívül egyaránt illeszkedik - csábító érzést biztosít a csiklónak, a G-pontnak és a pénisznek. Ez a csúcstechnológiás játék távjátékkal és még sok mással továbbfejlesztett alkalmazással!

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • California Exotics Eclipse Roller Ball Probe Black

    Az Eclipse™ kúpos görgős golyós behatoló még a legtapasztaltabb hátsó járat szerelmeseit is lenyűgözi erőteljes gördülő hegyével, bordázott szárával és 12 intenzív vibrációs funkciójával. Válassza ki örömének intenzitását, és merüljön el mélyen az orgazmikus belső stimulációban az erőteljes görgős stimulációval.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Anos Prostate Butt Plug with Vibration Black

    Az ANOS könnyen használható, kicsi és kompakt Prsoztata dugója vibrációval az ANOS-tól egy tökéletesen formázott vibrációs dugó, amely a rugalmas tengely alján rezgésekkel rendelkezik. A dugó rendelkezik egy gátstimulátorral is, amely tökéletesen alkalmas a prosztata és a gát örömére.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

1 - 32 termék, Összesen:40

  1. 1
  2. 2
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.