×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Vibrátorok férfiaknak

1 - 32 termék, Összesen:34

  1. 1
  2. 2
  • Evolved Joy Ride With Power Boost Kék

    Az egyedülálló '' Power Boost '' erőteljes motorja 8 különböző sebességfokozattal és rezgési funkcióval szolgál! Erős tapadókorongjának köszönhetően bármilyen sík felületen megtapad.   Szilikonból készült. Átmérő: 4 cm Hossz: 19 cm USB újratölthető.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Evolved Wanderlust

    Ennek az egyedülálló szilikon játéknak az egyik vége erőteljes pálcás masszírozó, a másik vége pedig kielégítő, gömbölyű és finoman ívelt vibe. Elegáns, könnyen elérhető vezérlőkkel a közepén, ez a kétoldalas forma kívül-belül megdolgozza két erőteljes motorjával, amelyek összesen 49 különálló sebesség- és funkciókombinációt kínálnak! Teljesen vízálló és elmeríthető, ez a tökéletes sokoldalú fürdőtárs, amely az Evolved Toy Cleanerrel és egy meleg vizes öblítővel gyorsan tisztítható.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Under Control Silicone Prostate Vibrator & Ball Strap with Remote Control

    Élvezze az erőteljes vibrációt kívül-belül ezzel a texturált prosztata masszírozóval és a perineális stimulátorral ellátott, rugalmas péniszgyűrűvel! A kettős motor dübörgő izgalmakat küld a végbélnyílásba és megrontja, miközben a pénisz kőkemény marad. Akár az egyéni játék során nyújtott kényelmet, akár a páros játék közbeni teljesítményt értékeli, a vezeték nélküli távirányító izgalmas funkció otthoni vagy kinti használatra... 30 méteres hatótávolsággal!

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Malesation Rimming Hero Black

    Ötletesen és okosan tervezett prosztata masszírozó a kettős orgazmusos stimulációhoz. 2 erőteljes motor 10 vibrációs funkcióval izgalmas stimulációt biztosít a prosztatában és a perineumban, míg egy harmadik motor 3 sebességgel és forgó gyöngyökkel kivételes érzést biztosít a végbélnyíláson.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dorcel Deep Explorer Multi-Usage Stimulator

    A 21 cm-es bot ULTRARUGALMAS, és lehetővé teszi a termék használatát bármilyen helyzetben, egyedül vagy párban. Ovális formája könnyű behelyezést tesz lehetővé. A DEEP EXPLORER egyben anális, prosztata, hüvelyi, G-pont és klitorális stimulátor. MÉLYFELFEDEZŐ, a mély élvezet kinyilatkoztatója!

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Under Control Silicone Prostate Vibrator with Remote Control

    Ez a gyönyörű, új, anális játék egyetlen gombnyomással megremegteti a zsákmányt! Hagyja, hogy az élvezet átvegye az irányítást ezzel az egyszerűen használható, távirányítós, újratölthető prosztata vibrátorral! Akár az egyéni játék során nyújtott kényelmet, akár a páros játék közbeni teljesítményt értékeli, a vezeték nélküli távirányító izgalmas funkció otthoni vagy városi használatra!

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • NS Novelties Renegade Deep Stroker Black

    Hosszú ütések a boldog srácokért, a Renegade Deep Stroker megnövelt mozgási tartományt kínál a mélyreható lökés és intenzív orgazmus élvezet érdekében. Az erőteljes rezgések fokozzák a Renegade's Deep Stroker által nyújtott kirobbanó örömöket. Ez az erőteljes és újratölthető játék testbiztos szilikonból készült.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Temptasia Lazarus Thrusting Dildo Black

    Gyönyörű élvezetben lehet része a Temptasia Lazarusnak. Ez a gyönyörű játék 3 erőteljes tolósebességgel (1,25" tolóhossz) és ívelt tengellyel rendelkezik az optimális G-pont és P-pont stimuláció érdekében!

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Temptasia Trixie Thrusting Dildo Wine

    Temptasia Trixie toló dildó

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • XR Brands Wand Essentials Diamond Head 11X Silicone Wand Massager Black

    Lazítson egy emelkedett masszázsélményben a tökéletes vibrációs pálcával. Amint azt a neve is sugallja, ez a pálca csiszolt gyémánt textúrával rendelkezik t​e​m​p​o​r az izzón, amely intenzívebb masszázst biztosít. Az alacsony vibrációjú fogantyú lehetővé teszi, hogy a 8 beállítást 3 különböző erősségi szinten érezd a kívánt helyen, ahelyett, hogy a kezedben nyelnéd el. Az összesen 24 mód segítségével megtalálhatja az Ön számára megfelelő megkönnyebbülést.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Prostatic Play Pro-Digger 7x Silicone Stimulating Beaded P-Spot Vibe

    Ez a prémium prosztata masszírozó innovatív technológiát és kiváló minőségű anyagokat használ, hogy megadja azt a hátsó ajtó boldogságát, amelyre vágyott. Tapasztalja meg az erőteljes vibrációt a végbélnyílásban és a perineumban a 3 sebességgel és 4 játékfunkcióval.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Alpha-Pro 10X P-MASSAGE Prostate Stimulator with Stroking Bead Black

    Tapasztalja meg a prosztata stimuláció legmagasabb szintjét a P-masszázs simogató gyöngyhegyével és vibráló szárával! A sima tengely erőteljes kettős motorral vibrál, amely 10 különböző zümmögésre képes, a masszázscsúcs belső gyöngyei pedig 10 egyedi masszázsmintával stimulálják kedvenc pontjait, amelyek mindegyike az alján található kezelőszervekkel vezérelhető.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Black Velvets Silicone Anal Thruster

    Az Anál Behatoló tudja, hogyan kell erősen nyomni! Rezgéseinek és tolóerő funkciójának köszönhetően tökéletes a forró hátsóajtós szórakozáshoz és intenzív anális orgazmushoz. A vibrációs fej kellemes és kerek – így tökéletes az anális terület közvetlen stimulálására. A 7 rezgésmód és a 3 tolóerő külön szabályozható, ami azt jelenti, hogy rendkívül izgalmasan kombinálhatók.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sweet Smile Powerful Vibrator Pink

    Extra erős rezgések a belső és külső stimulációhoz!

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Anne's Desire Dual Pleasure Watchme Wireless Technology Black-Gold

    ANNE´S DESIR DUAL egy vibrátor pároknak, férfinak és nőnek. Speciális formája lehetővé teszi, hogy a  pár mindkét tagját látványos rezgésekkel stimulálják szex közben. A nő szex közben hordja a vibrátort, hogy az ne csak a G-pontját és a csiklóját stimulálja, hanem partnere hímtagját is. Ennek az élvezetet nyújtó szexuális wellness játéknak a karcsúbb végét először a hüvelybe helyezzük, a nagyobbik végét pedig a csiklóra helyezzük.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl Rechargeable Slimline Rabbit Vibrator

    Fedezze fel újra Anastasia és Christian Gray gőzös kalandjait a Szürke Ötven árnyalata Hivatalos Pleasure Collection segítségével. Azon az erotikus irodalmi jelenségen alapszik, amely a párokat világszerte megismertette a BDSM érzékiségével, több mint 150 millió példányban kelt el világszerte, és három nagysikerű filmet szült. Ezek a gondosan összeállított játékok és rabság-kiegészítők globális sikert arattak, mióta először a polcokra kerültek 2012-ben.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Master Series P-Spot Plugger Anal Plug with Harness & Remote Control

    Adj magadnak órákig tartó prosztata stimulációt, miközben a zsákmányodat arra képzed, hogy a dugót a helyén tartsd ennek a hámnak a segítségével! A plüss, prémium szilikon dugó tökéletes kezdőknek, akik hosszú, anális üléseket és némi könnyű kötöttséget szeretnének felfedezni, és a prosztata fejéséhez is szeretnének állóképességet fejleszteni.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zero Tolerance Strapped & Tapped Black

    Semmi sem annyira erotikus, mint a prosztata és a pénisz egyidejű stimulációja, és ez a játék ezt a rendkívüli kombinációt biztosítja erőteljes rezgéssel és hővel! A rugalmas szilikon szár úgy van kialakítva, hogy a prosztata felé íveljen egy fűtött hegyével, amely káprázatos módon masszírozza a P-pontot, míg a texturált péniszgyűrű saját rezgéseivel fejti ki varázsát. Használja a távirányítót a kihangosított játékhoz vagy a partnerjátékhoz, az egész játék teljesen víz alá merülhet.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Iker Black

    Két motorral hihetetlenül magasra. 7 vibrációs mód? 11 rezgés érhető el az alkalmazáson keresztül) 5 intenzitási szinttel az egyik végén, valamint 5 pulzáló üzemmóddal a másik végén, hogy forradalmasítsa az orgazmust.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nalone Dragon Prostate vibrator Black

    A Nalone dragon egy stílusos vibrátor, amelyet kifejezetten a prosztata optimális stimulálására fejlesztettek ki. Puha szilikonból készült, és bordázott szárral rendelkezik az extra érzet érdekében. A játék alján masszírozó is található, amely használat közben masszírozza a gátat. Mindkét stimulációs pontban külön motor található, amely 7 különböző rezgésbeállítással rendelkezik.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Partner Box 2

    A Satisfyer Partner Box extra szórakozást nyújt a szeretkezéshez: Mindkét partner élvezheti az érzéki rezgéseket a Double Joy páros vibrátorral és a Royal One péniszgyűrűvel. Mindkét szexuális wellness eszköz a Satisfyer Connect alkalmazással vezérelhető.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson Optimale Vibrating P-Massager Remote Black

    Optimalizálja örömét. A prosztata, más néven férfi g-pont (vagy p-pont), több ezer idegvégződéssel van tele, hogy felerősítse az örömöt. Az OptiMALE P-Curve masszírozó 7 egyedi vibrációs mintával rendelkezik, amelyek a p-pontot kellemes belső izzótól a külső perineum stimulátorig sugároznak, biztosítva mindazt a stimulációt, amelyre szükséged van életed legerősebb orgazmusának átéléséhez.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rebel Remote Controlled Prostate Plug Vibrating & Warming

    Ez felmelegíti a hátoldalt! Ez a Rebel 2 funkciós távirányítós prosztatavibrátor számos funkciója és örömteli formája miatt tűnik ki.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Happy Rabbit Couples Pleasure Kit 7 piece

    Csábítsa vissza szerelmét az ágyba ezzel a nyüzsgő nyuszi szexjáték készlettel. Ez a hétrészes készlet, amely tele van finomságokkal, hogy mindkettőjüket izgalomba hozza, a szóló és a páros játékot fokozza. Játsszon mindegyik játékkal külön-külön, vagy használja őket párhuzamosan a tűzijáték elindításához.

    69 900 Ft

    25 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Blush Dr. Skin Silicone Dr. Richard 9 Inch Vibrating Dildo Beige

    A doktornő most fogadja önt! Ez a Dr. Skin vibráló szilikon dildó innovatív FlexiShaft™ technológiával rendelkezik, amely a tengelyt felállítva tartja, mégis hajlékonyan alkalmazkodik a testéhez az optimális stimuláció érdekében.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Dr. Skin Silicone Dr. Richard 9 Inch Vibrating Dildo Brown

    A doktornő most fogadja önt! Ez a Dr. Skin vibráló szilikon dildó innovatív FlexiShaft™ technológiával rendelkezik, amely a tengelyt felállítva tartja, mégis hajlékonyan alkalmazkodik a testéhez az optimális stimuláció érdekében.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Love to Love Witty P&G Vibrator with Remote Control Indigo

    A Witty-t "kapcsoló" játéknak tervezték, amely lehetővé teszi a p-pont vagy a g-pont stimuláció kiválasztását. A csikló stimulációját az alap végén található golyó éri el.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Dr. Skin Silicone Dr. David 8 Inch Vibrating Dildo Beige

    A doktornő most fogadja önt! Ez a Dr. Skin vibráló szilikon dildó innovatív FlexiShaft™ technológiával rendelkezik, amely a tengelyt felállítva tartja, mégis hajlékonyan alkalmazkodik a testéhez az optimális stimuláció érdekében.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Dr. Skin Silicone Dr. David 8 Inch Vibrating Dildo Brown

    A doktornő most fogadja önt! Ez a Dr. Skin vibráló szilikon dildó innovatív FlexiShaft™ technológiával rendelkezik, amely a tengelyt felállítva tartja, mégis hajlékonyan alkalmazkodik a testéhez az optimális stimuláció érdekében.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Dr. Skin Silicone Dr. Robert 7 Inch Vibrating Dildo Beige

    A doktornő most fogadja önt! Ez a Dr. Skin vibráló szilikon dildó innovatív FlexiShaft™ technológiával rendelkezik, amely a tengelyt felállítva tartja, mégis hajlékonyan alkalmazkodik a testéhez az optimális stimuláció érdekében.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Dr. Skin Silicone Dr. Robert 7 Inch Vibrating Dildo Brown

    A doktornő most fogadja önt! Ez a Dr. Skin vibráló szilikon dildó innovatív FlexiShaft™ technológiával rendelkezik, amely a tengelyt felállítva tartja, mégis hajlékonyan alkalmazkodik a testéhez az optimális stimuláció érdekében.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Love to Love Witty P&G Vibrator with Remote Control Pink

    A Witty-t "kapcsoló" játéknak tervezték, amely lehetővé teszi a p-pontot vagy a g-pont stimulációt. A csikló stimuláció az alap végén található golyó éri el.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

1 - 32 termék, Összesen:34

  1. 1
  2. 2
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.