×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

G-spot vibrátorok G-pont

65 - 96 termék, Összesen:202

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Feelz Toys Fonzie Lila

    Magas minőségű vibrátor, amely kifejezetten G-pont és klitorisz stimulációra alkalmas. Erős és rendkívül csendes vibrátor, amely hét vad beállítási módot kínál.

    19 190 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Lora DiCarlo Onda Robotic Massager for G-Spot Orgasms

    Az Onda mikrorobotokat használ, hogy utánozza a G-pont felett simogató ujjak érzetét, miközben tetszés szerint fokozza a dübörgő érzést. A testnek biztonságos, vízálló és újratölthető Onda egyedi formájú, hogy követi a test íveit, hogy segítsen felfedezni és meghatározni örömét.

    153 900 Ft

    95 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zalo Queen Pulsewave Vibrator Wine Red

    Az innovatív PulsWave™ technológiának köszönhetően a ZALO arra is törekszik, hogy a nőknek vadonatúj élményt nyújtson a G-pont felfedezésében. A hagyományos vibrációs stimulációtól eltérően a PulsWave™ az exkluzív hullámmotoros hajtást alkalmazza. A megfelelő görbületi szög és a G-pont finom szárnya ujjpép méretű területet alkot, ami megkönnyíti a nők számára, hogy érezzék G-pontjaikat, és örömet szerezzenek. A PulseWave™ motor és egy másik független vibrációs motor, valamint a fűtési funkció együttműködésével a nők felfedezhetik a mélyen elzárt élvezeteket.

    95 900 Ft

    71 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Evolved G-Gasm Delight Rózsaszín

    Sima görbék és egy nagy fej nyújt feledhetetlen G-pont orgazmust.

    7 990 Ft

    4 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FUN FACTORY Stronic G Pink

    Végül egy játék, amely megadja a G-pontnak azt a ritmikus masszázst, amire vágyik, kéz nélkül. Mindazon tolóerős, lüktető akciókkal, amelyek a STRONIC termékcsaládunkat a karcsúbb dizájnban hatalmas sikert aratott, a STRONIC G lehetővé teszi az orgazmus kiterjesztését anélkül, hogy felemelné az ujját.

    79 900 Ft

    66 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Happy Rabbit G-Spot Stroker Rabbit Vibrator Black

    12 vibrációs funkció, 3 ütési sebesség, 2 erőteljes motor – mindez egyetlen mennyei boldog nyúl® élményt ad. A G-pontot bársonyos érintéssel simító formázott heggyel készült nyuszi alig várja, hogy orgazmikus eksztázist nyújtson.

    74 900 Ft

    45 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Tracy Lavender

    Ez a szuper puha szilikon 7 funkciós nyúlvibrátor elképesztően felszerelt, hogy intenzív élvezetet nyújtson Önnek estéről estére. Ennek a karcsú és elegáns lila játéknak az alakja sima és ívelt, vastag feje eléri a belső G-pontot, és egy kisebb, ívelt nyúlcsikló biztosítja az ökölbe szorító orgazmust.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Fantasy For Her G-Spot Butterfly Strap-On Purple

    Érje el a nagy O-t anélkül, hogy a kisujját is meg kellene mozdítania! Az Ultimate G-Spot Butterfly Strap-On 10 robbanékony vibrációs móddal rendelkezik, amelyek a mellékelt vezeték nélküli távirányítóval működtethetők. Játsszon egyedül vagy partnerrel, otthon vagy kint!

    58 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson Lucid Dream No 14 Purple

    A Women's Health Magazine által a legjobb Maxi Vibe címmel kitüntetett Lucid Dream No. 14 valóban egy valóra vált álom. A hagymás fej ívét és formáját kifejezetten úgy tervezték, hogy hihetetlen G-pont stimulációt biztosítson, a szár pedig ergonomikusan van kialakítva, hogy illeszkedjen a női anatómia íveihez. Az erőteljes, többsebességes rezgések a csúcson összpontosulnak, ott, ahol a felhasználók a legjobban élvezhetik őket, a szilárd, mégis rugalmas test pedig szellővé teszi a tökéletes elhelyezést. A fordulatszámok könnyen szabályozhatók az alapon található egyszerű centrifugál tárcsával.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Silicone Remote G-Spot Arouser Pink

    A CalExotics Silicone Remote G Spot Arouser erőteljes, többsebességű rezgéseket csomagol egy bensőségesen ívelt távirányítós csomagba. A diszkrét távirányító egyetlen gombnyomásával Ön vagy szerelme élvezheti az ugratás tökéletes élvezetét, bárhol és bármikor, amikor csak a vágy viszi. A könnyen használható stimulátor 12 vibrációs funkcióval rendelkezik, különféle intenzitású és mintázatúak közül választhat.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • OhMiBod Freestyle :G Music Vibrator Purple

    Adjon egy kis zenét a belső :G Note-hoz (Ok G-SPOT) a Freestyle :G-vel, egy vezeték nélküli, zenei vezérlésű vibrátorral. Ha iPod-hoz/iPhone-hoz (vagy bármilyen mp3-lejátszóhoz) csatlakoztatod, akkor a vibrátor a zenére pulzál, így egyedülálló kettős érzékszervi élményt nyújt Önnek a mozgás végső szabadsága mellett.

    76 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Gvibe Gcandy Sweet Raspberry

    A Gcandy 2 erős motorral büszkélkedhet, amelyek közül az egyik a csomagtartóban van a G-pont stimulálására, egy motor pedig az ujjban található a csikló stimulálására. A Gcandy működési ideje nem kevesebb, mint 4 óra egy töltéssel.

    71 900 Ft

    44 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Gigi 2 Kék

    A legnépszerűbb G-Spot vibrátor a világon. A GIGI ™ 2 a híres termék továbbfejlesztett változata. Ez a vibrátor a legpozitívabban értékeltek egyike a G-pontot stimuláló vibrátorok között.

    63 900 Ft

    55 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Happy Rabbit G-Spot Pink

    A szélesebb hegy a belső édes foltokat keresi, míg a fülben található 3 rezgésbeállítás beborítja a csiklót a kevert boldogság érdekében.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Bogey Pink

    Hozz még nagyobb örömet a játékban a Purple Silicone 10 Function G-Spot vibrátorral. Ívelt, hagymás hegyével, amelyet kifejezetten a G-pont eléréséhez terveztek. Fedezze fel a hihetetlen 10 rezgésbeállítást az alapon található egyszerű gomb segítségével. Találja meg a tökéletes módot, vagy keverje össze a különféle érzeteket, miközben egy erőteljes csúcsponthoz jut.

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Je Joue G-Kii Lila

    Kellemes, egyszerű, hasznos - feszesítse és erősítse a PC izmot (medence izma) az Amival az erősebb orgazmus reményében.

    47 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Ida Wave Dual Stimulation Massager Coral Red

    Legújabb, alkalmazással összekapcsolt kettős vibrátorunk, az IDA™ Wave a LELO szabadalmaztatott WaveMotion™ technológiájával a gyönyör ikonjaként jelenik meg, amely soha nem okoz csalódást, ideális a szexuális ébredéshez az Ön feltételei szerint.

    127 900 Ft

    79 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bswish Bgee Classic Lila

    Váljon észrevehetővé. Ez a 17,8 cm-es hajlított vibrátor pont a megfelelő helyen kényeztet. A BSwish vibrátora által a G-pont könnyen megtalálható és masszírozható.

    14 390 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Good Vibes Only Tate G-Spot Vibrator Turquoise

    A Tate G-pont vibrátor egy klasszikus vibrátor. Szilárd fogást biztosít, így a vibrátort könnyű tartani használat közben. Ergonomikus kialakításának köszönhetően könnyedén eléri a megfelelő helyeket. A Tate vibrátor selymesen sima és könnyen kezelhető. 10 rezgésbeállítással rendelkezik és vízálló, így zuhanyozás közben és fürdőkádban is használható.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Fantasy for Her G-Spot Stimulate-Her Purple

    G-pontját Istennő-pontként emlegette. Amikor először megpróbálta megtalálni, nem tudta pontosan, hol található a hüvelyében. Ám amikor magába csúsztatta a G-Spot Stimulate-Her eszközt, az ívelt forma automatikusan nekinyomódott megfoghatatlan G-pontjának, és ezután nem voltak kétségei a helyét illetően. Most készen állt arra, hogy felfedezze első G-pont orgazmusát. Megnyomta a melegítő funkció gombot, hogy a Stimulate-Her kényelmes 104 fokra melegedjen. A meleg jó érzést adott.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Hot Bunny Connect App

    Duplázza meg örömét ezzel a játékos dizájnnal, amely a rugalmas csiklóstimulációt egy masszív nyéllel ötvözi. A fényűző fűtési funkció a valósághű érintések melegét utánozza, és féken tartja a feszültséget, és megtölti az élvezetet.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Goodies Sweety G-Spot Silicone Vibe Fuchsia

    A Goodies márkájú játékok a legjobb minőségű prémium szilikonból és ABS-ből készülnek. Formáját úgy alakították ki, hogy jobban stimulálja a G-pontot. 10 vibrációs funkcióval és biztonságos, de csendes motorral rendelkezik.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Real Deal Neal eStim Vibrator Black

    Igazi pasikra buksz? Akkor a mi Real Deal Nealünk nagyon is a kedvedre való lesz. Az erőteljes motor és az izgalmas kialakítás mind az e-stimulációval, mind a vibrációval örvendeztet meg. Élvezheted, hogy Neal-lel leülhetsz és mocskoskodhatsz - 8 vibrációs és 5 e-stimul programmal fog örömet szerezni neked - vagy akár az új kedvenc edzőpartnereddé is válhat. Ha falba ütközik, bármelyik mágneses töltőkábellel nagyon gyorsan újra beindíthatod.

    76 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Evolved Rechargeable Power G

    Ez a vékony és karcsú hangulat tökéletes diszkrét társ bármely éjjeliszekrényhez, és a hét nagy sebesség és funkció közül választhat, hogy játékát úgy állítsa be, hogy az élénk képzeletében pontosan megfeleljen a képzeletnek. Ne féljen elázni, mivel ez az új barát teljesen vízálló és víz alá meríthető, az egyszerű egygombos vezérlés pedig minden találgatást kivet az élvezeti egyenletből. Az enyhén ívelt hegynek köszönhetően könnyedén elérheti a G-pontot, játéktisztítóval és meleg vizes öblítéssel pedig egy pillanat alatt el lehet takarítani.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bloom The Rose G-Spot Vibrator

    A Rose egy stílusos G-pont vibrátor az elegáns Bloom kollekcióból. Mind a vibrátor, mind a csomagolás gyönyörű dizájnja a The Rose-t minden nő nélkülözhetetlen játékává teszi.

    33 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Hot Spot Warming G-Spot Vibrator

    A Hot Spot! A kozmopolita vibrátor mindig hűséges és áhított társként égető lelkesedéssel és app funkcióval áll Ön mellett otthon és a világ metropoliszaiban és szállodai szobáiban egyaránt. Hajlított, ingerlően terjedelmes hegye sok érzéssel simogatja a G-pontját, és az intenzív rezgések mellett a szívében - ööö, bocsánat, mármint a bugyijában - is melegséget biztosít.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Satisfyer G-Spot Flex 2 Dark Violet

    A G-Spot Flex 2 úgy kényezteti a G-pontot és a csiklót, ahogyan csak szeretné. A rugalmas tengely lehetővé teszi, hogy a G-pont vibrátor nyúlvibrátorrá alakítható legyen. Két erőteljes motor hozza el a forró csúcspontra.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Evolved Satin G-Gasm Lila

    Hála vásárlóink visszajelzéseinek, az egyik legnépszerűbb termékünk most felújított formájában jelentkezik! Hozzáadtunk 10 új és egyedi funkcióit, mely egészen új csiklóstimulációval lep meg mindenkit!

    12 790 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer G-Spot Flex 4+ Blue

    A G-Spot Flex 4 Connect alkalmazás egy különösen tehetséges szerető élményét nyújtja Önnek. A belső vezetéknek köszönhetően a G-pont vibrátor egyetlen mozdulattal nyúlvibrátorrá válik. Vezérelje a Satisfyer Connect alkalmazáson keresztül a személyre szabott erotika érdekében.

    28 900 Ft

    17 490 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer A-Mazing 2 Turquoise

    A szilikon Satisfyer A-Mazing 2 extra mély stimulációt biztosít az A-ponton. Ez a stimuláló barázdált textúrájú vibrátor intenzív élvezetet nyújt 2 motorral, egyenes, ergonomikus szárral és keskeny, rugalmas hegyével.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Lora DiCarlo Sway Dual Vibration Warming Massager Teal

    A Sway átgondolt formája és mindkét végén dübörgő vibráció úgy van kialakítva, hogy elérje az összes legkellemesebb helyet, belül és kívül egyaránt. A sima ív és az egyik végén megemelt stimulációs pont ideális a Gspot és a csikló felfedezéséhez, míg a nagyobb, gömbölyűbb vége tökéletes a P-pont játékhoz és a teljes test élvezetéhez. A fényűző melegítő érzések hozzáadott bónusza pihentető és kényelmes élményt nyújt minden felhasználó számára.

    127 900 Ft

    79 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable G-Spot Rabbit Vibrator

    Az erotikus felfedezések és beteljesülés egy évtizede ünnepelve a Szürke Ötven árnyalata Hivatalos Pleasure Collection meghívja Önt, hogy merüljön el az Ötven árnyalat élményében.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

65 - 96 termék, Összesen:202

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.