×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

G-spot vibrátorok G-pont

129 - 160 termék, Összesen:202

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • LELO Ida Wave Dual Stimulation Massager Black

    Legújabb, alkalmazással összekapcsolt kettős vibrátorunk, az IDA™ Wave a LELO szabadalmaztatott WaveMotion™ technológiájával a gyönyör ikonjaként jelenik meg, amely soha nem okoz csalódást, ideális a szexuális ébredéshez az Ön feltételei szerint.

    127 900 Ft

    79 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dame Products Arc G-Spot Vibrator Ice

    Az Arc erős motorral, csiklóstimuláló bordával ellátott, sima izzóval és könnyen elérhető ívelt fogantyúval rendelkezik, amely segít felfedezni és megtalálni a tökéletes helyet.

    52 900 Ft

    44 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Goodies Sugar G-Spot Silicone Vibe Fushsia

    A Goodies márkájú játékok a legjobb minőségű prémium szilikonból és ABS-ből készülnek. Formáját úgy alakították ki, hogy jobban stimulálja a G-pontot. 10 vibrációs funkcióval és biztonságos, de csendes motorral rendelkezik.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Seven Creations Silicone Classic G-Vibe Black

    Nagyon rugalmas vibrátor puha felülettel szilikonból és ABS-ből. 7 erős vibrációs szint, vízálló. kb. 17 cm hosszú, Ø kb. 3,7 cm. 2 db AA elem szükséges (nem tartozék).

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rosy Gold New G-spot Vibrator

    Ezt a Rosy Gold G-Pont vibrátort célzott stimulációra használják. A vibrátor ívelt fejjel rendelkezik, amely megkönnyíti a legérzékenyebb pontok érintését. Vízálló és USB töltővel is tölthető. Ezt a G-Spot vibrátort az alsó gomb megnyomásával és röviden nyomva tartásával kapcsolhatja n​u​l​l​a be. Nyomja meg röviden a gombot, hogy a következő rezgésbeállításra lépjen.

    31 900 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • VIVE Aimi Pulse Wave & Vibrating G-Spot Rabbit Pink

    További részletek erről a termékről hamarosan. AIMI az egyik leginnovatívabb és legerősebb vibrátor a mai piacon. Három innovatív, 10-funkciós, új generációs F1 motorjának és fejlett technológiáinak (mindhárom motor függetlenül vezérelhető) köszönhetően valóban a csúcsot képviseli.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Panthra Nila G-spot Vibrator

    Stimulálja G-pontját a Nila vibrátorral! Ezt a vibrátort kifejezetten a G-pont optimális stimulálására tervezték. Hajlított felsőrésze határozott, kerek fejjel rendelkezik, amely minden alkalommal könnyen megtalálja a legérzékenyebb helyet. A vibrátor 10 rezgésbeállítással rendelkezik (3 sebesség és 7 minta), és könnyen újratölthető a mellékelt USB töltőkábellel. Tisztítsa meg a játékot minden használat után langyos vízzel és játéktisztítóval.

    25 590 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Love To Love Vibrating Feel Me G-Spot Vibrator Purple

    A Feel Me egy vibrátor, amely stimulálja a G-pontot, és 16 vibrációs móddal van felszerelve. A vibrátor puha és rugalmas, úgy tervezték, hogy optimálisan stimulálja a G-pontot, és vékony kialakítása a gyengéd behelyezés érdekében.

    28 900 Ft

    17 490 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Seven Creations Silicone Classic G-Vibe Purple

    Nagyon rugalmas vibrátor puha felülettel szilikonból és ABS-ből. 7 erős vibrációs szint, vízálló. kb. 17 cm hosszú, Ø kb. 3,7 cm. 2 db AA elem szükséges (nem tartozék).

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Midnight Magic Black Butterfly G

    A Fekete Pillangó G egy erőteljes vibrátor ívelt formájával, rugalmas és tökéletesen alkalmas a G-pont stimulációra. Testbiztos szilikonból készült, újratölthető, a pillangószárnyak között pedig egy könnyen használható vezérlőgomb található. A motor 3 fokozatú egyenletes rezgést és 9 különböző ritmust kínál.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Logan Bendable G-Spot Vibrator Pink

    A Logan tökéletes a könnyed G-pont elégedettséghez. A vibrátor több sebességű rezgésekkel rendelkezik, amelyek könnyen szabályozhatók a vibrátor alján található nyomással. A rezgések a hegyben találhatók, ami intenzív és célzott G-pont stimulációt tesz lehetővé.

    12 790 Ft

    7 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nomi Tang Getaway Plus 2 Black & Gold

    A Getaway Plus 2 hajlítható szárral rendelkezik, amely kényelmesen alkalmazkodik bármilyen játékhelyzethez. Hajlított és lapított csúcsa pontosan és tökéletesen megcélozza a G-pontot, maximalizálva az élvezetet a G-pont stimulációja, a behatolás és az intim zónák felfedezése során. Nagyon sima felülettel rendelkezik, amely különösen puha szilikonból készült. A Getaway Plus 2 a Nomi Tang jellegzetes érintőcsúszkájával rendelkezik az erőteljes rezgések szabályozásához. Újratölthető, rendkívül csendesen működik és 1 méterig vízálló.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fun Toys Gjack 2 Mystic Noir

    Ne nézz rám, csak érints meg!

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rocks-Off Ruby Glow Blush

    Ruby Glow Blush külső vulva és perineum masszázshoz, vagy G-pont behatoló pálcává alakíthatja egyetlen egyszerű mozdulattal. A kettős független motorok mély dübörgő rezgéseket biztosítanak, amelyek reszketni fognak, bármelyik kombinációt is választja.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Evolved Rabbit Hole Black

    Ez a keményen dolgozó hármas fenyegető játék három erőteljes élményt nyújt egy elegáns formában. A rugalmas, 10 sebességes főtengely finoman ívelt és duzzad a G-pont csúcsához, körkörös textúrákkal a fején, míg a fáradhatatlan 10 sebességes nyúlstimulátor a testével együtt ütlegel és hajlik az intenzív stimuláció érdekében.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sweet Smile G-Spot Panty Vibrator Pink

    Élvezze a diszkrét, erőteljes rezgéseket - bármikor és bárhol!

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer G-Spot Flex 1 Petrol

    A G-Spot Flex 1 egy G-pont vibrátor és nyúl vibrátor egyben. A belső huzalnak köszönhetően tetszés szerint beállítható és szögelhető. Két erőteljes motor kényezteti a csiklót és a G-pontot kellemes rezgésekkel.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shunga Miyo Purple

    A MIYO-t annak a nőnek találták ki, aki szereti megduplázni az élvezetet! Alakjától függetlenül tökéletesen illeszkedik a klitorisz környékére, miközben intenzíven stimulálja a hüvelyi területet és a G-pontot. Könnyű és kényelmes fogása lehetővé teszi, hogy a legvadabb fantáziáiba meneküljön, és többszörös orgazmusokkal érje el a csúcsot. Szexuális izgalom a csúcson!

    100 900 Ft

    61 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Shell Stimulator with Remote Control Pink

    Ennek a luxus szexjátéknak az intenzív belső élvezet nyújtására készült, tökéletesen ívelt formája ideális az érzékeny G-pont masszírozására. A kiváló minőségű, mély rózsaszínű, orvosi minőségű szilikonnak köszönhetően ez a hangulat sima és bársonyos, matt felületű. A vezeték nélküli vezérléssel 30 mesésen különböző és ösztönző vibrációs beállítást kínálva minden alkalommal, amikor belemerül a játékba, az élmény egyedi és olyan izgalmas lesz, mint az első alkalommal.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oninder Oslo Vibration & Rotation Black

    Két nagy teljesítményű motor, egy a csúcsban és egy a rugalmas nyúlban. Pontos klitorális és G-pont stimuláció. USB-n keresztül újratölthető. IPX7 víz- és porálló tanúsítvánnyal.

    79 900 Ft

    60 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer G-Spot Flex 3 Grey

    Legyen kreatív és élvezze hajlítható G-Spot Flex 3 készülékünket, hogy egyszerre több forró pontot stimuláljon. Rugalmas szárának köszönhetően G-pont vibrátorból nyúlvibrátorrá alakítható, mély rezgésekkel ingerelve a csiklót és a G-pontot.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FeelzToys Whirl-Pulse Rotating Rabbit Vibrator & Remote Control Pink

    Forgó nyúlvibrátor tapadókoronggal és vízálló távirányítóval (10 méter).

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Wellness G Ball Vibrator Purple

    A Wellness G Ball Vibrátor vibrációt és lenyűgöző guruló mozgást biztosít Önnek! A görbe vonalú mozgástechnológiája olyan oda-vissza mozgást hoz létre, amely masszírozza a G-pontot. Az 5 erőteljes rezgési sebességgel és 5 vibrációs mintával minden erőt megtalál, amire szüksége van. A testbiztos, platinára kötött szilikonból készült Wellness G Ball vízálló, könnyen tisztítható és mágneses USB-vel újratölthető.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • VIVE May Dual Pulse-Wave & Vibrating C-spot & G-Spot Rabbit Pink

    A VIVE045 Dual Pulse Wave Rabbit vibrátor egyedülálló kialakítása teljesen megkülönbözteti a többi eszköztől. Három, egymástól függetlenül vezérelt, új generációs F1 10 sebesség/funkciós motor hajtja ezt a gyönyörűen kialakított vibrátort.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rewolution Rewocurvy Rechargeable Flexible Vibrator Purple

    Ki ne szeretne egy jó orgazmust? Van itt bárki olyan, aki nem élvezi a legkellemesebb intim kapcsolatokat? Tegye fel a kezét az, aki nem élvezi, és érezze magát egyedülállónak a világban, miközben a szeretője óránként 1000-el nyomja.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Le Wand Gee Rose Gold

    A G-pontos orgazmus még sosem volt ilyen egyszerű! Ismerje meg a Le Wand Gee-t, egy G-pontot célzó újratölthető vibrátort, amely a mélyen kielégítő érzéseket nyújtva megszünteti a találgatásokat.

    122 900 Ft

    76 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Jopen Pave Vivian Luxurious Silicone Adorned with Crystals

    A csillogó Pavé Vivian egy selymes pálcás masszírozó káprázatos kristálydíszekkel, érzékien ívelt nyéllel és 35 szenzációs vibrációs beállítással az egyedülálló élményért.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Insatiable G Inflatable G-Flutter Purple

    Az Insatiable G™ felfújható G-Flutter a CalExotics Insatiable G™ termékcsaládjából származik, de egy különleges funkcióval, amely biztosan meg fogja csiklandozni. Az erőteljes csiklandozó többágú, hogy teljes fedést biztosítson, még azokban a pillanatokban is, amikor az eksztázisban van.

    69 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • AWAQ.U Vibrator 01

    A stílusos csikló és anális vibrátor AWAQ.U Vibrator 1 a You2Toys-tól divatos lila színben kapható. Két erős motor hajtja a 10 rezgési módot a tengely és a csiklóizgatóban, és az anális stimulátorra is kiterjed.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tardenoche Staby Silicone Shaped Flexible Vibrator Black

    A Staby egy stimulátor 8 erőteljes vibrációs funkcióval és 2 első intenzitással.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Royal Gem Jewel Rechargeable ABS Bullet Purple

    Nem kell királynak lenni ahhoz, hogy élvezze ezt az elegáns vonalat. A karcsú fém kivitelezés ezt a vibrátort minden kollekció koronaékszerévé teszi. A JEWEL hajlított hegye tökéletes belső vagy külső örömökhöz.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys High Speed Good Times Pink

    Tökéletes G-spot stimuláció!

    12 790 Ft

    7 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

129 - 160 termék, Összesen:202

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.