×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Vibrátorok G-pont különösen nők számára

27 Termék

  • Vush Muse Rabbit Vibrator Peach

    Az önszeretet művészet, és a Muse egy nyúlvibrátor, amely arra inspirálja, hogy felfedezze testének remekművét. A Muse 8 örömre optimalizált mintát és 5 intenzitási szintet kínál a hihetetlenül kevert orgazmusokért. Jöjjön és imádkozzon saját oltárán a kettős stimulációs pontokkal, egy lengő belső karral, amely utánozza a g-pont + p-pontok szeretetét, és egy rugalmas külső karral, amelyet az ihletett önszeretethez terveztek.

    69 900 Ft

    25 900 Ft

    Nincs készleten

    Kiárusítás
  • Mystim Hop Hop Bob Vibrator Fuchsia

    A mi Bobunk egy dögös nyuszi: erőteljes motorja 8 programmal és 5 intenzitással néha lassan pattog, néha pedig gyorsan átugrik ezen a dombon, majd azon. Úgy tervezték, hogy egyszerre élvezhesse a hüvelyi és a csikló stimulációját. Bob nem szégyenlős a víztől, és boldogan csatlakozik hozzád a fürdőkádban vagy a zuhanyzóban. Ha falnak ütközik, bármilyen mágneses töltőkábellel nagyon gyorsan újra működésbe hozhatja.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Dr. Skin Silicone Dr. Steve 7 Inch Vibrating Dildo Brown

    A doktor most fogadja önt! Ez a Dr. Skin vibráló szilikon dildó innovatív FlexiShaft™ technológiával rendelkezik, amely a tengelyt felállítva tartja, mégis hajlékonyan alkalmazkodik a testéhez az optimális stimuláció érdekében. Az egyérintéses, megvilágított nyomógombos vezérlés lehetővé teszi, hogy navigáljon a 10 átgondoltan megtervezett rezgési mód, 5 sebesség és 5 egyedi minta között a szokatlanul erőteljes rezgésekhez.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Dempsey Inflatable Rabbit Vibrator Purple

    Még nem láttál ehhez hasonlót! vibrációs és felfújható egy darabban! és a legjobbat... a Pretty Love készítette, így a minőség és az élvezet szinonimája. Ez az újszerű vibrátor két vibrációs pontot tartalmaz, és felfújt, hogy teljesen eltöltse az örömtől.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Midnight Magic Triton Black

    A Triton puha hegyével és ívelt nyéllel rendelkezik, észrevehető stimuláló bordákkal, amelyek tökéletesek a G-pont eléréséhez. A nyél rugalmas, hogy könnyen mozogjon a testtel, az enyhén rugalmas csiklóstimulátor pedig a női anatómiához illeszkedik. A Midnight Magic címke többi játékához hasonlóan a Triton teljesen fekete, az alján króm színű részlettel.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Vibe Couture Rabbit Quiver Pink

    A Vibe Couture rugalmas nyúlvibrátor Quiver a Vibe Couture-tól egy lüktető és lökő masszázsgolyóval rendelkezik a G-pont tengelyében és izgalmas rezgéssel a klitorisz stimulátorban. A 3 motor 3 sebességgel rendelkezik a pulzáló masszázsgolyóhoz és 7 rezgési móddal. Mindent könnyedén vezérelhet a játékon található gombbal - együtt vagy külön-külön.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tardenoche Mabo Finger G-Spot Vibe Black

    A Mabo egy különleges vibrátor, és azt gondolod, miért? Nos, meglátod, a Mabo elég normális formájú, megnyúlt, ergonomikus, persze, és csiklóstimulátorral, de a belső és G-pont stimuláció egyik legkeresettebb funkciója, az Ujj funkció.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Vibe Couture Rabbit Quiver Purple

    A Vibe Couture rugalmas nyúlvibrátor Quiver a Vibe Couture-tól egy lüktető és lökő masszázsgolyóval rendelkezik a G-pont tengelyében és izgalmas rezgéssel a klitorisz stimulátorban. A 3 motor 3 sebességgel rendelkezik a pulzáló masszázsgolyóhoz és 7 rezgési móddal. Mindent könnyedén vezérelhet a játékon található gombbal - együtt vagy külön-külön.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Right on Ron Vibrator Rose

    Ron mindig a helyszínen van – ez alatt a G-pontot értjük. A Ron intenzív G-pont stimulációra készült, 8 programmal és 5 különböző intenzitási szinttel. Ron még a zuhany alatt és a fürdőkádban is szállít: teljesen vízálló, és szívesen tartana társaságot. Ha Ron falnak ütközik, bármilyen mágneses töltőkábellel nagyon gyorsan újra életre keltheti.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sweet Smile G-spot Rabbit Vibrator 3 Motors Purple

    A Sweet Smile Rabbit Vibe selymesen sima szilikon borításával nemcsak gyönyörű megjelenésével és érzésével fog lenyűgözni, hanem képességeivel is. 15 vibrációs mód van elrejtve az ívelt szárban és a csikló nyuszi belsejében, hogy egyszerre élvezhesse a hüvelyt, a G-pontot és a csiklót.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Jopen Pave Vivian Luxurious Silicone Adorned with Crystals

    A csillogó Pavé Vivian egy selymes pálcás masszírozó káprázatos kristálydíszekkel, érzékien ívelt nyéllel és 35 szenzációs vibrációs beállítással az egyedülálló élményért.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Goddes Collection Atropos Blue

    A Goddess Collection többi játékával megegyező stílusú Atropos sötétkék szilikonból készült, arany színű részletekkel. Az elegáns duó vibrátor gyűrű alakú fogantyúja fémbevonattal rendelkezik, amely megkönnyíti a fogást és luxus megjelenést biztosít. A folyékony szilikonból készült duó vibrátornak puha a csúcsa, és selymesen sima a tapintása.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • NS Novelties Luxe Aura Pink

    A Luxe Aura stimulátor erőteljes G-pont vibrációt biztosít, miközben nyomás alatti szívással stimulálja a csiklót. A szexi és csábító Aura rugalmas, utazásbarát, és luxus platina szilikonból készült. Újratölthető.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FeelzToys Whirl-Pulse Rotating Rabbit Vibrator & Remote Control Pink

    Forgó nyúlvibrátor tapadókoronggal és vízálló távirányítóval (10 méter).

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • PMV20 Vice Double Vibrator

    A Vice háromszoros stimulációval újra feltalálja az orgazmust. Ezt a nyúlvibrátort úgy tervezték, hogy az összes hotspotot megcélozza. A vastag, ívelt nyél mélyen masszírozza a G-pontot, miközben a gyöngyös csiklandozó és a nyúlfül kielégíti a többi örömpontot a hihetetlen, vegyes orgazmusért.

    37 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Happy Rabbit Realistic Black

    A karcsú szár tetején élethű kontúrú fej található, amely hiteles érzeteket kelt (hozzáadott rezgéssel).

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Happy Rabbit G-Spot Pink

    A szélesebb hegy a belső édes foltokat keresi, míg a fülben található 3 rezgésbeállítás beborítja a csiklót a kevert boldogság érdekében.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl Rechargeable Slimline Rabbit Vibrator

    Fedezze fel újra Anastasia és Christian Gray gőzös kalandjait a Szürke Ötven árnyalata Hivatalos Pleasure Collection segítségével. Azon az erotikus irodalmi jelenségen alapszik, amely a párokat világszerte megismertette a BDSM érzékiségével, több mint 150 millió példányban kelt el világszerte, és három nagysikerű filmet szült. Ezek a gondosan összeállított játékok és rabság-kiegészítők globális sikert arattak, mióta először a polcokra kerültek 2012-ben.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • OhMiBod Freestyle :G Music Vibrator Purple

    Adjon egy kis zenét a belső :G Note-hoz (Ok G-SPOT) a Freestyle :G-vel, egy vezeték nélküli, zenei vezérlésű vibrátorral. Ha iPod-hoz/iPhone-hoz (vagy bármilyen mp3-lejátszóhoz) csatlakoztatod, akkor a vibrátor a zenére pulzál, így egyedülálló kettős érzékszervi élményt nyújt Önnek a mozgás végső szabadsága mellett.

    76 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Love To Love Bunny & Clyde Rabbit Vibrator Mauve

    A Bunny & Clyde egy erőteljes nyúlvibrátor 10 "koppintásos" móddal és 10 rezgésmóddal. A nyúlvibrátor szára balról jobbra mozgó koppintó funkcióval van ellátva, amely stimulálja a G-pontot. A kisebb szár vibrációs funkcióval rendelkezik, és stimulálja a csiklót. A vibrátor 2 egymástól függetlenül vezérelt motorral rendelkezik.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Marvelous Four

    A Satisfyer Marvelous Four 4 cserélhető legkelendőbb szilikon termékből áll. Élvezze a maximális változatosságot és a sokoldalú stimulációt a nyúl, anális és nyomáshullám vibrátorral, valamint a masszírozóval.

    45 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • GoGasm Pussy & Ass Vibrator Black

    Háromszoros stimulációs stimuláció útközben! Ez a bugyi vibrátor háromszoros stimulációt biztosít! A végbélnyílásban egy keskeny golyó ül, a hüvelyben egy vibrátor, az élvezet gyöngyén pedig egy stimulátor.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Butterfly Remote Rocking Penis Purple

    Az erőteljes, teljes érintkezést biztosító Venus Butterfly Rocking Penis egy mini stimulátor, amely maximális kiterjedést biztosít erogén zónái számára.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Lush Kira Velvet

    Készen állsz a határtalan élvezeti lehetőségekre? A Lush Kira nyúl két vibrációs ponttal és egy toló, forgó, melegítő szárral rendelkezik. A nyúlfül térhangzású stílusú csiklóstimulációt kínál. A Kira 7 vibrációs funkciót kínál, amelyek számos választási lehetőséget biztosítanak! Az UltraSilk szilikon kellemes tapintású a testen. USB mágneses újratölthető és fröccsenésálló a könnyű tisztítás érdekében.

    41 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Fabulous Four

    Fedezze fel bestsellereinket a Satisfyer Fabulous Four készlettel. Tartalmaz egy anális és nyúlvibrátort, valamint egy nyomáshullámstimulátort és egy masszírozót. Minden termék szilikonból készült, és a tartozékok könnyen cserélhetőek.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Adrien Lastic Trigger with Come Hither Motion Lila

    Ennek az újratölthető, bájos nyuszis vibrátornak egyetlen célja van: a te G-pontod és hüvelyed! Ez a kis kényeztető rendkívüli megjelenésű, elegáns dizájnja és intenzív teljesítménye garantáltan nem okoz majd csalódást!  

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl - Újratölthető G-Spot Rabbit vibrátor

    A Greedy Girl (kapzsi lány) újratölthető nyuszi vibrátor egyesíti a szilikon selymességét a 36 lehetséges rezgési móddal, így biztosít Önnek hihetetlen orgazmust.

    39 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

27 Termék

Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.