×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Vibrátorok G-pont serkentő

33 - 64 termék, Összesen:560

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Blush Dr. Skin Silicone Dr. Steve 7 Inch Vibrating Dildo Brown

    A doktor most fogadja önt! Ez a Dr. Skin vibráló szilikon dildó innovatív FlexiShaft™ technológiával rendelkezik, amely a tengelyt felállítva tartja, mégis hajlékonyan alkalmazkodik a testéhez az optimális stimuláció érdekében. Az egyérintéses, megvilágított nyomógombos vezérlés lehetővé teszi, hogy navigáljon a 10 átgondoltan megtervezett rezgési mód, 5 sebesség és 5 egyedi minta között a szokatlanul erőteljes rezgésekhez.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Le Wand Gee Black

    Soha nem volt ilyen egyszerű a G-pont orgazmusa! Ismerje meg a Le Wand Gee-t, egy G-pont célzó újratölthető vibrátort, amely kiküszöböli a találgatásokat azáltal, hogy mélyen kielégítő érzéseket kelt.

    114 900 Ft

    71 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Le Wand Mini Pleasures Collection 4pcs

    A Le Wand Mini Pleasures készlet két legkedveltebb termékünk kisebb, tökéletesen ajándékozható méretű változatát tartalmazza. A csomagban található egy sokoldalú mini pálcavibrátor, amely bizonyítja, hogy kis kiszerelésben is nagy teljesítmény érhető el, valamint a kétvégű, rozsdamentes acél élvezeti eszközünk egy kicsi változata, amely tökéletesen ívelt a g-pont stimulációhoz. A kezdőknek ideális Mini Pleasures egy karcsú és stílusos készlet, amelyet az összes erogén zóna stimulálására terveztek.

    108 900 Ft

    66 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Love Not War Liebe Orange

    Szereted a G-pont stimulációt, de szereted lassan venni a dolgokat és hagyni, hogy a dolgok felépüljenek? Akkor a Liebe a megfelelő játék az Ön számára. A Liebe puha és rugalmas szilikonfejét úgy tervezték, hogy tökéletesen masszírozza a G-pontot, lehetővé téve, hogy csak a megfelelő mennyiségű nyomást alkalmazza. Többféle sebességgel és mintával rendelkezik, és tökéletes a tested felfedezésére, a G-pontod megtalálására és az élvezetek fokozására.

    71 900 Ft

    44 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Le Wand XO Rose Gold

    Lovagold meg az eufória hullámait és érj el teljes testet átfogó orgazmust a Le Wand XO-val - Egy egyedülálló, dupla motoros, újratölthető vibrátorral, amely egyidejűleg kínál belső és külső stimulációt.

    108 900 Ft

    66 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Je Joue Juno G-Spot Vibrator Fuchsia

    Juno, a G-pont istennő! A Juno a világ legpuhább, legkarcsúbb G-pont vibrátora, amely erőteljesen mély, dübörgő rezgéseket biztosít közvetlenül a belső gyönyörpontjaidnak. A Je Joue egyedülálló, alacsony frekvenciájú, dübörgő rezgései tovább tudnak haladni a testben, több belső idegvégződéshez férnek hozzá, és az egész belső csiklót stimulálják. A Juno valóban az orgazmus mennyországa!

    66 900 Ft

    41 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Je Joue Hera Flex Rabbit Vibrator Black

    Az ikonikus nyúl - újratervezve a modern istennő számára! A Hera a világ legpuhább, legkarcsúbb nyúl vibrátora. A puha, nyúlós hegye mély, zörgős rezgéseket biztosít közvetlenül a G-pontodnak, míg a rugalmas hüvelykujj a külső csikló nagyobb részét stimulálja, a tökéletes kevert orgazmusért.

    76 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Je Joue Hera Rabbit Vibrator Purple

    Az ikonikus nyúl - újratervezve a modern királynő számára! A Hera a világ legpuhább, legkarcsúbb nyúl vibrátora. A puha, nyúlós hegye mély, zörgő rezgéseket biztosít közvetlenül a G-pontodnak, míg a rugalmas hüvelykujj a külső csikló nagyobb részét stimulálja, a végső, kevert orgazmusért.

    74 900 Ft

    45 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Love Distance Reach G Portable Overlay Vibrator App Controlled

    Készen áll egy izgalmas élményre? A Love Distance Reach G overlay vibrátor tökéletes játék párok számára. Ez a vibrátor testre biztonságos szilikonból készült. Könnyedén rögzítheti a vibrátort az állítható hevederhez, és miután behelyezte, élvezheti a finom csikló- és G-pont stimulációt. Töltse le az ingyenes alkalmazást, és adja át teljesen az irányítást!

    108 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • VIVE Halo Ring Rabbit Vibrator Black

    A High Class VIVE márka a folyamatos innováción keresztül történő végső stimulációt jelenti! Ez a csúcsminőségű G-pont nyúl vibrátor olyan egyedülálló funkcióval büszkélkedhet, amelytől a lábujjai extázisban fognak görbülni!

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Lovelife by OhMiBod Snuggle Dual Stimulation Vibe

    Az intimitás minden határt felold... Ahogy egy jó összebújás is. Kettős stimulációs masszírozónk a legérzékenyebb pontjaihoz simul, hogy segítsen az élvezet új magasságokba jutni és a szenvedély új mélységeit felfedezni.

    50 900 Ft

    19 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Adam & Eve Rechargeable Silicone G-Gasm Delight Turquoise

    Kényeztesse a G-pontját erőteljes, újratölthető vibráló gyönyörrel! A szilárd és vékony szár lehetővé teszi, hogy a dudoros csúcsot mélyen belül helyezze el - pontosan a tökéletes szögben a maximális G-pont varázslathoz.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shunga Miyo Raspberry

    A MIYO-t annak a nőnek találták ki, aki szereti megduplázni az élvezetet! Alakjától függetlenül tökéletesen illeszkedik a klitorisz környékére, miközben intenzíven stimulálja a hüvelyi területet és a G-pontot. Könnyű és kényelmes fogása lehetővé teszi, hogy a legvadabb fantáziáiba meneküljön, és többszörös orgazmusokkal érje el a csúcsot. Szexuális izgalom a csúcson!

    100 900 Ft

    61 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shunga Soyo Purple

    A nőnek, aki mindent akar! A SOYO gondosan átgondolt kialakításával és erőteljes rezgéseivel megnyitja Ön előtt a multiszenzoros élvezetek kapuit. Az alsó és felső kamrák közötti megkülönböztetett intenzitásbeállításai tökéletes kontrollt biztosítanak az élvezet felett, mivel egyszerre célozza meg a csiklót, a szeméremajkakat, a gátat és a G-pontot. Üdvözöljük a többszörös orgazmus világában!

    101 900 Ft

    63 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shunga Miyo Light Pink

    A MIYO-t annak a nőnek találták ki, aki szereti megduplázni az élvezetet! Alakjától függetlenül tökéletesen illeszkedik a klitorisz környékére, miközben intenzíven stimulálja a hüvelyi területet és a G-pontot. Könnyű és kényelmes fogása lehetővé teszi, hogy a legvadabb fantáziáidba menekülj, és többszörös orgazmusokkal érd el a csúcsot. Szexuális izgalom a csúcson!

    100 900 Ft

    61 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiiroo Pearl 2+ Turquoise

    A Pearl2+ egy technológiailag fejlett G-pont vibrátor, amely érintésérzékeny technológiával rendelkezik. Az enyhén ívelt forma tökéletes a G-pont stimulációhoz és mindenféle külső élvezethez. A Pearl2+ az összes Kiiroo-termékhez tud csatlakozni a FeelConnect alkalmazással, így a partnerek valós időben érezhetik egymást, függetlenül attól, milyen messze vannak egymástól. A webkamerás előadóknak a Pearl2 segít abban, hogy több pénzt keressenek, mivel a felhasználók átadhatják a vibrátor irányítását rajongóiknak, és interaktív tippelésre használhatják.

    71 900 Ft

    44 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nalone Magic Stick Pink

    A Magic Stick egy nyúlvibrátor két motorral, amely egészen addig élvezi, amíg el nem éri a csúcspontot. Tökéletes a G-pont stimulációhoz, mivel a Magic Stick pulzáló funkcióval és vibrációval is rendelkezik. Élj intenzív érzéseket a Magic Stick segítségével!

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson in a Bag Rabbit Vibrator Black

    Ez a kompakt nyúl hangulat minden megfelelő helyen eltalál. Erős, 10 funkciós motorja csendes a diszkrét használathoz, kiváló minőségű higiénikus szilikonja pedig teljesen testbiztos. USB újratölthető a mellékelt kábellel.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Vibe Couture Rabbit Ablaze Pink

    A Vibe Couture rugalmas nyúlvibrátor Ablaze a Vibe Couture-tól energikus toló funkcióval rendelkezik a G-pont tengelyében és izgalmas vibrációval a klitorisz stimulátorban. Melegítő funkcióval is rendelkezik, akár max. 55°C-ig a valósághű és kellemes érzésért. A 3 motor 3 sebességgel és 7 rezgési móddal rendelkezik. Mindent könnyedén vezérelhet a játékon található gombbal - együtt vagy külön-külön.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FUN FACTORY Joupie Black

    Az elegáns dizájn és a csúcsminőségű „Made in Germany” megfizethető áron egyesül. A JOUPIE egy vékony és kompakt, elemmel működő mini vibrátor egyszerű funkcionalitással és izgalmas rezgésbeállítással, amely újra és újra izgatja. Orvosi minőségű szilikonból és erős, minőségi motorral szerelt, ez a legvékonyabb FUN FACTORY vibrátor (2,5 cm átmérőjű). Lágyan ívelt hegyével serkenti az egyéni felhasználókat és a párokat, anélkül, hogy csorbát tenne a költségvetésbe!

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Remote Pulsating Venus G Pink

    A világhírű Venus Butterfly® kollekció ismét megcsinálta ezt egy érzékien dübörgő szondával és 12 intenzív vibrációs funkcióval. Tárd ki a szárnyaidat, és ingerelj útközben is az elragadó, akár 10 méteres (32,5 láb) hatótávolságú távirányítóval!

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Clitoris Rabbit Vibrator Purple

    Tapasztalja meg a stimulációt, mindenhez képest, amit valaha is érzett. Exkluzív kialakításával ideális ahhoz, hogy minden érintéssel élményt nyújtson. Belül a hegy finoman meggörbül, hogy közvetlenül elérje a G-pontot a még mélyebb élvezet érdekében. Érezd két mozdulat erejét, az egyik a külső karon, a másik a lábfejen. A 12 rezgésbeállítás és a választható 4 túlfeszültség-üzemmód között olyan állandó sebességeket és túlfeszültség-mintákat fedezhet fel, amelyek az orgazmusig tartó utat nyögve késztetik.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Palisades Passion Red

    Add át magad a legvadabb fantáziáidnak, és érezd a forróságot a vörösen izzó California Dreaming® Palisades Passionnal. Tapasztald meg az élvezetet, mint még soha azelőtt az egyedülálló lengő ingerlővel és a 3 sebességű tengelyrezgéssel. A fényűző fűtött nyúlvibrátor egy egyedülálló, oldalirányú ritmikus stimulátorral rendelkezik az észbontó külső ingerléshez.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Atlas Baby Pink

    Ez az elegáns, problémamentes hangulat hihetetlenül könnyen használható. Egyszerűen nyomja meg az alján található gombot a játék bekapcsolásához, majd ismét a vibrációs beállítások között, amelyek közül 10 közül választhat, így tudjuk, hogy jól fog szórakozni! A szilikon test kifejezetten ívelt fejjel rendelkezik, hogy megcélozza a G-pontot. Hogy még könnyebb legyen, az enyhén rugalmas nyak  lehetővé teszi a tökéletes szög megtalálását.

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Norton Finger Vibrator Black

    Csak egy érintés a szerelmedből elég ahhoz, hogy egész héten levegyen a lábamról - különösen, ha ez az ujjhüvelyes vibrátorral történik. Szilikonból készült, 3 vibrációs és 3 forgási funkcióval rendelkezik. Használd ezt a szexuális játékot a robbanásszerű orgazmusért neked és a szeretődnek.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Loveline Rabbit Vibrator Juicy Pink

    Fedezze fel vad oldalát a Loveline Dual Motor Silicone újratölthető, G-pont nyúl vibrátorral. Ezt az egyedülálló formájú vibrátort a végső kielégülésre tervezték!

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • VIVE Halo Ring Rabbit Vibrator Purple

    A High Class VIVE márka a folyamatos innováción keresztül történő végső stimulációt jelenti! Ez a csúcsminőségű G-pont nyúl vibrátor olyan egyedülálló funkcióval büszkélkedhet, amelytől a lábujjaid extázisban fognak görbülni!

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Javida RC Shaking & Vibrating Panty Vibrator Pink

    Csendes és diszkrét rázás, vibráló szórakozás a bugyiban!

    37 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Midnight Magic Triton Black

    A Triton puha hegyével és ívelt nyéllel rendelkezik, észrevehető stimuláló bordákkal, amelyek tökéletesek a G-pont eléréséhez. A nyél rugalmas, hogy könnyen mozogjon a testtel, az enyhén rugalmas csiklóstimulátor pedig a női anatómiához illeszkedik. A Midnight Magic címke többi játékához hasonlóan a Triton teljesen fekete, az alján króm színű részlettel.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Vibe Couture Rabbit Quiver Pink

    A Vibe Couture rugalmas nyúlvibrátor Quiver a Vibe Couture-tól egy lüktető és lökő masszázsgolyóval rendelkezik a G-pont tengelyében és izgalmas rezgéssel a klitorisz stimulátorban. A 3 motor 3 sebességgel rendelkezik a pulzáló masszázsgolyóhoz és 7 rezgési móddal. Mindent könnyedén vezérelhet a játékon található gombbal - együtt vagy külön-külön.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tardenoche Mabo Finger G-Spot Vibe Black

    A Mabo egy különleges vibrátor, és azt gondolod, miért? Nos, meglátod, a Mabo elég normális formájú, megnyúlt, ergonomikus, persze, és csiklóstimulátorral, de a belső és G-pont stimuláció egyik legkeresettebb funkciója, az Ujj funkció.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Vibe Couture Rabbit Quiver Purple

    A Vibe Couture rugalmas nyúlvibrátor Quiver a Vibe Couture-tól egy lüktető és lökő masszázsgolyóval rendelkezik a G-pont tengelyében és izgalmas rezgéssel a klitorisz stimulátorban. A 3 motor 3 sebességgel rendelkezik a pulzáló masszázsgolyóhoz és 7 rezgési móddal. Mindent könnyedén vezérelhet a játékon található gombbal - együtt vagy külön-külön.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

33 - 64 termék, Összesen:560

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.