×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Vibrátorok G-pont vibráló szilícium

129 - 160 termék, Összesen:499

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • VIVE Nami Black

    A NAMI egy új csavar a kétoldalas VIVE019 masszázspálcánkban. Két 10 funkciós új generációs F1 motorral és fejlett technológiáival (a két motor egymástól függetlenül vezérelhető).

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Lora DiCarlo Drift Warming Bullet Vibrator Coral

    Fedezze fel és élvezze kedvenc érzéseit a Drift segítségével. A megfelelő helyeken ívelt Drift szögletes formája úgy van kialakítva, hogy minden megfelelő helyet elérjen – belül és kívül. A kontúrozott fej megemelt stimulációs ponttal rendelkezik, hogy még jobban érezze magát minden egyes erogén zónájával szemben. A mély dübörgéstől kezdve az intenzív rezgésekig a Drift még a testhőmérsékletre is felmelegszik egyetlen gombnyomással, hogy valóban buja érzékelési élményt nyújtson.

    89 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Javida 3 Function Vibrator Pink

    Ez a vibrátor képes helyi, élvezeti pontok stimulálására és teljes testmasszázsra és/vagy az intim területek masszírozására. A vibrátor mindkét vége használható.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Angel Intelligent Warming Vibrator

    Az Angel egy sokoldalú vibrátor, amit nem szeretne kihagyni! Erőteljes, tehetséges és elegáns. Ergonómikus kialakítású, így könnyen fogható. 2 szupererős motorral rendelkezik, amelyek önállóan vagy társaságban használhatóak. Ideális a csikló, a G-pont és a mellbimbók stimulálására. Csábító előjátékhoz vagy lélegzetelállító közösüléshez, egyéni szexhez vagy partnerrel való játékhoz, az Angel minden igényét kielégíti.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Cerberus Purple

    A Pretty Love Brighty egy szilikon kettős vibrátor 2 vibrációs motorral és 30 féle rezgéssel. Egyszerre tudja stimulálni a g-pontot és a csiklót, puha, kiváló minőségű szilikon felülete pedig minden nőhöz eljut. Izgatottá válni!

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Vibe Couture Front Row purple

    Hagyja, hogy a klasszikus elegancia elcsábítsa!

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sweet Smile G-Spot Vibrator Purple

    Csodálatosan ívelt G-pont vibrátor a Sweet Smile-től rugalmas nyakkal és nagy fejjel, stimuláló barázdákkal a G-pont precíz stimulálásához.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Royals The Queen Thrusting Rabbit Purple

    A Queen Thrusting Rabbit Vibrator egy csúcskategóriás, sokoldalú Tarzan vibrátor 2 erős motorral. A kerek fej lökést, az aranyos nyúlfül pedig tökéletes stimulációt biztosít a csikló számára.

    31 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Air Pump Bunny 5+ Mint

    Az Air Pump Bunny 5 Connect App hihetetlenül sokoldalú: hagyja magát kényeztetni a két erős motor rezgéseivel és érzékien feltölteni a tengely felfújható csúcsával. Az exkluzív élményekért irányítsa a vibrátort a Satisfyer Connect alkalmazással.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dorcel Secret Clit Pink

    SECRET CLIT, egy újfajta G-pont stimulátor, amely a csiklóját és a gátat is stimulálja!

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Rrrolling Pleasure White

    Az innovatív Rrrolling Pleasure kétszeresen kényezteti Önt intenzív rezgésekkel és egy guruló golyóval a csúcsban. Tapasztald meg az intenzív G-pont stimulációt az ívelt kialakítással és a finom barázdaszerkezettel.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • NS Novelties Ripple Vibe Pink

    Az INYA Ripple a vibrátor új fajtája, csábítóan bordázott dizájnnal, amelyet úgy alakítottak ki, hogy hullámról hullámra nyújtsa a lábujjak görbítését. A selymesen sima szilikonból készült Ripple egyetlen motorral működik, és 3 sebességgel és 5 funkcióval rendelkezik a lenyűgöző éghajlati élmény érdekében. Újratölthető.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Dual Crush

    A Dual Crush stimuláló nyomáshullám-technológiát párosít egy hajlított, vibráló tengellyel, amely hajlékony szilikonból készült. Az intuitív vezérlőpanelen keresztül mind a csikló, mind a G-pont intenzív rezgésekkel stimulálható.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Tiani Duo Couples Massager Ocean Blue

    Fedezz fel új szexuális horizontokat a TIANI Duóval. Ossza meg a mély belső és külső rezgések érzését a párok végső kielégülése érdekében. A díjnyertes, sima, formás szilikon kialakítás vezeték nélkül, távirányítóval vezérelhető, így a vágyaidnak megfelelően irányíthatod az élvezetet.

    140 900 Ft

    87 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dorcel Orgasmic Double Do Double Vibrating Dildo Pink

    Fedezze fel a még soha nem látott dupla behatolást az Orgasmic Double Do-val, az egyedülálló dupla dildóval és vibrátorral az 1-ben. Ez a dupla vibrátor két különböző fejjel rendelkezik, amelyek motorja erőteljes vibrációt biztosít. Az egyik fej 9 fel-le lökési módot kínál, míg a másik fej 9 rezgésmódot kínál, amelyek tökéletesek az anális, a hüvelyi és a klitorális stimulációhoz. A vibrátor hajlítható testtel rendelkezik, amely megjegyzi a pozíciót és az alakot. Ráadásul a dupla dildó és vibrátor az 1-ben korlátlanul használható, mivel teljesen USB-ről tölthető.

    101 900 Ft

    63 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Dual Vibrator Petit Pink

    A változatos örömért!

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zalo Kyro Wand Vibrator Obsidian Black

    Ennek a pálcavibrátornak a kialakítását a hatalmas egyiptomi fáraók jogara ihlette. A vibrátor erős rezgéseket bocsát ki, amelyek a pálca fejére koncentrálódnak az erőteljes, közvetlen stimuláció érdekében. A nagy masszázsfej segít megnyugtatni a fájó izmokat és enyhíti a stresszt. A Kyro két multifunkcionális szilikon tartozékkal van felszerelve, hogy kibővítse az élvezet lehetőségeit. Az egyik tartozék az érzékeny területek, például a mellbimbók ingerlésére és stimulálására használható, míg a másik kiegészítő tökéletes a G-pont felfedezésére és egyidejűleg a csikló stimulálására.

    76 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oninder Nairobi Vibrating Egg Pink

    Rugalmas farkának köszönhetően alkalmazkodik a testhez. Nagyon kényelmes és csendes, ideális a szabadban és nyilvános helyeken való játékhoz. IPX7 víz- és porállósági tanúsítvánnyal rendelkezik.

    79 900 Ft

    55 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sweet Smile Powerful Vibrator Pink

    Extra erős rezgések a belső és külső stimulációhoz!

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pillow Talk Sassy Luxurious G-Spot Massager with Swarovski Crystal Pink

    A Pillow Talk kollekció megjelenésének rövid ideje alatt nemzetközi bestseller lett! Ez a termékcsalád a szépséget, a szórakozást és az erőt fejezi ki, a Sassy pedig ezen ideálok csúcsa. A puha, rugalmas test segít felfedezni minden vágyát, míg a nagy hegye ívelt az optimális G-pont élvezet érdekében.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Gvibe 3 Pink

    Gvibe³, harmadik generációs, lenyűgözően okos játék, nőknek és férfiaknak egyaránt nagy élvezet.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Irresistible Mythical Black

    A Mythical szupererős, 10 sebességes, új generációs F1 motorral rendelkezik, rugalmas hegyű vibrátorral, amely bármilyen nő alakjához igazodik, és tökéletesen úgy van kialakítva, hogy elérje a g-pontját, hogy a valaha tapasztalt legintenzívebb belső és külső orgazmust hozza létre! A Mythical újratölthető akkumulátorral rendelkezik, mágneses USB töltőporttal és töltővel. Teljesen feltöltött állapotban 60 percig bírja. Puha tapintású, sima és vízálló kialakítása orvosi minőségű szilikonból készült, így a Mythical könnyen tisztítható.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Atlas Pink

    Ez az elegáns, problémamentes hangulat hihetetlenül könnyen használható. Egyszerűen nyomja meg az alján található gombot a játék bekapcsolásához, majd ismét a vibrációs beállítások között, amelyek közül 10 közül választhat, így tudjuk, hogy jól fog szórakozni! A szilikon test kifejezetten ívelt fejjel rendelkezik, hogy megcélozza a G-pontot. Hogy még könnyebb legyen, az enyhén rugalmas nyak  lehetővé teszi a tökéletes szög megtalálását.

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl Rechargeable Slimline Rabbit Vibrator

    Fedezze fel újra Anastasia és Christian Gray gőzös kalandjait a Szürke Ötven árnyalata Hivatalos Pleasure Collection segítségével. Azon az erotikus irodalmi jelenségen alapszik, amely a párokat világszerte megismertette a BDSM érzékiségével, több mint 150 millió példányban kelt el világszerte, és három nagysikerű filmet szült. Ezek a gondosan összeállított játékok és rabság-kiegészítők globális sikert arattak, mióta először a polcokra kerültek 2012-ben.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Enigma Dual Stimulation Sonic Massager Black

    Az ENIGMA egy fényűző, kettős hatású hangmasszírozó, amelyet arra terveztek, hogy az egész csiklót – annak látható és láthatatlan részeit – és a G-pontot is megbillentse, olyan intenzív orgazmus érdekében, hogy azt hinné, elhagyta ezt a bolygót. A csikló külső részének legjobb hanghullámait és a belső kar gyengéd lüktetését a testben, az ENIGMA™ minden megfelelő helyen csapkodja az orgazmust, amelyet nem felejt el.

    127 900 Ft

    71 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bodywand Luxe 2-Way Wand Large Black

    A Bodywand Luxe 2-Way Wand pontosan az, aminek látszik, egy egyedi játékszer, amelynek fej- és farokoldala is van. Az egyik oldalon egy klasszikus pálcás masszírozófej található, amely kiválóan alkalmas külső stimulációra, a másik oldala pedig ergonomikus formájú, amely kiválóan alkalmas a G-pont megcélzására. A Luxe 2-Way Wand két külön motorral rendelkezik, testbiztos szilikonból készült, és USB-vel újratölthető.

    95 900 Ft

    79 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Evolved Petite Tickler Purple

    Háromszoros 10 sebességes stimuláció egy erőteljesen kis méretű csomagban! Egy vastag, texturált, finom, vaskos körfogatú szár szembenéz két karcsú szárral, amelyek szétnyúlnak, mint egy villacsont, hogy minden irányból tiszta élvezetbe burkolják Önt.

    58 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zalo Queen Pulsewave Vibrator Twilight Purple

    Az innovatív PulsWave™ technológiának köszönhetően a ZALO arra is törekszik, hogy a nőknek vadonatúj élményt nyújtson a G-pont felfedezésében. A hagyományos vibrációs stimulációtól eltérően a PulsWave™ az exkluzív hullámmotoros hajtást alkalmazza. A megfelelő hajlítási szög és a G-pont finom szárnya ujjpép méretű területet alkot, ami megkönnyíti a nők számára, hogy érezzék G-pontjaikat, és élvezetté váljanak. A PulseWave™ motor és egy másik független vibrációs motor, valamint a fűtési funkció együttműködésével a nők felfedezhetik a mélyen elzárt élvezeteket.

    95 900 Ft

    71 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Panthra Zuna Couples Vibrator

    A Zuna páros vibrátor tökéletes játék azoknak a pároknak, akik valami újat szeretnének kipróbálni. Kifejezetten úgy tervezték, hogy mindkét partnert stimulálja a behatolás során. A vibrátort a női partner viseli. A keskeny vége hüvelybe kerül, míg a másik vége a csiklót érinti. Ez egyaránt stimulálja a G-pontot és a csiklót.

    25 590 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Vibes Petting Hippo

    Minden idők legerősebb, mégis legédesebb G-pont vibrátora.

    31 900 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tardenoche Angus Vibrator with Thrusting Movement 2 Motors Silicone Black

    Az Angus egy olyan vibrátor, amely méltó arra, hogy a TardeNoche családon belül legyen, kettős rendszerrel rendelkezik, azaz 2 erős motorral rendelkezik, amellyel a lehető legteljesebb mértékben élvezheti.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Sunray Berry

    Élvezze a G-pont és a csikló egyidejű stimulálását a Satisfyer Sunray vibrációi és légimpulzus funkcióival. Az alkalmazással vezérelhető szilikon nyúl rugalmas ízülettel rendelkezik, amely könnyen alkalmazkodik az Ön anatómiájához.

    37 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

129 - 160 termék, Összesen:499

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.