×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Vibrátorok G-pont

1 - 32 termék, Összesen:64

  1. 1
  2. 2
  • Paloqueth Heating Realistic Dildo with Thrusts, Rotations and Vibrations Skin

    Tolás + forgatás + rezgés + 42° fűtés: a dildó sokkoló funkciója stimulálja a csiklót és a G pontot, és a hőmérséklet 15 perc alatt eléri a 42 °C-ot, ami utánozza az emberi test hőjét. 3 cm-es lökéstartomány és 7 rezgési mód, lehetővé teszik, hogy többszintű szexuális élvezetet élvezhessen. A dildó 4 az 1-ben funkciója, amely leginkább hasonlít az emberi mozgáshoz, megkönnyíti az orgazmust.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Vibe Therapy Tri Lila

    Vibe Therapy Tri - a világ első vibrátora három kis motorral felszerelve. A lehető legbiztonságosabb anyagból, orvosi szilikonból gyártva, amely puha és kellemes tapintású.

    29 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Hug Me Pink

    Hagyja magát elcsábítani ennek a bájos Satisfyernek a kettős stimulációjával. A külső ívelt váll a csiklóján nyugszik, és izgalmas vibrációs masszázst ad neki. A második motor gondoskodik a hüvely belsejéről, és ha akarja, csatlakoztathatja a Hug Me-t egy alkalmazáshoz a telefonja, és hagyhatja, hogy kedvenc zenéd ütemére vagy olyan intenzíven rezegjen, mint a partnere a másik oldalról a világ határozza meg.

    31 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Újdonság
  • Satisfyer Hot Lover with Bluetooth and App Pink/Dark Pink

    A Hot Lover két motorral van felszerelve, egy a csiklóstimulátorban és egy a tengelyben. A vibrátor tengelyén található hajlított hegy tökéletesen masszírozza a G-pontot. Mindkét motor külön-külön vezérelhető - a vezérlőpulton vagy a Bluetooth alkalmazáson keresztül. Emellett a Hot Lover egy extra dimenziót is biztosít: ez a nyúlvibrátor akár 40 fokra is felmelegszik. A medencefenék izomzatának ellazulása és a megnövekedett vérkeringés fokozott élvezetélményt és kényelmesebb behatolást biztosít.

    22 390 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Intense Bruno Partner Double Pleasure Purple

    Többé nincs szüksége a Tinderre ahhoz, hogy kellemes szexet tudjon átélni egyedül vagy partnerrel. Vízálló, erőteljes, puha textúrájú, kényeztetésre hívó. Növeli az élvezetét, és egy helyett két motorral van felszerelve a soha nem látott kettős stimuláció érdekében. Mint egy szafari a szavannán lenne. 

    44 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Love to Love Fireball Body Massager & Vibrator Plum

    A Fireball egyben egy testmasszírozó és vibrátor. A vibráló masszázsgörgők az egész testét bizsergetni fogják a gyönyörtől, míg a praktikus vibrátor minden vágyát kielégíti. A Fireball a szexuális örömök nyújtása mellett az izmok ellazítására és a fájdalmak enyhítésére is használható.

    58 900 Ft

    21 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • California Exotics Butterfly Remote Venus G Pink

    Készüljön fel a teljes kontaktos stimuláció világára a Venus Butterfly Silicone Remote Venus „G”™ távirányítóval. A mára világhírű Venus Butterfly kollekció bensőségesen kontúrozott formával, hajlékony G-pont masszírozóval és 12 intenzív vibrációs funkcióval alkotta ezt meg. Terjessze ki szárnyait, és izgassa útközben az elbűvölő, akár 10 méteres távirányítóval!

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Intense Bruno Partner Double Pleasure Pink

    Többé nincs szüksége a Tinderre ahhoz, hogy kellemes szexet tudjon átélni egyedül vagy partnerrel. Vízálló, erőteljes, puha textúrájú, kényeztetésre hívó, hogy növelje a súrlódás élvezetét, és egy helyett két motorral van felszerelve a soha nem látott kettős stimuláció érdekében. Mint egy szafari a szavannán keresztül

    44 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Rose Clitoral Licking Vibrator 9 Licking Modes & 9 Vibrations Red

    Ez a női rózsajáték lélekrabló és söpör a TikTokon. Ha használni fogod, csak kezdd el nevezni magad Super Licker bc-nek, akkor a hölgy részei SPRIKKELNI, CSÖPPENNI, ÁZTANI fognak, és ez alacsony szinten lehetséges.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • GOPower Jamie Thrusting Rabbit Vibrator Black

    Lépjen be az erotikus játékok világába a Go Power termékcsaláddal, a piac legfüggőséget okozó játékaival.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Minds of Love Timo Purple

    Erőteljes vibrátor csiklandóval és távirányítóval. A hegy és a csikló csiklandozó ideális a G-pont és a csikló stimulálására. 2 nagy teljesítményű motor 10 funkcióval (rezgő és pulzáló üzemmód) kivételes stimulációt biztosít. Tároláshoz szatén táska jár hozzá. Anyaga: szilikon, puha, rugalmas, szagtalan, könnyen tisztítható, vízálló, egyszerűen kezelhető a be-/kikapcsoló gombbal vagy kényelmesen a távirányítóval, USB kábellel újratölthető (adapter nem tartozék).

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Action No. Fifteen Wand & Rabbit Vibrator 3 Individual Motors Purple

    Az Actionnél tudjuk, hogy a fantáziái nem mindig egyformák, és hogy minden pillanatát élvezhesse, elkészítettük a No. Fifteen-t, egy három motoros játékot.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Javida 3 Function Vibrator Pink

    Ez a vibrátor képes helyi, élvezeti pontok stimulálására és teljes testmasszázsra és/vagy az intim területek masszírozására. A vibrátor mindkét vége használható.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Rose Clitoris Vibrator with 9 Rotating Vibration Modes Red

    Az elegáns rózsaforma nemcsak szépen néz ki, hanem kiküszöböli a szexuális játékok zavarát, és kettős élvezetet nyújt az érzékeknek. A jó hangulatod már akkor kezdődik, amikor meglátod. A romantikus rózsa és a szerelem kombinációja a szexélmény paradicsoma, amit nem akarsz kihagyni. Ez az erotikus vibrátor puha szilikonból készült, biztonságos és nem mérgező, kényelmes tapintású, kérjük, használja bizalommal.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Air Pump Vibrator 5+ Blue

    Air Pump Booty 5 Connect App alkalmazásunk rezgésekkel és felfújható tengellyel kényezteti. Kombinálja a két érzéki funkciót, ahogyan csak szeretné. Az exkluzív élményekért irányítsa a vibrátort a Satisfyer Connect alkalmazással.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • NS Novelties Ripple Vibe Pink

    Az INYA Ripple a vibrátor új fajtája, csábítóan bordázott dizájnnal, amelyet úgy alakítottak ki, hogy hullámról hullámra nyújtsa a lábujjak görbítését. A selymesen sima szilikonból készült Ripple egyetlen motorral működik, és 3 sebességgel és 5 funkcióval rendelkezik a lenyűgöző éghajlati élmény érdekében. Újratölthető.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Double Love Luxury Partner Vibrator Black

    A Double Love luxus páros vibrátorunk izgalmas puha szilikont és kiváló minőségű nemesfémet tartalmaz. A kényelmes vezeték nélküli távirányítóval és a csúcstechnológiás alkalmazásunkkal duplán párosítva hosszú távú játék lehetséges, a lehetőségek pedig végtelenek!

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Air Pump Bunny 5+ Mint

    Az Air Pump Bunny 5 Connect App hihetetlenül sokoldalú: hagyja magát kényeztetni a két erős motor rezgéseivel és érzékien feltölteni a tengely felfújható csúcsával. Az exkluzív élményekért irányítsa a vibrátort a Satisfyer Connect alkalmazással.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pillow Talk Sassy Luxurious G-Spot Massager with Swarovski Crystal Pink

    A Pillow Talk kollekció megjelenésének rövid ideje alatt nemzetközi bestseller lett! Ez a termékcsalád a szépséget, a szórakozást és az erőt fejezi ki, a Sassy pedig ezen ideálok csúcsa. A puha, rugalmas test segít felfedezni minden vágyát, míg a nagy hegye ívelt az optimális G-pont élvezet érdekében.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Sunray Berry

    Élvezze a G-pont és a csikló egyidejű stimulálását a Satisfyer Sunray vibrációi és légimpulzus funkcióival. Az alkalmazással vezérelhető szilikon nyúl rugalmas ízülettel rendelkezik, amely könnyen alkalmazkodik az Ön anatómiájához.

    37 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Adrien Lastic Twister Vibrating and Rotating Rabbit Massager Black

    A Twister a vibráció és az új forgási rendszer, az Ultra Wave Motion System tökéletes kombinációja. A háromdimenziós forgatás új technológiája, amelytől élvezettel vergődhetsz, kiválóan alkalmas a G-pont és a csikló stimulálására. Nagyon erős játék.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Silicone Remote G-Spot Arouser Pink

    A CalExotics Silicone Remote G Spot Arouser erőteljes, többsebességű rezgéseket csomagol egy bensőségesen ívelt távirányítós csomagba. A diszkrét távirányító egyetlen gombnyomásával Ön vagy szerelme élvezheti az ugratás tökéletes élvezetét, bárhol és bármikor, amikor csak a vágy viszi. A könnyen használható stimulátor 12 vibrációs funkcióval rendelkezik, különféle intenzitású és mintázatúak közül választhat.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Minds of Love Timo Black

    Erőteljes vibrátor csiklandóval és távirányítóval. A hegy és a csikló csiklandozó ideális a G-pont és a csikló stimulálására. 2 nagy teljesítményű motor 10 funkcióval (rezgő és pulzáló üzemmód) kivételes stimulációt biztosít. Tároláshoz szatén táska jár. Anyaga: szilikon, puha, rugalmas, szagtalan, könnyen tisztítható, vízálló, egyszerűen kezelhető a be-/kikapcsoló gombbal vagy kényelmesen a távirányítóval, USB kábellel újratölthető (adapter nem tartozék).

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Hot Lover with Bluetooth and App Champagne

    A Hot Lover két motorral van felszerelve, egy a csiklóstimulátorban és egy a tengelyben. A vibrátor tengelyén található hajlított hegy tökéletesen masszírozza a G-pontot. Mindkét motor külön-külön vezérelhető - a vezérlőpulton vagy a Bluetooth alkalmazáson keresztül. Emellett a Hot Lover egy extra dimenziót is biztosít: ez a nyúlvibrátor akár 40 fokra is felmelegszik. A medencefenék izomzatának ellazulása és a megnövekedett vérkeringés fokozott élvezetélményt és kényelmesebb behatolást biztosít.

    22 390 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Javida RC Hands-free 3 Function Vibrator Red

    Mély és diszkrét kéz nélküli élvezet!

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ROMP Reverb Lilac

    A ROMP Reverb egy nyúlvibrátor Pleasure Air technológiával. Ez magában foglal egy belső G-pont vibrátorkart és egy külső csiklószívó-stimuláló fejet, amelyek együttesen kétféle stimulációt biztosítanak, belül és kívül egyaránt, az erőteljes, kevert orgazmus érdekében. 10 szívószintet, 3 vibrációs sebességet, 7 vibrációs mintát és utazási zárat kínál. Újratölthető és vízálló.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • 36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • InToYou Roomie Couples Vibrator Liquid Silicone Remote Control Pink

    Injektált folyékony szilikon testnél unibody, ami azt jelenti, hogy a folyékony szilikont egy formán keresztül fecskendezik be egy darabban, illesztések és nyílások nélkül, nem fogja megtalálni azokat az idegesítő nyomokat, amiket az ilyen típusú játékokban általában találunk. Ennek köszönhetően teljesen rugalmas is, így kényelmesebb és kellemesebb helyzetbe hozhatod.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl Rechargeable Mini Rabbit Vibrator

    Fedezze fel újra Anastasia és Christian Gray gőzös kalandjait a Szürke Ötven árnyalata Hivatalos Pleasure Collection segítségével. Azon az erotikus irodalmi jelenségen alapszik, amely a párokat világszerte megismertette a BDSM érzékiségével, több mint 150 millió példányban kelt el világszerte, és három nagysikerű filmet szült. Ezek a gondosan összeállított játékok és bondage-kiegészítők globális sikert arattak, mióta először a polcokra kerültek 2012-ben.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Double Love Luxury Partner Vibrator Blue

    A Double Love luxus páros vibrátorunk izgalmas puha szilikont és kiváló minőségű nemesfémet tartalmaz. A kényelmes vezeték nélküli távirányítóval és a csúcstechnológiás alkalmazásunkkal duplán párosítva hosszú távú játék lehetséges, a lehetőségek pedig végtelenek!

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • NS Novelties Sonnet Aqua

    Sonnet Vibe – Kontúrozott vibrátor, amely lélegzetelállító élményt nyújt. Az innovatív funkciókat és a kiváló teljesítményt nyújtó Sonnet erőteljes G-pont vibrációt biztosít, miközben érzékien szívóstimulálja a csiklót. Vízálló. Újratölthető. Platina minőségű szilikonból készült.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Xocoon Celestial Love Vibe Stimulator Fuchsia

    Éljen át erős és intenzív orgazmusokat a CELESTIAL LOVE vibrátorral. Ez a játékos vibrátor két motorral rendelkezik, a tengelyben lévő motor stimulálja a hüvely falát, a másik motor pedig a csiklónak nyújt boldogító élvezetet. Készüljön fel egy észbontó orgazmusra, és ha túl intenzív lesz, mindkét motort külön-külön is vezérelheti.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

1 - 32 termék, Összesen:64

  1. 1
  2. 2
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.